Hej! nu har jag inte skrivit på en vecka! och jag tänkte att det var en bra idé att jag skriver 1-3 gånger i veckan och skriver lite om hur jag har det och sen visar lite bilder som jag har tagit den månaden som jag är nöjd med!

Förra veckan har vart bra! det är måndag och vi sitter just nu i ett grupprum och jobbar med våra egna saker! Vi har ingen vikarie idag så vi får jobba själva med våra egna saker. Jag tänkte visa lite olika bilder idag som jag har tagit sommaren 2015 som jag är jätte nöjd med.

Annars har jag inte så mycket mer att säga, hoppas eran vecka blir underbar så hörs vi snart igen!

​Dessa bilder är nog dem jag är mest nöjd med och dem som förklarar min sommar mest, det är från midsommar, och andra saker jag gjort under min sommar, hoppas ni gillar dem! :) 

Likes

Comments

Hej! detta är mitt första inlägg på denna bloggen! Jag tänkte inte skriva något intressant, jag tänkte mest skriva lite om mig själv och så och sedan visa er lite bilder som jag har tagit!

Men som sagt, jag är 16 år och jag fyller 17 år i november! Jag kommer ifrån Säffle, men jag går på skolan i Karlstad, på fria läroverken. Jag har alltid haft ett stort intresse för fotografi och direkt när jag kom till denna skolan så visste jag att här jag ska gå. Jag tycker om att fota folk och att redigera bilder, så det är vad min blogg kommer handla om!

Jag har också en annan blogg på nouw.com som heter Oliviaaakullander/nouw.com där jag skriver mer om min fritid!

Jag kommer att lägga upp några foton i veckan och beskriva varför jag gillar just den bilden och jag kommer beskriva hur jag redigerade bilden!

Likes

Comments