asså hur söt kan man vara!?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte äntligen skriva min förlossningsberättelse, det har tagit ett bra tag då jag har haft fullt upp med annat.
____________________________________________________________________________________
________

23.00. Allt började en tisdag och Razmus hade precis farit iväg på jobbet och jag hade gjort mig klar för sängen och skulle precis gå och lägga mig. Påväg till toan så kände jag lite sammandragningar men det reagerade jag inte så stort på eftersom att jag hade haft sammandragningar och stenhård mage till och från mer eller mindre sedan v.20-23 ungefär. Jag la mig i sängen och hörde en litet "tschh" (typ som när en vattenballong går sönder) och sen kom det bara maaaassor av vatten i sängen. Ungefär som att kissa på sig fast att jag direkt förstod att det var vattnet som hade gått. Blev superglad då det enda jag kunde tänka på var "gaaah, nu får vi en bäbis!!!".

00.01 gick vattnet och jag skickade direkt en snap till Razmus och sa att han skulle pallra sig hem direkt. Egentligen så skämtade jag då jag ännu inte hade några känningar alls och hon jag hade pratat med på förlossningen sa att jag skulle stanna hemma och sova då jag hade klart fostervatten och inga värkar. Fick då samtidigt en tid på förlossningen klockan 8 dagen därpå för en undersökning. Razmus ringde upp direkt och frågade vad det var som hände och jag förklarade läget och att jag inte hade några känningar alls och han kunde lugnt stanna kvar på jobbet, men ack så fel man kan ha.

01.00 ungefär så försökte jag ringa upp Razmus gång på gång då han inte svarade och jag typ höll på dö där hemma helt ensam. Razmus hade då just åkt ner i gruvan där han jobbar och hade ingen täckning, såklart, så jag fick helt enkelt bara sitta hemma och vänta. Jag ringde då förlossningen igen och berättade att jag hade kraftiga värkar och snart inte kunde hålla ut hemma. Hon sa då att jag skulle vara hemma så länge jag orkade och att jag var välkommen på BB när som helst.

01.30 ungefär så hörde äntligen Razmus av sig och jag bad han komma hem direkt. Tyckte att det tog sååå långt tid då jag bara satt hemma och hade ont och väntade. Förstår också att det tog lite tid då han först skulle åka upp ur gruvan, sen byta om och duscha och köra hem till mig.

Vid 02.15-02.30 så var han äntligen hemma och jag ville bara åka in direkt så Razmus snabbpackade lite och vi begav oss mot BB.

Likes

Comments

Just nu är det hockey som står på schemat hemma hos oss då jag har en hockeytokig pojkvän. Men vad gör det när jag får bebismysa med världens mysigaste bebis sovandes på mitt bröst💗

Håller i alla fall äntligen på att skriva min förlossningsberättelse del 1 just nu så den borde komma upp här på bloggen inom en snar framtid så håll utkik.

Likes

Comments

När dom somnar i famnen är det mysigaste som finns. Jag uppskattar dom här stunderna så mycket. Speciellt nu när hon nästan har "växt ifrån" att ligga såhär på bröstet.

Likes

Comments

​Ezther har fått ett eget bollhav men just nu är hon mer intresserad av min dator än bollhavet, haha. 

Likes

Comments

​Här ser ni hur köket ser ut just nu, inte helt klart men en god bit på vägen. Lägenheten börjar bli så fräsch nu och jag kan inte vänta tills vi får bo där på riktigt. Vi ska nog börja flytta grejer till veckan då vi blev klara med tapetseringen i vårat sovrum idag så vi kan ställa in grejer i det rummet. 

Likes

Comments

Blir så taggad på att inreda den nya lägenheten, det finns ju så mycket fina grejer.

Likes

Comments

Här ser ni hur köket såg ut innan vi hade börjat göra nånting, inte riktigt våran stil. Så vi sålde köket som satt där och nu håller vi på att bygga upp ett nytt kök! Kommer bli så fint och längtar till vi kan flytta in.

Just nu så håller vi på och tapetsera om och lägga nytt golv överallt. Det blev en helrenovering då vi renoverar allt förutom toan och en liten Walk in garderob som får bli senare projekt.

Likes

Comments

Hade aldrig kunna tänka mig att tiden skulle gå såhär snabbt med en liten bäbis. 6 månader blir du idag och är otroligt glad att det var just du som kom till oss. Finaste Ezther!

Likes

Comments