View tracker

Åt en en frukost bestående av en müsli och yoghurt med frysta hallon och mango, ananas och jordgubbste. Idag börjar jag kl. 11.55, men grannarna väckte mig tidigt med deras borrande i väggarna... så en sovmorgon blev det inte, men tid för att göra iordning frukosten och lite tid åt plugg. Efter skolan ska jag jobba, ska inte jobba så länge så det känns inte så jobbigt faktiskt att jobba en fredagkväll. Dock jobbar jag typ resten av helgen vilket känns lite surt. Men det är nu bara en vecka kvar till höstlovet så för vila och ta fet lugnt då!!

Jag vet inte vad det är för fel på min kamera, alla bilder blir gulaktiga  så tror att det är något som har gått sönder eller någon inställning.  Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilden har ingenting med inlägget att göra men saknar grädde och jordgubbar och sommaren

Kan nu allt om ledarskap och organisation, not. Får bara ont i huvudet så fort jag tänker på de två orden LEDARSKAP, ORGANISATION. Nej men min eftermiddag/stora delar av skoldagen har bestått av att plugga inför provet vi har nästa vecka i just ledarskap och organisation. Det är väldigt ovandligt av mig nu förtiden att plugga så här långt ifrån ett prov, kalla mig galen men brukar bara plugga två dagar innan och det brukar gå bra, så är stolt över mig själv. Största anledningen varför jag pluggar 6 dagar innan är pga. att jag ska jobba fredag, lördag, söndag, måndag. Gillar och jobba men det känns bara väldigt olägligt och det är försent att av boka något pass nu. Men kanske lika bra, kanske blir en ny bra vana.

En sak som jag sitter och stör mig på nu medans jag skriver är att ALLA ord blir felmarkerade/rödmarkerade (Vad det nu heter) som jag skriver. Tror att min dator på något konstigt sätt har ändrat språk på datorn eller något. Är inte så särskilt teknisk av mig så orkar inte ändra. Dock borde jag göra det för är väldigt,väldigt dålig på att stava och märker ju inte vad som är fel och rätt, när allt är fel för mig.

Vad har annars hänt i mitt liv det senaste dagarna då? Jag var hos Nils igår och hjälpte han med matten. Känner att jag inte är en så bra matte lärare och han är en väldigt dålig elev så vi kompletterar varandra inte när det kommer till matte. Han kom iallafall och hämtade mig med hans bil, för han har tagit körkort!!! Kändes väldigt skönt att inte behöva ta bussen ut till han och börjar känna nu att körkorts grejen är något jag också vill börja satsa på inför studenten. Men iallafall så åkte jag hem till mig vid 9 tiden för att sova.

Detta blev ett relativt långt inlägg med säkert många stav fel. Men det kommer inte vara det sista. Jag tycker det är väldigt skönt att bara skriva av mig. VI HÖRS!


Likes

Comments

View tracker

Jag hatar när det är tyst. Börjar alltid därför dagen med att lyssna på podcast från och med att jag vaknar tills jag går och lägger mig. Någonting som tillhör min morgon rutin är podcast. Varför podcast? Jo, älskar att lyssna på andras tankar och idéer blir enorm inspirerad hur olika människor ser på olika saker. Så här kommer några förslag från mig på podcasts som jag tycker om och som är ganska olika till innehåll. (Lyssnar på några till typ som P3 dokumentär)

Likes

Comments

(två bilder från min pappas bröllop i somras)

Hej på er! Idag var det en kort och ohändelserik skoldag som slutade redan vid 11.20. Efter det drog jag och några i klassen till subway där vi åt lunch. Resten av eftermiddagen innebar plugg för mig för har ganska mycket att göra snart i skolan. Men fick ganska mycket gjort. Följde också med en sväng på min syrras friidrott. Herregud vad jag tycker synd om hennes tränare. Hon är ungefär i samma ålder som jag och har hand om 20 5 åringar som sprang iväg hela tiden osv.

Just nu har jag en paus från mitt pluggande och sitter och kollar kläder på Nelly. Finns så mycket fint nu till hösten men ska hålla i mina pengar två veckor till.

Vi hörs lite senare!

Likes

Comments

Hej på er! Ännu ett inlägg fyllt med mat bilder men äta det är det mest intressantaste jag gör nu för tiden. Idag var Tanja hos mig och vi gjorde i ordning en söndags brunch med pannkakor, smoothie och melon. Blev väldigt gott och var roligt att bara prata med henne för det var verkligen så längesedan vi gjorde det.

Ikväll ska jag inte göra så mycket ska nog bara plugga och kolla på någon serie.

Vi hör sen iallafall!

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort! Va ett tag sedan jag la ut ett inlägg här. Det beror mest på att jag haft väldigt mycket i skolan plus jobb. Hade ju ett matte prov som jag skrev om i mitt tidigare inlägg och det provet gick bättre än vad jag hade tänkt mig, tror jag. Brukar ju oftast va så att när man tror att det går bra då går det dåligt..

Nu är det dock inte långt kvar till höstlovet!! Ska bli skönt att få slappna av i några dagar. Om vi ens kan kallar mina planer för att slappna av. Första dagen på sportlovet blir det högskoleprovet! Har inga större förväntningar på resultatet, gör det typ bara för att "lära" mig. Har dock hört av många att man blir helt död i huvudet av det, men har inget specifikt mål med själva provet.

Dagen efter blir det höstlovsfesten på flustret. Är lite halv taggad på det faktiskt. Har tröttnat på att gå ut, det kan bero på att allt blir lite enformigt. Dock är det ju på flustret och jag upplever att det är en bättre atmosfär där.

På tisdagen blir det Rom som jag nämt tidigare. Kom gärna med tips på vad man kan göra i Rom!

Dagen efter Rom blir det att jobba resten av lovet!

I brist på bilder blev det en bild från Mallis i somras!

Likes

Comments

Gissa vad? Det gick inte så bra för mig att plugga.. så jag bestämde mig för att ta en sväng med Jennifer på höstmarknaden på vaksalatorg. Vi åkte dit väldigt sent så på vissa ställen höll det till och med på att plocka ihop. Men jag köpte mina donuts som jag alltid köper där. Nu är jag påväg hem med fika till plugget! Vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Håller just nu på att drukna i matte. Har pluggat i flera timmar idag, igår och flera timmar förra veckan. känns faktiskt väldigt drygt för förstår inte allt. Mitt i all matte så bestämde jag mig för att göra pannkakor till mig själv för tyckte att jag förtjänade det.

Annars mår jag väll helt okej. Är ganska mycket i skolan just nu som drar ner mitt humör. Ser väldigt mycket framemot lov om tre veckor. Ska till Rom med Nils och hans familj, har själv aldrig varit i Rom så sak bli väldigt intressant. En mindre bra sak med höstlovet är att alla prov ligger utsprida runt lov veckan. Antagligen innan eller lovet vilket känns lite mindre bra. På tala om plugg så ska jag fortsätta att plugga nu och så hörs vi lite senare!


Likes

Comments