Hej på er! Sist vi hördes var jag Påväg till Kreta! Just nu är några dagar efter att jag kommit hem och vill be om ursäkt för att jag inte uppdaterade där! Men vi gjorde inget super speciellt och våra dagar såg nästan exakt likadana ut (plus att wi-fi sög, har aldrig varit med om något sämre). Hade iallafall en super bra semester med min familj som jag känner var välbehövligt. Just nu är dagen innan Bråvalla så är uppe i all packnings panik och sista minuten shopping!!
Men vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte om jag har nämnt något här på bloggen men i detta nu sitter jag på Arlanda då jag och min familj ska åka till Kreta! Känns väl behövligt då jag troligtvis jobbar hela sommaren ut. Vi hörs när jag är framme!

Likes

Comments

Kan bara beskriva dagen som wow! En helt overklig dag som jag skulle vilja uppleva för alltid. Vi kan ju börja att diskutera vädret, i en veckas tid innan studenten sa väderprognosen regn och 12 grader men när dagen väll kom var det runt 14-17 grader och strålande sol. Perfekt student väder enligt mig, inte för varmt så någon svimmade och inte för kallt.

Vi började med att träffa upp klassen i Vasaparken för en champagne frukost. Efter det blev det fotografering med klassen sedan gick vi till ett klassrum fick tillbaka brev från 1:an gav vår mentor present och åt lunch. Sedan ägde studenthögtidscermonin rum i aulan där stipendium delades ut och det bjöds på fantastisk musik, som slutade med att mössorna sattes på. Efter ceremonin stod alla lärare uppradade i lärarrummet och vi fick tid att personligt säga hejdå till våra lärare vi har haft under dessa 3 år. Kan erkänna att jag fällde en och en annan tår särskilt när jag kramade Ylva som jag har haft i alla 3 åren. Dessutom var hon sist och hade själv tårar i ögonen så det gjorde inte situationen lättare.
Efter det var det själva utspringet, sjukaste känslan någonsin. När vi sprang ut fick jag svart på vitt att det verkligen hände! När jag blev mottagen av hela min familj, släkt och Maja.
Ungefär en timme efter utspringet var vi i klassen redo för flaket som var det absolut roligaste på hela dagen! Önskade att vi kunde åkt flera timmar till! Är lite ledsen över att jag styrde musiken för kunde då inte ta några bilder men är också otroligt glad över det för kunde då bara njuta av att umgås med min klass. Efter 2 timmar på ett flak i Uppsala var det daga för mottagning där jag blev välkomnade av massa underbara personer och med massa mat jag gillar hehe. Är så sjukt tacksam för allt jag fått och känner att allt verkligen kommer komma till användning (för har i nu läget inte hunnit tacka alla personligen). Studentdagen slutade med en grym utgång med några från min klass( även fast mina fötter blev förstörda och att jag var redo att gå hem mycket tidigare).

Bilderna talar för sig själv och det är i kronologisk ordning. Tack för alla som tagit bilder!

Och slutligen grattis till min älskling som också tog student igår! Är ledsen över att jag inte kunde vara med dig hela dagen men är otroligt tacksam för den tiden vi fick tillsammans igår och idag! (Bilden är tagen idag dagen efter studenten)

Likes

Comments

Imorgon smäller det!! Jag tar studenten! SJUKT! Idag har hela dagen gått ut på att förbereda det sista inför studenten. Kör hår sprej, smink osv. Har också ätit i matsalen en sista gång och bakat med min syster! Vi bakade kärleksrutor och om jag får säga det själv är jag väldigt bra på det. För blir alltid besviken när jag äter andras för de inte är lika goda som mina (bara mammas som är bättre!). Nu är det dags att försöka sova! Godnatt på er!

Likes

Comments

I förrgår var det kampen och vi vann såklart och på kvällen firade vi vinsten med en utgång. Det var årets sista skiva vilket var helt sjukt. Skivan var väll helt ok vädret var inte på vår sida då det spöregnar så allt mitt smink och mina lockar var förstört innan vi ens var inne på flustret. Väll inne var det väldigt mycket folk för alla passade på att gå på sista vilket var kul för jag träffade en massa personer jag känner. Det som var mindre kul var att det var helt våldsamt på dansgolvet där uppe trillade seriöst 5 gånger och folk bara knuffade mig fram och tillbaka, sjukt? Så var mest bara där nere.

Igår däremot så träffades vi med klassen i ekonomikum och körde femkamp, målade flaklakan och fikade. Jag behövde gå tidigare för hade tid för spraytan inför studenten som sjukt nog är imorgon!!!! Jag blev nöjd med spraytanen ser naturligt ut och inte för brun.

Idag blir det att städa, baka och snart luncha med klassen en sista gång i matsalen (SJUKT).
Vi hörs!

Första bilden är på mig och Anna och andra är på Maja. Har lite brist på bilder från dessa dagar.

Likes

Comments

Idag har varit en händelse rik dag som började med att jag fixade fransarna inför studenten. Blev ganska nöjd och hoppas att de lägger sig till studenten och ser naturligare ut. Sedan målade vi flaklakan med klassen och några blev riktigt bra!
Efter en kort sväng av målandet drog gamla service och lunchade på Frenchi. Vi firade att vi hade avgått (snyft) samt att Fanny har fyllt 18!!
Efter det blev det lite kampen fix och sedan kampen de party där det blev ännu mer målning av lakan för vår klass del! Nu får vi tagga kampen imorgon!

Bilder från Frenchi på maten och Fanny!

Bilder på min nya kampentröja!!

Likes

Comments

Hej på er det var ett bra tag sedan jag skrev här!!
Men tiden går så jäkla fort just nu så får lite smått panik, vart tog gymnasiet vägen??

Ni kanske undrar varför jag har varit borta (eller inte) men efter space rave skivan blev jag väldigt sjuk och var sjuk ett bra tag. Inget roligt hände för hade bara en massa prov och inlämningar och gick mest runt och ville bli frisk inför den 22 maj då min skiva var!!
Men som sagt Under tiden jag inte uppdaterar har jag varit på 4 skivor (galen tjej wiho). Började med min egen skiva. Vi startade dagen med att galna kycklingarna kom hem till mig och vi hade en super brunch med typ allt. Sedan drog vi på ett förkrök hos en tjej i vår klass där det hände en massa skoj som att vi delade ut allas nomineringar. Efter det strax innan 18 drog vi hela klassen till flustret för en middag som senare avslutades i själva skivan/nattklubb. Maten var väll helt ok men hade inga höga förväntningar. Det hade räknar fel med den vegetariska maten och såklart var jag den sista personen så jag fick välja på att ta vegansk mat eller vänta ytterligare 20 min (då vill jag påpeka att vi vegetarianer fick maten 10 min senare än alla andra). Men jag och Sara valde att soliga vegetarisk och behandla mat och måste medge att den veganska maten var godare!!

Brunchen hos mig

Frukt| några av oss från brunchen pålägg till förkrök

Några på förkröket| min nominering|sara och Sofia på middagen

Från partners in crime skivan och de två andra är från enchanted forest (har inga bra bilder från on the Seven seas)

Just nu är det en till skiva jag ska gå på och på fredag är det studenten!!!! Är så sjukt taggad!!!
Så kommer skriva mer om det den här veckan som kommer! Puss och kram på er!

Likes

Comments

I torsdags jag på skrapans ekonomi skiva med temat space rave vilket var min första skiva för i år!! Älskade temat då alla var så otroligt fina! Är så otroligt taggad på fler skivor, nästa blir troligtvis min egen om jag inte går på ist skivan nästa vecka. Här kommer några bilder från den kvällen!

Likes

Comments