Hej på er det var ett bra tag sedan jag skrev här!!
Men tiden går så jäkla fort just nu så får lite smått panik, vart tog gymnasiet vägen??

Ni kanske undrar varför jag har varit borta (eller inte) men efter space rave skivan blev jag väldigt sjuk och var sjuk ett bra tag. Inget roligt hände för hade bara en massa prov och inlämningar och gick mest runt och ville bli frisk inför den 22 maj då min skiva var!!
Men som sagt Under tiden jag inte uppdaterar har jag varit på 4 skivor (galen tjej wiho). Började med min egen skiva. Vi startade dagen med att galna kycklingarna kom hem till mig och vi hade en super brunch med typ allt. Sedan drog vi på ett förkrök hos en tjej i vår klass där det hände en massa skoj som att vi delade ut allas nomineringar. Efter det strax innan 18 drog vi hela klassen till flustret för en middag som senare avslutades i själva skivan/nattklubb. Maten var väll helt ok men hade inga höga förväntningar. Det hade räknar fel med den vegetariska maten och såklart var jag den sista personen så jag fick välja på att ta vegansk mat eller vänta ytterligare 20 min (då vill jag påpeka att vi vegetarianer fick maten 10 min senare än alla andra). Men jag och Sara valde att soliga vegetarisk och behandla mat och måste medge att den veganska maten var godare!!

Brunchen hos mig

Frukt| några av oss från brunchen pålägg till förkrök

Några på förkröket| min nominering|sara och Sofia på middagen

Från partners in crime skivan och de två andra är från enchanted forest (har inga bra bilder från on the Seven seas)

Just nu är det en till skiva jag ska gå på och på fredag är det studenten!!!! Är så sjukt taggad!!!
Så kommer skriva mer om det den här veckan som kommer! Puss och kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I torsdags jag på skrapans ekonomi skiva med temat space rave vilket var min första skiva för i år!! Älskade temat då alla var så otroligt fina! Är så otroligt taggad på fler skivor, nästa blir troligtvis min egen om jag inte går på ist skivan nästa vecka. Här kommer några bilder från den kvällen!

Likes

Comments

Hej på er! Älskar vädret nu, känner hur sommaren är påväg samt försöker förtränga att det typ ska snöa nu i veckan som kommer.. men en ska leva i nuet, inte sant? Idag var det en väldigt lugn skoldag men en mindre lugn pluggdag tyvärr. Men gjorde det bästa av situationen och tog vara på det små stunderna jag fick! Sitter och skriver på min svenska litteraturfördjupning nu och ska åter gå till det nu! Tror inte det kommer ända något speciellt i helgen så ni vet.

När jag och Anna köpte glass efter lunchen innan svenska tidigare idag

Maja och jag vid ån medans jag vänta på att min pappa skulle hämta mig| När jag och min familj fick lust att grilla men inte hunnit införskaffa en grill till vårt nyahus

Likes

Comments

Så sjukt men idag är det exakt en månad kvar tills jag tar studenten! Kan inte fatta att så snart är det min tur. Imorgon börjar första skivan vilket också känns så otroligt sjukt då vi pratat om det så länge. Kommer dessvärre inte kunna gå på någon den här veckan då skolan tar upp hela mitt liv nu och gör mig super stressad. Allt ska vara klart i alla ämnen om typ två veckor.

Något som är kul förutom studenten är ju men egna skiva som är om exakt 20 dagar!! Hoppas verkligen vädret är så här fint då!! För har redan börjat planera lite roliga saker inför den dagen. Men kommer nog göra ett separat Inlägg om skivorna snart, vilka jag ska gå på förväntningar osv. Kanske också tar upp de få jag va på förra året.

Idag var ju vädret underbart precis som igår och om det inte vore nog hade jag håltimme de två lektionerna efter lunchen så vi var några som satt vid ån och luncha. Supermysigt!! Det var 15 grader i skuggan och i solen betydligt varmare!

Men just nu dör jag i plugg har prov i tråkigaste ämnet aka privatjuridik så måste faktisk plugga så hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Ännu ett sent inlägg! Men igår var det Valborg och Valborg är väldigt stort här i Uppsala. Dock jobbade jag hela dagen (11-16) så en Valborgs känsla fick jag tyvärr inte, då jag inte hängde på stan under dagen. Men efter jobbet åkte jag hem till Sofia där vi åt pizza och hade det mysigt, sedan drog vi in till stan.

Idag var det super bra väder. Roligt att det blir bra väder så fort det blir maj. Men tillbringade min dag i Alsike hos Nils.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!! Gjorde inget inlägg men inget speciellt hände. Var i skolan i 20 min och sedan på kvällen åkte jag hem till Nils och vi kollade bara på film!

Idag har inte mycket hem! Har jobbat som kändes jättebra och efter jobbet åt jag, mamma, Björn och Irma på Phils burgers! Åt deras halloumiburgare, älskar den!

Pluggar just nu privatjuridik, vilken rolig kvalborg?
Hoppas alla ni andra har fått ett lite roligare kvalborg (för det är kvalborg idag va?), och ett ännu bättre Valborg!!

Likes

Comments

Hej på er!!! Ett väldigt sent inlägg får dit bli idag, för har haft fullt upp med jobb och skola hela dagen men inget annat speciellt. Igår kväll mötte jag iallafall upp Jenny och Ida för att ta en drink. Vi var på taco bar och sedan drog vi vidare och mötte upp några andra. Hade verkligen super roligt och känner att jag måste göra sånt här oftare, alltså gå ut spontant på en vardag.

Annars då? Imorgon ska jag sälja biljetter på Fyrisskolan till min skiva så om ni är där kom och köp!! Men ska sova nu! Så godnatt<3

När jag Ida och Jenny var på taco bar!

Likes

Comments

Några bilder idag från lunchen med Anna och Ida på Cupido! Vi hade håltimme och passade på att äta ute istället för i matsalen. Super mysigt men vad händer vädret?!?!?

Likes

Comments