Hej! Idag är väll inte direkt en ''speciell'' dag men min nervositet och ångest är på topp antar att det har att göra med alla förändringarna i mitt liv just nu. Samtidigt känner jag en hel del glädje då ett ''nytt kapitel'' startar men s brukar det vara med förändringar, man är rädd men även nyfiken och spänd.

Idag har jag jobbat och vilat och snart så ska jag slå på ett Friends avsnitt och slö surfa kanske online shoppa..? Anyways imorgon ska jag i alla fall se på bio med en av mina närmsta vänner, vi ska se på ''Lights out'' haha är lagom rädd. (!!)

Aja ni få ha en fin kväll XX.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Snart är sommarlovet slut jag börjar nämligen gymnasiet omen vecka(!!!) Hur sjukt är inte det? Jag är i alla fall rätt taggad men samtidigt jätte rädd,.. men det kommer säkert bli jätte bra (eller försöker intala mig i alla fall.

Innan gymnasiet väntar dock en spännande konsert med Veronica Maggio och jag är så taggad! Veronica Maggio och hennes låtar har nämligen betytt så otroligt mycket för mig det senaste året. Jag håller tummarna för att hon framförallt sjunger ''Månskensregn'' dock är det en väldigt gammal låt men det vore fantastiskt.

Ni får ha en fin kväll XX.

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen jag tog mig tiden att uppdatera den här sidan men ska återigen bli bättre på det :))

Imorgon drar vi mot Göteborg för att sedan fara vidare då jag nu har lite semester efter att ha jobbat klart mina veckor i Stockholm och Dalarna.  Sommarjobb är ju dock något som är väldigt viktigt för mig då jag hela tiden behöver vara sysselsatt haha.. Men självklart är det ju dock skönt att få lite ledigt också. :) Aja ha en fin kväll XX.

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen klar i Dalarna och är snart i Stockholm igen!

Idag var min sista dag på jobbet vilket var rätt chill fick sluta lite tidigare och nu prejar jag mitt nästa jobb haha. Men under helgen ska jag träffa lite vänner och shoppa eller iaf fönster shoppa jag samlar ju till en Stella Mccartney väska. 

Jag förstår häller inte varför jag alltid får ångest när jag är här i Dalarna jag har mått  sämst på senaste. Hoppas verkligen att jag blir lite gladare när jag är hemma men vi får se.. Aja ni får ha det fint XX.

Likes

Comments

Shoes


Skor

Likes

Comments

10 juni 2016 kommer jag för evigt vara stolt över, dagen då jag sa hejdå till SCÄ för alltid. Efter att jag i princip ända sen 6 års ålder haft olika ätstörningar kan jag nu hantera dem. Jag vill inte säga att jag är frisk, det vore en lögn men en jävla lång bit på vägen.

Mina ätstörningar har varierat mycket mellan åren, det började redan vid 6 års ålder då jag ständigt kontrollerade att min mage var platt. Några år senare eskalerade det vid 11 års ålder då jag för första gången tvingade mig själv att kräkas vidare till 12 års ålder då jag svalt mig själv under längre perioder. Allt detta slutade med en depression vid 13 års ålder och en grov anorexia.

Det gör mig arg att jag redan som 6 åring frågade mamma om det fanns mycket socker i mentos för att jag ville vara lika smal och snygg som winx tjejerna i tv rutan. Vem som helst måste ju förstå att detta beror på vårt ätstörda samhälle. Jag är därför tacksam över att det finns organisationer som frisk och fri för att lära samhället att det inte är normalt att se ut som en Barbie docka.

Jag vill slutligen även tacka SCÄ för en otroligt plågsam men viktig resa. Tack för att ni tvingat i mig calshakes när jag nästan dött, tack för att ni hotat med sond varje gång jag matvägrat, tack för allt stöd genom min depression, tack för all lärdom och slutligen tack för att ni lärt mig att jag är viktigare än ett nummer på vågen.


Likes

Comments

Hej! Igår fick jag äntligen efter 9års väntan klä mig i en fin klänning med höga klackar och gå på niornas bal. Det var jätte mysigt, verkligen! Efter vi befunnit oss i skolans aula begav vi oss till Vitan och fortsatte där.

Det är så sjukt ändå att jag snart inte går i grundskolan längre, mina nio år är nu slut och jag kan verkligen inte säga att det har varit nio enkla år men att få vara en del av den här klassen har varit något jag är evigt tacksam för. Aja nog om det haha ha en bra kväll! XX


Likes

Comments

Wow denna dagen har i princip varit trögare än gårdagen mest för att jag känner mig typ trött och detta pågrund av stress som håller mig upp om nätterna. Jag var även som jag skrev igår inne på gyantagningen tills 24.00 och det jag kan säga är att det blir antingen ekonomi eller natur profil entreprenörskap. Det mindre roliga är att jag fortfarande inte vet vad jag vill gå haha älskar att jag varit så säker i 3 år och sedan nu när det kommer till kritan sitter jag och överväger.

Just nu skriver jag på en teknik rapport som ska vara inne nästa vecka det går väl lite sådär men jag kämpar.. Senare ska jag skicka iväg ett packet och det sammanfattar min kväll. Jag har verkligen ett fabulöst liv haha men jag får skylla mig själv att jag valde att spendera gårdagen på ett breaking bad marathon. :) Anyways ha en bra kväll XX.


Bild från tidigare imorse.

Likes

Comments

Måndag jisses vad jag hatar måndagar, lång skoldag i samband med en lång tung vecka framför sig har aldrig fallit mig på smaken.. Well man får se det positivt det är ju faktiskt bara 4 dagar till helg.. Jag har ju dock så himla mycket inlämningar nu i slutet vilket gör mig helt galen då jag inte har skolmotivation men måste höja endel betyg. Idag är även sista dagen för omval av gymnasium haha lovar att jag kommer hänga på gyantagningen tills dem stänger kl 24.00.

Imorgon har vi dessutom nationella prov i geografi och håller verkligen tummarna för att demografi är ett av de huvudsakliga innehållen.. Men man vet ju aldrig med nationella prov alltid lika överraskande haha. Ha en bra kväll XX.


Bild är lånad från weheartit.com

Likes

Comments