Wanties


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HOLA! Idag är det äntligen fredag och jag ser fram emot en lång helg trots att jag måste plugga en heeel del. Imorgon tänkte jag spendera majoriteten av dagen på stadsbiblioteket och sedan vara barnvakt och på söndag ska jag förbi en vallborgsfest är tanken.

Blir så himla lycklig av vårt fanatiska väder att jag nästan glömmer bort all pluggångest haha. Det är liksom snart sommar och sommarlov och jag har planerat så mycket kul att jag knappt kan vänta! Aja nu skall jag återgå till mitt studerande, kram!

Likes

Comments

Hej vänner! Idag är det måndag och ny vecka försöker verkligen se det positiva med varje vecka som går just nu då jag verkligen är skoltrött.. Så trots att min mobil kraschade igår och över 200 av mina bilder är försvunna samt att jag har två stora uppgifter att skriva klart så försöker jag ta mig igenom denna vecka. Det är ju trots allt fint väder haha.

Idag har jag inte mycket planer ska till pappas kontor efter skolan och plugga sedan lär jag gå förbi min telefonoperatör. Nu ska jag återgå till mitt kära skolarbete </3 Kram!


En bild från i somras får duga till detta inlägg.

Likes

Comments

Heeej! Fredagen började i ett badhus där vi hade simlektion med skolan vilket var relativt kul men samtidigt halv jobbigt. Klassen slutade efter lektionen men jag behövde åka in till skolan och genomföre ett prov jag missat tidigare. Senare träffade jag min bästis på en fika vilket var mysigt.

Nu sitter jag och försöker börja med en uppsats då festen jag skulle till blev inställd vilket är otroligt surt då jag hade fixat mig och allt men men.. Uppsatsen jag ska skriva ska vara ca 4000ord och jag har knappt börjat.. Aja planerade att gymma imorgon och sedan åka och plugga i stadsbiblioteket och då kanske jag förhoppningsvis känner mig mer motiverad till att plugga. Ha en fin fredag kväll, kram!


Likes

Comments

Glad minilördag! Idag har varit värsta dagen på länge den har endast bestått av stress och mensvärk. Men efter en nap så står jag på benen igen och är redo för lite matte.. Idag har jag även haft sista delen på spanska NP och är nu därför klar med spanska 3. Imorgon har jag en kort skoldag men tvingas vara kvar efter skoltid då vi ska ha någon slags info angående NP i aulan.

Det är ju sås otroligt mycket dom här sista månaderna på terminen. Kommer i princip inte kunna göra något förutom att plugga de kommande veckorna.. Well hoppas ni får en fin onsdag, kram!


Likes

Comments

Heej! Förutom min orimligt grova ångest över att skolan börjar imorgon mår jag helt ok. När jag anlände till Stockholm hamnade jag självklart fel när jag skulle ta mig hem men slutligen kom jag fram och träffade upp Wilmer. Vi kollade på Skins och åt Sushi vilket var jätte mysigt. Vi vaknade kring 8 tiden och köpte lite vindruvor och jordgubbar till frukost och fortsatte sedan på vårt skins marathon. Senare tog vi även en fika (råkar ju vara ett matvrak).

Hoppas även ni har haft en mysig söndag/måndag!


Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen på väg till Stockholm där Wilmer ska träffa upp mig sedan har jag inte mycket mer planerat förutom att jag har lite små plugg. Jag tycker egentligen om att åka buss tycker det är lite små mysigt haha.. Planerar att se på det nya skam avsnittet som har släppts samt lyssna på lite musik och sova eventuellt.

Funderar även på om jag ska shoppa en ny jeansjacka nu till våren tycker det är så jävla snyggt! Aja vi får se ska överväga lite haha.. Hoppas ni får en härlig söndag, kram!

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen jag uppdaterade mer exakt 249 dagar sedan och det har hänt en hel del sen sist. Önskar att jag kunde gå in på allt men tänker att detta inlägg då kommer att bli rätt utdraget. Men jag har bland annat snart klarat 2 terminer av gymnasiet vilket är något av en lättnad.

Just nu har jag haft ett mycket behövligt påsklov fyllt av roligheter åkte bland annat till London och träffade några kompisar som jag mött under mitt utbyte till Down House. Jag träffade även Wilmer som också råka vara i London på semester. Nu är jag i Dalarna och hälsar på mina släktingar men imorgon drar jag hem igen för att spendera min sista lediga dag i Stockholm.

Nu ska jag käka en påsk middag och sedan eventuellt plugga lite matte samt skicka lite mejl. Hoppas även ni får en mysig påsk, kram!

Likes

Comments

Hej! Idag är väll inte direkt en ''speciell'' dag men min nervositet och ångest är på topp antar att det har att göra med alla förändringarna i mitt liv just nu. Samtidigt känner jag en hel del glädje då ett ''nytt kapitel'' startar men s brukar det vara med förändringar, man är rädd men även nyfiken och spänd.

Idag har jag jobbat och vilat och snart så ska jag slå på ett Friends avsnitt och slö surfa kanske online shoppa..? Anyways imorgon ska jag i alla fall se på bio med en av mina närmsta vänner, vi ska se på ''Lights out'' haha är lagom rädd. (!!)

Aja ni få ha en fin kväll XX.

Likes

Comments

Hej! Snart är sommarlovet slut jag börjar nämligen gymnasiet omen vecka(!!!) Hur sjukt är inte det? Jag är i alla fall rätt taggad men samtidigt jätte rädd,.. men det kommer säkert bli jätte bra (eller försöker intala mig i alla fall.

Innan gymnasiet väntar dock en spännande konsert med Veronica Maggio och jag är så taggad! Veronica Maggio och hennes låtar har nämligen betytt så otroligt mycket för mig det senaste året. Jag håller tummarna för att hon framförallt sjunger ''Månskensregn'' dock är det en väldigt gammal låt men det vore fantastiskt.

Ni får ha en fin kväll XX.

Likes

Comments