Hej vänner!

Hoppas att ni har haft en fantastisk julafton eller en bra dag i alla fall! Jag älskar ju julen och tanken med att samla familjen i alla fall en gång om året. Min familj bor ju i Dalarna och i Barcelona därför firar jag varannat år på vaddera plats och det är verkligen så kul att faktiskt träffa min familj trots att vi bor väldigt utspritt. I år var vi i alla fall i Dalarna vilket verkligen var super mysigt med tanke på att det verkligen är snötäckt. På fredag åker vi dock till Barcelona för att hälsa på resten av släkten för att fria nyår vilket firas storslaget där nere.

Nu ska jag kolla på lite fler julfilmer och njuta av det sista med julen, puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vänner!

Glad torsdag! Torsdag är verkligen min favorit veckodag då det är så nära till helg! Idag hade jag dock en väldigt jobbig dag hade migrän och senare nu på kvällen har jag haft en otrolig ångest. Men trots detta la jag ut en video idag vilket gjorde dagen lite bättre i alla fall! Imorgon är det fredag och jag ska faktiskt vlogga hade jag tänkt! Jag ska även shoppa julklappar och plugga lite..

Hoppas ni för övrigt gillade videon och har en fortsatt trevlig torsdag, kramar<3

Likes

Comments

Hej vänner!

Idag har varit en relativt jobbig dag med en massa huvudvärk men det är bättre nu som tur är.. Jag har suttit och försökt plugga hela kvällen till ett grammatikprov men det är verkligen inte min grej alltså.. Tycker verkligen inte att det är nödvändigt att kunna olika sorters morfem osv.. Men men jag får helt enkelt bita ihop då betyget är viktigt.

Wilmer kom nyss och vi ska väll kolla lite på film och äta lite gott vilket jag inte borde då jag verkligen måste fokusera på mitt plugg men men.. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej vänner!

Julen närmar ju sig med stormsteg och jag har knappt hunnit köpa några presenter..! Jag ska faktiskt ut på fredag eller lördag är tanken trots att jag inte klarar av stora folkmassor.. Själv önskar jag mig faktiskt en kamera, en Canon G7X. Ville egentligen ha en canon legria mini men i och med att jag inte riktigt har modet till att köpa en begagnad så blir det svårt.. Det skulle vara så sjukt kul om jag fick en då jag verkligen vill vlogga utan en klumpig kamera utan stabilisator. Sedan önskar jag mig lite små saker mest pengar men också nya finskor, pånbok, lite nytt smink och Veronica Maggios nya bok!

X-mas wishlist

.

Likes

Comments

Hej vänner!

Idag är jag svin stressad med tanke på att jag har två inlämningar till innan kl 00.00 och dessutom ett julbord.. Men jag tror jag eventuellt kan fixa det med hjälp av en och annan nocco och lite motivation hah.. Jag har massa plugg hela helgen då vi har så otroligt många prov nu i slutkvisten på året.. Det som stör mig är dock att vi har ungefär lika mycket när i börjar igen efter jullovet. Men men man får väll leva med konsekvenserna att man valde naturvetenskapliga programmet. Aja nu ska jag återgå till mitt skrivande ni får ha det toppen! <3

Likes

Comments

Hej vänner! Det var ett tag sen.. Jag har haft otroligt mycket nu på senaste och det har varit svårt att göra annat än att vila och plugga.. Men nu är jag tillbaka och lär vara kvar ett tag i alla fall.. Wow vad de senaste dagarna har gjort ett stort inflytande i mitt liv! Efter att min video kring psykisk ohälsa blev viral har jag skrivit med massa fina tjejer som är sjuka i sjukdomen. Att kunna hjälpa folk som går igenom samma helvete som jag har är helt fantastiskt!

Idag la jag ut ännu en video men denna gången kring min tid på SCÄ (Stockholms Centrum för Ätstörningar) mestadels för att åter bryta tabun kring att prata om psykisk ohälsa. Tyvärr gick mitt objektiv sönder så jag var tvungen att filma med min mobil vilket påverkade kvalitén markant. Jag har däremot beställt hem en ny kamera som lär komma när som helst och funderar på att även köpa ett nytt objektiv.. Nu ska jag skriva klart en Sam uppsats och sedan gå och lägga mig.

Kram på er!

Likes

Comments

Wanties


Likes

Comments

HOLA! Idag är det äntligen fredag och jag ser fram emot en lång helg trots att jag måste plugga en heeel del. Imorgon tänkte jag spendera majoriteten av dagen på stadsbiblioteket och sedan vara barnvakt och på söndag ska jag förbi en vallborgsfest är tanken.

Blir så himla lycklig av vårt fanatiska väder att jag nästan glömmer bort all pluggångest haha. Det är liksom snart sommar och sommarlov och jag har planerat så mycket kul att jag knappt kan vänta! Aja nu skall jag återgå till mitt studerande, kram!

Likes

Comments

Hej vänner! Idag är det måndag och ny vecka försöker verkligen se det positiva med varje vecka som går just nu då jag verkligen är skoltrött.. Så trots att min mobil kraschade igår och över 200 av mina bilder är försvunna samt att jag har två stora uppgifter att skriva klart så försöker jag ta mig igenom denna vecka. Det är ju trots allt fint väder haha.

Idag har jag inte mycket planer ska till pappas kontor efter skolan och plugga sedan lär jag gå förbi min telefonoperatör. Nu ska jag återgå till mitt kära skolarbete </3 Kram!


En bild från i somras får duga till detta inlägg.

Likes

Comments

Heeej! Fredagen började i ett badhus där vi hade simlektion med skolan vilket var relativt kul men samtidigt halv jobbigt. Klassen slutade efter lektionen men jag behövde åka in till skolan och genomföre ett prov jag missat tidigare. Senare träffade jag min bästis på en fika vilket var mysigt.

Nu sitter jag och försöker börja med en uppsats då festen jag skulle till blev inställd vilket är otroligt surt då jag hade fixat mig och allt men men.. Uppsatsen jag ska skriva ska vara ca 4000ord och jag har knappt börjat.. Aja planerade att gymma imorgon och sedan åka och plugga i stadsbiblioteket och då kanske jag förhoppningsvis känner mig mer motiverad till att plugga. Ha en fin fredag kväll, kram!


Likes

Comments