Header

Halloo!
Dem senaste tre dagarna, sön-tis har jag testat på camping livet. Jag har alltså sovit i husbil två nätter och det var faktiskt väldigt mysigt. Men det bästa är ju ändå när man kommer hem och får sova i sen egna säng. Vi är hemma nu tills på söndag, sen drar vi vidare till västkusten. Så dem här dagarna innan vi åker ska jag försöka umgås så mycket som möjligt med mina vänner.

Likes

Comments

Bild ett och två är ifrån tisdags då jag och några kompisar var ute och grilla lite och hade det allmänt mysigt. Kvällen avslutades med att vi träffade på ännu mer folk och spelade fotboll.

Dessa två bilder är ifrån fredags förmiddag då min familj och jag var in till stan en snabbis för att uträtta lite ärenden.

Senare mot eftermiddagen träffade jag och några tjejkompisar några av våra killkompisar i en av deras sommarstugor, där vi även skulle tillbringa resten av natten. Vi grillade hamburgare till middag och sedan var det dags för att gå och kolla på den årliga fotbolls turneringen.

Runt 1 tiden tog vi alla ett nattdopp med en hel del andra massa människor, super roligt var det och inte alls så farligt kallt i vattnet heller. Sedan gick vi hem och blev sugna på hamburgare igen så vi gjorde iordning det igen hehe.
Det blev ju inte så jättemycket sömn den natten så för att försöka pigga upp oss lite inför en till hel dag med fotboll tog vi ett morgon dopp på lördagen runt 05 tiden.

Likes

Comments

Idag har varit min första lediga dag på länge, jag har varit vid stranden hela dagen med en massa härligt folk. Men tyvärr var det lite för kallt för att bada för en badkruka som mig..;)

Likes

Comments

Idag har äntligen slutat jobba för denna sommar och för att fira att vi klarat av att ständigt måla dag ut och dag in så gick jag och Moa till ett litet café här där vi bor och åt lunch. Nu kan jag göra i stort sett vad jag vill utan att tänka på att jag måste gå upp tidigt dagen efter eller att jag inte kan träffa någon förens efter 16. Så nu ska jag dra till gymmet hade jag tänkt och sedan ska jag storstäda mitt rum. Ska blir så skönt att äntligen få göra det för jag vet inte hur längesen det var jag städade mitt rum ordentligt.

Igår kväll som ni ser på bilderna var jag på bio med fyra kompisar. Vi såg filmen "Baywatch" och den var faktiskt riktigt rolig och bra, så den rekommenderar jag. Ett plus i kanten med filmen var ju såklart att Zac Efron var en av huvudpersonerna;)) (så snyygg)

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har verkligen inte haft en sådan här dag då jag inte haft några planer alls på ett himla bra tag, så det var superskönt. Började iallafall dagen med att utnyttja dem få soltimmarna som var idag och samtidigt lyssnade jag på några poddar. Sedan ringde jag hit Lovisa för en "liten" lunch-dejt och ikväll vankas grillkväll med familjen. Helt enkelt en dag i min smak:)

Likes

Comments

Hej hallå!

Sorry för att jag varit "borta" ett tag men jag har verkligen inte haft något intressant att visa er för jag har inte gjort så mycket mer än att jobba. Förutom det har jag varit på två fotbollsmatcher, umgåtts med laget och mina tjejer, tränat och varit på skogsvallen. Det var en så sjukt rolig kväll som jag gärna skulle vilja uppleva igen. Men nu har jag typ en halv vecka kvar av arbete sen blir jag "ledig" på riktigt. LÄNGTAR.

Likes

Comments