View tracker

Sitter just nu å kollar på de senaste avsnitten av Paradise Hotel, har inte hunnit göra det i vecka då Bella vill bita på allt å busa hela tiden, tror jag försökt kolla på samma avsnitt i tre dagar nu men har varit tvungen att pausa pga henne, haha!

Idag har jag bara varit i skolan, fikat med farfar å sen hämtat Bella då mamma skulle gymma efter jobbet. Puss å kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag är det onsdag, vilket innebär 2 dagar till helg!! Längtar så mycket. På fredag ska jag förhoppningsvis styra tjejkväll om allt går vägen, blev lite strul med min syster idag men får hoppas att vi löser det innan fredag. Måste iallafall vara hundvakt till Bella då mina föräldrar drar till Spanien över helgen, men jag klagar inte då hon är urgullig.

På lördag ska jag ut, ser fram emot det fett mycket. Känns som att alla ska med å jag älskar verkligen när det är många man känner som ska ut! Här är några festlåtar som jag taggar till med just denna vecka. Kramis<3

  • 42 readers

Likes

Comments

View tracker

Världens mest fotade secondhand butik?

  • 43 readers

Likes

Comments

Lunchade på Delselius med farfar igår, åt en väldigt god mozzarella och tomatmacka med varm choklad å vispgrädde till, det var väldigt mysigt! Sen hämtade jag Bella på mammas jobb å mös med henne tills familjen kom hem.

  • 44 readers

Likes

Comments

Måndag är min favoritdag just nu. Vi har en lektion vilket ät religion som jag älskar, kan bero på att vår lärare är roligt å bra på att lära ut, blir sjukt intresserad av alla religioner å vill veta mer på han lektioner.

Igår eftermiddag frågade Dennis mig om jag och Sofie ville följa med till Alex jobb (Alex är en gemensam vän vi har). Så vi drog dit med Anton å Felix också. Det var roligt!

Just nu ligger jag å min säng, har vaknat innan mitt alarm å morgnar mig lite. Vill inte gå upp ur min varma säng egentligen, men ska ändå bara till skolan ha religion å sen dra hem till Bella :D

  • 50 readers

Likes

Comments

Både igår och idag har vi passar mormors valp Cisu, är helt slutkörd! Han är sjukt vild å ligger aldrig stilla, svårt att få något gjort då.. Bella blir också mer busig när han är här vilket leder till att de "hetsar" upp varandra å leker, hellre de än att de inte funkar ihop iallafall.

  • 54 readers

Likes

Comments

Igår, fredag

Hela dagen gick åt att gå i skolan.. Från klockan halv nio till halv fyra, sen skyndade jag mig hem för att fixa mig igen! Jag, Leo, Linnea, Agnes och Millan skulle ut på middag! Vi hade supertrevligt, så härligt att träffa alla igen efter nästa tre veckor ifrån dem (förutom Leo, då vi går samma skola och klass)

Hade på mig ett par vita utsvängda byxor från Thailand och en festtopp från BoHo

  • 56 readers

Likes

Comments

Idag, lördag har jag å mamma varit hemma med Cisu och Bella, mormors och våran hund. Lite senare på kvällen bestämde vi oss för att dra på bio, vi såg kvinnan på tåget. En väldigt svår och annorlunda film, men jag tyckte ändå dem var bra.

Efter filmen gick vi tillbaka till garaget sär vi ställt bilen å möts av att min jacka ligger utanför bilen, glas på marken och en krossad ruta. Så sjukt! Känns så overkligt att vara med om en sån här grej, känns sol något man bara hör/ser på TV. Vi hade inte så mycket av värde i bilen, de tog vår systemkamera som är 4år gammal å fungerar knappt, min 5år gamla jacka från Jofama By Kenza och en hundbur vi köpte i Thailand för 150kr, sååå they fooled themselves!! Det som var lite jobbigt dock, att åka hem i kylan med en helt krossad ruta!
Ska kolla lite Bachelor nu å sen sova!! Godnatt

  • 55 readers

Likes

Comments

"Borta bra men hemma bäst" stämmer in rätt så bra, speciellt när man är jetlaggad ÅT RÄTT HÅLL, somnar senaste 21 på kvällen å vaknar runt 5 på morgonen. Så himla skönt att vakna tidigt å ha nån extra timme på sig att göra en god frukost å vakna till på, speciellt nu när vi skaffat Bella. Då kan man mysa med henne hela morgonen.

Denhär veckan har varit rätt så lugn, trodde jag hade missat mer än vad jag hade i skolan, skönt!

  • 70 readers

Likes

Comments

Vi har blivit med hund, igen!

  • 73 readers

Likes

Comments