Linnea kom hit nu på kvällen för att säga hejdå till mig, hon hjälpte mig att packa lite och jag bjöd på pizza. Super mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Är så himla stressad, vi åker imorgon å jag har inte hunnit packa någonting idag.. Vill helst bara lägga mig i sängen å vila, men icke. Måste verkligen packa. Brukar vara mycket mer planerad å packa flera veckor innan men denna gång har jag haft så mycket att göra så att packa har blivit bort prioterat.

  • 7 readers

Likes

Comments

Nu har jag och Cisu sprungit i skogen, jag är helt slut men Cisu verkar fortfarande ha all energi kvar. Måste verkligen packa idag med det är svårt när valpen försöker leka med alla kläder jag lyfter upp, haha! Han är så himla gullig å buss med men hoppas han kan lägga sig å vila lite snart! <3

  • 9 readers

Likes

Comments

Aldrig har jag träffad en hund men så mycket energi som denna, det är rasen bichon frisé och heter Cisu, vilket är finska och betyder turbo, namnet stämmer väldigt bra! Han springer efter en som en skugga och han är så söt när han skuttar fram. Nu måste jag lägga ifrån mig mobilen innan Cisu snor den ifrån mig!! Kram

  • 9 readers

Likes

Comments

Halloo alla, hur mår ni? Jag mår bra! :) ligger just nu i Dennis säng å kollar på gårdagens PH avsnitt, han såg det igår så jag tänkte kolla ikapp så vi kan se på dagen avsnitt tillsammans. Imorgon är jag som sagt ledig vilket känns hur bra som helst, ska vara hundvakt och packa hela dagen. Ska fortsätta kolla på Paradise hotel nu. Hadee bra!!

  • 14 readers

Likes

Comments

Hejsan, har precis dragit från min sista lektion i skola innan jag drar till Thailand, har haft en sån mysig dag med mycket skratt. Blir så svårt att säga hejdå till alla när man ska vara borta i 17dagar, kommer sakna alla, är så blödig när det gäller sånt även om det bara är 2 veckor.

Nu ska jag till tandläkaren å sen ska jag skynda till frisören för att klippa mig. Hoppas allt är bra med er, kram!

  • 23 readers

Likes

Comments

Gjorde naglarna idag, känner mig så snygg men fina naglar. Jag biter på naglarna, tyvärr, så har alltid korta och slitna naglar. Men nu har jag nya och fräscha naglar vilket känns hur bra sol helst!

  • 25 readers

Likes

Comments

Måndag.. Är riktigt trött idag, är alltid trött känns det som. Kan vara för att vi ska utomlands och mitt huvud har redan tagit semester, det brukar kännas såhär veckan innan sommarlov också. Vi har iallafall bara en lektion idag å vi hade prov. Nu väntar jag på att ha mitt utvecklingssamtal sen tänkte jag göra min naglar, puuss

  • 27 readers

Likes

Comments

Eftersom jag skapade denna blogg för inte så länge sedan tänkte jag skriva lite om saker som hänt innan, t.ex. När jag åkte till New York med min familj.

Jag ska vara ärlig, jag hade högre förväntningar. Hela resan var en besvikelse, trodde allt skulle vara så mycket mer än vad det var. Vi kanske åkte i fel period, men för det första så var det svinkallt, alltså inte lite kyligt å blåsigt utan det var verkligen kallt i luften, och shoppingen var inte så bra som vi trodde. Dock kan resan har varit en besvikelse just för att vi hade så stora förväntningar på allt, men jag hade lika gärna ha gått i Stockholm och shoppat.

Ska inte säga att allt var dåligt, vi i familjen hade en bra resa tillsammans och jag tror aldrig vi bråkat så lite under en resa som på denna, dessutom så var New Yorks skyline helt magisk.

  • 26 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Igår hände inte mycket mer än att jag låg i sängen till 15, då jag kände för att duscha då vi skulle få gäster lite senare på eftermiddagen. Åt middag med de å sen kom Dennis, vi hade bara myskväll å kollade på film vilket var väldigt skönt då jag var så trött efter gårdagens bravader. Nu väntar jag på att han ska vakna så vi kan äta frukost. Kraam!!

  • 27 readers

Likes

Comments