Är så sjukligt stressad. Tror aldrig jag mått såhär, klart jag varit stressad över skolan förr men nu känns det helt annorlunda.. Har regelbunden kramp i magen och vi tror förmodligen att det är magsår eller liknade. Ska nämligen till Spanien om några veckor för att ha min praktik där, till en början blev jag skitglad!! Jag och sju andra blev utvalda till att få åka till Spanien, missförstå mig rätt, ska bli så himla roligt att få åka till Mallorca i tre månader och är så glad över möjligheten att ens få göra detta MEN allt mitt skolarbete måste vara klart inom dessa veckor, jag måste åka iväg från min pojkvän i tre månader, iväg från min familj och mina vänner. Det känns så himla trist, samt jag missar alla studentskivor och hela perioden innan studenten. Det är mycket positivt med denna resa men även en del negativt. Trots allt så övervinner det positiva å tror denna resa kommer vara så minnesvärd och en bra erfarenhet att bära med sig.

Likes

Comments

  • 22 readers

Likes

Comments

Bild på mig och min hund Bella på nyårsafton.

För det fösta vill jag be om ursäkt för att jag inte skrivit något alls på ungefär en månad! Har haft fullt upp med livet helt enkelt, mycket i skolan, problem i privatlivet och har varit stressad. Men vad har hänt då? Jo det har blivit nytt år och kan meddela att mitt nyår blev minst sagt inte som jag tänkt mig. Vi skulle hem till en kompis för att fira nyår men det blev inställt i sista minuten så vi blev tvungna att dra till en klubb, vilket inte är det optimala på nyår pga mycket folk som vill in (kö). Som tur är fick vi gå före kön eftersom en av våra vänner jobbade på klubben. Annars hade vi nog aldrig kommit in då det var sjukaste kön, säkert 100 meter. Men när vi kom in var det inte alls mycket folk där inne, vilket var konstigt med tanke på den feta kön, det blev inte drag på klubben förens efter 00 så det var lite segt, och klubben ligger under en bro så vi fick inte se några fyrverkerier och som grädde på mossen bråkade jag och min pojkvän. Så det kan nog möjligtvis ha varit mitt sämsta nyår någons, hade iallafall en väldigt fin guld-glittrig byxdress på mig som var ser lite svagt på bilden. Men jaja nu är det över iallafall å hoppas att nästa år blir betydligt mycket bättre!!

Har varit ute rätt mycket denna månad, mest med Sofie. Vi har alltid så himla kul när vi går ut, även fast vi har en dålig utgång gör vi det kul tillsammans! Först var vi på Strandvägen 1 och förade med våra vänner Leo, Olle och Martin som vi går samma skola med för att sedan dra vidare till PURE (ett nattklubb) där dansade vi tills vi missade vår sista buss hem å bestämde oss då för att gå hem från Grisslinge (ligger ca 20 min med buss från där vi bor) kan säga att jag aldrig tagit en jobbigare å längre promenad än den natten, vi gick i minst fyra timmar och kom hem runt sju på morgonen, det sjuka är att det var inte en minut under dessa fyra timmar vi var tysta, vi babblade på om allt i FYRA TIMMAR, fatta om jag var hes dagen efter. En annan gång drog vi ut för att se ett gig på WKND där vi "kände" en av de som var DJ den kvällen, så rolig kväll!! Det var jag, Sofie, Leo och Pontus och klubben hade 90-tals tema så musiken var så nostalgisk och mysig!!

En annan gång var jag ute med mina andra vänner, Linnea, Agnes, Millan, Anne-Lotte och Hugo. Linnea. Som går teater linjen på gymnasiet hade blivit utvald att få vara med i skolans teater föreställning, vilket var sjukt kul att se! Teatern var bra och det blir extra kul när man känner en av skådespelarna. (Om ni hört talats om West sida story så var det den de gjorde en tolkning av) efter det gick vi bara till en bar, tog en cider för att fira! Sen åkte vi till Agnes å drack te å spelade kort!

Mycket mys har skett denna månad också, en del fikastunder med farfar, mycket soliga promenader med Bella å lite film-mys med Dennis. Bella har vuxit så himla mycket, känns som det var igår vi hämtade henne, men hon har blivit så stor jämfört med då. Hon är jätte duktig å vi kan nästan redo gå ut med henne utan kopplet, å som ni ser på bilden smygstartade jag och farfar med semlor hihi. Det är så himla gott, kan inte motstå!!!

Har även sett mycket på bio, men bästa var när min familj, jag, Dennis och min systers pojkvän Jesper åt middag ute å såg Star Wars på iMax i Mall of Scandinavia. Mycket trevligt! Kan inte lova bättre uppdatering då jag fortfarande har mycket i skolan, men ska försöka lägga upp något minst en gång i veckan för att sammanfatta veckorna. Kram!!

  • 39 readers

Likes

Comments

  • 52 readers

Likes

Comments

Tröja från brandy Melville

  • 129 readers

Likes

Comments

Hoppad alla har en trevlig dag! <3

  • 128 readers

Likes

Comments

Är så sliten, känner verkligen att lovet kommer i rätt tid. Behöver det så mycket!! Inte för att jag har så speciellt mycket i skolan, utan för att jag har en tendens att planera in så mycket på min fritid så jag inte hinner med vilket i sin tur leder till att det blir stressigt i skolan, fattar ni? Fattar knappt själv.
Jaja igår var jag på julmiddag med släkten. Det var trevligt att träffa alla igen. Och gott såklart!

Nu ska jag äntligen få sova efter en dag med plugg, hundpassning och paketinslagning. Godnatt!

  • 150 readers

Likes

Comments

Igår var jag och Agnes på ett födelsedagsfirande med temat The Great Gatsby, det var kul att träffa gamla vänner och att klä upp sig men vi drog ändå hem relativt tidigt då Agnes skulle upp å jobba idag. :)

  • 157 readers

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket innebär helg! Har längtat hela veckan på helg och att få sova ut, imorse var värst. Vi började 8.30 å jag kände verkligen inte för att gå upp imorse, men nu har halva dagen gått å snart är det helg.

Ikväll ska jag iväg på födelsedagsfest med Agnes å resten av helgen är fullbokad med släkt-julmiddag och förhoppningsvis bio. Seeees!

  • 161 readers

Likes

Comments