Tröja från brandy Melville

  • 73 readers

Likes

Comments

Hoppad alla har en trevlig dag! <3

  • 72 readers

Likes

Comments

Är så sliten, känner verkligen att lovet kommer i rätt tid. Behöver det så mycket!! Inte för att jag har så speciellt mycket i skolan, utan för att jag har en tendens att planera in så mycket på min fritid så jag inte hinner med vilket i sin tur leder till att det blir stressigt i skolan, fattar ni? Fattar knappt själv.
Jaja igår var jag på julmiddag med släkten. Det var trevligt att träffa alla igen. Och gott såklart!

Nu ska jag äntligen få sova efter en dag med plugg, hundpassning och paketinslagning. Godnatt!

  • 94 readers

Likes

Comments

Igår var jag och Agnes på ett födelsedagsfirande med temat The Great Gatsby, det var kul att träffa gamla vänner och att klä upp sig men vi drog ändå hem relativt tidigt då Agnes skulle upp å jobba idag. :)

  • 101 readers

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket innebär helg! Har längtat hela veckan på helg och att få sova ut, imorse var värst. Vi började 8.30 å jag kände verkligen inte för att gå upp imorse, men nu har halva dagen gått å snart är det helg.

Ikväll ska jag iväg på födelsedagsfest med Agnes å resten av helgen är fullbokad med släkt-julmiddag och förhoppningsvis bio. Seeees!

  • 105 readers

Likes

Comments

Hallo, idag är det onsdag och skoldagen börjar lida mot sitt slut. Våran UF grupp jobbat väldigt bra, allt ska vara inlämnat klocka fem så vi har stressad som tusen, men nu är allt snart ihopsatt och klart.

Nu ska jag äntligen få åka hem, dock så måste jag plugga historia då vi har prov imorgon, hoppas att det går bra. Efter provet imorgon har jag bara ett religionsprov kvar sen är ÄNTLIGEN vinterlov! Hoppas ni haft en bra dag, kram.

  • 112 readers

Likes

Comments

Igår kväll hängde jag med mina bästa vänner, linnea, Agnes och Millan. Fem år i rad har vi haft som tradition att jul-baka, så mysigt! Vi gjorde lussekatter, chokladkola och kakor.

Vi ska ha bakelserna till lilla jul, som vi också haft som tradition i fem år då vi köper lite klappar med julrim till varandra och myser hela kvällen/natten.

  • 111 readers

Likes

Comments

Är så nöjd, gjorde mina naglar för ungefär en månad sen innan vi åkte till Thailand och det har suttit kvar på mina naglar ända tills igår kväll då jag drog loss de lite lätt eftersom jag kände att de var dags att ta bort de! Men känns så sjukt bara att de hållit en månad när de vanligtvis brukar falla av efter två veckor.

  • 121 readers

Likes

Comments

Har inte alls haft tiden till att uppdatera min blogg, känns som helgerna har varit uppbokade och veckodagarna har varit fyllda med plugg. Har inte haft något att skriva om heller! Det som hänt Pä dessa två veckor är några utgångar och fester, träffat Dennis i princip varje dag och varit med Linnea lite.

Den största händelse var att Millan fyllde 18 dock, känns då sjukt att hon å äntligen får gå ut å festa. Hon fyller år så pass sent så man har vant sig att hon inte kan gå med ut, men nu ÄNTLIGEN kan hon!!! Puusss

  • 122 readers

Likes

Comments