Nu ska jag berätta lite mer om hur gårdagen såg ut och hur nudagen kommer se ut.

IGÅR var jag hos tandläkaren, och vad hatar jag mest förutom rulltrappor?? Jo tandläkaren.

Så det gick ju bra men asså skakade nästan hela tiden under undersökningen,

Sen efter det åkte jag och mamma till Väla, för vem ville shoppa? Jo jag. :)

Jag fick handlat rätt så många tröjor och ett par mjukisbyxor som jag faktiskt nu sitter i och förbereder mig inför mitt utvecklingssamtal IDAG klockan 09.30. Och vill inte direkt gå tillbaka till skolan men har inget annat val direkt. Men ja det är väl så min dag kommer se ut idag har inget annat speciellt än att träna.

Så tack för vistelsen och hoppas ni tycker om min blogg! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Och godmorgon på er! Hoppas alla har sovit bra! Förutom jag som drömde en mardröm och vakna mitt i natten. Haha mardrömmen var knäpp...
Iallafall imorse när jag gick upp ur sängen så gör min syster mannagrynsgröt till sig själv:( Men som vanligt så åt hon inte upp allt och fick det som var kvar. Sen satt hon på musik direkt på morgonen och ja det var störigt i början men när hon satt på den låten... Jag blev kär direkt! :) Så efter när hon hade stuckit till jobbet och mamma och pappa åkte för att kolla på en bil. Så satt jag mig framför pianot och börja spela på låten. Det var såklart ett ackord som blev lite fel menmen. Sånt händer! Och ni kanske vill höra hur det blev.
Låten heter "Boys Like You" med Anna Clendening.

Likes

Comments

Rubriken säger nog en del om vad detta kommer handla om.

Jag mår piss just nu... Jag är ett helt vrak just nu... Jag tänker på för mycket jag inte ens bör tänka på och jag lägger ner min tid på fel saker. Är seriöst helt isär... Det känns som mina pusselbitar bara glids isär. Jag var inte ens hel från början. Varför är jag så känslig? Varför är jag så som jag är?

En riktigt stor del av mig är rädd för att ingen kommer att gilla mig för den jag är... Jag menar kolla samhället idag allting handlar bara om utseendet och vad man har på sig...

Jag är på riktigt trött på att känna såhär varenda kväll innan jag går och lägger mig... Jag har inte det perfekta livet som dem flesta tror. Jag är förkrossad för jag vet inte ens vart jag står. Jag vet inget just nu...

Många säger till mig att jag har fint leende och fina ögon och fin kroppsform iallafall mina nära.. Jag är rädd för att dem främlingarna jag går förbi på stan kollar på mig och tänker "fyf´´n vad hon ser ut" eller "hon kommer aldrig att hitta sin lycka i ljuset" och tro mig jag HAR hört dem orden förr och dem är fortfarande kvar och repeterar sig själv i mitt huvud. Jag har det svårt att kunna lita på folk men jag är ändå godhjärtad vilket mina föräldrar säger att det inte är så bra för jag förlåter och tar tillbaka allting precis som allting vore mitt fel fast det inte ens är det. All detta får mig fatt tänka... använder ni bara mig som vän för ni vet om detta? Jag vet om att jag är dum i huvudet och att jag inte alls tänker mig för innan jag lägger upp något. Men jag ändras jag blir ändå starkare på något sätt, det tar bara tid... Att få höra att jag är vacker av dem jag vill höra det ifrån hör jag aldrig. Det sårar så j´´vla mycket. Men så är livet har jag förstått, iallafall för mig, jag bara vet att jag kommer va en deprimerad människa som inte kan se någon framtid med någon eller något. Jag kan bara se mina drömmar som seriöst aldrig nånsin att uppnås... För er som lääser tack för att ni lägger ner er tid på mig och visar respekt. De betyder jätte mycket...


Likes

Comments

Idag har jag inte hittat på så mycket än att skaffa nya par klor. Och det är både naturella,ombre,glitter och marmor naglar och jag säger bara att jag älskaaar dem! Annars idag har jag bara varit på mitt rum idag och planerar att på tisdagar ska jag ha paus från träningen #5minutesshaper. Jag bestämde mig för det eftersom att jag tränar varje dag och man måste ju ha en dag som en vilodag, eller?

Iallafall jag har en ide om att jag ska börja att lägga upp meddelanden som jag anser som viktiga och betydliga. Här får ni en liten "quote" eller va man ska säga :)

`live life like its a river, just let it flow until it reaches their goal"

Här får ni även en bild på mina nya tassar!

Likes

Comments

Ja, jag heter Olivia som ni säkert redan visste. Jag har då börjat att blogga igen! Och mitt allra första inlägg blir ett kort och kanske intressant för vissa läsare. Jag har nämligen kommit hem från Spanien där jag har köpt lite kläder- tröjor,hoodie och jeans. Sen så nu när jag även har kommit hem till Sverige och ja resan hem var nog värst för då gnällde jag som satan för jag fick ont i magen... Men iallafall jag har redan haft chansen till att köpa kläder här hemma också! Vilket då var en t-shirt och ett par jeans OCH ett par leggings. Skulle faktiskt åka ner till stan för att få hitta dem hära typ leggingsen fast med hur ska man säga... Ja att dem går liksom ut som ett V nere vid benen? Dont know how to explain it men ja... Om ni fattar vilka jag menar snälla skriv ner i kommentarsfältet vilka det är!

Iallafall här får ni en liten koll på t-shirten och hur jeansen sitter.Likes

Comments