Idag har/är jag i Lund. Och jag har gått med resten av niorna på gymnasiemässa. Och jag har kollat på olika skolor. Och kan tänka mig Jensens i Helsingborg samhälle-beteende eller AMB i Tingsryd vilket är en musikskola.
Ska inte göra mycket mer än att bli fotograferad idag klockan 19.00 ikväll. Så ja, mer blogginlägg och bättre blogginlägg kommer snart!<3

Likes

Comments

Okej nu är det såhär jag har varit på toppen humör ändå sen ja jag vet inte för nån månad sen för det var då jag blev fri! Jag gick ut och hade på mig vad som helst, ibland utan smink men jag brydde mig inte! Och det gör jag fortfarande inte! För att jag är jag.
Min kille har förändrat min syn på livet och han gör mina dagar fast att han är så jävligt irriterande och jobbig så finns det ingen som honom!
Jag ska vara stolt över både mig själv och över hur jag ser ut!
Asså Gud jag ändrat mitt humör hela tiden jag vet. Att jag ibland är nere vissa dagar är beroende på att det är något som har hänt eller att jag har bara haft en dålig dag och det är så med alla! Alla har dåliga dagar och alla har bra dagar. Men det är för det mesta bra dagar om man tänker efter lite. Näh men jag kände bara för att uppdatera lite eftersom jag mår så jävla bra just nu.

Likes

Comments

Som vissa av er säkert redan vet om har jag varit hemma sjuk i två dagar men jag ska kämpa mig igenom resten av veckan i skolan!
Idag har jag inte gjort så mycket men nu lite senare på kvällen så blev jag sugen på en smoothie och inte vilken smoothie som helst utan en grönsmoothie och jag gjorde det på det jag hade hemma!
Sp det jag använde var
- Spenat(och där kan man tänka i huvudet först hur fan kan man gilla spenat, men just till detta funkar det och det är nyttigt!)
- Äpple
-Citronsaft
-Turkisk Yougurt
- Och lite linfrön
Tänk er att allt det här smakar super! En stor rekommendation till er där ute som alltid blir sugna på något gott:)

Likes

Comments

Ja... klockan 05.32 asså okej jag skrev innan en lång text men den försvann och jag fick panik och blev arg på mig själv. Men förklarade hur jag vakna klockan 02.00 ungefär på natten för att sen gå upp och göra lite musicallys och kolla sociala medier. För att sen gå och ta mig en dusch MITT I NATTEN... för att sen smörja in mig i ansiktet med hydreringskräm...
Klockan är nu 05.35 och jag börjar bli trött. Äntligen!!!
Godnatt...

Likes

Comments

Vi har vänner som går bakom ryggen, vi har vänner som faktiskt berättar allt för varandra.
Vissa vänner som vi kallar för "äkta vänner" kan tappa tilliten. Som t.ex. Om det kanske går ett rykte eller om vännen har något om dig men inte går fram till dig och frågar om det är sant eller inte. Och ärligheten går först. Man ska va ärlig mot sina vänner om man nu känner att den vännen är äkta. Den vännen kan va på min sida. Den vän kommer aldrig såra mig. Men inte alltid är det så.
Det värsta vad jag tycker med vänskapen är att man inte kan lita på vad andra säger/tycker för vem vet dem kanske bara är avis på er vänskap. Vänskap är mycket starkare än kärlek. Jag bara säger att om man vill ha nån vid sin sida tar det tid innan du hittar den som faktiskt stannar och som aldrig skulle svika dig eller gå bakom ryggen eller inte ens tro på dig. Det kan såra den person också som får höra "jag tror inte på dig, dem sa..." ja okej, men om det nu inte är så och du sätter er vänskap på linjen?! Om du förlorar en vån pågrund av fel information. Det måste kännas värre.
Om man har haft en vän vid sin sida i nästan 2 år borde man faktiskt kunna lita på den och kunna berätta allt som man tänker på för att det är bara då man vet att vännen faktiskt bryr sig och faktiskt vill vara din vän.
Det kallar jag för "äkta vän". Orden snake,falsk osv. är bara ord som man blir förtvivlad av. Det är hemskt att inte få kunna veta vad man har kunnat ha gjort fel när man inte ens har gjort något fel.
Jag hoppas ni kunde förstå min point och min mening med allt detta. För det är mycket viktigare med vänskapen än vad det är med kärleken. Sanningen svider men det är bra att höra. Man kan lösa allt om man bara vill det. Man kan reda ut allt, bara du har viljan till det.

Likes

Comments

Okej såhär är det. Jag har inna skrivit om hur dåligt jag mår över mitt utseende men har kunnat se DÅ positiva saker om mig själv som ingen annan har. Men det här inlägget kommer bli mycket annorlunda...

Jag kan inte kolla mig i spegeln och faktiskt acceptera mig för den jag är. Speciellt nu när skolan är igång där det finns så många andra fina,snygga ja allt hos dem tjejerna. Eller det är iallafall vadå jag tror...

Min syn är enkel. Jag är annorlunda. På ett dåligt sett. Jag är ful,tjock,ensam och väldigt töntig,även fast att jag inte är SÅ smart!

Livet för mig är meningslöst, jag vill bara känna mig accepterad fast att jag får höra av många att jag är fin,snygg och ja allt som dem tjejerna jag är avis på!

Men tycker jag det?

Varje gång jag kommer hem efter skolan så är det tankar som flyger i mitt huvud "varför kan jag inte va så snygg som hon" det är bara alltid så. Det är pågrund av personen som hon snackar med är den person som faktiskt kan få mig på humör utan att säga dem orden jag vill höra. Det är konstigt men det är avundsjuka. Och avundsjuka är inte bra för mig för det tär ner på mig det krossar mig inombords.

Att få detta som uppd. är nog inget direkt bra start eller vad man ska säga. Men ibland vill man bara skriva ner orden som man inte ens kan säga.

Kropp&Utseende är inte det viktigaste iheller. Men min personlighet... ja visst samma sak här, ni säger till mig jag har en underbar personlighet och så. Men tar jag åt mig det? Nej... Jag är även rädd att ingen kommer gilla mig för den jag är.

Likes

Comments

Nu ska jag berätta lite mer om hur gårdagen såg ut och hur nudagen kommer se ut.

IGÅR var jag hos tandläkaren, och vad hatar jag mest förutom rulltrappor?? Jo tandläkaren.

Så det gick ju bra men asså skakade nästan hela tiden under undersökningen,

Sen efter det åkte jag och mamma till Väla, för vem ville shoppa? Jo jag. :)

Jag fick handlat rätt så många tröjor och ett par mjukisbyxor som jag faktiskt nu sitter i och förbereder mig inför mitt utvecklingssamtal IDAG klockan 09.30. Och vill inte direkt gå tillbaka till skolan men har inget annat val direkt. Men ja det är väl så min dag kommer se ut idag har inget annat speciellt än att träna.

Så tack för vistelsen och hoppas ni tycker om min blogg! :)

Likes

Comments

Hej! Och godmorgon på er! Hoppas alla har sovit bra! Förutom jag som drömde en mardröm och vakna mitt i natten. Haha mardrömmen var knäpp...
Iallafall imorse när jag gick upp ur sängen så gör min syster mannagrynsgröt till sig själv:( Men som vanligt så åt hon inte upp allt och fick det som var kvar. Sen satt hon på musik direkt på morgonen och ja det var störigt i början men när hon satt på den låten... Jag blev kär direkt! :) Så efter när hon hade stuckit till jobbet och mamma och pappa åkte för att kolla på en bil. Så satt jag mig framför pianot och börja spela på låten. Det var såklart ett ackord som blev lite fel menmen. Sånt händer! Och ni kanske vill höra hur det blev.
Låten heter "Boys Like You" med Anna Clendening.

Likes

Comments

Rubriken säger nog en del om vad detta kommer handla om.

Jag mår piss just nu... Jag är ett helt vrak just nu... Jag tänker på för mycket jag inte ens bör tänka på och jag lägger ner min tid på fel saker. Är seriöst helt isär... Det känns som mina pusselbitar bara glids isär. Jag var inte ens hel från början. Varför är jag så känslig? Varför är jag så som jag är?

En riktigt stor del av mig är rädd för att ingen kommer att gilla mig för den jag är... Jag menar kolla samhället idag allting handlar bara om utseendet och vad man har på sig...

Jag är på riktigt trött på att känna såhär varenda kväll innan jag går och lägger mig... Jag har inte det perfekta livet som dem flesta tror. Jag är förkrossad för jag vet inte ens vart jag står. Jag vet inget just nu...

Många säger till mig att jag har fint leende och fina ögon och fin kroppsform iallafall mina nära.. Jag är rädd för att dem främlingarna jag går förbi på stan kollar på mig och tänker "fyf´´n vad hon ser ut" eller "hon kommer aldrig att hitta sin lycka i ljuset" och tro mig jag HAR hört dem orden förr och dem är fortfarande kvar och repeterar sig själv i mitt huvud. Jag har det svårt att kunna lita på folk men jag är ändå godhjärtad vilket mina föräldrar säger att det inte är så bra för jag förlåter och tar tillbaka allting precis som allting vore mitt fel fast det inte ens är det. All detta får mig fatt tänka... använder ni bara mig som vän för ni vet om detta? Jag vet om att jag är dum i huvudet och att jag inte alls tänker mig för innan jag lägger upp något. Men jag ändras jag blir ändå starkare på något sätt, det tar bara tid... Att få höra att jag är vacker av dem jag vill höra det ifrån hör jag aldrig. Det sårar så j´´vla mycket. Men så är livet har jag förstått, iallafall för mig, jag bara vet att jag kommer va en deprimerad människa som inte kan se någon framtid med någon eller något. Jag kan bara se mina drömmar som seriöst aldrig nånsin att uppnås... För er som lääser tack för att ni lägger ner er tid på mig och visar respekt. De betyder jätte mycket...


Likes

Comments