... Känns allt så mycket lättare, som om allt lossnar när jag ska skriva och trots att det är kallt fryser jag inte - för jag är så varm inifrån.

Har saknat sådana här dagar, är sällan det händer längre. Dagar där man uppskattar varenda liten sak. Det är så skönt och lugnande. Åh.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

inspiration

@luven

Kanske den viktigaste bloggen som finns på Nouw, som öppnar ögon och berättar hur det faktiskt är i vår värld idag. Jag så glad att jag hittade Lovisas blogg, för även om det som står inte sällan är så oerhört fruktansvärt och nästan omöjligt att förstå så finns det ett ljus i Lovisas arbete. Ord kan inte beskriva hur viktigt det är, inte heller kan dem beskriva hur mycket jag ser upp till Lovisa för jobbet och resan hon just nu gör.

För du måste vara otroligt stark för att klara av en sådan här resa och möta de livsöden du möter.

@elinskoglund

Om det är någon blogg som jag följt sådär galet länge så är det Elins, har för mig att det var den första bloggen jag började följa när jag startade här på Nouw. Iallafall var det en av dem första, och det är ju ett tag sedan dess. Det är framförallt bilderna som har fängslat mig, jag tycker verkligen om färgsättningarna. Och sen det där sättet som Elin skriver på som kan få vilken vecka som helst att verka som världens mest intressanta, något som jag verkligen också hade velat bemästra. Likaså skriver hon fantastiska texter om kärlek, även om det bara är en rad.

@vendeladan

En stor favorit som äntligen är tillbaka efter en bloggpaus. Tycker så mycket om Vendela och hennes karaktär - även om jag egentligen inte känner henne. 

Det finns så mycket inspiration att finna hos denna tjej, i texterna som jag inte sällan på något sätt känner igen mig i och som antingen får dig att le eller får ditt hjärtat att värka. Och i klädstilen som alltid verkar ha det där lilla extra som piffar upp vardagen - vare sig det är ett par örhängen eller en jacka. Vendela verkar alltid hitta de där dolda guldkornen i butikerna, dem som jag själv aldrig hittar.

Likes

Comments

Hej hörni! Fredag och helg, så oerhört skönt. Är trött hela tiden, antagligen på grund av vädret och att det är mörkt när jag vaknar. Känns jättekonstigt varje morgon, haha.

Skoldagen gick iallafall snabbt förbi, vi skrev på våra uppsatser i princip hela dagen. Även om det är skönt med variation är det rätt nice att få gå in i en och samma sak och bara arbeta med det ett tag.

Jag lunchade med mamma på Kallskänken idag dessutom, mysfaktor deluxe i höstrusket.
Tycker verkligen om det stället, allt är så perfekt operfekt. Stolarna matchar egentligen inte varandra eller borden, på väggarna hänger några tavlor på fotbollslaget. Från taket hänger lamporna ner och på borden står det ljus i konstiga ljusbehållare, inte alls gjorda för det egentligen.
Och så är ju maten god, idag åt jag förvisso bara en baguette men åhhhh.

Likes

Comments

Är jag tillräckligt mainstream nu?

Hej hörni! Hur mår ni?

Själv mår jag bra, jag och mamma åkte förbi Blomsterlandet på vägen hem och inhandlade lite växter till mitt rum - känns mycket fräschare och roligare att vara här inne nu!! Unnade mig en lite för dyr raw-choklad också, tyckte att jag förtjänade det hehe.

Vi håller på att göra om lite i mitt rum, har flyttat runt alla möbler och har beställt en ny fåtölj. Är så taggad på att få se resultatet och visa det här på bloggen.

Likes

Comments

hur det oftast går när jag ska ta selfies

Hej hörni! Hur mår ni?

Själv mår jag bra, verkar äntligen få ner mitt blodsocker igen.
Har legat så otroligt högt och dåligt dem senaste veckorna, och så påverkar det allt jag gör. Blir så ledsen över det på danslektionerna, jag orkar inte dansa ut riktigt. Kroppen vill inte göra riktigt som jag vill.

Likes

Comments

kollage

Ett snabbt kollage jag gjorde för Hvisk för ett par dagar sedan, blev så galet nöjd haha.

klicka här för att komma till produkterna och här om ni vill kika in på min profil!

Hej hörni!

Tisdag idag, känns lite konstigt på något sätt. Dagarna går fort men ändå inte. Har egentligen en massa läxor att ta tag i, men sitter istället vid datorn och bloggar och letar recept. Frågar mig själv om man kan vägra skolarbete och ändå få bra betyg, haha. Jaja, får väl brygga lite te och sätta mig framför böckerna iallafall. Hoppas att ni får en fin kväll!

Inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments

En av Malmös fantastiska kyrkor som vi passerade i lördags morse

Jag har verkligen haft en helt fantastisk och fullspäckad helg. Tog tåget till Malmö i fredags kväll, checkade in på hotellet och åt falafel vid ett gatukök innan vi vandrade vidare mot Turning Torso i oktobermörkret. Höll en vän i handen och tittade på balkonger på vägen tillbaka.

I lördags var vi uppe tidigt och tog en lång promenad genom stan, innan vi hamnade på shoppinggatorna och spenderade lite för mycket tid på Lush och Monki.

Bilder från Lush-butiken

På kvällen var det dags för musikal, och vilken upplevelse det var! Fick ett sånt där lyckorus, som ett sug i magen. Ville aldrig att det skulle ta slut. Det var som om all trötthet bara försvann, var full av energi och lycka. Så där överdrivet glad som man nästan aldrig blir.

Likes

Comments

Åh vad jag tycker om färgerna under den här tiden på året, och att få krypa ner under ett varmt täcke och läsa.

Godmorgon!

Idag ska jag verkligen göra ovanstående, krypa ner under täcket och läsa. Och äta bullar!! Snabb påminnelse om att det är kanelbullens dag idag.

Likes

Comments