View tracker

Nu sitter jag på planet påväg hem och tänkte att det var ett bra tillfälle att sammanfatta denna alpturnén i ett blogginlägg.

Jag tror att det har varit det mest lärorika jag någonsin har gjort. Jag har lärt mig att vara självständig, lösa problem själv och få min lilla värld att rulla på. Jag har upplevt så mycket och inser nu att det här är en resa som kommer gynna mig resten av mitt liv och som jag aldrig kommer att glömma.

Nu kommer jag hem i 6 dagar innan jag beger mig upp mot Östersund och därefter Funäsdalen i yttligare en månad. För tillfället får jag iaf bjuda lite på mina favorit bilder från dels sista dagen och hela turnén.

Kram!

Första dagen i Sölden, tillsammans med Lidingö

Första dagen med MASK

Sista dagen i Sölden!!

Från Zermatt

Blandat från Saas-fee

Sista dagen i Saas-fee och på hela resan!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 47 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag åkte vi storslalombana och ställde oss och köa för ägget (gondolen) 8:15 men dem var stängd i en timme pga tekniska fel så när den var öppnade var det det största kaoset jag varit med om. Alla pressade in folk in i gondolerna, folk fastande i dörrarna, knuffades och slogs... Nästan lite läskigt. Vi kom iaf upp tillslut och hann 4 åk innan lunch då vi åt panerad kyckling och pasta och sedan 3 åk efter lunch.

Efter skidåkningen spelade vi fotboll och körde lite gymnastik, hyfsat roligt tycker jag ändå. Sedan lite videogenomgång och middag, och efter middagen pingis. Jag är dock så dålig på pingis... Härlig dag trots att jag inte åkte jätte bra...

Kram!

  • 73 readers

Likes

Comments

View tracker

Vi kom till glaciären Saas-fee igår kväll efter att inte varit här på 5 år så det var en liten throwback. Jag, Tindra, Mathilda och Tuva delar rum också. Idag körde vi då friåkning slalom hela dagen och det var grymt roligt, efter backen var det fotboll (där jag gjorde 3/3 mål trots att jag INTE kan spela fotboll) och bålträning. Riktigt skön dag och jag älskar hotellet då hotellägaren är en super söt gubbe och maten är fantastisk!!

Kram!!

  • 72 readers

Likes

Comments

Så nu blev det lite luddigt med dessa inlägg... Hehe. Men för att förtydliga lite kan jag säga att jag var tre veckor i Sölden (Österrike), åkte sedan den 29:de (i lördags) till Zermatt i Schweiz för ett klubbläger där i 4 dagar och nu har jag varit en dag i Saas-fee (också Schweiz) med dem som satsar i klubben. Jag åker då alltså hem om 5 dagar på Tisdag nästa vecka... Känns helt overkligt att efter 4 1/2 vecka i alperna komma hem och sova i sin egna säng!!

Nu kommer det upp tre inlägg på en gång, ett från sista dagen i Sölden som jag glömde publicera, detta där jag förklarar min situation och lägger upp bilder från Zermatt och ett sista om första dagen i Saas-fee.

Kram!

  • 73 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag och Hilma i bilen påväg mot tågstationen mot Zermatt. Idag tränade jag inte på morgonen så jag gick upp halv nio och gick ner till byn för att köpa en liten brunch+mellis för bilresan. Så jag köpte en smoothie, smörgås och Yoghurt och satte mig vid en bänk på en vandringsstig och hade lite me-time efter en hektisk social vecka med region 5. Bjuder på lite bilder från idag. 🔜 Zermatt!!!

Kram!!

OJ! Jag glömde publicera detta inlägg, det skulle ha kommit upp i Lördags... (29:de)

  • 72 readers

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig dem sista dagarna här i Sölden då jag åker hem om två dagar (!!) Gud vad jag kommer sakna Sölden! Jag har gått ifrån att ha hatat Sölden till att älska det, miljön, byn, skidåkningen allt! Jag älskar varenda litet hörn i den här lilla alpstaden. Så nu bjuder jag på några bilder innan jag börjar dra mig mot nästa stopp på alpturnén, Zermatt!

Kram!

  • 104 readers

Likes

Comments

Här är lite bilder ifrån i Söndags, måndags och igår, då jag i söndags tog en vilodag från skidåkningen och bestämde mig för att ta en promenad genom en skogsväg ner till byn Oetzdal. Promenaden tog typ 2 h totalt men jag hann titta i lite butiker och gå och köpa en vegetarisk risotto på någon lokal resturang som jag sedan tog med och åt uppe på rummet.

I måndags gick vi alla tjejer ner till byn (btw så är jag här just nu och tränar med några tjejer från Mälaröarnas skidklubb) och gick till mataffären och då gick vi typ ner för ett berg som var sjukt brant och vi typ halkade vartannat steg haha. Sen igår hittade vi en super cool hängbro när vi var ute och sprang så vi tog lite bilder!

Kram!

  • 125 readers

Likes

Comments

Så nu har jag och två andra från klubben åkt med Lidingö slk i en vecka men dem har alla åkt hem nu så nu är jag här själv i några dagar då jag tränar med Mälaröarnas slk innan Ida och Tindra (från min klubb) flyttar ner hit.

Så nu har jag då en hel lägenhet för mig själv och ska vila imorgon och ha en lite egodag. Sjukt taggad på resten av tiden här innan jag åker vidare på min alpturné till Zermatt!

Kram!

OBS! Detta inlägg skulle komma upp i Lördags

  • 131 readers

Likes

Comments

Så i fredags åkte jag till Sölden (!!) och man kan väll säga att resan dit inte var helt felfri... Första flighten satt jag bredvid en skrikande bebis som rörde mig konstant (haha) och andra flighten satt jag bredvid en man som gillade att vädra sina armhålor... Sen när jag kom fram till München fick jag reda på att SAS idioterna hade glömt mina skidor och stavar i Stockholm men dem kom som tur var med nästa flight som resten av lägret kom med... Så allt löste sig tillslut!!

Första och andra dagarna är nu avklarade och jag är slut. Super trött och träningsvärk men ändå sjukt taggad inför dem kommande 3 veckorna!!

Btw, Mikaela Schiffrin och Ted Ligety är här (OMG!!)

Kram!

  • 169 readers

Likes

Comments

Rund Kappa Monki 900 kr

Crossbody väska, Zara 499 kr

Jeansblus, & other stories 650 kr

Gråa stövlar, Timberland 1799 kr

Mocka sneakers, H&M 499 kr

  • 184 readers

Likes

Comments