View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

ALLMÄNT, NEW IN , Skolan, Vänner

hej på er alla glada läsare i dag är det första december vilket är mysigt och det innebär att det är 23 dagar kvar till jul afton och det kommer bli hur mysigt som helst. och det som kommer bli mysigaste i år ar att få se Nellys reaktion på allt vad julen hör till med både klappar och mat.

denna vecka har det inte hänt så mycket. jag har varit i skolan och dagarna går fort när man har roligt. och timmarna bara flyger i väg. i dag så drack vi te jag Alice,Simone och Fatima N. det var mysigt .och jag gick in till stan i dag och bytte in min fot länk. så nu har jag en annan fot länk en den jag hade från början. nu har jag en fotlänk från THOMAS SABO <3 se bilden nedan .

sen nu i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och skönt även myst med min kattungar. dom blir mer o mer gosigare för varje dag. dom är mina små juveler. <3 jag bytte även min näspercingsmycke i måndags. det kändes lite konstigt att bli av med läkningsmycket som jag haft i sex veckor. men det som är roligt nu är att man kan bytta till andra perecingar och inte bara ha en o samma hela tiden. det finns så mycket finna perecingar. jag tycker det är roligt med lite variation på smycken över överhuvudtaget.


❤️ puss & kram ❤️

Likes

Comments

ALLMÄNT, NEW IN

Hej o god kväll . I dag har jag varit inne i stan och med hela familjen o även min syster o hennes sambo och Nelly . Det var jätte trevligt . Vi var på julskyltningen. Jag köpte berlocken som är på bilden här över . Och sen var jag inne på h&m och kollade. Köpte även ett nagellack där som ska vara som gel när det stelnar . Sen har jag bara tagit det Lugnt . Och i mon väntar en ny vecka. Vilket kommer bli så skönt veckorna går så fort och tiden bara springer i väg . Och i dag är det ju första advent och man får börja med allt julpyntandet och börja lyssna på jul musik igen . Och nu längtar man till jullovet och allt vad det innebär med julen och träffa nära och kära .

Jag hade en super trevlig kväll i går med 3 tjej kompisar var av att den ena av dom fyllde 18 så vi tog med henne på krog debut . Vilket var så himla roligt . Och jag hoppas hon är nöjd med sin 18 års dag . Kvällen /natten var lyckad.


Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina kattungar och kolla på tv en stund innan man ska sova . För i mon blir det att ställa klockan på 06:15 . Och sen är det dax för att gå till skolan .

❤️puss & kram❤️

Likes

Comments