ALLMÄNT

Hej alla läsare 👏🏻
Hoppas er dag har varit bra . Min dag har varit mindre bra för jag mår inte så bra så åkte till akuten . I går och dag . Men trots undersökningar och blodprover hittar dom inte vad felet är . Men för hoppnings viss så går det över snart . Hoppas jag så jag kan bli mitt rätta jag igen , och att man får må bra igen .

Jag måste även passa på att tacka både vänner o familj för att dom ger en en tanke och önskar att man ska krya på sig . Och att man ska bli frisk snart ❤. Det är guld värt att ha så finna människor i ens liv 💕.


Och man ska ta vara på den tiden man har för en dag kan det vara försent att leva och må bra och va i omgivning med dom man älskar . I bland känns det som livet ska ta slut på några minuter . Och den känslan upplevde jag i går natt . Men jag överlevde smärtan .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla läsare 👏🏻
Min vecka har varit rätt så bra . Det började med i måndags att jag var i Kalmar på sjukan . Och fick en spruta . Jag kommer berätta mer om det i ett annat inlägg . Och sen när jag kom hem från Kalmar så packade jag min väska . För sov över hos en kompis för vi åkte tidigt till universitets sjukhuset i Linköping på ett studiebesök med skolan . Det var både lärorikt och intressant . Vi fick lyssna på vad dom gör på vissa kliniker där . Vi åkte vid kl 8:00 från Oscars och kom hem runt 18:30 igen .

I onsdags- Torsdagen var det vanlig skola . Men vi fick en lektion borttagen efter som vi var på studiebesök . Och i går fick vi också även en lektion inställd . Det är skönt att sluta tidigt i bland .
Så man hinner med andra saker med :)

I går Så packade ner mina saker och det jag behöver ha med mig till en kompis i dag . Så i dag vid 11:00 ska jag hämta mina glasögon och solglasögon med styrka i . Och för hoppnings vis så slipper man all huvudvärk framöver . Sen kör pappa mig till min kompis . Och sen ska vi fixa oss hos henne och det sen ska vi plocka upp 2 kompisar till . Sen ska vi på en klasskompis 18 år firande🎉🍾 . Vilket kommer bli kul :) . Sen efter det så sover jag hos henne . Skriver mer på söndag kväll :) 😘😊 vi får se om vi hörs tidigare .

Slänger med lite bilder från veckan ❤


Ha det så bra så ses hörs vi ☺.


❤ puss & kram ❤

  • 29 readers

Likes

Comments

Familj , Vänner


en av det viktigare sakerna i livet är att gå efter sitt hjärta . och fram för allt gå sin egna väg och sätta upp ett mål som man kan klara av och sen sätter man upp fler mål som man ska klara av här i livet. men jag vet att vissa mål kan vara jobbiga men man kommer dit man ska och vill en dån . Även om man får ta en liten omväg för att nå ditt man vill i bland . om man bara vill så kan man nå sina/ sitt mål . och det viktigaste e att man tänker på sitt egna mående och att man ska må bra både fysiskt och psykiskt . Och det är viktigt att man är med människor som gör dig glad och även accepterar dig för den du är . Och inte dömmer dig efter vad andra säger . Då är det bättre att skaffa sig en egen upp fattning om en människa . Och man ska lära sig att älska det man har för en vacker dag kan allt vara försent . Att man aldrig talade om för den där personen hur mycket den betyder för dig . Och man kan inte säga för ofta att man älskar en person . Det kan vara familjemedlemmar , släktingar , kompisar , pojkvän / flickvän :) men man ska ta vara på det stunder man kan ha med sin familj, släkt , vänner , pojkvän / flickvän för en dag kan det vara försent att säga hur mycket man tycker om sina nära o kära . Och Sen en dag så ska man stå på sina egna ben . Och klara sig själv . Och att man ksk inte kommer ha så mycket som man har nu . Och in se hur bra man har det när man bor hemma . Man har en mamma som ställer upp på en till 110 % och man kan alltid prata med henne när det är något . Pappa ställer också upp till 110 % . Och mina syskon med . Jag är glad över att kalla dom för min familj . Och kommer alltid älska dom ❤. Och även att man är i dom över tonåren och ju äldre man blir kommer man nog en dån alltid att vara mammas och pappas lilla flicka . ❤ man ska ta vara på det man har . För en dag kan allt vara borta . Jag kommer alltid va rädd om det jag har min mamma o pappa min syster och lilla Nelly . Och min bror . Och mina katter . ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments