ALLMÄNT, Familj , Vänner

➕⚓️❤ tro hopp och kärlek .
Är något man får med sig från bars ben . Jag tycker det är viktigt att kunna tro på vad man vill och att man ska lyckas här i livet .
Man ska våga hoppas på att allt blir bra .
Alla borde känna kärlek av någon och älskad för den du är .

Det är ett viktigt budskap tycker jag . Tycker även att det är viktigt o visa nära o kära att man gör sitt bästa och man kan ALDRIG säga för ofta hur mycket man älskar någon . För en dag kan det vara försent att berätta det för dom som betyder mest för en .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vänner

Hej alla läsare . Hoppas det är bra med er med mig är det bara bra .

Jag tog sommarlov i onsdags . Detta är mitt sista sommarlov .
På onsdagseftermiddagen åkte jag till Rasmus för han tog studenten i torsdags och i går åkte vi från han o hem till mig för att vi skulle till Hannas student med .
Så jag har fått vara med om två lyckliga studenter .
Känner även fler som har tagit lite runt om .
Kommer lite bilder på dom fina studenterna i morgon 💕🍾. Är så glad för eran skull . Och lycka till i framtiden ❤

❤puss & kram❤

Likes

Comments

Familj , ALLMÄNT, Vänner

Hej o god kväll alla läsare. Nu är det inte så långt kvar till sommarlovet . Slutar redan på onsdag efter lunchen tar jag sommarlov men det beror på om vi har några lektioner efter första annars går jag hem tidigare 😊 i morgon så blir det en kväll på Cross banan . Och kolla på min bror . Och dom andra killarna och tjejerna som kör .
Och på onsdag när jag slutar ska jag åka hem och duscha och fixa i ordning mig . Och åka till R för han tar studenten på torsdag 🍾🍸🍹🍷. Sen på fredag kväll så ska jag till Hanna 😊.

Nu kollar jag på tv och sen efter det får jag börja packa o bestämma va man ska ha på sig på torsdag . Och packa ner det för i mon kväll är jag inte hemma . Hoppas att ni har en bra kväll så hörs vi .😊😃


❤puss & kram❤

Likes

Comments

Hej alla läsare hoppas eran fredag är bra . Och i dag vill jag passa på att önska alla studenter som springer ut all lycka i livet och en bra framtid . Men själv är man ledig från skolan . För att 3 orna springer ut i dag . O nästa år är det min tur . Att sjunga om studentens lyckliga dar .

Nästa vecka blir det en rätt kort vecka för mig då jag först ska åka på onsdag till R för att han tar studenten på torsdagen . Så kommer åka till han efter lunchen på onsdag . Då ska jag åka hem o hämta mina saker sen ska jag åka hem till han .
Och på fredagen ska jag åka till Hannas student . Det kommer bli kul att få se deras glada miner när dom slipper sitta i en skolbänk mer .I dag så blir det bara ta det Lugnt och göra i ordning det man ska ha med sig i helgen . Så kommer bli en helg med min familj ❤
Hoppas på fint väder och att serielaget kör bra i helgen 👍🏻.

Ha det bra så hörs vi .

❤Puss o kram❤

#cross #familj #vänner

  • 50 readers

Likes

Comments

Familj , ALLMÄNT

Hej alla läsare hoppas er helg har varit bra . Min har varit bra . Med film mys med R . I går var mamma,Mariette, jag . Och fixade med klänningarna . O jag kan säga att träning ger resultat. Så fick vänta med min klänning tills nästa gång vi ska åka dit . Det är bra . Längtar tills dess kommer bli spännande.
Det känns ofattbart att det är bara 75 dagar kvar tills det är min systers och Jims stora dag :) Kommer bli så kul att va tärna med Jims syster Malin.

Nu ska jag ta 1-2 timmars promenad och träning på det 💪🏻👍🏻❤

Får se om det blir något mer blogginlägg i kväll


❤Puss o kram ❤

Likes

Comments

Hej o god morgon fredag här äntligen nu ser vi fram mot en helg med min bästa . R kommer hit i eftermiddag eller kväll .

På söndag ska jag mamma och Mariette åka ditt där klänningarna är o fixa med det sista o justera längden på min klänning . Så ska ta med skorna som jag ska ha på mig på bröllopet . Mariette ska gör något med hennes brudklänning med tror jag .
Det är inte så långt kvar nu tills bröllopsklockorna ska klinga för min underbara syster o Jim . Det är bara 78 dagar kvar :)

Det är 79 dagar kvar till min 20 års dag .
Så på en helg blir det två saker som kommer bli roligt.

Både bröllopet och min 20 års dag 🍾💕❤

  • 80 readers

Likes

Comments

hej alla läsare nu sitter man i skolan. och jobbar. har gjort ett matte prov. som det känns så gick det bra. nu taggar man in för ett prov till .

nu är det inte många dagar kvar tills det är sommarlov och det ska bli skönt med ledighet. det är välbehövligt nu. och ska bli skönt.

Likes

Comments