Nyt indlæg

Header

Contains affiliate links

Seeeelvom der måske er små 2,5 måned til min fødseldag, så er jeg typen der laver lister rigtig lang tid før! Specielt fordi, at når jeg så rammer tiden, hvor at folk vil have ønsker, så kan jeg aldrig finde på nogle!


Så derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer mine fødselsdag ønsker! Og endelig gerne skriv i kommentaren hvad I har ideer til ønsker - er altid lutter og ører.


Mange knus herfra


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle!
Jeg beklager, at bloggen har været lidt stillestående den sidste uges tid - men det har der været masser af grunde til! Jeg er jo på skøn skøn ferie, og de sidste par dage har jeg tilbragt i key West.

Her så jeg et lækkert henna sted, og jeg elsker ideen om at jeg kan få en midlertidig tatovering. Jeg er ikke helt vild med tanken om at skulle have noget permanent, og netop derfor er jeg så stor fan af henna, da det holder 2-3 uger!
Derfor fik jeg lavet denne henna tatovering på hånden, da jeg synes den så flot ud, og det var den da også i hvert fald i de første 20 minutter....


Jeg kom nemlig til at messe den up, og nu er farven kommet ind, så jeg har sorte pletter og en smattet henna tatovering på hånden - Yay!!! I kan vel nærmest mærke min begejstring :(

Bliver 2 gode uger 😫

Mange knus
Olivia

Likes

Comments

Jeg var lidt ude og shoppe i går - og der fandt jeg disse smukke Celine slip on til en helt utrolig god pris! De var sat en del ned, og der stod kun én sko tilbage... heldigvis en str 41! (Ja.. jeg har kæmpe fødder)
De så smukke, og en anelse specielle, fik i hvert fald af vide, at "de er mere specielle end de kønne", men jeg er helt tosset med dem!

Lige nu sidder jeg på stranden, hvor det desværre er rigtig dårligt vejr :(
Mange sommer knus
Olivia

Likes

Comments

Hey igen!

Jeg ankom til Miami i forgårs kl00:00 amerikansk tid (06:00 om morgenen vores), hvorefter jeg så gik straks i seng efter en fly tur på 10,5 timer (!!).

I går har stået på at ENDELIG at få fikset min skærm, som jeg ødelagde for små to måneder siden, og så lidt små shopping i Victorias secret m.m hehe
Jeg fandt denne kimono som jeg er sygt vild med, men købte den ikke - hvilket jeg fortryder nu!

Her er utrolig varmt og jeg nyder bare at være på ferie!

Mange knus
Olivia

Likes

Comments

Hey alle!


Her i går eftermiddags modtog jeg en pakke fra Defshop.


I pakken lå der en hvid bluse med en 'knude' foran (som forresten kun koster 79,-!!), og nogle lækre bukser fra vero moda, som sidder lidt løst og er tynde i stoffet - perfekt til sommer! Og endnu bedre... De ligger til kun 159,-!

På det største billede kan I se, at jeg har matchet blusen og bukserne med en lys sweater fra moss copenhagen og mine favorit slip ons fra moss også! (Har brugt dem så meget, at der er huller under skoen grundet slid..)


Link til blusen og bukserne findes her: BUKSER & BLUSE !

Defshop har også en masse andre lækre ting såsom fede badesandaler, smykker, bomber jakker, sneakers med mere!

Synes I skal tjekke det ud og se om I også har nogle favorit items derinde - det ved jeg i hvert fald, at jeg har! ;)


Mange knus

Olivia

Likes

Comments

Hey alle!

Jeg sidder her en torsdag formiddag, og kigger ud af vinduet for at kigge på en ret så grå og kedelig himmel. Derfor tænkte jeg lige, at jeg kort ville drømme mig væk - nemlig til Miami, som jeg rejser til i weekenden!

Her er lidt Miami stemningsbilleder, og så lover jeg på lillefingerære, at jeg nok skal tage en masse lækre billeder af lækre strande, butikker m.m.


Mange knus

Olivia

Likes

Comments

Contains affiliate links
Sponsoreret af elsa & rose.

Hey alle!

Nu hvor det er sommer, selvom det ikke liiiige helt føles sådan i dag i Danmark, sad jeg og surfede rundt og ledte efter bikinier!

Jeg har længe været vild med elsa & rose, og jeg har faktisk den lyserøde i højre hjørne fra dengang firmaet hed 'to die for', dog med en hvid underdel! Jeg er helt tosset med deres items, og skal uden tvivl have skaffet mig endnu en derfra på et tidspunkt - og grundet min store kærliged til firmaet, har jeg faktisk teamet up med elsa & rose og fået en lækker rabatkode!

Den er ''OLIVIADEDOPOULOS15'', og den giver 15% på hele siden (gælder IKKE udsalgsvare, og man skal købe et fuldt bikini sæt).


mange knus

Olivia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle!


Har lige lavet den collage med lidt ideer, og tøj jeg selv er helt vild med, som man kan have på en hyggelig sommeraften! Sommeraftener i Danmark er noget af det jeg elsker aller mest - jeg elsker stemningen, og den 'blide' varme og ja.. Bare dét, at man kan være udenfor med en lille jakke på!

Jeg er selv helt forelsket i alle de items på billedet, og har faktisk lige selv bestilt new balance skoene hjem!

Håber, I alle får nydt sommeren

Mange knus

OliviaLikes

Comments

Hey alle!

I dag var jeg stadeholder på loppemarkedet Tradono, der blev afholdt ved postgrunden. Det lå i hjertet af København, og var utrolig fedt og kulturelt! Jeg er sten sikker på, at postgrunden går hen og bliver kæmpe stort her de senere år. Det minder lidt om papirøen med små boder, de fleste serverede dog kun drikkevarer. Så var der også kunst udstillinger m.m.

Jeg har lidt stemningsbilleder derfra, hvor jeg sad i seks lange timer med min bedste veninde Roza. Solen bagte og der var tonsvis af folk! Jeg fik en helt vild uheldig Bjarne Riis tanline, hvoraf halvdelen af mine arme nu er rejerøde, og den resterende del er dansker hvid...

Jeg fik drukket mig en utrolig lækker lemonade med hyldeblomst smag (de smagte så godt, og det tog en hel del i mig ikke at gå hen og købe endnu flere!!!), og så hentede Roza mad på sunset, som hurtigt blev spist!

Jeg fik solgt en hel del, hvilket var skønt! Jeg er stor tilhænger af Second hand, og elsker at tøj får nyt liv!!

og nu skal jeg bare vente én uge til, og så ligger jeg på en strand med fødderne i sandet i Miami (!!).


Mange knus herfra

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg er stor forbruger af Instagram (i kan følge mig @oliviadedopoulos), og jeg tænkte derfor, at jeg ville lave en "hvordan jeg redigerer mine billeder" part 1.

Jeg bruger som regel apps, der hedder : VSCO CAM, CameraBag 2, Afterlight & snapseed.

Jeg har denne gang taget udgangspunkt i vsco cam, og dette er mit start billede:


Derefter går jeg ind i app'en, hvor jeg udover dem man får med fra start, har købt lidt ekstra filtre.


Denne gang blev det filteret ''C3'', som jeg rigtig tit bruger. Jeg mener også, at dette følger med, når man køber appen!

Derefter justerer jeg lidt omkring hvor ''meget filter'' der skal på, og fortsætter ellers ind under de andre indstillinger for at ændre ved nogle småting.

Jeg piller ved lidt af lysstyrken for at tone det lidt ned, og stopper efter jeg er tilfreds.

Jeg kigger også altid rundt om der er andet, jeg vil ændre - men i dag, var der intet! Så det færdige resultat blev altså:

Andre gange kan jeg godt finde på at gå ind i app'en ''afterlight' og tilføje en ramme, men det har jeg valgt ikke at gøre med dette billede lige nu :)


Håber, at i kan bruge det til noget!

Mange knus

Olivia

Likes

Comments