Header

Donuts, yellow clothes, lemonade & coffee.

LIGE MIG!!! Jeg er helt vild med oktober, ikke nok fordi jeg har fødselsdag om små 2 uger, men blandt andet også fordi, at det er halloween, OG ikke for at glemme efterårsferie.

Derfor har jeg fundet nogle billeder frem der finder min october vibe frem, hehe

Much love,
Olivia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle!

Her forleden var min mor og jeg på jakke hunt i Købehavn! Jeg havde allerede udset mig et par stykker som jeg skulle ind og prøve i Moncler, men da vi kom var næsten alt i de farver jeg ville prøve og størrelser udsolgt! Så det var et meget kort visit der...

Så fortsatte jakke jagten, og jeg endte i Illum, hvor jeg tænkte, at de ville have en masse(!!). Dette var også uden held, MEN jeg fik scoret mig et par lækre ganni vinter støvler - så helt forgæves var dagen ikke.

Da jeg kom hjem besluttede jeg mig for at bestille en online fra Moncler, og der kommer selvfølgelig billeder når den kommer!

Sidst på aftenen spiste vi på Illum rooftop! Det var utrolig lækkert at sidde udenfor og spise i slut-september!

Mange knus
Olivia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle sammen!


Jeg har samlet mig nogle efterårs essentials, som jeg simpelthen må få skaffet mig! Det er lige gået op for mig, hvor meget jeg har brug for at rydde op i min garderobe, og derfor har jeg sat en hulens masse ting til salg!

Det kan i finde her:

Tradono: Olivias tradono

Instagram: Olivias instagram sellout

Trendsales: Olivias trendsales


I hvert fald mangler jeg en masse varme items i min garderobe. Jeg er gået utrolig meget væk fra stramme jeans, og derfor skal jeg uden tvivl have investeret i nogle lange nederdele og nogle lækre casual løse bukser hehe.

Derudover er jeg in desperate need for at få en vinter jakke, da jeg er blevet en smule for sommer fed til min gamle - ikke helt fedt, men hey thats life. Må gå på intens kur, så jeg kan passe den næste år...


Mange knus

olivia

Likes

Comments

Heyyy piger!!

Så I dag fik jeg taget nogle outfit billeder.
Mit outfit bestod af min nye højtelskede h&m sweater, den er så dejlig og blød - perfekt hertil efteråret!
Derudover havde jeg en Alexander wang tshirt på, et par (MEGET) loose chinos fra vero moda og mine nye Billi bi støvler med kæde som jeg er helt vild med!

Mange knus
Olivia <33

Likes

Comments

Hey alle!

I weekenden var jeg i London med min skønne kæreste! Vi var ovre for at besøge min søster, der bor og arbejder i London.

Weekenden blev spenderet masser af shopping og hygge!!
Første dag var vi Bicester village, som er et kæmpe stort outlet liggende lidt udenfor London. Det var utrolig hyggeligt, og jeg har uden tvivl kun gode ting at sige om det.

Anden dag tog vi indtil til London, vi nåede faktisk ikke at se så meget - vi så kun Oxford street og Denmark street :')

Sidste dag tog vi til en lille hyggelig cafe i bromley, som jeg havde fundet online. Og bagefter besøgte vi "the glades" som er Bromleys shoppingcenter.

No doubts at jeg havde verdens bedste weekend

Mange knus
Olivia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle! Long time no see!!!


Det er ved at være lidt tid siden jeg sidst postede et indlæg herinde - det indrømmer jeg! Det er jeg selvfølgelig også ked af.

Ved at skolen er startet igen har mit stressniveau ligget højt lige siden, og derfor har jeg haft svært ved at finde tid til alt - jeg lover dog, der snart kommer mere!


Jeg er helt vild med Baum und Pferdgarten lige pt. og det ligger i nok også mærke til i collagen. Jeg synes de items de laver er helt unikke og, for at være helt ærlig, skide hamrende lækre!

Skal ud og investere i den fine bluse med glimmer snart !!!


Mange knus

Olivia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Seeeelvom der måske er små 2,5 måned til min fødseldag, så er jeg typen der laver lister rigtig lang tid før! Specielt fordi, at når jeg så rammer tiden, hvor at folk vil have ønsker, så kan jeg aldrig finde på nogle!


Så derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer mine fødselsdag ønsker! Og endelig gerne skriv i kommentaren hvad I har ideer til ønsker - er altid lutter og ører.


Mange knus herfra


Likes

Comments

Hey alle!
Jeg beklager, at bloggen har været lidt stillestående den sidste uges tid - men det har der været masser af grunde til! Jeg er jo på skøn skøn ferie, og de sidste par dage har jeg tilbragt i key West.

Her så jeg et lækkert henna sted, og jeg elsker ideen om at jeg kan få en midlertidig tatovering. Jeg er ikke helt vild med tanken om at skulle have noget permanent, og netop derfor er jeg så stor fan af henna, da det holder 2-3 uger!
Derfor fik jeg lavet denne henna tatovering på hånden, da jeg synes den så flot ud, og det var den da også i hvert fald i de første 20 minutter....


Jeg kom nemlig til at messe den up, og nu er farven kommet ind, så jeg har sorte pletter og en smattet henna tatovering på hånden - Yay!!! I kan vel nærmest mærke min begejstring :(

Bliver 2 gode uger 😫

Mange knus
Olivia

Likes

Comments

Jeg var lidt ude og shoppe i går - og der fandt jeg disse smukke Celine slip on til en helt utrolig god pris! De var sat en del ned, og der stod kun én sko tilbage... heldigvis en str 41! (Ja.. jeg har kæmpe fødder)
De så smukke, og en anelse specielle, fik i hvert fald af vide, at "de er mere specielle end de kønne", men jeg er helt tosset med dem!

Lige nu sidder jeg på stranden, hvor det desværre er rigtig dårligt vejr :(
Mange sommer knus
Olivia

Likes

Comments

Hey igen!

Jeg ankom til Miami i forgårs kl00:00 amerikansk tid (06:00 om morgenen vores), hvorefter jeg så gik straks i seng efter en fly tur på 10,5 timer (!!).

I går har stået på at ENDELIG at få fikset min skærm, som jeg ødelagde for små to måneder siden, og så lidt små shopping i Victorias secret m.m hehe
Jeg fandt denne kimono som jeg er sygt vild med, men købte den ikke - hvilket jeg fortryder nu!

Her er utrolig varmt og jeg nyder bare at være på ferie!

Mange knus
Olivia

Likes

Comments