En ledig onsdag som enbart bestått av lite ärenden och städning, perfekt när F är iväg på en liten bortaturné med laget. 

Startade dagen med att boka flyg till Umeå då jag en helg i november ska åka upp och hälsa på min älskade Emmy som flyttat dit samt se vad höstyran har att bjuda oss på. Har även handlat, tvättat och städat och slutligen packat då jag imorgon åker till Stockholm när jag slutat jobba. Ska då möta upp Vendela för lite skvaller över några glas och på fredag kommer äntligen min mamma ner för en tjejweekend som även den ska spenderas i huvudstaden för att fira min 20-års dag. Har varit en tradition nu i några år att vi åker till just Stockholm när jag fyller år och jag tycker det är så fint att vi håller den vid liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och mina telefoner. Vart ska vi börja? Har en tendens att på något sätt jämt ha sönder de jag haft i mina ägor eller dricka bort dom hehe. Alltid alltid alltid är det något som inte fungerar. Så nu har jag gett ett litet löfte till både mig själv, telefonen och alla i min omgivning att denna gång ska (måste!!!) det bli annorlunda.

Likes

Comments

När jag slutat jobba idag unnade jag mig lite shopping. Är verkligen helt fantastiskt att jobba i en miljö med så många goda dofter så ska nu försöka beta mig igenom alla serier och börjar med min absoluta favorit, Sakuran. Har duschskummet sedan tidigare så hoppade in i duschen direkt jag kom hem och använde oljan, skrubben, skummet och så avslutade jag med krämen. Är len som en nyfödd nu.

Köpte även med mig en doftspray från Dao-serien. Det är en mist som man kan använda både på kroppen och textiler. Ett tips också för alla oss som har svårt att somna vilket jag har typ 6 av 7 dagar i veckan, spraya på sängkläderna innan du går och lägger dig då den har en avslappnande och lugnande effekt.

Likes

Comments

Perfekt start på dagen och älskar att man kan variera dessa så mycket. Blandade idag i lite vaniljyoghurt, tropisk juice, banan och blåbär. Enkelt och så gott.

Likes

Comments

Idag när jag slutat jobba så gick jag en sväng i gallerian, finns ju så himla mycket fint överallt just nu. Hittade två jackor som jag måste tillbaka och klämma lite extra på, anser att man aldrig kan ha en jacka för mycket. Och med den inställningen vet jag att jag säkerligen kommer komma hem med båda två.

Imorgon jobbar jag mitt första stängningspass så börjar inte förrän på eftermiddagen så ska försöka hitta på något roligt innan. Ta tillvara på den lediga förmiddagen helt enkelt.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat min första dag på Rituals och det känns så härligt att äntligen ha fått komma igång. Har utbildning två dagar till denna vecka och sedan hela nästa vecka och sen drar vikariatet jag fått som assisterande butikschef igång. Har nog aldrig anammat uttrycket att det är utanför sin comfort zone man utvecklas som mest, mer än vad jag gör just nu. Här ovan ser ni även en liten present jag fick imorse av butikschefen och företaget, så himla gulligt och vilket välkomnade.

Likes

Comments

Idag är jag så himla lycklig då jag igår blev anställd på Rituals. Det känns helt fantastiskt att framöver få vara en del av detta magiska företag och just denna butik. Jag tror aldrig någonsin att en arbetsplats känts så rätt för mig förut.

Och inte nog med det så blev imorse väckt av ett bud med blommor som var från min älskade Paulina som ett "grattis till nya jobbet". Sån fantastiskt vacker bukett, blev helt rörd och tårarna bara rann. Jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har henne i mitt liv om än 40mil bort.

Likes

Comments

Denna dag är ju väldigt svår att inte tycka om, kanelbullar kan ju vara en av meningarna med livet. Jag som annars borde portas utan undantag från varje befintligt kök, lyckades få fram dessa utan att varken bränna ner köket eller bränna bullarna. Så en klapp på axeln till mig själv idag, det gjorde du bra Olivia.

Likes

Comments

En magisk fredagkväll i Stockholm med ett lika magiskt sällskap. Våran stad som vi brukar säga. Visst är det konstigt att genom att åka bort så kan man komma hem? En dag ska vi bli ett. Tillbaka till mitt magiska sällskap, Fia är verkligen en sån vän som lyfter en från botten till toppen, kommer med de bästa råden och det finns inte en relation i mitt liv som jag värdesätter mer än denna. Och tänk att vi känt varandra i över 12år. Tack tack och återigen tack livet för att jag har henne.

Likes

Comments