Postad i: Inspiration

Åh vad jag vill fixa mitt hår! Är så otroligt less på mitt blonda, torra och slitna hårsvall så det är verkligen dags för en förändring. Är så sugen på att fixa något långt och platina silvrigt som på bilderna ovan, tillsammans med någon typ av lugg. Dröm! 😍 Synd bara att det ska vara så otroligt lång väntetid på tider hos frissan... Behöver verkligen tips på bra frisörer mellan Södertälje och Stockholm, har ni några tips?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Everyday, Mat

IT'S AN AMERICAN PANCAKE KIND OF DAY

Istället för att sluta vid 01.30 stämplade jag ut redan vid 00.30, men inte kom jag från jobbet tidigare för det. Istället satt jag kvar tillsammans med Patricia och snackade en massa skit och åkte hem vid 02, men det var riktigt trevligt. Ikväll jobbar jag igen och vi får se om det är lite mer att göra idag i baren, men tyvärr tror jag inte det med tanke på att det är sportlovsvecka. Vi har i alla fall lite bokningar i restaurangen så lite får jag att göra i alla fall.

Ikväll kommer även mamma och pappa hem från fjällen, så jag tänkte städa huset lite. Det behövs verkligen, speciellt mitt eget rum. Beställde lite kläder från Junkyard och NA-KD för några veckor sedan och kartongerna ligger fortfarande kvar på golvet så det liknar mer en hinderbana än ett rum för tillfället... Har 2h på mig att städa, käka lunch och göra i ordning mig inför jobb, så nu är det dags att sätta igång! Puss!

Likes

Comments

Postad i: Everyday

God morgon babes! För ja, för mig är det fortfarande morgon fastän klockan är över 12. Egentligen börjar jag jobbet kl. 15, men idag är det lite annorlunda och jag är tvungen att gå in redan kl. 13.30 för att fixa med en leverans som kommit och sedan börja rodda inför ikväll. Det är ölfat som ska upp, lime och citron som ska skäras, vin som ska fram och is som ska krossas. Det är mycket som ska fixas för att en kväll ska kunna fungera, samtidigt som AW:n börjar vid 16 och gäster rullar in lite hipp som happ. Men kul är det, annars skulle jag inte hålla på!
Nu ska jag steka iordning lite kyckling och sedan åka hem till mormor och morfar för att käka lunch innan det bär av mot jobbet. Puss!

Likes

Comments

Postad i: Around The World

Jag har fortfarande inte visat alla bilder jag har från min resa till Sydafrika som jag var på i slutet av september, men tänkte börja med det nu, så här kommer första vändan med bilder.

Våra första dagar i Sydafrika spenderade vi i fantastiska Krugerparken. Miljön i sig är inte speciellt vacker, utan snarare tvärt om. Grått och beige var de färgerna som existerade, samt att det låg nedfällda träd överallt, men att få se alla djur i sin riktiga natur var hur mäktigt som helst. Trots att det var semester fick vi varken sovmorgnar eller lugna dagar. Dagarna i Krugerparken började redan kl. 6 då det var dags för dagens första game drive, och den första dagen hade vi riktig tur. Att få se 12 lejon ligga och slappa på vägen (10 ungar och 2 honor) var inte helt fel. På eftermiddagens game drive fortsatte djurlyckan och vi såg ännu fler lejon, impalas, bufflar. noshörningar osv.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Har precis gått upp och sitter och pillar i mig lite frukost innan det är dags för att knata hemifrån och gå till Maria för att fixa naglarna. Brukar aldrig ha någon riktig idé när jag kommer dit, utan brukar välja en färg och så får hon göra vad hon vill. Denna gången har jag dock en liten tanke i bakhuvudet och det är bland annat lite av det ni ser här ovanför. Rosa, glitter och stenar. Min klädstil varierar en hel del ibland, men naglarna är alltid princess-liknande. Älskar det! Snygga och fräscha naglar gör så himla mycket tycker jag!

Likes

Comments

Postad i: Everyday

Tänk att vi redan är inne i den 3:e månaden av 2017. Helt sjukt vad tiden går fort, nästan för fort...
Är ledig idag, vilket är sjukt skönt. Skulle egentligen varit ledig på lördag, men bytte det med en annan servitris för att hon skulle kunna vara ledig då, så då blev jag ledig idag istället, men jag klagar verkligen inte på det. Så istället för att jobba ska jag spendera kvällen med Jossan och käka kvällsmat och snacka skit. Precis vad jag behöver!
Nu är det dock dags för att pallra sig upp ur soffan och gå och göra några ärenden. Puss!

Likes

Comments

Postad i: Everyday

"Nu är det dock dags för oss att dra oss in mot stan så vi hinner med allt. Puss på er så hörs vi lite senare!" Det där med "lite senare" kom till att bli en oplanerad 2 månader lång bloggpaus. Inte riktigt det jag hade räknat med, men november var månaden 2016 då det mesta tog fart på riktigt, vilket jag är extremt glad för.

Så vad var det egentligen som hände i november och gjorde att jag nu varit borta från blogg-världen i 2 månaders tid?
Sist jag skrev skulle jag på en arbetsintervju, men jag ville inte tala om var och inom vilket yrke eftersom jag var så otroligt nervös över hur det skulle gå. Det var till och med så att jag nästan tänkte banga det för att jag var så nervös, men nu i efterhand är jag så extremt glad att jag inte gjorde det (bangade alltså). Istället slutade det med att jag gick där ifrån och var lika nervös som jag var innan jag kom dit eftersom det kändes som att intervjun gick pissdåligt rent ut sagt... Att bli satt på en intervju med 3 pers framför sig i en hotellentré är kanske inte det man är beredd på när man varit på en arbetsintervju tidigare i sitt liv, där den som höll intervjun aldrig hade haft en innan. Well, helt ärligt var jag nära på att kissa på mig både en och sju gånger under tiden jag satt på hotellet pga. nervositet.

Hur som helst har det nu i efterhand slutat med att jag numera vikarierar på Tavestaskolan på förmiddagarna och jobbar extra som servitris på Quality Hotel Park i Södertälje på kvällarna och jag stormtrivs! Visst blir det långa dagar, men det är det verkligen värt tusen gånger om för man får så otroligt mycket tillbaka. Och det är väll i stora drag hur dessa månader har sett ut; jobb, jobb, jobb och lite mer jobb. Dock har jag ju varit ledig i princip hela jul/nyår, så jag klättrar snart på väggarna här hemma och längtar tills jag får komma tillbaka till jobben!

Det var väll en liten summering om hur mitt 2016 avslutades och nu är det 2017 - ett nytt år med nya möjligheter och förhoppningsvis nya äventyr!

Likes

Comments

Postad i: Everyday

Godmorgon hjärtan! Ska alldeles stramt sätta mig i bilen för att åka in till Södertälje och uträtta några ärenden på banken samt att jag ska på en arbetsintervju. Efter det blir det en mor- och dotterdag i stan ett par timmar med tanke på att jag inte kan köra själv. Ramlade nämligen illa på träningen i söndags och fick en rejäl lårkaka på sidan av låret/rumpan så haltar fram just nu, men förhoppningsvis är det bättre snart. Efter att vi kommit hem från stan ska jag och fixa naglarna hos Maria och efter det ska jag stå i kafeterian på ip, så har fullt upp hela dagen med andra ord. Nu är det dock dags för oss att dra oss in mot stan så vi hinner med allt. Puss på er så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Postad i: A Lot Of Pictures

Under tiden vi var i Sydafrika fyllde morfar år, men för att fira det med familjen när vi var hemma hade mamma bokat bord på Tyrol för att gå på "Mamma Mia the Party", som just nu är i full gång. Det var min familj, kusinerna och deras föräldrar samt mormor och morfar som gick och det var verkligen en kväll värd att minnas. Trevligt sällskap, grymt bra underhållning och grekisk mat i mängder. Kan det bli bättre?!

Likes

Comments