Att vakna upp i en lägenhet på Söder med hjärtevänner, snöra på sig sneakers och promenera iväg till mysigaste stället för att äta en våffelfrukost. Det är en av alla anledningar till att jag alltid vill spendera dagarna i Stockholm med er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grönalund. Dricka varm choklad och spela kort på balkongen. Strosa runt i affärer. Laga middag tillsammans. Prata om framtiden och livets svåra frågor. Skratta. Skratta. Skratta. TACK för bästa helgen.

Likes

Comments

En onsdag mitt i livet.
En onsdag som började med brunchbuffé och senare övergick till drinkbuffé.
En onsdag med mina hjärtevänner.

Likes

Comments

Veckans tisdagskväll spenderades i Stockholm tillsammans med Sofia och Mathilda. Åt carbonara på Vapiano och sjöng mig hes till Allsång på Skansen. En bra tisdagskväll med andra ord.

Likes

Comments

Storasysterfirande.

Likes

Comments

Hela lördagen har jag spenderat i en solstol vid poolen där jag varvat mellan att ha huvudet i Michaela Fornis "Jag är inte perfekt, tyvärr" och halvsovit till en akustisk spellista på Spotify. När pooltermometern visar 27 grader och solens strålar bjuder på utlandsvärme finns det inte mycket att klaga på. Har till och med ätit jordgubbar och ikväll ska det grillas. Mmm svensk sommar.

Likes

Comments

Som Håkan så fint skulle beskriva det, en midsommarnattsdröm. Hade livets midsommarafton med lunch ute i trädgården, snapsvisor, dans runt midsommarstång, kubbspel och blommor i håret. Dagen övergick till kväll och en bussresa senare var vi ett gäng som befann oss i Skärgården. Kvällen övergick där till natt i takt med att blommorna i håret vissnade och fötterna bokstavligen blödde efter allt promenerande och dansande i lite för höga klackar. Vaknade sedan upp på en midsommardag och promenerandet fortsatte. Denna gång från sovplatsen till en färja som tog mig över till mysigaste ön där jag fortsatte midsommarfirandet med familj. Det var min midsommardröm de.

Likes

Comments