Att Söder äntligen är hemma igen firades med att äta en så god middag på Iberico.

Hann ju inte ens ta bild innan vi högg in på allt haha, så gott var det! Musslorna och friterade bläckfiskringarna var mina favoriter.

Vi satt där i flera timmar och pratade och skrattade och skrattade lite till.

Efter middagen promenerade vi hem till Söders lägenhet där vi åt kladdkaka och hängde ända till midnatt. Det var riktigt skönt med en lugn fredagkväll (drinkarna var till och med alkoholfria) och att få mysa med mina tjejer i massa timmar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På födelsedagsmorgonen väcktes jag av sång, frukost och paket på sängen och 20st röda rosor. Senare mötte jag upp Sofia i stan där det skålades med bubbel och debuterades på systemet för min del.

På födelsedagskvällen överraskades jag av en trerätters middag, men innan dess var det bubbelprovning med snittar och jordgubbar som tilltugg. Dagen efter, på fredagen, kom släkten hit på middag och firade sent in på kvällen. & dagen efter det, på lördagen, kom tjejerna hit på det rejäla firandet.

Efter firandet här hemma rörde vi oss ner mot stan för att dansa vidare in i natten.

Jag hade verkligen bästa födelsedagsfirandet med (nästan) alla mina älsklingstjejer. Fick så fina presenter av allihopa och Felicia & Sofia höll världens finaste tal som jag skrattade och grät till på samma gång.  

Likes

Comments

.

Jag har hängt på landet med släkten och passat på att göra allt som definieras sommar: plocka smultron, åka båt, dricka rosé, eftermiddagsnapa i hängmattan, promenera i regnet och så har vi bebisgosat med det senaste tillskottet i familjen, lilla Cornelia.

En mysig sommarkväll när jag och Felicia köpte med oss Cupido och satte oss vid ån. Vi pratade pratade pratade och när det var dags att åka hem hade man världens största leende på läpparna.

Lite festligheter har givetvis hunnits med också.

& segling i Stockholms skärgård följt av en lunch i Grinda.

Likes

Comments

Att jag numera har sett Håkan live två gånger, en gång i Uppsala där jag stod två meter ifrån honom och tårarna rann nerför kinderna och nu på Ullevi, tillsammans med över 60 000 människor som skriksjöng och dansade fyra timmar i sträck. Så mäktigt. Förutom konserten har vi också hälsat på familjevänner och strosat runt på alla mysgator. Göteborg är ju livets stad.

Likes

Comments

Köpenhamn, Ålborg, Fredrikshamn och Skagen har vi hunnit med att besöka under vår roadtrip i Danmark. Köpenhamn mest (såklart). Har förälskat mig i alla färgglada hus i Nyhavn och den fantastiska frukosten på Europa1989 som ligger mitt på Amagertorv. Vi har shoppat, strosat, ätit churros, spelat kort med utsikt över solnedgången i en hotellsäng och skriksjungit till hög musik när bilen förflyttat oss mellan städer. Jag och mamma har åkt upp och ner i en hiss med främlingar utan att komma till rätt våning, svettats ihjäl och till slut klivit ut ur hissen med all packning och gått trapporna ner istället (jag skrattade tills magen gjorde ont, mamma tyckte inte att det var lika roligt). Vi har pressat tillbaka skratt när vi lyssnat på en dansk servitris berätta om rödvinets alla levnadsår, i något som kändes som en evighet, för att sedan brista ut i asgarv i vår ensamhet för att ingen förstod ett ord av det han sa. Jag har briljerat i danska och råkat beställa in en pasta med jätteräkor istället för en pasta med champinjoner. Jag har skrattat varenda minut med er, min älskade familj.

Likes

Comments

Att vakna upp i en lägenhet på Söder med hjärtevänner, snöra på sig sneakers och promenera iväg till mysigaste stället för att äta en våffelfrukost. Det är en av alla anledningar till att jag alltid vill spendera dagarna i Stockholm med er.

Likes

Comments

Grönalund. Dricka varm choklad och spela kort på balkongen. Strosa runt i affärer. Laga middag tillsammans. Prata om framtiden och livets svåra frågor. Skratta. Skratta. Skratta. TACK för bästa helgen.

Likes

Comments

En onsdag mitt i livet.
En onsdag som började med brunchbuffé och senare övergick till drinkbuffé.
En onsdag med mina hjärtevänner.

Likes

Comments

Veckans tisdagskväll spenderades i Stockholm tillsammans med Sofia och Mathilda. Åt carbonara på Vapiano och sjöng mig hes till Allsång på Skansen. En bra tisdagskväll med andra ord.

Likes

Comments

Storasysterfirande.

Likes

Comments