Fredagsmys framför idol. Lördagsmiddag med älsklingsvänner följt av utgång. Söndagen började på en badmintonbana och avslutades med kvällsfika inne i stan med mina stjärnor Paulina, Michelle och Ellinor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagens nedvarvning och ompyssling började med....

.....ett varmt och långt skumbad! Låg där i flera timmar och lyssnade på podd och åt geléhjärtan tills.....

.....det var dags att tända ljus, sätta på musik och pyssla om ansiktet med bland annat skrubben ovan och.....

....denna fantastiska Eye Treatment som innehåller avokado. Känns himla lent och skön runt ögonen efter den!
Nu ska jag fortsätta med att noppa bryn, måla tånaglarna och locka håret inför imorgon så jag är lite fredagsfin på jobbet.

Likes

Comments

Pluggar måndag tisdag onsdag torsdag. Jobbar fredag. Därefter väntar en helg fullspäckad med planer.

Har tagit det relativt lugnt på pluggfronten idag. Fortfarande trött efter måndagens och tisdagens föreläsningar i Gävle. Svårt att förklara hur påfrestande det kan vara att sitta stilla i en sal mellan 9-16. Satt stilla på bussen till tåget, på tåget och på bussen till skolan. Samma veva hem igen. Uppe 4.30 och hemma 18.30. Life. Väl hemma var sitta stilla det enda jag orkade göra. Samtidigt som jag var tvungen att plugga såklart. Men nu ska jag sluta sitta stilla. Behöver umgås. Ska ner och laga middag tillsammans med familjen. Sen förtjänar jag ett bad.

Dagens bästa; prata i telefon med Matilda i 2 timmar samt att lyssna på Conor Maynards covers, speciellt hans Cold Water.

Likes

Comments

Måndagspeppar mig själv genom att kolla igenom min kamerarulle från när jag var i New York i våras. Inte direkt konstigt att jag vill tillbaka va? Världens bästa resa tillsammans med mina stjärnor till systrar.

Likes

Comments

Close enough. Te med smak av champagnegrädd iallafall. Frukosten ovan är godassssst. Har suttit fastklistrad i min datorstol hela dagen och skrivit på den individuella uppsatsen som har deadline imorgon. Stressen att klockan redan passerat 14? Sjukt! Ska ta en lunchpaus med familjen nu och sedan fortsätta skrivaskrivaskriva. Hela idag och hela imorgon. Tjoho!

Likes

Comments

Onsdagshäng med Felicia och Sofia innebär nyladdade batterier. Vilka energiknippen till vänner jag har. Bäst är dem. 

Likes

Comments

Uppgång 04.30. Rulla resväska till skolan för att få med alla böcker (tänkte att alla ni som såg mig tänkte att jag var påväg till Arlanda för en weekend eller så, tänk att den tanken snart blir verklighet). Hemgång 17.00. Inser att min nyckel inte ligger i väskan utan någonstans på andra sidan dörren. Kissnödig i kylan sätter jag mig i en utemöbel och stressar pappa att skynda sig hem.

Huvudsaken är att jag fick chicken kebab till middag. & att jag och mitt superteam har skickat in den sista gruppuppgiften för denna kurs idag. Endast en fyrtio minuters lång muntlig redovisning och en individuell uppsats kvar denna vecka. Sen är första kursen gjord. Kämpakämpa.

Likes

Comments

Söndagsmiddagen har hamnat i magen och det är nu dags för söndagsfilm. Hela familjen sitter samlad i soffan redo att dreggla lite. Japp, det är dags att se Skarsgård som Tarzan. 04.30 imorgon bitti ser ni mig kliva ur sängen. Livet som pendlare är ju inte alltid en dans på rosor. Oftast inte.


Likes

Comments

Thank God it was friday, dessa drinkar och burgare var en gåva sänt från ovan. & så min nyförlovade stjärna Paulina som sällskap, bättre kunde det inte bli.

Likes

Comments

Justins låtar var lite extra fina igår. Tänk att jag har varit i samma byggnad som den babyn. Overkligt.

Likes

Comments