View tracker

Hej!

Idag tänkte jag dela med mig av min favorit dikt, det kanske inte är så många som har hört den eller så är det, det.

Men den är svår att hitta iallafall, eller så är jag dålig, men iallafall.

Så tänkte jag skriva den här under nu, så ja.

Aldrig Mer av Maj Bylock

Varje morgon när jag går till skolan stannar jag en lite utanför Bosses port. Längst inne i mej hoppas jag att han ska komma springande nerför trappan och ropa något kul. Retas lite så där som han brukade.

Och ändå vet jag att han aldrig ska komma mer.

Bilen var stor och grön. Tjutet från bromsarna gör ännu ont inuti mitt huvud.Vad tyckte ni, var den bra? skriv vad ni tycker i kommentarerna. Hoppas iallafall att ni gillar den, hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Tänkte dela med mig av ett scones recept. Här kommer det:

Portioner: 8 st

Ugnen ska sättas på 250°c


  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm salt
  • 50 g smör eller margarin
  • 2 dl mjölk


Sen brukar jag blanda ihop, alla men jag har läst att efter man har i bakpulvret så ska man inte blanda hårt/kraftigt.

Hoppas ni testar receptet, jag gillar det. fast annars skulle jag ju inte tipsa om det. Aja, Hejdå! Så syns vi!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Idag tänkte jag tipsa er om lite serier och filmer som jag gillar, så vi börjar direkt. Innan ni läser nedanför så kan det vara lite spoiling, bara så ni vet. Men ska försöka att inte vara det men kan hända.

1) Harry Potter

För er som inte har sett Harry Potter så handlar det om en kille som heter Harry Potter som bor hos sin farbror. Som inte behandlar Harry så bra. Harry får i första filmen reda på att han är en trollkarl och får börja på "magiskolan" Hogwarts. Där han får vara med om mycket, tror ni måste kolla på filmerna om ni vill få reda på mer. Se filmerna om ni är intresserade av filmkategorierna: Familj, Fantasi & Äventyr.

Betyg från mig: 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 stjärnor av 5 möjliga.

Favorit film i serien: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

2) Twilight

Om ni inte har sett filmerna i Twilight-serien så handlar det om en tjej som heter Isabella Swan, men kallas Bella. Hon blir intresserad av en kille som heter Edward som verkar vara ganska konstig. Men Bella vet ingenting till en början med hur annorlunda Edward är. Bella lär känna Edward mer och mer och det händer massor med konstiga och läskiga saker runt omkring Bella. Se filmerna om ni är intresserade av filmkategorierna: Drama, Fantasi & Romantik.

Betyg från mig: 🌟 🌟 🌟 🌟 4 stjärnor av 5 möjliga.

Favorit film i serien: The Twilight

3) High School Musical

Har ni inte sett de tre filmerna i High School Musical så handlar dem om två personer som heter Troy Bolton och Gabriella Montez som träffar varandra på en nyårsfest. Troy är lagkapten i Wildcats som är basketlaget på deras skola East High. Gabriella och hennes mamma är nyinflyttade och Gabriella ska börja på skolan där Troy går och dem blir "vänner". Sen händer massa med roliga och knasiga saker. Se filmerna om ni är intresserade av filmkategorierna: Drama, Familj & Musik

Betyg från mig: 🌟 🌟 🌟 🌟 ,5 4,5 stjärnor av 5 möjliga

Favorit film i serien: High School Musical 3

Hoppas ni inte har sett alla film-serier, jag vet att alla dessa film-serier är rätt kända och populära. Skriv vad ni tycker om dem, om ni har sätt dem i kommentarerna. Så syns vi i nästa inlägg, Hejdå!!

Likes

Comments

Hej!

På denna bloggen kommer mycket olika saker komma upp, tråkiga till roliga. Allt kommer inte passa alla, men förhoppningsvis finns det något som man gillar. Ska försöka lägga upp ett blogginlägg i veckan men kan bli tufft när skolan startar igen, nästa vecka. Det är alltid så mycket att plugga till, men jag ska hitta någon tid att blogga.

Vad vill ni se komma upp på bloggen, är det något särskilt. Skriv det isåfall i kommentarerna.


Vi syns igen i nästa inlägg!!

Likes

Comments