Header

High and Low

High: Det var både Lions Garage Sale och Vintage Fair igår. Fyndade riktigt fina koppar och ett litet fat! Nästa helg är det marknad igen, mys!

Low: Flugorna på stranden. De är överallt. På kroppen, i ansiktet, i ögonen, i munnen. Överallt. Fy fasen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

High and Low
Nytt koncept! Ska försöka dela med mig av mina highs and lows av veckan som gått. Håller tummarna att jag kommer komma ihåg det.
High: Att jag hinner lyssna på så mycket under tiden jag rensar vinrankor just nu. Har snart lyssnat på de tre sista böckerna av Harry Potter, och lyssnade igenom hela Hamilton-soundtracket häromdagen (grät återigen när både Philip och Alexander dog, what else is new?). Har även börjat lyssna på Daisy Lowes (girlcrush) nya podcast Femme. SÅ trevlig och girl-power-lig!
Low: Vädret. Det är så konstigt väder just nu. Vi har haft tur på helgerna med strålande sol och över 25° C, men veckorna. framförallt veckan som gått!, har varit blåsiga och regniga. Inte kul när vi jobbar utomhus 8,5 timmar varje dag.

Likes

Comments

Visuals, Australia
Här sitter vi och ser ut som skolbarn på skolfoto.
En frukost med avo-toast med fetaost och picklad rödbeta. Att pickla gör ju allt gott. Älskar picklat.
Titta! Detta är varför jag hatar att ligga direkt på stranden. Vill helst ha solstol. Vill helst inte ha sand i ansiktet när jag läser, tack.
Världens längsta trä-pier! Det är så vackert här med turkost vatten. Helst när himlen är blå och solig som den var här, och inte grå och regnig som idag.

Likes

Comments

Everyday

Idag satt jag först i soffan och bläddrade bland filmerna för att hitta någon som passade. Men så tittade jag ut och blev plötsligt sugen på att gå ut i det fina vädret. Så jag snörade på mig gympadojjorna och tog mig en sista promenad i min lilla by. Vet inte om jag har berättat, men åker ju till Australien på söndag.

Hur som haver gick jag till den lilla parken som är mitt bästa kastanj-plockar-ställe och plockade fickorna fulla. Ville bums ha fler för kastanjer är det bästa jag vet, så jag gick och snodde en påse från jobb (får jag fortfarande säga jobb även om jag inte jobbar där längre?) och gick tillbaka för att plocka fler. Väldigt mysigt.

Likes

Comments

Everyday, Visuals
10.06. Vi gick till Café Knus. De hade stängt. Vi gick vidare.
10.13. Mys i väntan på frulle.

10.18. När vi var halvt svultna kom maten äntligen. Mumsigt.

13.42. Lunch på Njutbar med moster + sambo + kusin.

14.50. Mys med Little Dude i väntan på att moster + sambo skulle välja sked nu när man snart är 4 månader och får börja smaka på riktig mat.

18.41. Bussresa hem med solen i ögonen. Det är ju så trevligt med sol i september.

19.35. Middag. Vill tillägga att det inte alls såg så här prydligt och fint ut efter jag tagit fotot. #messypyttipannaeater.

Likes

Comments

Everyday

Haha, insåg att rubriken är samma som mammas favvospellista på Spotify. Kan ni förresten tänka er att jag var ute och år med vänner både fredag OCH lördag?! Jag är chockad själv tbh. I lördags var vi på Lemongrass i Malmö och det var supertrevligt. Vi snackade i timtal, drack cava och jag delade ut skönhetsprodukter jag inte använder. Mysigt ju!

//

Haha, just realised the headline is the same as my mum's favourite Spotify playlist. By the way, can you believe that I was out with friends both Friday AND Saturday?! I'm pretty shocked myself tbh. Last Saturday, we ate at Lemongrass in Malmö and it was super nice. We chatted for hours, drank cava, and I gave away beauty products I'm never using. Lovely!

Crispy Beef, mm.

Likes

Comments

Everyday

Tittade igenom mina minnen på Facebook i morse, och det är ju så roligt. Idag, till exempel, blev jag påmind om att det är sju år sedan vi hämtade hem Alfons! Eftersom hela familjen alltid glömmer när vi hämtade hem honom och framförallt när han fyller år, tyckte min syster att vi skulle fira lite idag. Vi åkte iväg till Vellingeblomman för att hitta en present, men eftersom vår katt hatar leksaker och det inte finns mycket annat för katter, åkte vi iväg till Zoo Giganten och kom hem med en ny klösbräda till honom. Han är sådär brydd över den och älskar mest sitt godis med laxsmak. Grattis till vår lille katt!

//

I was looking through my Facebook memories this morning, which I love. Today, for example, I was reminded that we got our cat Alfons seven years ago! Since the whole family is a bit crap with remembering when we got him and when his birthday is, my sister thought we could celebrate a little today. First, we went to the garden centre Vellingeblomman to find him a gift, but this our cat hates toys and there isn't much else there for cats, we went too Zoo Giganten and came back with a new scratching pole for him. He's not the most overwhelmed tbh. At least he loves the treats we got him. Happy birthday little cat!

Likes

Comments