Header

1. HER 2. Gucci 3.HER 4.HER 5.HER

Hej søde læsere <3 

Jeg er i mega forårshumør for tiden!! Vejret er jo helt fantastisk!! 

I og med at vejret er fantastisk, får jeg også lyst til at hoppe i fine sommerkjoler og masser af farver og blomsterprint. Dog er det stadig liiiiidt for koldt til at have bare ben. 

Jeg har samlet nogle af mine ønsker, jeg gerne vil iføre mig, når vejret for alvor er til det. Det er items til de lidt finere arrangementer, da foråret jo også er en tid med masser af konfirmationer og bryllupper. 

Jeg er en total kjolepige og jeg elsker at mixe de fine og feminine kjoler med et råt item, såsom læderjakken med broderinger og nitter. Det synes jeg giver kant til ens outfit. 

Jeg håber det kan give lidt inspiration og lad mig endelig vide, hvis det er noget I gerne vil se mere af <3 

Stort kys. 


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har nu været i gang i en månedstid med mit forløb hos Trim Trim.

Mine lår er indtil videre blevet 10 cm mindre i alt og har fået 6 behandlinger, hvilket er helt imponerende!!

Jeg kan se og mærke forskel på mine ben og det er fantastisk!! Nu kan jeg ikke vente, med at skulle hoppe i fine sommerkjoler og vise bare ben!!
Jeg har som nævnt i mit sidste indlæg altid haft svært ved at tabe mig på mine lår, så jeg er helt imponeret over at Trim Trim har kunne hjælpe så meget.

Som nævnt i mit sidste indlæg har jeg en personlig rabatkode, som giver 50% ved køb af min. 5 behandlinger hos Trim Trim.

Koden I skal bruge er: OLIVIA

I skal derved kun betale 174,- pr. behandling i stedet for 348,-

Det er sidste chance for at gøre brug af rabatkoden, da den gælder t.o.m. i morgen 20.03.17!! 

Hvis du er i tvivl om Trim Trim kunne være noget for dig, tilbyder de en gratis prøvebehandling, så man kan få lov til at prøve det af.

Hvis I har nogen spørgsmål omkring Trim Trim eller mine oplevelser jeg har haft hos dem indtil videre, er I meget velkommen til at skrive til mig her på bloggen eller på min Instagram @oliviabogaerdt.

Ellers kan I både læse mere eller skrive til Trim Trim på deres hjemmeside www.trimtrim.dk.
De er altid super søde til at hjælpe!

God søndag til jer alle <3
Kæmpe knus fra Olivia

I samarbejde med TrimTrim.dk

Likes

Comments

Jeg håber I alle har en dejlig søndag <3

Jeg har haft en fantastisk weekend med masser af hygge og dejligt vejr. Lørdag var jeg ude og spise brunch og shoppe med en god veninde. Efterfølgende tog vi hjem og fik et glas rosé i solen på altanen. Søndag er indtil videre blevet tilbragt hjemme med god morgenmad og afslapning i sengen.

Håber I alle har nydt jeres weekend <3 Kæmpe knus. 

Ps. Den her har kørt på repeat hele weekenden! 

Likes

Comments

Hvis i har fulgt med på min story på Instagram har i set at jeg har fået foretaget nogle behandlinger med elektroterapi. Disse behandlinger har jeg fået hos TrimTrim.dk, som jeg også har indgået et rigtig spændende samarbejde med.

De har en klinik beliggende i København TrimTrim.dk og en i Svendborg sydfynakupunktur.dk

Trim Trim laver elektroterapi, som kan hjælpe til bl.a. punktslankning. Man får fastsat elektrodeplader de steder man ønsker, det kan være på maven, i taljen, på lårene eller numsen. Elektrodepladerne sender strømimpulser ind i kroppen, som hjælper med at omdanne fedt til muskler og stramme huden op. Jeg har valgt at få behandlingen på mine lår, da det er det sted jeg har sværest ved at tabe mig. Behandlingen varer 45 min. og svarer til at man dyrker 6 timers træning. Ret sindssygt!!

Behandlingen gør ikke ondt og foregår stille og roligt. 

Det er vigtigt at sige at Trim Trim ikke tilbyder en mirakelkur. For at opnå det bedste resultat skal man leve sundt og spise varieret.

Behandlingerne koster 348,- pr. gang. første prøvebehandling er gratis.

Hvis du ikke oplever ændringer efter 10. behandling, refunderer Trim Trim det resterende beløb, så intet går tabt.

Efter kun to behandlinger kunne jeg allerede se resultater og jeg har efter tre behandlinger tabt 3,5 cm. på hvert lår.

Hvis det er noget I synes lyder interessant og noget i kunne tænke jer at prøve, så har jeg en fantastisk nyhed til jer!!! Jeg har fået en rabatkode til alle mine dejlige læsere på 50% ved køb af min. 5 behandlinger.

I skal bruge koden: OLIVIA


Når I booker tid på TrimTrim.dk skal I kun betale 174,- pr. behandling i stedet for 348,-

Jeg har personligt været meget tilfreds og kan både mærke og se forskel efter bare 2. behandling. Jeg kan varmt anbefale Trim Trim, hvis man ønsker at lægge en sidste hånd på sin drømmekrop.


Skriv endelig til mig hvis I har spørgsmål og ellers kan I læse mere på TrimTrim.dk.

Kæmpe knus fra Olivia.


I samarbejde med TrimTrim.dk 

Likes

Comments

Jeg har haft den hyggeligste søndag i selskab med min gode ven Tobias. Vi startede dagen på Original Coffee, hvor vi fik frokost og kaffe. Det er min yndlingscafé i København for tiden - de laver den BEDSTE kaffe! Derefter var vi ude og shoppe og hygge rundt i byen. Ovenover ses nogle billeder fra vores hyggelige søndag.


Håber i har haft en dejlig søndag.

Likes

Comments