Alltså livet är inte lätt när man måste vrålplugga varenda dag och så sätter sig Max på alla ens papper och böcker för att han vill hellre att jag ska klappa på honom.

Har fått goa nyheter på jobbet idag och det är så givande för själen så jag gjorde mig en liten segerdans i trappuppgången haha.. Tur att ingen såg den. Men har väl bästa chefen och bästa arbetsplatsen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sovmorgon i två dagar till efter helgen är ju guld värt!
Ska försöka hitta någon sorts motivation till att börja plugga inför tentan idag. Försökte igår men det går liksom inte.

I helgen har vi varit på kalas och även kämpat med att lära katterna att gå ut. Max är ute i fem minuter sen har han panik och vill in, medan Misse svävar på moln nu. Har aldrig sett en katt så glad som han är över livet just nu? Älskade djur haha..

Bilden ovan är från promenaden längs Vättern i fredags när jag var på väg till tatueraren. Det är ju himla fint även när det är gråa dagar också. Hade gärna kunnat bo så om det inte var så himla kallt bara..

Likes

Comments

Idag blev den äntligen av! Som jag väntat.
Är så nöjd! Men längtar tills man kan börja packa ihop allting till en stor sleeve sen, för det ser lite roligt ut just nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså detta är jag på snapchat under rasten. ÄLSKAR att fula mig i såna här filter? Något av det roligaste jag vet typ.

Varit ganska lugn dag än så länge, är dock väldigt trött och hängig men försöker kämpa mig igenom dagen med tanke på att jag tar helg efter klockan 4 idag. Ska bli så sköööönt så ni anar inte.

Likes

Comments

Mitt hjärta har börjat hoppa över slag och jag får ont i bröstet när jag andas så stack iväg till vårdcentralen idag. Men de tyckte att jag ska vänja mig vid att ha det så för det finns inget att göra åt detta. Hatar vårdcentraler för man blir aldrig någonsin bemött på ett bra sätt tycker jag..

Men men! Ska äta godis och kolla serier resten av dagen och återgå till jobbet imon igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår låg vi i sängen hela förmiddagen och gosade Max och jag ☝🏼️

Jobbar delad tur idag, är som en zombie kan jag ju säga. Har varit hemma en stund nu och ätit men ska iväg och jobba kvällen igen. Sen är det bara ett långpass imon med. Kääääämpa

Det är alltid lite jobbigare att jobba på helgen, fattar egentligen inte varför

Likes

Comments

Fick denna fina klocka av Jocke häromdagen. Han hade köpt en liknande till sig själv också.

Likes

Comments

Dr Phil och en stor skål med keso, banan och blåbär.
Jobbar hela helgen så idag ska jag inte göra någonting innan jobbet. Bara slappa..

Likes

Comments