Sån skillnad att lägga upp ordentliga bilder här på bloggen istället för dåliga mobilbilder.

Jag har inte haft en bra morgon även om jag önskar er alla en! Är magsjuk, och har världens magknip. Men hoppas på att det går över när som. Mycket vila får det bli.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite goa artister och en ordentlig fylla med fina vänner bjöd denna helgen på.

Likes

Comments

Lite test bilder med nya kameran. 🌸

Likes

Comments

​Idag fick jag hem denna skönhet! Som jag längtat efter en riktig kamera igen, efter jag sålde min systemkamera i vintras. Älskar att den är så liten, så nu ska jag ha med mig den vart jag än går. Nästan iaf! haha. 

Beställt biljetten till helgens Stadsfest också. Ska bli skönt att inte behöva jobba helg för en gång skull och få ge sig ut och ha kul. Kommer både få umgås med vänner och familj denna helgen. 

Likes

Comments

Tillåt mig att gråta lite.
Men är så himla trött! Mitt huvud verkligen bultar av värk. Är det min kropps sätt att säga nej genom att ge mig denna fruktansvärda huvudvärken? Tror ni en är smart nog att lyssna på detta tecken? Nej.

En jobbar varenda dag. Tänka sig för ett år sedan lång jag och lipade över att jag var arbetslös. Nu lipar jag för att jag bara bokstavligt talat arbetar varenda dag.
Räknar ner dagarna nu. Nästa fredag efter klockan 3 är jag fri från restaurangen. Och jag kan äntligen börja andas!

Likes

Comments

Ska bli spännande att få börja läsa på boken där ovan! Minns ni fallet i Cleveland för några år sedan, där en busschaufför kidnappade tre kvinnor och höll dem som fångar i 10 år?
Jag var helt uppslukad av det när det kom ut på nyheterna och för några veckor sedan såg jag intervjuer med Michelle knight hos dr. Phil, och återigen blev jag fast och såg även filmen Cleveland abduction som handlar om händelserna i huset.

Så när jag såg att hon hade skrivit en bok så var jag tvungen att köpa den. Trots att den är på engelska.

Likes

Comments

Att en har gått från kolsvart hår till blont. Det tog mig 1,5 år ungefär. Men ibland saknar jag mitt mörka hår. Det är mer jag än något annat egentligen. Alltid haft mörkt hår ungefär. Saknar även min ombre också. Men men! Ska fortsätta att va ljus ett tag till efter allt kämpande.

Dubbelpass idag. Men imon och på onsdag blir det ett kort pass mitt på dagen så det ska bli skönt!

Likes

Comments

I torsdags la jag mig under nålen igen. Gjorde ett porträtt på min vita prins. Är så nöjd! Men dock har den inte tyckt om mitt 15 h pass jag hade igår i värmen så nu är jag nog mer orolig över om den kommer läka ordentligt. Men håller tummarna.

Om några veckor ska jag lägga dit lite blommor runt om och sedan slänga upp en text på höften med. Blir nog kalas.

Idag är jag ledig dessutom, och har för första gången fått sova ut på över en månad! Ska ligga inne i soffan hela dagen, och bara få va.

Likes

Comments