Igår gick jag och piercade mig. Har saknat att ha en piercing i ansiktet i ett år snart, efter både läppen och näsan. 
Dock är ringen alldeles för kort så måste dra på världens leende ifall den ska synas. Men dock är det bara en läkring som tur är, för det är himla fult med två prickar på tänderna. 
 
Löning idag, tjiho känner jag. Har hittat en billig tapet, som fööööörhoppningsvis kommer upp i vårt vardagsrum. Men detta ska diskuteras med mannen min. Nu ska jag chilla järnet resten av dagen. 
 
Har även sökt jobb, och det lät positivt men man vet aldrig. Håll tummarna!

Likes

Comments


Spenderade 4 dagar hemma i Eksjö och hann träffa alla i familjen förra veckan. Det behövdes kan jag lova.

Nu sitter jag hemma i soffan i Aneby igen och idag har jag fått spontanbesök utav lina en sväng vilket var roligt denna gråa måndag. Denna veckan händer det lite saker så det känns himla kul. 

Likes

CommentsÄr bitter på att hur man än gör så är det inte tillräckligt bra. Söker jobb varje dag och ändå ska någon påpeka att man inte gör det tillräckligt iaf. Och detta är vuxna människor ":)"  Såna som haft fast jobb i 20 år ungefär och tror det är likadant som på den tiden, fuck u 

Likes

Comments

 
Hittade min Close-up 10mm lins till kameran idag. Närbilder på gång med andra ord. Tycker sånt är skitroligt. Blir liksom en annan värld, som man inte riktigt lägger märke till, men ändå finns där.

Likes

Comments

 
 
Denna onsdagen har jag bakat äppelpaj till damerna Tälth som åkte ända från Mariannelund och hit för att hälsa på. Sedan utforskade vi Anebys lilla utbud i butiksväg. Nu ska jag trycka i mig ännu mer äppelpaj och titta på idol och paradise hotel. 
 
Fick en fin Ernst-vas idag också, den pryder fint i vår hall. 

Likes

Comments

I wish i could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things. Likes

Comments


Är så nervös över valet, vill se Jimmie Åkesson gråta idag. Jag är så arg att det finns folk som röstar på honom, på partiet. 
Han är en god talare och det va även hitler.. Just sayin'


Likes

Comments