Igår vid tio-tiden hämtade vi lillasyster på stationen. Så kul att hon mellanlandade här hos oss i Uppsala innan hon åker vidare till Grekland.
13 grader och stor sol stod det på väderleken idag vilket var korrekt! Vi tog bilen ut till Ulva Kvarn som visade sig vara ett riktigt litet smultronställe strax utanför stan. Fin natur, små butiker med hantverk och ett mysigt litet fik. Vi lapade sol och fikade ett par timmar. Härligt! Vårigt! Äntligen!

Se så fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag, fast en söndag. Hur bra?
Jag är ledig idag och det är fint väder. Det blev frukost på balkongen i solen med fågelkvitter i bakgrunden, älskar våren! Jag tog även med målar-prylarna ut på balkongen men det blev lite småkyligt i luften så nu sitter jag här inne vid skrivbordet med en kopp kaffe istället. När jag väl tar tag i saken och plockar fram pennorna kan jag sitta med det i timmar. Avkopplande men samtidigt utmanande, en bra kombination antar jag. Igår köpte jag Adeles senaste album (inte en dag för tidigt) som jag spelar i bakgrunden. Favoriten just nu är Million Years Ago och nu längtar jag ännu mer till 29 april, hon är fantastisk!

Nu ska jag fortsätta med mitt lilla alster, återkommer med bild när den är klar. Det tar sin lilla tid :-)

Likes

Comments

Jag har jobbat nu under påskhelgen men vi hann iallafall bjuda över svärmor och Axels syster på påskmiddag igår. Lyckades dock glömma självaste äggen (?!) men det gick finfint ändå. Fick även leta påskägg (blir aldrig för gammal för det) som Axel skämde bort mig med, innehållet ser ni på bilden nedan. En mysig påskafton som avslutades med sällskapsspel.

Idag bjuder Uppsala på storm och får jag bestämma blir det praliner och en film nu!

Choklad, en tvål från Lush som luktar himmelskt och sminkborstar. Han vet vad jag behöver!

Likes

Comments

En bloggis! Vad mysigt.
Det är den spontana känslan. Sjunde gången gillt och denna gång skulle jag tro att det ligger i ren tristess denna lediga dag mellan varven i tvättstugan. Känner jag mig själv rätt kan man likna dessa små blogg-projekt jag haft genom åren med The Sims. Jag gör en familj, bygger ett hus som är stylat och piffat in i minsta detalj. Därefter gör jag en ny familj och processen är åter igång. Alltså lite samma sak här skulle jag tro - jag piffar bloggen och pysslar på tills det ser ut som jag tänkt, sen skippar jag själva innehållet. Jag har ju byggt en blogg för tusan, dags för en ny!

Nej då. Hur som helst... Kan jag med nöje sitta och läsa om andras liv utan att det ska vara något märkvärdigt innehåll kan även jag skriva några rader. I månaden. Eller, om året. Ja.
Mitt dåliga minne kräver nog en blogg för att kika tillbaka lite. Dagbok eller blogg. Jag kör på blogg. Eller lite av båda kanske. Dlogg? Mysigt!

Likes

Comments