Hej!

Jag kan ju börja med att säga att vädret här är inte bra alls! Det har åskat och regnat i stort sätt hela dagen, jättetråkigt! Men men man får gör det bästa av situationen!

Sen har jag också idag ställts för några utmaningar. Jag skulle nämligen få gå upp och presentera och dela ut diplom på både svenska och engelska. Så man fick liksom hoppa mellan språken. Det gick väll sådär. Det finns saker som jag behöver förbättra men det får jag göra nästa gång. Jag gjorde det i alla fall! Sen att det inte var helt perfekt, sak samma!
Jag stressar upp mig själv så lätt! Så då får jag ännu mer panik och blir ännu mer nervös så det blir liksom en ond cirkel! Men det är något jag måste öva på!

Efter det så fick vi kolla på en show Hi ha Gaga eller något sånt. Kommer ej ihåg riktigt vad den hette. Men rolig var den, jag tyckte om showen den var väldigt underhållande.
Annars idag har vi bara övar på danserna! Vi håller på med "Back to never land" och de danserna är roliga, det är bara så mycket att komma ihåg! Pirat dansen är svårast att komma ihåg! Men den är kul.

Nu ligger jag i sängen och ska sova! Imorm om jag hinner och orkar så kan jag lägga upp lite bilder på hur lägenheten vi bor i ser ut!
Jag kan visa er idag två lite halv suddiga bilder från showen vi såg. Det är dem ända jag har tagit idag haha, så dem får duga!

Adios Amigos!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen, min rommie sover brevid! Har precis kommit in från samlingen utanför där vi satt och lyssna på musik och bara prata och det de trevligt!
Tänkte berätta lite om dagen lite kort så Idag har vi först lärt oss några danser! skit kul vare! Vi ska lära oss mer imorn! Sen hade vi miniklubben där vi var pirater så det var lite små kul. Har nån bild från de också! Efter det var middag och sen minidisco och sen var det "We will rock you" show! Väldigt kul och intressant, känns sjukt att tänka att man själv ska göra det där snart haha lite komiskt bär jag tänker på det! Men det ska nog gå!

Jag börjar tycka att det blir roligare för varje dag dom går så det är kul, får se vad som händer!
Nu ska jag sova!

God natt, Buenos diasLikes

Comments

Hej!

Äntligen har man internet!!! Wifit här har sugit men nu har jag köpt, så nu funkar det bra!!

Vi kom för två dagar sen. Tänkte berätta lite om dagarna!

Dag 1
Vi kom vid 3 om jag inte har helt fel till hotellet. Jag var först in till vår lilla lägenhet! Jag delar rum med Holländsk tjej, och en spansk! Det fungerar jättebra! Första dagen gjorde vi inte så mycket utan det var mest information och ta det lungt och kolla runt på hotellet. För det är som en liten by eller vad man ska kalla det Hahah Stort är det i alla fall!

Dag 2
Dag 2 var lite mer intressant då fick vi massa information om bland annat vart man kan hamna och lite allmän information. Ställena man kunde hamna på om jag minns rätt var antingen här på Alcuida eller i huvudstaden Palma eller på Ibiza. Så det lät ju bra!
Efter det blev vi indelade i grupper. Ena gruppen fick gå lära sig lite mer om sporterna och de andra fick lära sig lite mer om miniklubben. Jag hamnade i gruppen som fick sporten. Vi spelade dart, boule, tjoler (osäker på hur det stavas dock). Sen lärde vi oss lite allmäna saker! Efter gick vi tillbaka till vårt boende och börja öva på våra kvälls aktiviteter, vi skulle nämligen ha Mallorca got talent! Jag parade ihop mig med Amanda, Malin, Amela. Vi var svenska dragqueens så vi uppträde genom dans och mimning! Det gick relativ bra! Det var kul!!! Har dock inga bilder! Efter det var jag helt död så jag gick och la mig!

Det var lite från dagarna. Skriver lite senare!

Hugs 😙

Likes

Comments

Jag såg denna video på youtube och blev helt tagen av texten. Det börjar med bra sett att börja sin morgon och ger en massa bra tips på hur man gör för att få ett healtier life. Sen på slutet preachar hon, och sa de mest inspererande saker! lätt värd att se, kommer ta till mig hennes tips och framför allt det hon säger!"One of the most overlooked aspects of health is accepting yourself right now where you are, because if you dont do that you're never going to get where you wannabe. We need to stop being so hard on ourself and we need to start being more forgiving, accepting and loveing of ourselfs. Its easy to do that for other people but when you internally look and reflect on you, well we can be our own thoughest critics. Socaity sets such a high standard that non of us is ever going to be able to reach, because its unrealistic and unfair. So why do we fall in to that same trap of measuring ourself up to it. We need to break down our own expetation and be realistic with ourself, to get real, refocus and to understand that we're not perfect and that we need to give ourself grace and love. Just like we give to other people. Its time to wake up in the morning and to accept every part of who you are, because thats the first and for most important way of being and living healthier. This is it, this is your year, your chance to not only believe that everything is possible but to act like it is. To breath deeper, to laugh harder, to eat better, to get up earlier, to take risks, to rest well, to let go, to push yourself, to working well not hard, to knowing that you are more loved and adorded that you could of ever dare to dream. So close your eyes and take a deep breath because right now its the time to decide what you want, and right now its the time to chase after it like its already yours"


Likes

Comments

Hellu!

Ett tag sen man skrev här, är väl för att blogga inte är min grej egentligen utan skriver mest för att kunna kolla tillbaka och att det ska bli lättare sen när jag åker med att uppdatera folket här hemma!

I alla fall, idag har jag vart och tränat! Går sakta men framåt! Helst hade jag velat se resultat direkt!
Sen har jag och amanda skypat med sara som nu har åkt iväg till Teneriffa för att jobba! Saknar henne redan 😭 Så det var kul att skypa med henne, bli lite uppdaterad om läget!

Sen igår åt jag en jättegod sallad som mamma slängde ihop! Mums! I salladen var det
* Pasta
*Olivier
*Körsbärstomater
*Soltorkadetomater
*Fetaost
*Sallad
*Salladskyckling
*Dressingen var bara vinäger och olja tror jag sen kryddade vi med lite peppar.

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har jag jobbat för Esayfairs på Fastfood & cafe mässa och resaturnagexpo! Vi har hållt hus på Kistamässan. Det har verkligen vart super kul och väldigt underhållande! Jag är verkligen glad att jag fick det :D
Jag har jobbat med ett roligt team som har underhållit mina dagar tillsammans med gästerna!

Jag kan berätta lite roliga händelser som har hänt under dagarna!😂

* Jag blev utbjuden på en dejt av en solbränd 32-årig kock!

* En svensk kille satt vid skanningen och skannade in folk, så kommer det en svart kille. Den här svenska killen trodde att den svarta killen sa hello men han sa hej så svenska kille började prata engelska med han, då blev han jättearg och sa jag är svensk du kan prata svenska med mig! Han kände sig diskriminerad. Det roliga var ju svenska killens min! Hur kul som helst! (Roligare om man var där! hahah)

* Jag fick en skit läskig stalker som jag jobbade med, HJÄLP!

* Det kom fram en man i 40-års åldern helt spontant när jag var dörrvakt, och sa " Jag måste bara säga det här till dig men du är väldigt snygg! Jag är gift btw men jag behövde bara säga det! "Och hans kollega nickade instämmande. Gissa om jag rodna! 😂

Massa fler roliga saker har hänt under dagarna, men jag har i alla fall haft super kul! hoppas jag får jobb på deras nästa mässa! Jag tog tyvärr inga bilder under dagarna vilket var synd hade velat haft det, jag hade faktiskt på mig en skjorta och en kavaj vilket inte är något jag brukar ha på mig vardagligen!

Idag har jag också hunnit med att dra en sväng förbi gymmet, ska dansa zumba imorn! Fun Fun Fun! Likes

Comments

Cosmo är då det ställe jag ska börja jobba för i april. Jag är extremt taggad för det! Jag tänkte skriva lite om vad Cosmo är osv, så att ni får en bättre bild av det. Cosmo är ett holländskt företag so ett av kraven är att man är relativt bra på engelska, För att allt står på engelska och man kommer typ bara få prata engelska där. Cosmo Animacions kontor ligger i Spanien och på deras hemsida står det på spanska så jag har fått översätta det på Google translate. Mensåhär skirver dem på deras sida:

Cosmo Animacion är specialiserat på animation och underhållning på hotell och campingplatser i Spanien. Cosmo Animacion har i mer än 17 år organiserat och uppmuntra turism anläggningar, vårt uppdrag att skapa en personlig koppling med våra kunder och göra din semester och dina upplevelser oförglömliga. .Cosmos gemensamma mål är att: Vi väljer de bästa medarbetarna för deras etablering, arbetar tillsammans för att bygga en framtidsvision och optimera vårt utbud av fritids- och nöjeskoncept som passar din verksamhet och aktuella trender.

Jag kommer att jobba som en hotel entertainer, och såhär skriver Cosmo om det:

Who rocks the hotel:You!

Som en aktivitets anställd ska du roa barnen (och vuxna) på hotellt under semesterperioden. Om du är sportig eller kreativ eller om du verkligen njuter av att vara i rampljuset, så är det här jobbet för dig! Få en hel del erfarenhet, få nya vänner, engagera sig aktivt, vad mera är, få betalt för det. Att arbeta för Cosmo är en "WOW" upplevelse .
(Här nedan för kan ni ses en video, den är från 2008 så det har ändrats lite men här får ni en inblick i det.)​​

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag gått på ett introdukitons möte för imorn! Jag ska jobba för EasyFairs på Kista mässan imorgon som entrevärd. Idag på mötet gick dem igenom allt man ska kunna inför imorn, det känns ändå helt okej och relativt lätt. Så det ska bli kul. Och dem jag ska jobba med verkar trevliga och så, så det känns bra!  
Jobbet fick jag via Academic Work, dem är jättetrevliga där och det är inga konstigheter.
Jag börjar jobba klockan 7 på morgonen imorgon, jag är ingen morgon människa! Men det ska nog funka endå! 

Jag berättar imorn hur det har gått! :DLikes

Comments

Mailet från cosmo har äntligen kommit! Där all information om allt inför resan står! Jag är jätte excited, och jag längtar! Vet att jag kommer att få massa utmaningar men det är också det som känns kul!

Vi åker den 12 april, det är 3 veckors utbildning som börjar den 13 april! Lönen var också mer än förväntat vilket är bra! Men kontraktet står på engelska så det är inte helt lätt att läsa allt! Jag tror att det stod att säsongen började i början av maj. Vi får veta vart vi ska efter utbildningen, jag hoppas på Mallorca! Annars GranCanaria. 😊

Annars rullar allt på som vanligt,  har kommit igång med träningen också så det känns bra!  Aja har inte så mycket meratt säga 

Peace✌Likes

Comments

​Hej! 

Det här känns jättekonstigt men jag ska ge det ett försök. Jag har bestämt mig för att börja blogga för att jag ska snart börja på ett nytt kapitel i mitt liv och jag vill dokumentera det Jag har precis gått klart utbildningen på Service och Co och är nu utbildad reseledare, jättekul! 
Jag har nu också efter utbilfingen fått jobb. Jag ska börja jobba hos Cosmo nere i Spanien. Jag vet ännu inte så mycket information om det men det kommer snart. Jag skriver också den här bloggen så att min familj och mina vänner ska kunna ta del av min vardag när jag väl är ute och jobbar utomlands. Och se vad jag får göra osv. 

Im excited!


Likes

Comments