Oj hörrni, det där gick ju bra! Jag tror det var 2 månader sen sist haha, har egentligen ingen bra ursäkt det har bara inte blivit av. Är verkligen inte bra på det här med att vara kontinuerlig. Men nu är jag här igen iaf. Just nu sitter jag framför datorn och tänkte plugga lite franska, tror även det var ca 2 månade sen sist haha. Jag fungerar verkligen inge bra när jag inte känner mig inspirerad. Jag är ju verkligen inte särskilt kreativ under tidspress vilket hela skolan basically går ut på.. Verkligen inte optimalt om en vill få ut något bra utav det.

Tänkte visa lite bilder ifrån helgens bravader. I fredags hade jag och några tjejkompisar en liten vinkväll, supermysigt verkligen, vart rejält packad men blev faktiskt inte särskilt bakis. På lördagsmorgonen väcktes jag utav Alva som hade fixat frukost, hur underbar är inte hon? Sedan drog vi in till Birsta och fick en bok signerad av självaste Sandra Beijer, och åt potatismos på IKEA. Vilket jag rekommenderar starkt då det endast kostar 20 kr med dricka och en stor portion potatismos. På lördagen var jag på middag hos Vilma som fyllde år, det var kul att träffa gamla skolkompisar som jag inte umgås så mycket med längre. Det var ungefär allt i en väldigt kortfattad version.

Likes

Comments

I morgon är det fredag hörrni!! sjukt vad snabbt det går känns som veckorna bara flyger förbi. Har nyss busat mig å sitter nu och försöker skriva till slutet på min samhällspresentation som jag ska hålla i morgon (om tåg?? haha) men har inget flyt. Skjuter alltid upp saker till sista sekund och nu sitter jag här och tar bilder i webkamen istället för att göra det jag ska. Ska bli så skönt när det är klart iallafall,l om jag nu kommer igång.

Likes

Comments

Hejsan, nu har även jag bestämt mig för att testa det här med blogg, får se hur det går men det ska bli kul! Vet inte riktigt hur det fungerar och så men antar att en lär sig.

(Bilden är ifrån när jag och tjejerna hade knytisfika hos Maja, supermysigt!)

Likes

Comments