Godmorgon på er! Hopps allt är bra med er, här har det ekat tomt på bloggen ett tag men jag lever i flyttkaos som varvas av jobb, Så hinner inte riktigt med.

Idag får vi äntligen nyckeln till lägenheten och vi ska börja köra lite idag. Sen i helgen går hela flytten. Åh äntligen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni har sovit lika gott som mig inatt. I helgen är jag ledig vilket innebär att det är enbart flyttpackning som gäller. R slutar jobbet vid 14 då blir det att dra igång och tömma alla skåp, är ju faktiskt 1 vecka kvar tills vi ska flytta.

Likes

Comments

Här kommer en liten tjuvkika på mitt lilla projekt! Jag tror det kommer bli jättebra men vet inte riktig än. Färgerna som ska vara i sovrummet sedan är mörk- och ljus grå, svart, vitt och guld! Jag har ramlat in på guld nu, har aldrig riktigt gillat det innan men nu tycker jag det är så snyggt!!

För övrigt så är det kaos här hemma.. det är lådor och grejer överallt. Idag ska jag försöka sortera upp papper ur pärmar här hemma. Men vilken tur att att jag älskar att sortera!

Likes

Comments

Godmorgon alla! Hoppas ni har sovit lika skönt som mig inatt, sovit ut och nu blir det frukost innan jag kickad igång denna lördag. Idag ska jag grundlägga mitt lilla projekt till sovrummet samt köpa färg. Tror det kommer bli så fint Tillslut!

Någon färg av dessa blir det, kan ni gissa vilken?

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra så att ni inte har lika ont i halsen som mig. Förra veckan sprang jag in på Hemtex när de hade sin rea och ramla över en tvättkorg i tyg och avtorkningsbart material inuti.. väldigt praktisk men vad skulle jag ha i den? 79kr på rea och kände jag måste ju bara ha en, det sluta med att jag har återvinning i den. Har faktiskt två stycken sprang in dagen efter och höll tummarna att de skulle finnas någonkvar och det gjort de, så i den ena är det kartong i och den andra får vara lite blandad återvinning i. Korgarna rymmer ju en hel del så man slipper springa varannan dag till återvinningen.

Likes

Comments

Slipa, slipa, slipa. Mitt lilla projekt till sovrummet.. har snart slipat färdigt en av två byråer. Ni får spänt hålla till er till resultat är färdigt. Kommer bli mycket inredning på bloggen framöver men det tror jag ni klarar av!!

Likes

Comments

Att jag nu ligger ner bäddad i sängen för att jag börjar bli sjuk hade jag inte planerat in i min kalender. Har fått så ont i halsen inatt så har svårt att svälja. Ska strax rycka upp mig och åka och fixa slippapper, säga upp gymkort och hämta två små byråer som ska göras om.

Likes

Comments

Nu ska ni veta att det är kaos här hos oss. Jag har börjat flyttpacka i alla rum eftersom jag inte kan ta ett rum i taget.. tur att jag är ledig imorgon också så jag kan få ordning här hemma. För ett tag sen tvätta jag en av våra sofföverdrag till en av dynor, det gick bra trots att det inte rekommenderas på tvättrådet.. och nu slängde jag in resten av alla överdrag i tvätt, går ju inte ha olika gråa nyanser på en soffa och man såg hur rent det första blev. Håller tummarna att dessa går lika bra att tvätta.

Här ser ni en bild på vårt kök i den nya lägenheten och jag älskar det!

Bilden är lånad ifrån vårt fastighetsbolag.

Likes

Comments

Hej på er! Snart har denna veckan passerat också och jag ligger utslagen i sängen, vart en vecka som
Både har varit tuff och jobbig som man inte trodde skulle bli.. så all energi har gått ur en. Nu ska jag försök ladda om batterierna för att sedan åker vidare till Skövde och äta. Ta hand om er! 💕

Överväger att köpa den mattan till vårt nya vita kök i vad tycker ni? 😁

Likes

Comments

Idag fick vi besked om lägenheten vi var och kolla på i onsdags och vi fick den!!! Så nu blir det flytt om 1 månad och den tiden tills dess kommer gå i rykande fart.

Likes

Comments