Igår beställde jag och Rebin en resa till Italien, Sicilien. vi kom över en billig restresa och vi kände att vi var värda det!
Vi har faktiskt bokat en bil som vi hämtar upp på flygplatsen när vi kommer fram, denna bil ska vi låna i under tiden vi är där så vi kan ta oss runt i Sicilien bäst vi vill. Blir nog även tripp över med färjan till Malta som är ett av mina drömresmål inom Europa. Ska bli så himla skönt!bild lånad från tui.se (hotellet)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag startade min första semesterdag, ska bli skönt med lite ledighet. Planer för semester är att jag och rebin ska hitta på vad vi känner för, samt att vi ska försöka flytta så mycket som går till den nya lägenheten. Vi börjar rensa lite här hemma idag, jag förstår inte riktigt hur mycket skit man samlar på sig, jag menar vi flyttade för ett halvår sen hit till Skövde ändå har vi fått ihop två stora säckar med skräp än så länge.. Men jag är väl som min morfar var, en samlare som tänker "någon gång kan denna vara bra att ha". haha

Hoppas ni har en bra sommar och semester!


infogar en bild när jag hade långt hår, saknar det faktiskt!!!

Likes

Comments

Hej på er!!! var så himla längesen jag skrev här och har nu tänkt att ta upp bloggandet igen. Ibland hinner man inte med, det har varit mycket det senaste månaderna. Senast jag skrev ett inlägg var när jag och R hade fått lägenheten i Skövde, men nu efter sommaren kommer det bli en flytt till Falköping, vi har inte riktigt känt oss hemma här. Så idag ska jag till den nya lägenheten och mäta väggar samt fönster.. längtar tills det bär av.

Vi ska måla sovrummet i grått, men har två olika gråa färger här hemma så ska test måla idag vilken som känns bäst. i Vårt sovrum i skövde har vi en färg som liknar grådis men jag älskar nog snäppet mörkare ändå som anis ungerfär.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hopps allt är bra med er, här har det ekat tomt på bloggen ett tag men jag lever i flyttkaos som varvas av jobb, Så hinner inte riktigt med.

Idag får vi äntligen nyckeln till lägenheten och vi ska börja köra lite idag. Sen i helgen går hela flytten. Åh äntligen!

Likes

Comments

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni har sovit lika gott som mig inatt. I helgen är jag ledig vilket innebär att det är enbart flyttpackning som gäller. R slutar jobbet vid 14 då blir det att dra igång och tömma alla skåp, är ju faktiskt 1 vecka kvar tills vi ska flytta.

Likes

Comments

Här kommer en liten tjuvkika på mitt lilla projekt! Jag tror det kommer bli jättebra men vet inte riktig än. Färgerna som ska vara i sovrummet sedan är mörk- och ljus grå, svart, vitt och guld! Jag har ramlat in på guld nu, har aldrig riktigt gillat det innan men nu tycker jag det är så snyggt!!

För övrigt så är det kaos här hemma.. det är lådor och grejer överallt. Idag ska jag försöka sortera upp papper ur pärmar här hemma. Men vilken tur att att jag älskar att sortera!

Likes

Comments

Godmorgon alla! Hoppas ni har sovit lika skönt som mig inatt, sovit ut och nu blir det frukost innan jag kickad igång denna lördag. Idag ska jag grundlägga mitt lilla projekt till sovrummet samt köpa färg. Tror det kommer bli så fint Tillslut!

Någon färg av dessa blir det, kan ni gissa vilken?

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra så att ni inte har lika ont i halsen som mig. Förra veckan sprang jag in på Hemtex när de hade sin rea och ramla över en tvättkorg i tyg och avtorkningsbart material inuti.. väldigt praktisk men vad skulle jag ha i den? 79kr på rea och kände jag måste ju bara ha en, det sluta med att jag har återvinning i den. Har faktiskt två stycken sprang in dagen efter och höll tummarna att de skulle finnas någonkvar och det gjort de, så i den ena är det kartong i och den andra får vara lite blandad återvinning i. Korgarna rymmer ju en hel del så man slipper springa varannan dag till återvinningen.

Likes

Comments

Slipa, slipa, slipa. Mitt lilla projekt till sovrummet.. har snart slipat färdigt en av två byråer. Ni får spänt hålla till er till resultat är färdigt. Kommer bli mycket inredning på bloggen framöver men det tror jag ni klarar av!!

Likes

Comments

Att jag nu ligger ner bäddad i sängen för att jag börjar bli sjuk hade jag inte planerat in i min kalender. Har fått så ont i halsen inatt så har svårt att svälja. Ska strax rycka upp mig och åka och fixa slippapper, säga upp gymkort och hämta två små byråer som ska göras om.

Likes

Comments