Tjolahopp!
Idag vaknade jag heeelt utmattad runt kl 9, jag gick upp och åt lite frukost och sen gick jag tillbaka och la mig igen. Inte så vanligt för att vara mig men det har varit så mycket på sista tiden som tagit på alla mina krafter.
Allt om det tänkte jag ta i ett enskilt inlägg lite längre fram, just nu håller jag bara på att samla upp ny kraft igen så jag kan återgå till det normala.

Jag tog iallafall rätt lång tid på mig att samla kraft och vakna till ordentligt så det blev en långdragen morgon.
Runt 2 tiden träffades jag och några kompisar för att vi tillsammans skulle gå och se skönheten och odjuret på bio. Filmen var ändå helt okej, jag var inte riktigt beredd på att det skulle vara så myclet sång i filmen och den var lite mer som en musikal, vilket jag inte hade väntat mig. Det var nog där den tappade poängen hos mig, men annars så tyckte jag att den i helhet var bra och jag kan varmt rekommendera er att se den om ni är ett stora fan av Disney och musikaler för den var väldigt bra gjord annars.

Stay cool så länge. Bye ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag antecknar hela tiden, utan att ens tänka på det. Jag antecknar när jag känner mig upprörd, när jag är nykär, när jag kommer på något smart eller när jag drömt något under natten som jag vill minnas. Allt antecknas... då bör man ju tycka att jag borde vara ganska bra på att anteckna i skolan också men nä så är det inte riktigt.

Jag hittade tre anteckningar som jag kände för att dela med mig av. Jag vet inte riktigt vad anledningen bakom dessa anteckningar var men de var rätt fina ändå.

Vissa av mina anteckningar var nämligen så otydliga att jag själv inte kunde tolka vad jag skrivit, en del anteckningar var bara nummer, helt okända nummer... en aning skumt kanske och helt osammanhängande men det är jag det. Skum och osammanhängande. Ta mig med en nypa salt så ska ni se att det blir fin fint.

Kram

Likes

Comments

Hejsan hoppsan.

Jag gick hem lite tidigare från skolan idag för att jag inte mådde så bra vilket innebar att jag fick lite extra tid för mig själv att tänka. Jag skulle nämligen egentligen skriva en bokrecension i eftermiddag hade jag tänkt men jag fick en sådan stark inspiration av boken så jag ville skriva en "saker jag måste göra innan jag dör" lista istället.
Mycket av det jag skriver hade jag faktiskt tänkt att försöka att genomföra redan i sommar haha. Så är det någon av er spralliga där ute som känner att wow, ja det skulle jag vilja hänga med på så är det bara att höra av er ;).
För hur kul skulle det inte vara att genomföra det tillsammans med någon så att man kan dela ett eller flera underbara minnen med?! ;)) 💓

Första punkten på min lista är faktiskt något som jag länge, och då menar jag verkligen LÄÄNGE har velat göra och nu ska det fasiken bli av alltså! Så håll i er! (Även fast det sägs vara helt omöjligt)

1. Välta en ko.
2. Ha en nudisthelg tillsammans med någon.
3. Tatuera mig.
4. Uppleva hela världen.
5. Festa från det att solen gått upp till att solen går ner.
6. Cykla på en tandemcykel.
7. Tågluffa och tälta med min bästa vän.
8. Bo utomlands minst ett år.
9. Skriva och publicera en bok.
10. Åka på festival.
11. Skaffa familj.
12. Se ut över Paris från Eiffeltornet.
13. Ta körkort.
14. Springa ett maraton.
15. Gå hela kinesiska muren.
16. Mjölka en ko...
17. Hälla något som skummar i en fontän.
Och sen har vi ju det klassiska regnet....
18. Kyssa någon i spöregn.
19. Gråta i regnet.
20. Hata i regnet.
21. Älska i regnet.

Likes

Comments

Hörreniii!!! Vi hade matteprov idag och jag blev så positivt överraskad över hur bra jag tyckte att det faktiskt gick så det har bara sprudlat av glädje om mig hela dagen. Så fantastiskt.

Nu har jag förväntan om att jag är helt oövervinnelig! (ta det med en nypa salt för jag vet att jag är precis lika dödlig som ni är egentligen...)

But try me, just try me. 💋

En bra dag är allt som krävs för att man ska ha glömt allt det där som man oroade sig för dagen innan. Hur konstigt är det inte egentligen?

Jaja, ni får väl ha en fortsatt bra start på veckan. Kram 🌹

Likes

Comments

Ja, där rök mitt hår också. Allt på en gång.

Mitt bekräftelsebehov är just nu starkare än någonsin, min självkänsla är på botten. Undra om någon märker, kanske inte.
Jag vill bli älskad igen, känna mig omtyckt av någon men det verkar vara omöjligt.
Skolan hänger över mig, just nu har jag 2 prov i veckan fram tills påsklovet, bara den tanken gör mig illamående.

Att skaffa bloggen har för många av mina nära och kära varit väldigt effektivt sätt att lära känna mig på eftersom detta är allt jag inte säger. Allt jag har inom mig som jag inte kan få ut eftersom jag knappt pratar med folk. Men det känns som att jag har fastnat lite i samma spår, det händer inget nytt. Fast och andra sidan är ju detta den jag är, det är detta som går runt i mitt huvud dag ut och dag in utan att någon vet det.
Det är som en helt annan värld där inne, det är så mycket mer än vad jag visar för världen, så högljutt, så osäkert. Det är ett krig, krig varje dag, därför är det skönt att vara i skolan, där tar jag på något sätt paus från mina egna tankar.

Jaja, det var allt jag hade för idag. Ni får ha det bäst tills vi hörs igen, för det lär vi ju göra. Ha det gött så länge.🌹

Likes

Comments

Vi skåningar har sportlov nu och jag och min syster bestämde oss för att ta en tur till den en aning kalla huvudstaden... Det blev Inga sköna solsemestrar här inte.

Det är snöstorm här och jag ångrar redan starkt valet av att åka hit. Snöstormar är roliga om man får sitta inne i lugn och ro och kolla på den men inte om man ska ut och brottas med kaoset en hel dag då blir det mer som en nitlott.
Skulle jag velat ha snö så skulle jag nog valt att åka skidor istället.

Stockholm är fint, även fast staden ligger begravd i snökaos så är den rätt fin. Inte så fin som den är en varm sommardag förstås när man kan njuta av den med en glass in handen och solen som lyser upp alla mörka hörn men den har ju sin charm ändå.

Den del av Stockholm jag gillar bäst är söder. Fasiken vad coola människor det bor där. Dom har den stilen jag alltid drömt om, den stilen jag saknar. Dom är sig själva, klär sig fräckt. Jag var in på en toalett på en restaurang idag som var helt nerklottrad av ord, meningar, känslor. Den kändes levande, även fast folk oftast ser klotter som något negativt så ser jag det lite som konst, ett sett att förmedla sig på.
Vi var in på en del butiker efter det också och imorgon bär det av till mall of Scandinavia.

Stay cool. Kram.

Likes

Comments

Jag är inte längre samma person som jag var för ett år sedan. Jag har blivit tvungen att uppdateras, skapa en ny version av mig själv. Jag tvingade mig själv att le, le tills det var på riktigt och tills jag inte kände smärtan längre. Även fast det krävde all ork jag hade för att få fram leendet så lyckades jag.
Även fast jag nästan jämt kvävdes i mina egna tankar så log jag.

Relationer mellan folk på distans är inte lätt. Det krävs tillit och engagemang från båda parterna.
Jag lyckades komma över en vänskap på distans för några år sedan. Först var det ju spännande, vi träffades och pratade ganska intensivt ett tag, men jag antar väl att vi båda två insåg vad vi egentligen gett oss in på och vad det hela skulle innebära och tog avstånd från varandra ett tag.
Efter ungefär ett halvår av nästan helt tystnad från båda två tog vi upp kontakten igen och den blev nu starkare än någonsin. Vi träffades, pratade och skrattade och för en sekund kändes det så levande, så underbart, jag kände tillit. Då kom nästa problem, saknaden. Den ständiga saknaden av honom. Han var ju bara ett knapptryck ifrån mig, men jag kunde inte ringa.
Livet kom ivägen, vi hittade nya vägar i livet, vägar som ännu en gång innebar tystnad, denna gången kanske tystnad för alltid.
Vem var jag ens för honom? Betydde jag något? I dagens samhälle får ingen en förklaring, man får bara leva med att ständigt undra. Visst är det konstigt att man kan lära känna en person så bra på så lång tid och sen inom någon minut är den borta. Livet... ja så är livet.

Jag tror aldrig att jag sagt det till dig men jag var kär, kär i dig. Jag ville skriva det till dig, till världen. Men hur naivt skulle det inte låta? Så jag bara log, jag log tills smärtan var borta.


Likes

Comments

Det har varit hektiska tre dagar vilket har inneburit att jag tyvärr inte hann skriva något om gårdagen för att jag satt och slipade på tal i min ensamhet tills klockan blev två på natten. Skoj. Gårdagen var främst förhandlingar av de resolutioner som gått vidare under måndagens lobbying. Det var tal för och emot resolutioner, röstningar och tillägg. Alla förhandlingarna tog runt 7 timmar att gå igenom så gissa om man var trött när man sedan kom hem.
Som grädde på moset så inföll sig alla hjärtans dag även igår men det var inget jag hade tid att lägga någon större vikt i eftersom vi hade fullt upp med annat. Jag lyckades dock sprida lite kärlek under dagen genom att skicka anonyma lappar med fina ord till lite olika människor runt omkring mig hehe..
hoppas att andra tog vara på dagen och fick en fin dag med nära och kära iallafall.

Nu kan jag med lättnad och glädje meddela att rollspelet är över. Jag har redan nu mentalt tagit lov efter dessa intensiva dagarna så hur jag ska klara av resten av veckan återstår att se.

Här med tackar vi och lämnar över ordet. Tack.

Likes

Comments

Nu är det officiellt! Mitt första (och förmodligen sista) FN-rollspel invigdes idag! Med lite blandade känslor.
Flera öppningstal hölls, lobbyingen var i full gång ganska snart och det var faktiskt rätt spännande eftersom det är detta vi jobbat med sedan november och detta alla äldre pratat om så länge. Så att nu äntligen få vara med och spela var ju kul. Det enda negativa med dagen var väl att jag spelar delegationen Sydkorea som inte är särskilt aktiv i några av FNs frågor så för oss var denna dagen rätt meningslös. Alla andra höll på med lobbying men vi gav upp ganska fort och fick istället sitta och slipa på tal inför morgondagen.

Rollspelet håller nämligen på i 3 dagar och under dessa dagarna är vi en FN kandidat och diskuterar frågor som tas upp i FN. De olika länderna pratar om sitt ställningstagande i frågorna och sen ska vi väll tillsammans komma på lösningar på alla världens problem typ. Spännande.

Jag skulle inte vilja påstå att jag är ett stort fan av att stå och prata inför en massa människor så detta kan nog vara en av de värsta sakerna jag varit med om i mitt liv. Men jag får ju tänka på att jag blir ju några upplevelser rikare i alla fall och övar jag inte kommer jag ju aldrig att bli bättre på det.😁

Ha det fett så länge.

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot:

- Sommarlovet

-Resan till Bali med familjen i sommar

-Att bli 18

3 saker jag ångrar:

- Att jag aldrig börjar med läxorna i tid.

- Att jag oftast pratar först och tänker sen.

- Att jag slutade att dansa.

3 saken jag vill:

- Åka till värmen

- ut och resa

- komma på vad jag ska göra med mitt liv.

3 saker jag inte kan klara mig utan:

- Min mobil, helt klart min mobil.

- Choklad.

- Mina kompisar.

3 saker jag borde:

- Plugga.

- Träna.

- Bli lite mer ödmjuk mot dom runt omkring mig.

3 saker jag kan:

- Skriva. Jag gillar verkligen att skriva och det är främst så jag brukar uttrycka mig. I textform.

- Vara ärlig. Det är kanske inte alltid så bra egenskap... men den finns där...

- Spendera mina pengar på onödiga saker.

3 saker jag inte kan:

- Sjunga! jag kan verkligen inte sjunga, men det är något jag väldigt gärna skulle vilja lära mig.

- Räkna ut mattetal... det kan ta mig ca 15 minuter att räkna ett tal. (Därför jag går samhälle heh)

- Äta kött. Det kommer för mig alltid att var ett mysterium.

3 saker jag ofta pratar om:

- Mig själv.

- Mycket gammalt som hänt mig som jag inte kan släppa.

- Hur mycket jag har att göra.

3 saker jag önskar mig:

- En ny mobil.

- Fler hål i öronen.

- En skönhetsoperation då jag är ganska missnöjd med allting hehe...

3 saker jag blir lugn av:

- Musik.

- Kompisar.

- En varm dusch eller en varm kram.

3 saker jag blir stressad av:

- Skolan.

- När det känns som att folk stirrar på mig (tex på gymmet) hehe.

- Människor som är tidsoptimister.

3 allmänna saker om mig mig:

- Jag är alltid fysiskt kall, men det är inte så att jag fryser, jag är bara alltid kall.

- När jag blir kall (vilket är ständigt) så ändrar mina händer färg till en blå/ lila nyans och mina händer svullnar (ytterst ofarligt och inte smittsamt men det ser läskigt ut).

- När jag blir stressad blir jag som paralyserad och får ingenting gjort. Ingen kan få kontakt med mig och jag gör allt mycket långsammare än vad jag i vanliga fall skulle gjort.


Långt inlägg jsg veet! Hoppas inte det gjorde något. Kram.


Likes

Comments

  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Nouw