View tracker

Idag har det varit en jag och mina hybris tankar dag liksom. Jag har haft sjukt mycket ensamtid då familjen var borta nästan hela dagen så jag har bara peppat mig själv till Max.
Det är ju så mysigt att vara ensam ibland. Kolla lite serier (slutade med rätt mycket serier faktiskt), plugga lite, lyssna på överdrivet hög musik mitt i pluggandet och bara följa med i takterna utan att bry sig om allt runt omkring och sen bara slappa med typ choklad eller något. Då blir livet bra. Då låter man inte massa andra tankar spöka runt i huvudet heller, man bara peppar sig själv till Max utan att någon annan behöver tycka och tänka något. Nästan som yoga fast i lite intensivare form... men vem behöver yoga när det finns ensamtid, serier och choklad? 💁🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har nästan precis kommit hem igen från ett drygt dygn i Jönköping. Det blev en snabbis för att träffa vännen jag inte sett på 2 år. Det var inte mycket som förändrats faktiskt, vilket var skönt. Ska jag vara ärlig så vill jag redan tillbaka. Men inte till själva staden i sig, utan bara för att få träffa honom igen.

Fast Gud haha jag känner mig så tom nu. Ah, säg när jag inte känner mig tom egentligen...
Men nu kan jag inte sluta tänka på att för någon timme sedan gick vi på äventyr tillsammans ute i den svinkalla, mörka staden och bara blickade ut över ett myller av liv, vi låg vi i samma säng och filosoferade om livet och hur vi skulle fly det tillsammans. Och nu är jag hemma igen... vafan hände?

Jag skulle sagt en sak till dig idag innan jag åkte idag, men något satt som en spärr för alla ord jag ville säga. Jag hittade bara inte den rätta meningsbyggnaden. Kanske var det på grund av oklarheterna. Jag vet inte.

Jag vill känna allt igen. Snälla, låt mig känna allt som jag kände igår igen snart.

Likes

Comments

View tracker

Morsning korsning vänner. Just nu är jag påväg till Jönköping för att träffa en saknad vän. Ska bli såå kul att få återförenas igen efter två år 😂🙌🏼
Annars har det väl inte hänt så väldigt mycket idag, jag sitter och läser lite filosofi på bussen eftersom det inte finns så väldigt mycket annat att göra.. har ett stort prov på 2 timmar på fredag så det är bäst att börja i tid.

Igår hade jag historia prov... tror jag lyckades få ihop runt 7 sidor på 60 minuter, det är inte illa det. Min hand krampade i någon timme efter sen men men 😂
Ni får ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi när vi hörs och ses när vi ses.

Likes

Comments

Det var en väldigt fin tid som tog slut.
Men det är över nu, vi kan båda andas ut.

Likes

Comments

Idag har varit min dag. Eller ja, jag börjar komma ikapp i alla fall, med skolan, med livet, med allt. Det är sååå skönt!

Ni vet den känslan när allt bara går som man förväntat sig och man kan inte låta bli att bara älska livet. Ja, den känslan har jag haft hela dagen idag, allt kanske inte gick vägen direkt men jag mådde så bra så alla småproblem var ju liksom ingenting att lägga tid på.
Och till er där ute som fortfarande inte fått uppleva denna känslan och fortfarande tycker att livet är piss, håll ut. Er tid kommer. Ibland tar det lite längre tid bara.

Jag har faktiskt lagt lite extra fokus på mig själv den senaste tiden också. Inte på ett ego sätt, absolut inte. Jag har bara tänkt lite mer på mina egna behov än på andras eftersom jag nästan alltid annars sätter andra framför mig själv.

Han har inte längre en lika stor del i mitt liv, det är både skönt och tråkigt. Självklart är han ju fortfarande lika älskad som han var förut. Lite mindre närvarande i mitt liv bara. Ingenting varar för evigt mina vänner, varken vänskap eller kärlek.

Jag har tagit tag i plugget och nästa steg är att ta tag i min träning också. Jag känner att jag behöver komma igång igen för att må som bäst. Sen kanske inte tiden räcker till men det handlar just nu om prioriteringar så jag antar att jag måste prioritera bort kompisar ett tag för att verkligen komma ikapp. 😊

Likes

Comments

JUUULEN ÄR HÄÄÄÄR!!

Nej inte riktigt kanske, men nästan. Idag har jag varit på julmarknad.
Julmarknaden i sig var inte så rolig, det fanns inte så mycket till marknad kvar när vi väl kom dit heh... vi kom ju typ en timme innan de stängde så vad väntade vi oss? Aja, det regnade och blåste i alla fall, vilket är typiskt vädret här vid kusten Hahaha men det var mysigt.
Jag gillar regn, sommarregn är ju det bästa dock, då kan man ändå vara ute och det gör inte så mycket att det regnar, det är ändå varmt i luften ändå. Nu var det typ bara som att det regnade istappar från himmelen och blåsten ba förstörde ens hår... fast jag fick ju i alla fall se tomten 😉

Kram ❄️

Likes

Comments

Hej hopp! Idag har varit en fullsatt dag. Började dagen med den klassiska lördagsträningen med Isabelle, sen pluggade jag lite spanska men jag tyckte inte att det var så mycket som fastnade faktiskt... jag skulle våga påstå att jag kan precis lika lite ord och fraser av det spanska språket nu som när jag började... Aja hur som helst slutade det med att jag satt upp lappar på saker i huset med spanska ord så att jag varje gång jag går förbi sakerna ska kunna läsa ordet för att det kanske ska fastna... men jag vet inte hur bra det fungerar faktiskt.

På eftermiddagen var jag ute och åt med familjen och efter det gick vi på bio och såg filmen flykten till framtiden. Jag har nog inga direkta kommentarer till filmen faktiskt, den var helt okej, jag personligen älskar skräckfilmer och kollar hellre på det än en typ familjefilm. Men den var okej. Inget wow kanske.
Flykten till framtiden skulle dock bli en väldigt bra förstarubrik till ett stort djupt inlägg där man ifrågasätter vår existens typ, men sånt ska vi inte gå in på idag.

Nu sitter jag här i min ensamhet, alla andra är ute och festar och har kul och ingen har riktigt tid för att hålla mig sällskap. Men men det funkar ju ändå. Jag ska väl ändå snart återgå till pluggandet igen och sen gå och lägga mig. Gud vad deprimerande det lät. Jaja ha det gött.

Likes

Comments

HEEELG!

Jag började kl 8 imorse med Svenska, segaste lektionen jag varit med om på åratal, jag brukar tycka att svenska är kul men idag var det bara segt. Jag var såå trött, och läraren slutade ju aldrig prata herregud.
Efter det hade vi idrott, det var dans på schemat idag så att det var ju ganska lugnt ändå. Vanligtvis slutar vi efter idrottslektionen men jag är så smart så jag skjutit upp vårt samhällsprov så länge så att jag blev tvungen att stanna ytligare typ 2 timmar efter skolan för att skriva prov... men det gick väl bra antar jag, eller det kändes bra i alla fall. Men nu kan jag inte slappna av, jag har svenskt statsskick i hjärnan även fast provet är över.

Eftermiddagen spenderade jag på koppi med mamma och syrran, väldigt mysigt faktiskt.

Nu måste jag ladda om hjärnan inför spanska provet på måndag. Det är både läs och hörförståelse, grammatik och uppsats... herregud hur ska detta gå? Aja, det löser sig. Om inte så är det ju alltid tanken som räknas ellerhur? Så jag kan ju tänka att det går bra i alla fall.

Hare gött så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs. Kram på er ❤️

Likes

Comments

Är ni sådana människor som ger upp lätt eller sådana som ger fan på att ni ska klara det?? Jag är nog lite av varje skulle jag tro... detta inlägget har jag säkert skrivit om typ 3 gånger nu och suttit uppe med det i snart en timme och inte kommit någonstans... men jag kunde inte lämna det opublicerat så skulle ju bara klara att skriva klart det, och det gjorde jag ju.

Sen när det kommer till skolan dårå som är en lite större uppgift i livet än att skriva klart ett blogginlägg, där ger jag upp ganska lätt faktiskt. När det blir sådär extremt mycket så lägger jag av, som när det slutar med att vi har 3 prov och massa inlämningar på samma vecka, då gör jag inget av det, varken Inlämningarna eller proven alltså.

Och sen kärleken... Ojojoj kärleken.. den stående frågan. Kärleken är svår, många tror att det är en byteshandel mellan två personer, men så är det ju inte. Den jag ger min kärlek till behöver ju inte tvunget besvara den. Min kärlek kanske bara är styrka för att den andra personen ska kunna ge sin kärlek vidare.
Det krävs mycket tålamod i denna frågan...

Men det slutar oftast med två som aldrig blev och en som aldrig blev hel.
För när det kommer till kärlek är det allt eller inget. Håller ni med mig?

Just nu sitter jag i en situation som är precis som att kärleken aldrig kan dö mellan oss men den kan heller aldrig leva.
Vi utbyter tillräckligt med kärlek till varandra för att den inte ska kunna dö, men alldeles för lite för att den ska kunna leva med oss.

Hängde ni med eller tappade jag er på vägen? 😂
Likes

Comments

Igår var en knas kväll. Men det var mysigt ändå. 
Det blev mycket skratt och skrik och hög musik bland annat... lite sura miner också för den delen men det hör till... det var ju ändå inget som inte gick att lösa tillslut.

Det låg en jättefin kille i rummet bredvid mitt igår.
Jag kände honom inte, inte särskilt bra i alla fall men det gjorde inte så mycket. Jag var glad åt sällskapet, det kändes hemtrevligt på något sätt. Situationen i sig var kanske lite skum... men det är precis som allt annat i mitt liv.
Men jag gillade honom... eller så gillade jag pannkakorna som han gjorde till mig på morgonen, eller så var det kanske en blandning av båda... inte vet jag.
Man skulle kunna tro att jag är onykter just nu. Men det är jag faktiskt inte, jag är hur nykter och vaken som helst.

Ja resterande av denna dagen firade jag väl fars dag? Eller ja... det blev inte mycket till firande, det blev mest en kram och sen var det bra med den saken. Jag tycker personligen inte detta är något att lägga större energi på, finns andra gånger på året man kan visa sin uppskattning till sin pappa.

Nu ska jag plugga till ett matteprov. Men ni får ha det gött så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs. ❤️

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Nouw