Vad skulle jag göra utan dig? Vem skulle jag vara?

Idag har jag varit med världens bästa.
Han med ett hjärta så stort så att det skulle kunna försörja en hel stad med kärlek. Jag ser upp till denna kille, han får mig alltid att känna mig så omtyckt och älskad. Han ger mitt ett stort leende på läpparna.
Ja, jag älskar denna killen... kanske inte på kärleks sättet, för jag är inte kär i honom. Jag är inte kär i någon alls. Men jag älskar honom som min vän, som den bror jag aldrig riktigt fick.
Och till er som nu påstår att man inte kan ha en kille som bästa vän för att det bara skapar problem eller onödiga missförstånd har så fel.
En bästa vän av det motsatta könet är nästan ett måste för att klara sig igenom livet.
Puss och kram💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

~Min personlighet~
Idag höll jag tal inför klassen i ämnet filosofi.. ett tal på 4 minuter som skulle handla om mig själv, om min personlighet. Vi skulle ta med oss ett föremål som skulle symbolisera vem vi är som person. Jag tog med mig ett svart kodlås. Visst det låter deppigt men det är den jag är. Jag valde ett lås för det var det som starkast symboliserade mig. Stängd och komplicerad för att sammanfatta det kortfattat. Men självklart har jag bra sidor också. Jag går ju inte ständigt runt i ett oklart mörker.

Att övervinna sin rädsla dårå..
En av mina alla rädslor är just det att prata inför en större publik. Jag har inte socialfobi. Jag älskar att hänga med många runt omkring mig men när jag hamnar i centrum blir det jobbigt. Jag blir sjukt nervös, jag tappar bort mig, stammar, rodnar, ja Gud vet vad mer jag håller på med... men jag är en envis jävel som inte låter detta trotsa mig. Herregud om alla andra klarar det så klarar jag det också!
Jag har övat några gånger innan på att hålla tal inför olika stora grupper så jag börjar kunna hantera det. Idag klarade jag att hantera det. Det gick kanonbra. Jag fick så mycket fin feedback av mina underbara klasskompisar efter talet så det bara stärkte mig som person till 110%. Ju mer man övar desto bättre går det.

Så för dig som är i samma situation som mig.. bara våga ta plats, våga säga fel, stamma eller whatever! Våga ställa dig där framme, det är ingen som kommer komma ihåg detta om 100 år ändå. Ta det för en liten publik och sedan öka successivt så löser sig allt.

Hare gött så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs. Puss ❤️

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade tänkte jag "Gud vad kul det skulle vara att förändra något i vardagen" så jag tog en spontanare till väla och tog hål i öronen, inte så väl genomtänkt kanske men det var värt det. När ekonomin tillåter blir det helt klart fler hål, tycker det är såå snyggt.
Visst fick jag inte alltför positiv feedback på mitt val av hål men vad gör det? Allt som är utom det vanliga ska ju hatas innan det kan bli accepterat liksom. Haters gonna hate ❤️❤️❤️

Efter min spontanare till väla så "kidnappade" vi 6 stycken kompisar som nyligen fyllt år för att köra på ett gemensamt födelsedagsfirande.. men att släpa 6 stycken med ögonbindel genom hela tågaborg var inte det smidigaste vi gjort kanske.. men vi försökte ju iaf ;))


Det blev ett väldigt lyckat firande med mycket sång, skratt, dans och pizza. Helt underbara vänner har jag, fan vad jag älskar dem. ❤️

Hare gött så länge så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Detta är sååå inspirerande. Bara lägg 3 minuter av ert liv åt att kolla på denna videon mina vänner.

Låt orden sjunka in, använd orden som styrka. Sluta se ner på er själva. 

Om ni ser det som ett brott att älska sig själv, att älska sin kropp, då tänker jag vara den som bryter mot lagen. 

Likes

Comments

Ännu en söndag spenderad på stan med en väldigt fin människa när man egentligen borde varit hemma och fokuserat på skolan. Men sådant är livet mina vänner.

Jag hade väldigt mys ett tag. Tills det var dags att gå.. då tankarna började komma ikapp. Jag är så trött på dessa oklarheter, alla tankar. Jag vill stänga av, koppla bort och glömma. Skrika och slå för jag är så frustrerad. Jag vill ha svar på alla mina frågor men jag får inga svar på någonting, jag går mest runt som ett stort frågetecken och undrar.
Jag står kvar och kollar efter dig i den korsningen där du lämnat mig och bara väntar, väntar på att du ska komma tillbaka till mig och förklara allt för mig. Men du kom aldrig tillbaka till mig.

Jag vet att vi inte hör ihop, du och jag. Jag ser det ganska tydligt nu och det är okej med mig. För jag hör inte ihop med någon alls.
Likes

Comments

Till alla er som läser detta...
VI TOG OSS IGENOM ÄNNU EN VECKA! Fan vad bra vi är!
Nu är det HEELG! Wohooo!!

Jag är så fylld av energi! Just nu mår jag så bra och är så glad. Varför kan man ju fråga sig.. men jag har inget rakt svar på det. Jag bara känner för att vara glad och dela med mig av min glädje. Den gör ju ingen nytta om den bara är i mitt huvud ellerhur.
Det är helg! Då är det helt okej att gå lite cray cray, koppla bort ett tag, äta något gott eller göra något kul som inte hinns med i veckorna.

Själv är jag just nu inne i en fas där jag vill så mycket, men jag kan inte sätta ord på mina tankar så det blir mest ett tyst rop. Jag vill att folk ska förstå mig men alla verkar bara missta mig. Men det är inget som stör mig, man kan ju inte alltid bli förstådd.

Gränden jag tagit bild på är en gränd som både jag och många andra ungdomar i denna stad passerar varje dag utan att riktigt lägga märket till det. Det är något vi bara gör för att transportera oss mellan skola och Centralstationen, inget märkvärdigt egentligen. Men idag var en sådan dag som jag bara kände för att stanna upp och ta en bild på den, varför vet jag inte, men jag tyckte att det var något extra fint över den just idag. Knas jag vet. Men välkommen till min blogg, här är det såhär tankegångarna går.

Ha det gött så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Det värsta är att jag vet, Jag vet att så fort du ropar så kommer jag tillbaka. Så fort du behöver hjälp så finns jag där för dig.
Det spelar ingen roll hur upplyst jag är över att du inte bryr dig ett piss om mig eller hur många gånger du sårat mig, jag kommer ändå alltid tillbaka till dig. Jag är så smärtsamt medveten om hur du fungerar men ändå blundar jag för det.
De gånger jag träffat dig känns allt så bra, nästan för bra.. det är bara du och jag och du lovar att allt kommer att bli bra. Och jag tror dig. Men dagen därpå börjar det om igen, du ser mig inte, vill inte veta av mig.
Jag kan inte längre slappna av i ditt sällskap då jag är medveten om hur det ska sluta mellan oss, jag är inte längre säker i någons sällskap på grund av dig.
Och det stör mig, det stör mig att du har gjort såhär mot mig, men det stör mig ännu mer att jag går med på att du gör såhär mot mig. Det äcklar mig att jag alltid kommer tillbaka till dig.

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt bra dag. Det började med att jag imorse vaknade och tänkte "fan idag blir en bra dag! Jag ska prestera och få alla läxor gjorda så jag slipper tänka på det i vecka." Jo tjena.. efter ungefär 5 minuter var jag rastlös.. men som sagt, det är ju tanken som räknas.
Istället för att plugga låg jag och tänkte ut alternativ på vad jag skulle göra om jag inte klarade av skolan.. komiskt.

På eftermiddagen.. när allt pluggande nått mig till bredden ledsnade jag och träffade Michelle en stund som kontrast från allt, och det var som att 100 kilo bara lättade från mina axlar. Vi pratade och jag glömde bort allt, all stress och press, alla problem, allt som har med skola att göra.. allt.
Trycket bara lättade och för första gången på väldigt länge skrattade jag, ett äkta skratt. Det som går så djupt ner i magen så att det gör ont när man har skrattat för länge. Det var riktigt härligt.

Men nu ligger jag här i min säng och tänker ge upp för dagen. Ha det gött så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs. Godnatt ❤️

Likes

Comments