Header

Jag verkligen älskar att jag har den här resan framför mig, det gör jag verkligen. Men samtidigt känns det som man seglar och har hamnat i vindögat och kommer inte loss från det. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men jag vågar inte "skapa" mig ett nytt liv i Göteborg för jag vill inte vara borta och känna att jag har något i Sverige att sakna (mer än vänner och familj). Men samtidigt kan jag inte gå runt att hindra mig från att träffa nya människor, nya möjligheter osv. Allting händer av en anledning, har även insett att vill man någonting så får man det om man verkligen har viljan till det.

Så ja, här är jag i början av oktober, ganska vilsen men har på något sätt något mål och det är att komma här ifrån. Men skulle ändå vilja träffa någon som jag kan dela skratt och kärlek med. Det behöver varje person och jag har gått igenom mycket ensam nu med hjälp av vänner. Men jag behöver en trygg axel som jag kan luta mig mot när det är jobbigt och ett leende som kan få min mage att kittlas av sprudlande känslor. Ja, en kväll som den här måndag känner jag såhär. Singellivet är ganska trist om jag får säga det själv..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

Igår var jag extremt trött, sov till och från hela min för och eftermiddag. Åt middag med pappa snabbt för att sedan åka hem till Sarah för jacuzzi häng med Sarah, Linnea och Emma. Jättekul att träffa de igen trots att jag var enormt trött. Idag är mina planer att hämta min bil som står borta hos Minda hehe, har varit för lat för att hämta den.
Sen ska jag se på en handbollsmatch med pappa är tanken. Senare idag ska jag träffa Elin inne i Göteborg och ha kvalitetstid med henne.

  • 51 readers

Likes

Comments

Fångade härliga bilder igår i taxin, vi hade fruktansvärt kul verkligen!!!

  • 59 readers

Likes

Comments

Att spara en stor summa pengar är bland de svåraste jag har varit med om. Men i slutändan vet jag att det kommer vara värt det, då jag slipper snåla på min resa.
Tiden bara går och om 1,5 månad sitter jag och två av mina bästa vänner på flyget som skall ta oss till Bali. I mitt huvud har det alltid att varit min dröm att backpacka, men nu blir en av mina drömmar till verklighet. Att jag även ska få åka in i Australien och ta mig från Sydney upp till Cairns är galet.

Det är snart dags för mig att börja leta reda på mina sommarkläder som jag knappt har något av. Nu jävlar ska jag spara varenda krona jag har kvar haha.

  • 61 readers

Likes

Comments

Igår hade Minda lite folk hemma för att fira hennes födelsedag. Efter dans och lekar tog vi taxi in till stan (det roligaste någonsin). Sen blev det utgång, men tog mig hem ganska tidigt. Nu har jag ätit frukost samtidigt kollat på gårdagens idol. Just Love killarna i år!

  • 71 readers

Likes

Comments

Som vanligt steg jag ur sängen imorse för att åka till jobbet. En stressad dag då det är så mycket att göra vilket ibland som orderplockare en hel del press att plocka bra. Men dagen gick iallafall fort vilket var extremt skönt.

Idag fyllde mamma år,m så pappa bjöd oss på middag. Vi åt på Manana vid Kungshöjd, en känd tapas restaurang som finns även i Majorna. Nu har jag precis krupit ner i min säng inrullad i två duntäcken. Nu är vinterkylan här!... Godnatt!

  • 87 readers

Likes

Comments

Med rödsprängda ögon säger jag godnatt. Har fått tårar till och från idag, mitt humör har inte varit på topp kanske. Tror det har varit i samband med Saras flytt, idag var sista gången jag fick träffa henne. Imorgon vid 12 går hennes flyg och jobbet hindrar mig från att vinka henne hejdå.

Efter jobbet mötte jag upp alla kollegor från Mary Kay och Ellen. Vi hade super mysigt med mycket skratt från allt som hände i helgen. Kramade om Sara sedan och sa hejdå på riktigt... Riktigt tungt att säga hejdå, vi vet inte riktigt när vi ser varandra nästa gång. Vi har haft regelbunden kontakt varje dag i över två år, hur ska detta gå? Tur att jag själv ger mig av annars vet jag faktiskt inte vad jag hade gjort. Är dock så enormt stolt över henne som bestämde detta helt för två veckor sedan. Inte alla människor som klarar av det!

  • 100 readers

Likes

Comments

Har varit på jakt efter ett par snygga klackar för både vinter och sommar och hittade de perfekta klackarna i Spanien. Har fått extremt mycket komplimanger vilket är riktigt kul.

Kjolen köpt hos Zara, älskar "metallic" trenden i år. Åt lite disco hållet. Gillar hur man kombinerar olika slags tyger som verkligen gör en snygg outfit.

Topp från Zara
One arm topp som jag älskar älskar älskar. Den med ett par tighta byxor eller en kjol är så himla fint.

Orättvis bild men kjol från Zara. Ganska prinsessaktig men så fin. Är helt förälskad!!
Måste säga att Zaras kollektion i år är helt sjuk. Hade jag inte sparat pengar nu hade jag nog köpt upp hela butiken.

  • 102 readers

Likes

Comments

Vaknade av klockan som ringde kl 06.50 imorse, tvingade mig upp för att jobba. Brukar vanligtvis inte jobba på Mary Kay under helger men fick möjlighet och klart att jag tar chansen nu när jag sparar. Helgen har gått extremt fort och längtar redan till nästa, ha ha.

Har lite planer för nästa helg, mer om det senare i veckan. Snart ska jag äta middag med mamma och pappa som har bröllopsdag, 23 år gifta <3.

  • 102 readers

Likes

Comments

En mysig kväll med trion, finns inget bättre. Vad skulle jag göra utan Ofelia och Sara är en bra fråga...

  • 105 readers

Likes

Comments