Header

Foto, Vardag, NEW IN

Så där ja! Ser genast trevligare ut med lite glitter på naglarna:) vill helst ha förlängningar men ska försöka spara ut mina egna så jag får stå ut med korta ett tag!

Likes

Comments

Foto, Vardag

Hejsan! Måndagen gick ju hyfsat snabbt vilket känns bra! För just nu ser jag bara fram emot torsdag!! Har mest pluggat nu ikväll och även tryckt i mig en semla haha:) fett gott! Ska gå å lägga mig tidigt hade jag tänkt:)

Godnatt fina ni

Likes

Comments

Bakning, Foto, Frukost & Fika

Hejsan! Idag äre söndag å tycker jag om å tare lugnt bara å inte göra så mycket:) men jag har iallafall bakat lite kakor till pojkarna som jag ska ta med upp till Kiruna. Annars ha jag inte gjort så mycket...ska kolla klart HP filmen sedan måste jag bog plugga lite oxå.

Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Resa, Natur, Familj & vänner

Igår boka jag en flygbiljett till Kiruna?!?! Ska bli sjukt kul men jag är hur nervös som helst! Hatar att flyga och nu må jag göra det själv.. men det ska nog gå bra:) vad gör man inte för att fara till den personen man tycker så sjukt mycket om

Har aldrig varit i Kiruna förut men det ser otroligt vackert ut så jag är rätt säker på att jag kommer tycks om det!

Likes

Comments

Foto, Frukost & Fika

Hejsan! Jag vaknade runt 9 idag och de tycker jag var rätt lämpligt:) började med att göra pannkakor till frukost. Är inte så förtjust i dom där amerikanska pannkakorna utan jag gjorde dom mest för att jag ville testa lönnsirapen jag fick av Kevin:) den var sjukt god haha! Annars så ha jag bara pluggat idag och nu kollar jag på Harry Potter.

Likes

Comments