Förberedelser

I torsdags var det daga för min intervju🙈 jag var lugn hela dagen men sen en halvtimme innan blev jag så sjukt nervös haha. Men när man hade börjat prata och kommit in i det så gick det super! Tyckte absolut inte det var superlätt som många säger men det var inte jättesvårt heller. Tror det var svårare för mig för jag hade via Skype och då hördes det lite dåligt. Men men det gick bra och jag blev godkänt!! Så nu väntar jag bara på mail så jag kan få göra min profil och börja kolla på familjer:)

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Familj & vänner

I fredags efter jobbet for jag och Jonas till Umeå för att spendera helgen med Denise:) när vi kom fram åt vi på Max och sen for vi hem till Nisse och hade myskväll. På lördagen när vi vaknade åt vi frukost för att sedan åka ut till avion och shoppa lite! Jag handlade en body, pälsjacka och en hel del smink på brallis🙈 vid fyra tiden for vi på Pinchos och åt god mat och drack drinkar. På kvällen kalasa vi lite och sedan for vi på Allstar!

Hade en jättetrevlig helg! Men nu är det skönt att va hemma och börja förbereda sig för sol & bad
🌴

Likes

Comments

Frukost & Fika, Förberedelser

Hej på er! Idag har jag bara legat å slappat med Elise. Vi har tittat på lejonkungen å nu BjörnBröder❤ sitter å försöker komma på en massa frågor till intervjun men de är inte det lättaste..men några har jag fått till iallafall:)

Dom här mackorna är så himla goda!! Drack även en Chailatte till de:)

Likes

Comments

Instagram@oliviabacklund