Header

Som nogle af jer måske ved, deltog jeg i dette års SMUK festival. Det var nogle super sjove dage, spækket med en masse skønne mennesker. Jeg var afsted fra søndag til torsdag, og på trods af ikke at være den største festivals-type, klarede jeg turen uden for mange skræmmer. Ovenfor har jeg valgt at berige jer med lidt billeder, der ikke nødvendigvis allesammen er totalt blogger-agtige😉

For at opsumere, har dagene været fyldt med solskin, alkohol, fed mad, dåsetun, og massere af fest og glade dage. SMUK kan varmt anbefales, og lur mig om du ikke finder mig på Kærligheden igen næste år. 

Håber I har haft en skøn sommer, og ikke mindst fået en blid start på hverdagen. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Festivalsæsonen er ved at være ovre, og selvom jeg må indrømme jeg nok ikke er den største festivals pige, drager jeg alligevel afsted til SMUK nu på søndag. Jeg har derfor forhørt mig hos nogle af mine 'pro' festival-veninder, i forhold til hvad jeg skal have styr på, og selvfølgelig hvad jeg skal have pakket. Jeg har desuden kigget på en masse tøj og beauty produkter på nettet, og jeg tænkte at jeg ville dele nogle af mine gode fund med jer. Alt er selvfølgeligt billigt, da det jo er festival vi pakker til. Her er mine ultimative - budget friendly - overlevelses produkter!

Sweatshirts & Hoodies

HER / HER / HER / HER

Sweatshirts og hoodies er uden tvivl et festival must-have, da de kan modstå det meste. Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at leve i ovenstående, og jeg har derfor valgt nogle der både ser godt ud, men også holder på varmen. Jeg er selv helt vild med nr. 3!

Shoes

(Zebra) HER / (Sandaler) HER / (Loafers) HER / (Lyserøde) HER / (Hvide) HER

Sko er måske ikke ligefrem det, du skal ud og bruge en formue på. Har du et par gamle sneakers derhjemme, så pak endelig dem, and call it a day. Hvis ikke, har jeg fundet nogle billige alternativer, der gerne må blive beskidte på festival. Tjek vejret! Kommer det til at regne, kan det jo være du skal have pakket gummistøvlerne, fremfor dine loafers.

Denim

HER / HER / HER / HER

Et par basic denim items, kan vidst heller ikke undgåes. Jeg har derfor fundet to par jeans, og to denim nederdele, der er perfekte til både festival og hverdag. Jeg håber selvfølgelig på fantastisk vejr, de få dage jeg skal være der. En nederdel er uundgåelig i solskindsvejr, og en nem måde at se sød ud på festival.

Bags & Accesories

(Tørklæder) HER / (Stribet) HER / (Nitte taske) HER / (Rød) HER / (Rygsæk) HER / (Solbriller) HER

En taske til at bære rundt på alle dine sager, er en rigtig god ide. Selv er jeg stor tilhænger af skuldertasker, men en fannypack eller lille rygsæk er også super praktisk. Selvom at jeg allerede har rigeligt med tasker herhjemme, er jeg helt vild med den stribede. Super sjov i mønsteret, og så koster den kun 250 kr?
Udover tasker, er solbriller et must. At tage dine dyre Gucci solbriller med på festival, er nok ikke den bedste ide. Find et par billige på Asos eller Mango, du ikke vil være ked af at miste. De har mange fede designs, til ingen penge.
Charmeklude er blevet en af mine favorit trends, og jeg er vild med mønsteret på ovenstående. De kan bindes om halsen, såvel som i håret. En nem måde at gøre dit outfit lidt sjovere, og mere farverigt.

Beauty

HER / HER / HER

Egentligt har jeg i tankerne at lave en lille "beauty pakkeliste", men jeg vil alligevel give jer mit bud, på nogle produkter du ikke kan undvære på festival.

Tørshampoo er en klassiker, du ikke kommer udenom. Det kan være svært at komme i et ordenligt bad på festival, og fedtet hår er bare ikke lækkert. Jeg vil til hver en tid anbefale COLAB. Totalt favorit jeg bruger nærmest hver dag, og så har de travel-sizes der er perfekte til tasken.
Udover tørshampoo, er det vigtigt at huske en form for solfaktor. En dagcreme med SPF er perfekt, og fungerer som en 3-1. Den fugter, beskytter og primer huden. Den er super let, og virkelig god under makeup.
Mascara er en af de ting, jeg godt vil bruge lidt penge ekstra på. I hvert fald når det kommer til YSL Baby Doll Mascara. Den giver massere af længde, volume, og spreder vipperne som ingen andre. Kæmpe favorit. Hvis du ikke vil bruge 200+ kr. på en mascara, har Max Factor også et super sortiment. Her kan jeg anbefale deres 2000 Calorie , eller Voluptuous False Lash Effect Mascara.

Likes

Comments

Så er jeg hjemvendt efter en skøn ferie i det solrige Spanien. Det har været min første 'rigtige' tøseferie nogensinde, og vi har hygget os sindssygt meget. Vi havde omkring 4 dage i huset alene, hvorefter min familie kom dryssende de resterende dage. Sol har vi ikke fået for lidt af, og det er nok første gang i flere år (gisp), at jeg rent faktisk har fået en tan med hjem. Shopping fik vi selvfølgelig gjort, men udelukkende steder som MANGO, ZARA og Stradivarius. Obligatoriske ferie shopping steder. Mad har også stået højt på to-do listen, og nok blev der indtaget. Brød, serrano, pasta ... Massere af mad, og dertil massere af vin.

Nu sidder jeg herhjemme foran computeren, og drømmer mig tilbage til sol og sommer. Den danske sommer er åbenlyst ikke er hvad vi alle går og drømmer om, men håbet er der da stadigvæk.

Jeg håber at I alle nyder sommeren, og de fine feriebilleder jeg har postet ovenfor.

Likes

Comments

Pigerne og jeg ankom til Marbella i tirsdags, og vi har ellers nydt dagene ved poolen, på shopping, og nede ved vandet. Det gode spanske vejr tillader selvfølgelig lækkert badetøj, og jeg fandt derfor i dag denne gule sag frem. Jeg købte badedragten lige inden vi rejste, og synes den passer perfekt til den spanske sommerstemning. Badedragten er endnu mere flatterende med lidt kulør på huden, som jeg også stille og roligt får opbygget. Det er en process ;-)

Badedragten er fra H&M, og jeg kan selvfølgelig ikke finde den gule online.
MEN onlineshoppen har samme badedragt, bare i sort. Den kan købes HER .

Likes

Comments

Sommerferien er startet, og jeg har faktisk ikke blogget siden da. Dels fordi min blog har været hacket (igen igen), men også fordi der har været stress med årsprøver, og ikke mindst en masse ferie afslapning på programmet. Jeg tænkte at jeg ville vende stærkt tilbage, med et af de mere personlige indlæg.

Min sommerferie er slet ikke planlagt til punkt og prikke endnu, men jeg har en nogenlunde ide om, hvordan den kommer til at foregå. Min familie er så heldige at have et lækkert sommerhus i Spanien, og det skal uden tvivl udnyttes denne sommer. Jeg håber at tage to af mine søde veninder med ned i varmen, hvor den ellers skal stå på hygge, en masse mad, og dertil en masse vin. Marbella er en fantastisk by, og jeg glæder mig til at udforske den endnu mere, de kommende uger. Planen er at tage afsted i uge 28, måske 29? Der er ingen der ved det, og vi er som sagt ikke helt fastlagte ifht. planlægning endnu.

Udover Spanien, tror jeg resten af min ferie skal nydes rundt omkring i Danmark. København finder du mig nok også ovre en del af tiden, derudover er mig og veninderne blevet enige i, at Skagen i uge 29/30 heller ikke lyder helt tosset.

Jeg glæder mig til at dele en masse lækre feriebilleder med jer, fra både Spanien og DK denne sommer. SÅ følg endelig med ovre på min Instagram: @_oliviabach

Knus

Likes

Comments

Beauty, Nails
For mange gymnasieelever er læseferien allerede skudt i gang, og det skal i dag fejres med en lille giveaway, i samarbejde med CND. Creative Play er et normalt laksystem, der bestå af en base coat, farvelak og top coat. Creative Play er selvfølgelig 7-free, hvilket betyder at det hverken indeholder toulene, kamfer, formaldehyd, phatalater (DBP), formaldehydresin, xylene eller MEK. Jeg har selv testet de farverige lakker de seneste uger, og synes de giver det fineste sommerlige touch, til selv de kedelige grå dage. Derudover holder de super godt, og har et smukt shine, hvilket jeg elsker hos en lak.Lakkerne koster 65 kr. stk. og kan købes i en samlet bundle til 442 kr. (værdi 520 kr.)

Læs mere om kollektionen og køb lakkerne på: www.cnddanmark.dk 

Jeg forærer i dag 2 stk. Creative Play Sunset Bash kollektioner væk, til en samlet værdi af 520 kr. Læg en kommentar nedenfor, like mit facebookpost vedrørende lakkerne, eller mit seneste Instagram billede. Alle 3 er måder at deltage på. Man er mere end velkommen til at deltage på alle måderne, for flere lodder i puljen. Jeg finder vinderen næste tirsdag. Held og lykke og dejlig ferie!

Find min Instagram HERFacebook-side HERKommentarfeltet findes nedenfor 

Likes

Comments

Beauty, Face, Skin, Skincare

Onsdag sidste uge, var jeg på besøg hos Your Age i Århus, til en skøn ansigtsbehandling. Fire & Ice, også kendt som the red carpet facial, er en frugtsyrebehandling som målrettet fjerner døde hudceller, i hudens øverste lag. Behandlingen var super relevant for mig, da den (angiveligt) giver synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Jeg har de sidste 2 måneder haft lidt træls hud, med små udbrud fra dag til dag, og kunne allerede efter behandlingen se forskel på min huds udstråling. Nu her et par uger efter ser min hud betydeligt bedre ud, med halvt så mange udbrud og trælse akne-ar.

Behandlingen bliver omtalt som "The Red Carpet Facial", fordi du netop kan gå ud fra behandligen, og direkte på den røde løber.

Fire & Ice behandlingen reducerer:Fine linierUdglatter rynkerBlødgøre og fremmer cellefornyelse.Hjælper med akne. 

Det hele tog omkring 30 min, og behandlingen bestod af 2 forskellige masker, serumer og cremer - alle udviklet af iS Clinical. Jeg var så heldig selv at få 3 produkter med hjem fra IS Clinical, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om. IS Clinical forhandles hos udvalgte kosmetologer og kliniker, herunder YOUR AGE, men meget mere om det, i et kommende indlæg.YOUR AGE ligger i hjertet af Århus, lige ved siden af Magasin. Rikke som ejer klinikken er specialist i alle behandlinger, der omhandler Restylane, Botox, Ulthera og selvfølgelig hudpleje. Rikke arbejder med forebyggelse, pleje, hydrering og generel forbedring af huden i dens mange aldre. 

Jeg kan klart anbefale at tage er kig ind på Rikkes hjemmeside, og finde den perfekte behandling til dig. Fire & Ice har i hvert fald fået mit stamp of approval!

Find hendes hjemmeside HER.

Likes

Comments

Beauty, Skin

Når solen skinner som den gør disse dage, er SPF et must. Man burde faktisk påføre SPF hver dag, sol eller ej. Personligt får jeg det ikke altid gjort, og jeg er derfor tyet til foundations med SPF i. Som i ved, skal solfaktor påføres flere gange dagligt, så tricket med SPF i foundationen, holder derfor ikke i det store billede. Det er her Coola Makeup Setting Spray SPF 30, kommer ind i billedet. Denne sag er nemlig en setting spray, som holder på makeuppen, MED tilsat solfaktor. Dette er uden tvivl noget jeg har ledt længe efter og tænker, at jeg ikke kan være den eneste.

Mange at jer supermoms eller SPF enthusiaster, har ofte en solcreme med i tasken. Hvordan smører man ansigtet ind i fed creme, når makeuppen allerede lægger? Sprayen fra Coola er 70% økologisk certificeret, og beskytter huden med SPF 30. Sprayen kan bruges om morgenen til at sætte din makeup, men også i løbet af dagen, til både makeup -og SPF touch ups. Sprayen indeholder grøn te og kølende aloe vera, som jeg forestiller mig, er super forfriskende på en varm sommerdag. 

Jeg synes den er ganske genial, og skal helt sikkert selv have fat i en!

Coola Makeup Setting Spray SPF 30, 249 kr.

Likes

Comments

Lifestyle

I dag kickstarter vi min nye serie her på bloggen "Sund til sommer", med en lille bikini guide. Nu tænker du måske: "Jamen hvad har det med sundhed at gøre?". Serien er udtænkt til handle om sundhed, men også krop og velvære, og selvfølgelig beauty. Det at føle sig godt tilpads i sin bikini her til sommer, hopper fint indunder den kategori, at have det godt med sig selv og sin krop. Denne bikini guide er 1/3, da det jo ikke kun er bryster, men også resten af kroppen vi kigger på, når vi køber en bikini. 

Guiden i dag er opdelt efter bryststørrelser, da det kan være en kamp af finde den rigtige bikini, til ens størrelse bryst. Jeg ved selvfølgelig godt at der findes mange flere størrelse bryster end 3, men håber alligevel at dette kan bruges, som et udgangspunkt.  

Mindre bryster
Mindre Bryster er noget rigtig mange unge kvinder har. Selvom der nødvendigvis ikke er meget at gøre godt med, handler det om at fremhæve det man har, og embrace it. En bikini med push-up i ville som udgangspunkt være en god ide, hvis du ønsker lidt ekstra kavalergang, eller at forstørre udseendet af din barm. Hvis du ikke er til push up, er en Balconnete bikini ideel, da den indrammer brystet, giver en masse form og løfter. Ligemeget hvor nærmest fladbrystet du er, giver den lidt ekstra udadtil, uden en masse fyld.
Triangl Confetti Garden - Midnight DeligtBillligere alternativ (anderledes udseende)

Medium Bryste
Piger med medium bryster er så heldige, at de nærmest kan bære hvilken som helst bikinitop, uden at skulle tænke mere over det. Derfor handler det i denne kategori mere om hvad man foretrækker, og om man vil fremhæve, forstørre eller dække lidt til. Jeg har valgt en bikini der gør lidt at det hele. Den giver et rigtig flot løft til brystet, samtidigt med at den har mere aflukket midte, end en klassisk Triangl bikini. Derudover er der skrald på sommerfarverne, der kommer til at fremhæve en brun kulør, på bedste vis
.Triangl Estella - BlushBilligere alternativ (anderledes)
Store Bryster
Piger med store bryster, kan have svært ved at finde bikinier. I nogle tilfælde fordi de har brug for en stor top og en lille bund, men især fordi der er brug for noget ekstra hold og støtte. Poppy bikinien fra Traingl støtter større bryster rigtig godt, giver et pænt løft, og holder tøserne på plads. Modellen er faktisk den samme som set øverst. Det er en perfekt strand-bikini, da den fungerer som en klassisk stropløs til tanning, og holder det hele på plads med stropperne, når du vil en tur i vandet. Igen, en masse knald på farven, der spiller super godt med en tan.
Triangl Poppy - Peach SodaBilligere alternativ (anderledes udseende)

Likes

Comments

Lifestyle

De næste måneder op til sommeren, vil jeg køre en ny serie her på bloggen, der omhandler sundhed, træning og generelt krop og velvære. Det er noget jeg synes er super spændende, og ved også at det er noget, I elsker at følge med på. Sommeren begynder jo at nærme sig, og for mange byder det på bikinier, bare ben og lette sommerkjoler. Det kan godt være ret stressende, især hvis man ikke lige føler at kroppen er, hvor den skal være. 

Personligt vil jeg også rigtig gerne 'tilbage' på den slanke linie, både i forhold til kost og træning. Jeg har med denne serie tænkt at skrive om alt fra træning, træningstøj og tips og tricks, til diverse tilskud, der kan skyde din sunde livsstil i gang. Måske også lidt om hvad jeg indtager på en dag, og så selvfølgelig hvilke af de helse produkter jeg har købt og modtaget, der faktisk virker for mig.

Som nogle af jer ved, har jeg jo f.eks. et ret spændende samarbejde med det svenske fitness brand Casall. De laver ikke kun størstedelen, -men også mit best brugte fitness tøj. Det er bla. noget I kommer til at se meget til, igennem den her serie. Jeg glæder mig til at skyde det hele i gang, med et indlæg en af de kommende dage!

Har I noget specielt inde for emnet "sundhed", I gerne vil høre mere om?

Likes

Comments