Header

På søndag smutter jeg en tur til Spanien, sammen med min søde familie. Jeg skal være der i små 5 dage, så de skal nydes i fulde drag. Lige nu ser jeg bare frem til at ligge ved poolen, hvilket vejret forhåbenligt er til. Lidt farve er nemlig tiltrængt, på min blege efterårskrop.

Jeg regner med at tage en masse billeder dernede, både til bloggen, men også til Instagram!
Så hop ind og følg med, hvor jeg både poster normalt og på story.
@_oliviabach

Jeg håber at jeres efterårsferie, byder på en masse afslapning og eventyr 🌺

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har efterhånden længe gået med tanker om, at klippe mit hår kort (igen). Jeg elsker når der sker lidt nyt på hårfronten, og har egentligt allermest lyst til, at det både skal farves, og klippes kort. Meeeen. Jeg er lidt i et dilemma, da jeg egentligt også gerne vil have det langt igen, haha. Det korte hår er super nemt at holde og mega chic, men ved sgu ikke om det klæder mig? Et eller andet sted er der også noget girly over langt hår, og måske er det tid til langt hår igen? Det er efterhånden virkelig længe siden, jeg har haft det sådan rigtig langt.
Hvad tænker I? Langt eller kort? Farves eller ej? Med farvningen, havde jeg ​balayage​ i tankerne ..
Help a girl out.

Jeg har valgt lidt billeder ovenfor, der viser mit hår i dets forskellige stadier. Helt fra meget kort, til hvordan det er nu. Jeg har derudover lavet en anonym afstemning nedenfor, I meget gerne må deltage i❤
Knus

Likes

Comments

Kulden er stille og roligt på vej, og for mange af os betyder det ændringer i huden. Mange har brug for mere dækkende makeup på denne tid af året, da huden nemt bliver rød, og lidt grå at se på.
Jeg er normalt ikke til super dækkende foundations, men på denne årstid må man gøre en undtagelse.

Jeg har udvalgt mit bud, på 4 perfekte foundations til kulden. Alle 4 både dækker, og giver en naturlig glød til huden.

Dior Forever Foundation
Giver huden smuk dække, der sagtens kan bygges op. Giver huden en masse glød, uden at den ser makeuppet ud.
Køb HER

Delilah Time Frame Foundation
Giver igen huden smuk dække, og behøver ikke mere end et lag. Giver glød, med et mere satin finish.
Køb HER

Erborian BB Créme Nude
En af mine all time faves. Giver huden den fineste glød, dækker super godt, og efterlader huden fugtet, med en ensartet hudtone.
Køb HER

Giorgio Armani Maestro Foundation
Giorgio Armani laver nogle af mine favorit produkter. Herunder denne sag. Giver huden et satin / matte finish, uden at den ser tør eller makeuppet ud.
Køb HER

Likes

Comments

Da jeg har tilbragt den seneste uge i Berlin, har jeg haft rig mulighed, for at komme ud og udforske byens mange lækre spisesteder. Jeg er hernede på studietur, så har på trods af en stram tidsplan, prøvet at finde nogle af byens mange perler.

Enjoy

Oliv EAT 

Oliv er en af de absolut lækreste spisesteder, jeg har været hernede. @emilielaursen og jeg, bestilte begge en avokado-mad, og en iskaffe. Sindssygt lækkert, til en fin pris. Stedet er specielt lækkert, til brunch el. frokost.

Smukke omgivelser, ligger flere steder i byen, og serverer super fotogent mad.

Adresse: Potsdamer Straße 91, 10785 Berlin

Vapiano

Vapiano er en stor tysk kæde, der ligger flere steder verden over. Alt deres mad, bliver lavet foran næsen på dig, efter at du har bestilt. Jeg vil klart anbefale den inde på Alexanderplatz, da omgivelserne der, bare er lidt lækre.

Lækkert italiensk, super friskt, og pæne omgivelser.

Adresse: Rathausstraße 6, 10178 Berlin

Zeit für Brot 

Zeit für Brot, er lidt af en perle. Et super lækkert sted, der laver kanelsnegle i alle tænkelige varianter. Uden tvivl, den bedste jeg nogensinde har fået. Et travlt lille sted, beliggende i et super hyggeligt kvarter. De sælger selvfølgelig andet end kanelsnegle, herunder sandwich og en masse brød.

Virkelig hyggeligt, beliggende 200m fra en U-Bahn, og super stemningsfyldt.

Adresse: Alte Schönhauser Straße 4, 10119 Berlin

MALOA

MALOA er et lille sted beliggende tæt på fjernsynståenet, der laver de lækreste poké bowls. Poké kunne let beskrives som en sushi-salat. Lækkert fisk el. tofu, ris, og dertil en masse grønt. Stedet er småt, men det tilføjer udelukkende til dets charme.

Smukt for øjnene, super sundt, og god beliggenhed.

Adresse: Oranienburger Str. 7, 10178 Berlin

Sisho Burger

Sisho burger, er en af de bedste burgere jeg nogensinde har fået. Stedet er uden tvivl populært, og med deres op pladser, kan det let betale sig, at bestille et bord. Vi fik alt på billedet ovenfor, for 150 kr. Lidt af en kup, hvis du spørger mig.

Billigt, super lækkert, og mega insta-worthy.

Adresse: Auguststraße 29 c, 10119 Berlin

Hvis du nogensinde skal et smut til Berlin, er ovenstående steder bestemt et besøg værd.

Stay tuned, for den lille vlog jeg har filmet hernede. Derudover kan I også se frem til, at se en masse billeder fra turen.

#nouwinfluencer

Likes

Comments

Lifestyle

Som nogle af jer måske så på min Instagram, var jeg til et Nouw event i onsdags, med de jyske Nouw tøser. Eventet blev afholdt på Langhoff & Juul i Aarhus, og det var simpelhen så gennemført en aften. Jeg tog selvfølgelig en masse billeder, så jeg kunne dele en bid af oplevelsen med jer.

Ovenfor ser i den lækre forret. Super smukt anrettet, og smagte mindst lige så lækkert, som det ser ud.

Det var så hyggeligt at lære alle de andre at kende, og have en rigtig tøseaften med lækker mad, vin og snak. Det er altid sjovt, at være sammen med andre bloggere.

Efter forretten, fik vi serveret den lækreste hovedret. Igen, smukt anrettet, og super lækkert. Til alt maden, blev der desuden serveret en masse lækkert vin Ovenfor ses søde @jennifergeertsen og jeg.

Bloggers, being bloggers.

Tid til dessert! Da jeg er en kæmpe dessert-pige, var dette klart en af højdepunkterne. Sorbet, panna cotta, skumfiduser, og bær. Mums.

Aftenen sluttede af med en masse snak, selvfølgelig om blog, men også om hinanden. Det var super sjovt, at lære hinanden at kende, og høre lidt om folks hverdag som blogger (el. youtuber).

Tak til @jennifergeertsen, Langhoff og Juul og Nouw, for en skøn aften ❤️

#nouwinfluencer

Likes

Comments

Sponsoreret af iDeal Of Sweden

På en kedelig tirsdag som i dag er jeg trukket i nattøjet, og har placeret mig foran skrivebordet. Først og fremmest for at indhente lidt blog-indlæg, men også for at skrive afleveringer. Wuhuu. Har I derfor nogle ønsker om kommende indlæg, ville jeg elske at høre fra jer i kommentarfeltet.

Dette indlæg skal ikke udelukkende handle om mig. Jeg har nemlig fået dette smukke cover i en gave, fra iDeal Of Sweden. iDeal of Sweden er et svensk brand, der laver de fineste mobilcovers, i alle farver og designs du kunne forstille dig. Ikke nok med det, så er de også til at betale for penge.
Du kan købe dit eget HER, og spare 20% ved at bruge koden: AWNO.

Happy shopping!

#idealofsweden

Likes

Comments

Som følge af min lille pause, har jeg haft massere af tid til at teste nye produkter, samt genfinde kærligheden til gamle favoritter.
I dag vil jeg altså skrive lidt om tidens favoritter, med fokus på beauty. Jeg har prøvet at gøre det kort, så hvis I skulle have yderligere spørgsmål til produkterne, skal I være mere end velkomne til at smide en kommentar nedenfor.

IS Clinical Serum #1
IS Clinical er et nyere brand for mig, og virkelig et brand jeg er blevet super glad for. Specielt deres PRO-Heal Serum, har virkelig gjort underværker for min hud, der ikke har haft den bedste periode. Jeg bruger den både morgen og aften, selvom det egentligt er en morgen-serum. Den har været med til, at jeg kom af mine urenheder og min uønskede tekstur. Produkterne forhandles b.la. hos YOUR AGE i Århus. Læs mere om YOUR AGE, i et tidligere indlæg her.

Jurlique Rose Mist #2
Jurlique Rose Mist er en kult favorit, der hvert år bliver udgivet i en ny limited edition indpakning. Lige siden jeg fik min flaske ind af døren, har jeg brugt den hver eneste aften, som erstatning for min toner. Den har virkelig givet min hud et fugt boost, og er blevet en stor del af min daglige routine. Den fugter super godt, dufter som en drøm, og så er den super smuk at have stående. Jeg bruger den også henover min makeup, for at bringe liv og fugt.


Dior foundation #3
Denne foundation er gået hen og blevet min absolutte yndlings, og det siger lidt. Jeg bruger den til min hverdags makeup, men også til en aften ude, hvor jeg gerne vil have lidt ekstra dække. Dvs. at man sagtens kan bygge dækkeevnen op, uden den bliver unaturlig at kigge på. Jeg har aldrig haft en foundation, der ligger så naturligt henover uden. SÅ går du og mangler en ny foundation, look no further. Min mor bruger også denne foundation dagligt, og elsker den mindst lige så meget som jeg.

Rodial Eye Sculpt #4
Rodial eye sculpt er blevet fast inventar i min makeuptaske. Rodial er et verdenskendt luksus brand i den høje prisklasse. Men det er bestemt ikke uden grund. Brandet laver nogle af mine favorit produkter, jeg bruger på en daglig basis, herunder denne øjenskygge. Produktet har en naturlig brun farve, der både kan bruges let henover øjet til hverdag, eller gøres smokey til et aftenlook.

Tommy Girl Deo #5
Jeg har i lang tid jagtet en god deodorant, der holder hele dagen. Tommy Girl deodorant fra Tommy Hilfiger er en dyr fornøjelse, men virkelig også et produkt der virker. Den dufter super godt, og så holder den hele dagen. Det er blevet et produkt jeg sværger til, og anbefaler til alle i min omgangskreds. Jeg har stiften, og mener også at den findes på spray. Mega favorit.

Maria Nila Gneiss Styling Voks #6
En nyhed fra det svenske Maria Nila, som jeg er begyndt at bruge på en daglig basis. Hvis du kender mig, så ved du hvordan mit hår altid er sat op. Denne styling voks er perfekt til netop dette, og sørger for at min knold, hestehale eller opsætning, holder hele dagen. Derudover er det ikke en shiny voks, hvilket vil sige, at den ikke får håret til at skinne, eller se fedtet ud. Produktet kommer i både 50 og 100 ml. Elsker elsker elsker.

Lee Staford Coco Loco Hairspray #7
Lee Stafords Coco Loco serie er fantastisk. Jeg kan ikke sige nok gode ting om duften, og så er selve produktet selvfølgelig også rigtig godt. Jeg er især faldet for hårlakken, da den holder super godt, uden at håret bliver 'knasende' stift. Hvis ikke du kan lide kokos ville jeg nok holde mig langt væk fra denne serie, men er du derimod vild med det, er dette serien for dig. Super lækre produkter, til endnu lækrere priser.

Likes

Comments

Jeg har været på en lille blog pause, de seneste to uger. Dels grundet skole-stress, men også fordi jeg havde brug for at tænke over, hvad for noget indhold jeg fortsat vil fokusere på. Jeg følger selvfølgelig med på andre blogs, og ser hvad folks mest læste indhold er. Jeg ved at I alle elsker de lidt mere personline indlæg, så det vil jeg klart begynde at gøre mere ud af. Jeg laver mit lille comeback med ny tilhørende energi, og dertil nye ideer. En tænke pause er altid god, og det håber jeg også reflekterer på bloggen de kommende uger.

Jeg er i dag klar til at generobre blogverden, med en mindre livs-opdatering. Bare fordi jeg ikke har blogget, har der stadig været gang i hverdagen, og det får i hermed et lille udklip af.

Her er den kortere version af (næsten) alt det jeg har lavet den seneste tid:

Jeg har været til tapas aften med mine søde veninder. Som altid med Emilie, manglede der bestemt ikke noget. Mad i lange baner, dertil en masse vin, og selvfølgelig tøse-snak. Intet bedre, end aftener som den.

Jeg har drukket drinks, med mine veninder. Mange af dem endda. Billedet her er faktisk gammelt, men i skal da ikke snydes for det alligevel. Åh, drømmer mig tilbage til lange negle, og lækre drinks i det spanske.

Jeg har holdt fødselsdag, for min elskede veninde Kathrine. Hun blev 18 år, og det skulle selvfølgelig fejres. Jeg havde pyntet op på mit lille værelse, hvor hun ellers åbnede hendes gave, og vi fik spist kage. Så hyggeligt.

Jeg har været med til åbningen af min families nye restaurant Nytorv 11. Det er så cool et sted, og hvis du bor i nærheden af Viborg, skal du klart tage et smut forbi. Menukortet kan findes på deres hjemmeside www.nytorv11.dk . Jeg er henover deres Instagram, og den skal i da heller ikke snydes for. Den kan i finde HER.


I forbindelse med åbningen af mine families restaurant, har jeg selvfølgelig været en del dernede og spise. Ovenfor ser i min totalt favorit ret, nemlig ovenbagt laks.

Likes

Comments

Som nogle af jer måske ved, deltog jeg i dette års SMUK festival. Det var nogle super sjove dage, spækket med en masse skønne mennesker. Jeg var afsted fra søndag til torsdag, og på trods af ikke at være den største festivals-type, klarede jeg turen uden for mange skræmmer. Ovenfor har jeg valgt at berige jer med lidt billeder, der ikke nødvendigvis allesammen er totalt blogger-agtige😉

For at opsumere, har dagene været fyldt med solskin, alkohol, fed mad, dåsetun, og massere af fest og glade dage. SMUK kan varmt anbefales, og lur mig om du ikke finder mig på Kærligheden igen næste år. 

Håber I har haft en skøn sommer, og ikke mindst fået en blid start på hverdagen. 

Likes

Comments

Festivalsæsonen er ved at være ovre, og selvom jeg må indrømme jeg nok ikke er den største festivals pige, drager jeg alligevel afsted til SMUK nu på søndag. Jeg har derfor forhørt mig hos nogle af mine 'pro' festival-veninder, i forhold til hvad jeg skal have styr på, og selvfølgelig hvad jeg skal have pakket. Jeg har desuden kigget på en masse tøj og beauty produkter på nettet, og jeg tænkte at jeg ville dele nogle af mine gode fund med jer. Alt er selvfølgeligt billigt, da det jo er festival vi pakker til. Her er mine ultimative - budget friendly - overlevelses produkter!

Sweatshirts & Hoodies

HER / HER / HER / HER

Sweatshirts og hoodies er uden tvivl et festival must-have, da de kan modstå det meste. Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at leve i ovenstående, og jeg har derfor valgt nogle der både ser godt ud, men også holder på varmen. Jeg er selv helt vild med nr. 3!

Shoes

(Zebra) HER / (Sandaler) HER / (Loafers) HER / (Lyserøde) HER / (Hvide) HER

Sko er måske ikke ligefrem det, du skal ud og bruge en formue på. Har du et par gamle sneakers derhjemme, så pak endelig dem, and call it a day. Hvis ikke, har jeg fundet nogle billige alternativer, der gerne må blive beskidte på festival. Tjek vejret! Kommer det til at regne, kan det jo være du skal have pakket gummistøvlerne, fremfor dine loafers.

Denim

HER / HER / HER / HER

Et par basic denim items, kan vidst heller ikke undgåes. Jeg har derfor fundet to par jeans, og to denim nederdele, der er perfekte til både festival og hverdag. Jeg håber selvfølgelig på fantastisk vejr, de få dage jeg skal være der. En nederdel er uundgåelig i solskindsvejr, og en nem måde at se sød ud på festival.

Bags & Accesories

(Tørklæder) HER / (Stribet) HER / (Nitte taske) HER / (Rød) HER / (Rygsæk) HER / (Solbriller) HER

En taske til at bære rundt på alle dine sager, er en rigtig god ide. Selv er jeg stor tilhænger af skuldertasker, men en fannypack eller lille rygsæk er også super praktisk. Selvom at jeg allerede har rigeligt med tasker herhjemme, er jeg helt vild med den stribede. Super sjov i mønsteret, og så koster den kun 250 kr?
Udover tasker, er solbriller et must. At tage dine dyre Gucci solbriller med på festival, er nok ikke den bedste ide. Find et par billige på Asos eller Mango, du ikke vil være ked af at miste. De har mange fede designs, til ingen penge.
Charmeklude er blevet en af mine favorit trends, og jeg er vild med mønsteret på ovenstående. De kan bindes om halsen, såvel som i håret. En nem måde at gøre dit outfit lidt sjovere, og mere farverigt.

Beauty

HER / HER / HER

Egentligt har jeg i tankerne at lave en lille "beauty pakkeliste", men jeg vil alligevel give jer mit bud, på nogle produkter du ikke kan undvære på festival.

Tørshampoo er en klassiker, du ikke kommer udenom. Det kan være svært at komme i et ordenligt bad på festival, og fedtet hår er bare ikke lækkert. Jeg vil til hver en tid anbefale COLAB. Totalt favorit jeg bruger nærmest hver dag, og så har de travel-sizes der er perfekte til tasken.
Udover tørshampoo, er det vigtigt at huske en form for solfaktor. En dagcreme med SPF er perfekt, og fungerer som en 3-1. Den fugter, beskytter og primer huden. Den er super let, og virkelig god under makeup.
Mascara er en af de ting, jeg godt vil bruge lidt penge ekstra på. I hvert fald når det kommer til YSL Baby Doll Mascara. Den giver massere af længde, volume, og spreder vipperne som ingen andre. Kæmpe favorit. Hvis du ikke vil bruge 200+ kr. på en mascara, har Max Factor også et super sortiment. Her kan jeg anbefale deres 2000 Calorie , eller Voluptuous False Lash Effect Mascara.

Likes

Comments

Instagram @_oliviabach