Header

Beauty

Nu er vi endelig er trådt ind i december, og det betyder at man så småt kan begynde, at investere i årets mange julegaver. Jeg elsker at købe julegaver, og bruger altid rigtig meget tid på, at finde den helt perfekte gave til både familie, kæreste og veninder.
Gaveæsker er altid en super god ide, da man ofte får meget for pengene. Jeg synes altid, at man kan finde så mange lækre æsker i Sephora. Derudover elsker alle (måske især kvinder) smykker, og man bliver sjældent skuffet, når at man åbner en gave med lidt bling i. Jeg har derfor samlet alle mine favorit (high end) julegaveæsker, beauty godter og smykker, der allesammen står højt på min ønskeliste.
Enjoy.

Giveaway

Min 1. Advents giveaway, er lige nu i gang på min Instagram. Der er hele 6 gaver på spil, med alt fra parfume, til øjenskyggepaletter og Sephora Christmas goodies.

Alt i skal gøre er at like billedet, og følge mig på Instagram.
Super nemt!

Hop ind på min Instagram og deltag
HER

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Lately har jeg ...

... brugt min torsdag til event, sammen med en masse skønne bloggertøser. Eventet blev afholdt af OW Intimates og RE:DESIGNED, på deres fælles hovedkontor. OW er et pænt nyt mærke, der laver det lækreste undertøj. Deres motto er, at man skal være lige så lækker under tøjet som over. Super stilrent, med de fedeste detaljer og snit. Sættet jeg fik med hjem, er et kæmpe hit.
RE:Designed laver super lækre lædertasker, sko og accessories, og var førhen kendt som 'Dixie'. Brandet laver alt fra tidsløse klassikere, til vilde postkasserøde tasker og de pæneste sko. Helt sikkert et brand, I kommer til at se mere til herinde.

... holdt julefrokost for alle mine veninder. Jeg havde i lørdags inviteret mine skønne veninder til julefrokost, hvor den ellers stod på massere af mad, vin og tøsesnak. Jeg elsker når at vi alle er samlet, og hygger os til den lyse morgen. Ovenfor poserer jeg sammen med skønne @emilielaursen, som selvfølgelig også skal have credit, for den lækre (!!) bloggervenlige kage hun havde bagt.
Det var den skønneste aften, i det bedste selvskab.

#nouwinfluencer

Likes

Comments

Black friday er endelig ankommet, og de gode tilbud strømmer til. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave et samlet indlæg, med årets lækreste Black Friday tilbud. Nedenfor finder i alt fra beauty, teknik, og interior, til både high street og high end fashion. Jeg håber at det kan bruges.
Happy shopping!

Beauty

Kylie Cosmetics
40% på alle læbeprodukter
30% på alle paletter
HER

KKW Beauty
20% på contour sticks
30% på lipkits og contour kits
HER

The Body Shop
30% på udvalgte produkter, herunder gaveæsker.
HER

Sigma Beauty
30% på hele hjemmesiden + fri fragt.
HER (affiliate link)

Luxie Beauty

50% på hele hjemmesiden.
HER

Protein World
40% på hele hjemmesiden.
HER

Yves Rocher
50% på en valgfri vare.
HER

Matas
20% på hele butikken, for køb over 300 kr.
HER

Feel Unique
15% på alle produkter til fuld pris, 20% på alle dufte, og op til 60% på i forvejen nedsatte vare.
HER

Kiehls
20% på hele hjemmesiden.
HER

MAC
25% på hele hjemmesiden.
HER

Beautybay
Op til 30% på hele hjemmesiden
HER

Charlotte Tilbury
Op til 50% på alle bestsellere.
HER

Cocopanda
25-75% på hele hjemmesiden.
HER

Fashion

Nelly
20% på hele hjemmesiden.
HER

Boohoo
Op til 70% på alt.
HER (affiliate link)

Missguided
50% på hele hjemmesiden (!!)
HER

Mango
30% på hele hjemmesiden.
HER

iDeal of Sweden
50% på hele hjemmesiden (!!)
HER (affiliate link)

Eyerim
20% på hele hjemmesiden, herunder en masse designer solbriller.
HER (affiliate link)

Myteresa
Ekstra 30% på i forvejen nedsatte varer.
HER

Hvisk
25% på hele hjemmesiden.
HER (affiliate link)

ELLOS
20% på udvalgte produkter.
HER

Boozt
Mellem 25 -og 50% på tøj, og 25 % på skønhed.
HER

Zara
50% på udvalgte varer.
HER

OW Intimates
20% på hele hjemmesiden (med koden: BLACKFRIDAY).
HER

Rejser

Secret escapes
Alt fra 50-74% på udvalgte tilbud.
HER

Hotels.com
Op til 60% på udvalgte hoteller. Derudover 12% når man booker på appen, el. 11% når man booker online på hele hjemmesiden.
HER

Expedia
75% på udvalgte rejser, spar 300 kr. når du booker for min. 1200 kr. og spar 4500 kr. på pakkerejser, når at du bestiller for mere 6000 kr.
HER

Interior

Moodings
25% på hele hjemmesiden.
HER

#nouwinfluencer
#nouwinspiration

Listen opdateres løbende ..

Likes

Comments

Selvom vi endnu ikke er i december, har julestemningen allerede ramt mig. Jeg elsker jul, og alt der hører med. Maden, pynten, stemningen, juleaften, og selvfølgelig gaver!
Jeg er derfor selv i god tid, med min ønskeliste i år. I og med at det også er black friday på fredag, er det altid dejligt for familien, at ønskelisten er blevet sendt afsted. Hvorfor ikke spare lidt penge, hvis man kan!

For at du også kan kickstarte din ønskeliste på bedste vis, har jeg ovenfor udvalgt nogle af mine personlige ønsker, og favoritter. Jeg håber at det kan give lidt inspiration til både ønskelisten, og gaveideerne.

God søndag!

Likes

Comments

Undskylder på forhånd, for min lettere beskidte computer ..

Så blev det endelig weekend igen, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der har glædet mig.
Min fredag skal bruges på en masse oprydning. Jeg trænger virkelig til at få ryddet op i mit tøj, og ikke mindst min makeup. Jeg har længe tænkt på, at filme en makeup kollektion til jer, men lige nu ville det nærmest være pinligt. Mine skuffer er virkelig rodede (!!), så det bliver skønt at få ryddet ud.
Tænker at sælge lidt tøj på min Instastory, så hop lige ind og følg med!
@_oliviabach

Udover mine vilde fredags oprydningsplaner, skal jeg forhåbenligt drikke drinks med søde @emilielaursen i aften.
Lørdagen skal bruges på afslapning, og nok fortsat oprydning. Måske der også bliver plads til lidt hygge med veninderne?

Jeg håber at I får en skøn weekend, og mortensaften i aften 🌸

#nouwinfluencer

Likes

Comments

Mommy monday, er en ny serie her på bloggen. Til at starte med bliver det 1 mandag om måneden, hvor min skønne mor, vil dele nogle af hendes favorit produkter og rutiner med jer. Jeg har en ret bred målgruppe aldersmæssigt, og tænkte derfor at dette kunne være en sjov måde, at få alle inkorporeret på. Når det så er sagt, får min mor også mange af de produkter, jeg får tilsendt af firmaer. Hun tester derfor - ligesom mig - altid noget nyt og spændende.
Enjoy!

Det her er mit første indlæg på Olivias blog, så jeg håber at I vil tage godt imod det.
Jeg tænker meget på hvad jeg bruger i min hverdag, både ifht. skønheds -og makeup produkter. Det er bare med til at gøre hverdagsrutinen en smule sjovere, især her i de grå vintermåneder.

Som mange andre, bruger jeg selvfølgelig også makeup. Det vil sige, at jo ældre jeg er blevet, jo mindre makeup bruger jeg faktisk. Da jeg var teenager brugte jeg en del længere tid, på at blive klar om morgen. Less is more, og makeup er jo ikke sundt for huden - noget som jeg senere er blevet klogere på.

Så for mig behøver en smuk base, næsten ingen makeup. Derfor er min daglige makeup rutine, også efterhånden nede på små fem produkter.


Så her har i mine 5 (nok egentligt 7) favoritter, jeg bruger på en daglig basis.

Mine 5 favorit hverdagsprodukter

Læbepomade fra OLE HENRIKSEN
Bløde læber, er noget jeg ikke kan undvære! Tørre læber kan i mine øjne, ødelægge ethvert look. Derfor har jeg også altid en læbepomade på mig – både i tasken, på arbejdet, i bilen osv. Denne fra Ole Henriksen er jeg ekstra glad for, da den gennemfugter mine læber, og bliver på længe.

Giorgio Armani Mascara
Min yndlings mascara igennem mange måneder. Den klumper ikke, er nem at påføre og giver de der fyldige, lange vipper, som mange af os gerne vil have.

Øjenbrynsblyant fra Depend
Det er kun få år siden, at jeg opdagede hvor stor en forskel det kan gøre for ens ansigt, at man gør noget ved ens øjenbryn. For sikke en forskel. Når det så er sagt, har jeg ikke oceaner af tid om morgenen. Jeg har ikke meget tid til, at forme og tegne mine bryn op, og her er Depends brynprodukter er super gode. Både ifht. kvalitet og pris. Perfect Eye Eyebrow Pencil Triangular og Eyebrow Duo Styler (voks & concealer blyant), er begge super gode. Jeg slutter altid med at børste brynene igennem, for at gøre det lidt blødere at se på.

Foundation fra Giorgio Armani eller Dior
Jeg har brugt foundation i en del år, og har derfor også prøvet mange forskellige.
Jeg bruger Luminous slik foundation fra Giorgio Armani, og Forever foundation fra Dior. Begge er lette og giver glød, og dertil nemme at lægge på. Jeg bruger altid mine fingerspidser til at lægge makeuppen, da det arbejder det godt ind i huden. Det vil sige, at det hele bliver lidt mere naturligt.

Hoola Bronzer fra Benefit & Giorgio Armani blush
Den anden ting som jeg fast bruger på min hud, er en let blush og lidt bronzer. Jeg bruger bronzeren til at definere mine kindben en smule. Det er ikke noget særlig tydeligt eller voldsomt, det giver faktisk mere en let glød. Derefter bruger jeg lidt blush på kinderne. Det giver en smule liv, og endnu mere glød.

Likes

Comments

Hvis du har læst mit 'Ugens blogger' interview, ved du, at jeg pt. er på jagt efter en lækker vinterjakke. Vinterjakker kan for mig være lidt svære, da man kan hurtigt komme til, at se større ud end ønsket.
Derfor har jeg kigget på samtlige hjemmesider, efter årets lækreste vinterjakker. Lidt i alle prisklasser, længder og ikke mindst stile. Massere af farve og lækre detaljer, er helt sikkert noget der går igen denne season.
Selv skal jeg uden tvivl have fat i nr. 1, og måske nr. 3?

Jeg tænker at lave et par 'årets lækreste' indlæg mere, så stay tuned. Måske vinterstøvler next?

Enjoy!

Likes

Comments

I sidste uge hjemvendte jeg, fra den skønneste ferie i Spanien. Hvis du har læst mit tidligere indlæg, ved du at jeg var der i små 5 dage. Vi havde desværre ikke rigtigt vejret med os, men det medførte egentligt bare, at vi fik set en del mere af byen, kontra ligge derhjemme og sole.

Marbella har bestemt fået en lille plads i mit hjerte, og jeg falder mere og mere for området, hvergang jeg er dernede. Det har så meget at byde på, herunder: shoppemuligheder, strand, by og selvfølgelig lækker spansk mad.

Udover min lille ferie, så er jeg også I denne uge blevet valgt som ugens blogger. Det er jeg mega stolt af, så jeg ville elske hvis I ville læse mit lille interview.

I kan finde det lige HER.

Tak for jer, og tak fordi at I læser med. Det varmer helt ind i hjertet, og betyder mere end I aner ❤️

Likes

Comments

Lifestyle, Fashion

I torsdags kom jeg hjem fra Spanien, hvor jeg har tilbragt 5 dage sammen med min familie.
En af de 5 dage blev selvfølgelig brugt på shopping, og hvis man er i Marbella-området, så er Puerto Banus havn et besøg værd. Egentligt skulle vi bare vise havnen til min brors kæreste, men de mange fine high-end butikker fik alligevel lokket min mor og jeg ind.
Det er her min lille fortælling, og mit store dilemma begynder.

Jeg drømmer, som alle andre piger, om at købe en lækker designertaske til mig selv. Egentligt var det lidt impulsivt, og ikke noget jeg tidligere havde tænkt, at jeg rent faktisk ville gøre i den nærmeste fremtid. Jeg har generelt altid hørt godt om både LV og Gucci, og har på den ene eller den anden måde en utrolig stor tillid til de to brands. Det siger jeg på trods af, at jeg aldrig har handlet der før, udover sammen med min mor.

Jeg vidste hvilke taskemodeller jeg ville kigge på, og efter at have set dem i butikkerne i Puerto Banus, lavede jeg lidt research derhjemme om aftenen. Jeg havde fået lagt både Louis Vuitton Pochette Metis (sort læder), og Gucci GG Marmont Flap bag (small) til side. Det eneste spørgsmål var så, hvilken jeg skulle vælge, dvs. i mit tilfælde, hvilken jeg ville få mest brug af.

Efter flere overvejelser, kørte min far og jeg tilbage til Puerto Banus den efterfølgende dag. Umiddelbart ville jeg bare vise ham taskerne, men på vejen blev vi enige om, at jeg skulle købe en af dem. Jeg havde bestemt mig for at LV ville være det bedste valg for mig, da den har mere plads, og derfor er en del mere praktisk.

The Plot

Inde i LV butikken ventede vi over 30 min på, at der var en ekspedient der så meget som ville skænke os et blik, imens den ene kunde efter den anden kom foran i køen. Enten fordi de kendte personalet, eller fordi de var 'usuals'. Da det endelig blev vores tur viste det sig, at på trods af at jeg havde fået sat tasken på hold, så havde de solgt den til en anden kunde. Grundlaget var, at de var kommet til at "dobbelt booke" den. Den besked fik jeg, efter at havde ventet yderligere 10 min, fordi de ikke kunne finde mig i deres systemer.

De ville selvfølgelig bestille tasken hjem til mig med det samme, men var ikke sikre på, at den ville nå at komme før jeg skulle hjem torsdag. Det her var om tirsdagen. Jeg skrev mig endnu engang op til tasken, og måtte så vente. Manden der ekspederede mig, sagde at han ville ringe den kommende dag kort efter kl. 17.

Kl. 20 onsdag har jeg endnu ikke hørt fra dem, og vælger derfor at ringe ind i butikken. Han siger at 'ups' han havde lige glemt at ringe, og at tasken ikke var kommet. Han informerer mig at jeg 'måske' kan hente tasken den følgende dag, problemet var bare, at jeg skulle hjem den torsdag. Dette var butikken selvfølgelig blevet informeret om.

The Dilemma

Nu til mit dilemma. Jeg kan stadigvæk købe tasken i Spanien, da min far ofte er dernede. Jeg er ærligtalt bare i chok, over den service jeg fik inde i butikken. Når man køber så dyr en taske, så føler jeg personligt, at man udover produktet, selvfølgelig betaler for servicen såvel som oplevelsen.

Nu er jeg usikker på om jeg bare skal lukke øjnene, og lade min far købe tasken, på trods af at jeg misser oplevelsen, og betaler for en (lorte) service, om jeg skal købe tasken i København butikken, få oplevelsen, og betale lidt mere for tasken, eller om jeg skal droppe Louis Vuitton helt, og købe den Gucci taske, jeg egentligt også var forelsket i?

LV tasken er ca. 850 kr. billigere i Spanien.

Likes

Comments

På søndag smutter jeg en tur til Spanien, sammen med min søde familie. Jeg skal være der i små 5 dage, så de skal nydes i fulde drag. Lige nu ser jeg bare frem til at ligge ved poolen, hvilket vejret forhåbenligt er til. Lidt farve er nemlig tiltrængt, på min blege efterårskrop.

Jeg regner med at tage en masse billeder dernede, både til bloggen, men også til Instagram!
Så hop ind og følg med, hvor jeg både poster normalt og på story.
@_oliviabach

Jeg håber at jeres efterårsferie, byder på en masse afslapning og eventyr 🌺

Likes

Comments

Instagram @_oliviabach