Postad i: Daily

Nu skriver jag här igen, hur har helgen varit för er? Min helg har varit jätte bra. Min prins kom hit i fredags och gjorde mitt liv enklare. Helgen har i vilket fall gått för fort om ni frågar mig. Varje söndag är ärligt talat skit.
Nu är det i alla fall en ny vecka, som om ni inte redan visste haha. Jag tänkte bara uppdatera lite och länka till ett inlägg jag skrivit på Facebook. Det handlar om min lillasyster och det skulle betyda världen för mig om ni gick inte och läste!


https://www.facebook.com/olivia.axen16/posts/353586624987086

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Daily

Godmorgon, eller ja god eftermiddag kanske passar bättre nu när klockan ändå är 12.46. Inatt sov jag verkligen jätte dåligt, så jag gick inte upp förens vid 11. Usch, jag har sån ångest för att jag sovit bort halva dagen men aja. It is what it is.

Idag är det onsdag, dagarna bara flyger förbi känns det som. Jag ska möta upp Amanda runt klockan 15 sen så ska vi ut på en lång promenad i det fina höstvädret. Äntligen är det lite sol här i Motala, det har regnat i säkert en vecka i sträck! Jag trotsade dock regnet igår och gav mig ut på en liten skogspromenad, vilket var såå mysigt, men en aning blött haha. Mina skor var alldeles dyngsura när jag kom in.

Likes

Comments

Ärligt talat people? Vad fan är egentligen grejen med manspreading på offentliga platser? Varför är det så jävla skönt att sitta och sära på benen och ta upp både ditt säte och halva mitt? Jag menar kom igen, märker du inte att jag är obekväm när jag sitter tryckt mot fönstret och flyttar mig mer hela tiden för att du tvingar dig till mer plats?

Jag personligen avskyr att ens snudda vid andra människor offentligt, att åka buss är redan en utmaning för mig. Det kommer naturligt att flytta på mig ännu mer, hoppa in några centimeter till och lägga armen snett över magen, allt för att inte behöva känna din jacka mot min arm. Varför ska du göra min resa svårare och jobbigare, bara för att du känner dig bekväm och powerful? Jag förstår inte anledningen, är det ett skönare sätt att sitta eller vill du bara lufta lite mellan benen? Känner du dig stor? Som om du är tillräckligt mycket "man" när alla ser hur du sitter där med stolthet i blicken? Jag har faktiskt ingen aning, men snälla lägg av. Du har inget att bevisa, ingen på bussen bryr sig.

Likes

Comments

Instagram@olivianvm