Vet ni vad? Jag saknar redan danstävlingarna. Nu är det ju inga fler tävlingar denna terminen och jag längtar verkligen till efter jul när tävlingarna börjar igen<33 och det ska bli extra roligt eftersom att i solo så har jag chans att gå upp i Guld och i duo så har vi chans att gå upp i silver!! som tur är så är det snart dansuppvisning. Om typ 1 vecka. Det ska bli jätteroligt! Längst verkligen sååå mycket!!!

Btw. Bilder är från i Lördags när jag och mamma var och kollade på Solsidan filmen. Den var ganska bra. Jag tycker typ att den var bättre än serien, hahaha;))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Vet att det var typ 100 år sedan jag uppdaterade här men det är för att jag har haft väldigt mycket i skolan senaste veckorna och verkligen inte haft tid.

Idag iaf så fick vi tillbaka engelska provet och No provet som vi gjorde förra veckan. På engelskan fick jag C och på No:n fick jag E, så jag är faktiskt ganska nöjd.

Nu ska jag kolla på idooool!!

Kram<3

Likes

Comments

I lördags var det danstävling i Helsingborg. Det var verkligen jätteroligt eftersom att det var min första tävling i silverklass. I duo kom jag och min kompis 3:a (!!!) och fick prick så nu har vi bara en prick kvar till silver. I solo kom jag också 3:a (helt sjukt!!) på min första silvertävling någonsin. Jag fick även prick i solo och nu är jag halvvägs upp i Guld. Så kul!!

  • Filed under: Dans

Likes

Comments

Idag fyllde min lillebror Max 10 år. På förmiddagen idag hade vi kalas med släkten och nu har vi precis varit på Pinchos och ätit. Det var verkligen jättegott. Recommend recommend, Hahahah:)) vi var på Pinchos på Linnégatan här i Göteborg om ni undrar. Verkligen jättemysigt ställe.

Det har verkligen varit en jättebra dag idag och jag har haft ett jättebra höstlov och det avslutades på bästa sätt! Hoppas att ni också har haft ett superbra höstlov också! <3

Btw, jag berättade ju att vi skulle göra om i mitt rum och nu har vi faktiskt börjat med rummet. Vi började måla igår och jag tror att pappa skulle måla en gång till imorgon. Sen hoppas vi på att vi inte behöver måla en gång till så att jag äntligen kan börja möblera i mitt rum.

Iaf, som sagt så har jag haft en jättebra dag. Ingen söndagsångest här inte! Hahaha;))

En bild på födelsedagsbarnet😊

Likes

Comments

Idag har jag spenderat mesta av tiden på dansskolan. Jag och en kompis var där och tränade eftersom att det är tävling om typ en vecka (TAGGA!!!). Längtar verkligen till tävlingen nu. Det ska bli extra roligt på denna tävlingen eftersom att jag gick upp i Silver på förra tävlingen.

Nu på kvällen och eftermiddagen har jag fortsatt städa i mitt rum och börjat packa ner alla småsaker i lådor och så. Nu ska jag ta något och äta och sätta mig och kolla på Youtube eller nått:)

Likes

Comments

Glad Halloween! Eller vad man nu säger, hahaha;)
Nu har jag precis kommit hem från Liseberg. Det var jätteroligt. Vi var där nu på kvällen. Vi gick in i skräckhuset "Vinden". Fy asså, jag fick typ panik i början. Jag gick längst bak också så det kändes som att dom gick bakom mig hela tiden😅

Men förutom att jag fick panik i skräckhuset så har jag haft en bra dag. Liseberg var iaf jätteroligt och det är så roligt att vara där på Halloween. Btw, denna gången blev jag i alla fall inte jagad av några "spöken" Förra gången när jag var där med några kompisar så var det ett "spöke" som började jaga mig!

Som sagt så har jag i alla fall haft en jättebra Halloween och hoppas att ni också har haft en jättebra dag!

Godnatt<3

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Selfie x2 hahaha;))

Ännu en bild från Kreta🙈

Här är lite bilder på Nora (Min hund)❤️😘

Btw, har jag berättat att jag tävlar i discodans? Iaf, jag tävlar i en dansstil som heter disco och här är en bild från senaste tävlingen när jag kom tvåa!🏆

Likes

Comments