Hej igen! Förlåt för dålig (jättedålig) uppdatering här på bloggen. Men jag har verkligen inte haft tid, det har varit jättemycket i skolan senaste veckan med bland annat läxor och prov. Sen har jag varit sjuk dom senaste två dagarna så jag har inte kunna blogga något:( jag ska verkligen första blogga så mycket jag kan så jag iaf kan få upp ett inlägg per dag😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är lite bilder och en video från dansen idag<3

Likes

Comments

Tänkte börja med en ny liten grej på bloggen. Det är att jag varje måndag, kommer berätta mitt typ "veckoschema" för er.

Måndag: planerna för idag är att jag om en liten stund ska till dansen och sen ska jag plugga för vi har So prov nästa måndag.
Tisdag: imorgon ska jag dansa.
Onsdag: på onsdag ska jag till dansen igen och sen ska jag fortsätta plugga till provet.
Torsdag: på torsdag ska jag dansa igen.
Fredag: på fredag ska jag till min kompis på födelsedags fest typ och sen ska vi till Liseberg.
Lördag: på lördag ska jag inte göra något speciellt.
Söndag: på söndag ska jag inte heller göra något speciellt. Jag ska nog bara fortsätta plugga lite till provet, och så kanske och en kompis ska dansa.

Likes

Comments

Asså jag har blivit helt besatt av pälsjackor på sista tiden, hahaha:)) men asså jag älskar pälsjackor. Såå snyggt!! Här är några från Nelly som jag tycker är så sjukt finaaa!!

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu har jag precis kommit hem från dansen. Jag och några kompisar var där och tränade. Om en stund ska jag och mamma åka och kolla på höstskor till mig, men om vi inte hittar några så tänkte jag gå in på Nelly och kolla, för där har dom ju sååå mycket snygga skor! Verkligen ett tips att gå in där och titta:)

Likes

Comments

Asså på riktigt! Detta har nog varit en av dom längst fredagarna i mitt liv (!!!) denna dagen har seriöst känts som en evighet men nu är det iaf äntligen HEEEEELG!

Idag i skolan har vi inte gjort något speciellt. Vi hade engelska prov idag. Gick sådär kan man ju säga:( jag tror seriöst att jag kommer få F! (Skojar inte). Nej men seriöst, det gick inte alls bra faktiskt:(( aja, life goes on.

Kram!

Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna till min nya blogg! Jag heter Olivia och jag är en tjej på tretton år. Här på min blogg kommer ni kunna läsa om mode, träning, min vardag och mycket mer. Jag tävlar även i en dansstil som heter discodans i solo i silver J1 och i duo i Brons J1.

Hoppas att ni kommer gilla min blogg!

Likes

Comments