View tracker

Okej, en stor kärlek, -klänningar.

Jag älskar klänningar och hade helst velat ha ett liv där det behövdes bäras mer än vad man egentligen behöver. Vill så gärna sy upp en klänning i exempelvis Thailand innan jag åker hem. Helst en i mörkare blå färg med öppen rygg eller en svart rak med slits, hmm vi får se! Vill även ha något i denna stilen även på nyår, kanske kan hitta något liknande på vägen någonstans. Ovan är lite snabb inspo från min pinterest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var vi ute på old mans, igen. Onsdagar skulle tydligen vara den bästa dagen vilket märktes. Idag saknar jag dock dom hemma lite extra, blir snapmarathon ikväll till mina friendos håll i er<33

Likes

Comments

View tracker

Hittade detta mysiga ställe precis mittemot vårt nya hostel, vi beställde kaffe, en smoothie och svenska pannkakor till frukost. Stället har även kanelbullar och chokladbollar, blir eventuellt ett återbesök;)

Likes

Comments

Sista dagen på vårt älskade hotell med både stor frukostbuffé och underbar pool. I eftermiddag byter vi till ett annat hotell i Canggu, men först: häng vid poolen.

Likes

Comments

Igår var vi ute här i canggu, på old mans och sedan vidare till ett uteställe som verkligen var på en klippa, på stranden. Hög musik blandat med slående vågor mot klipporna, bra kombination ändå.

Som hör sig till har vi gått(läs iallafall jag) lite tröttare idag, därav gick vi och köpte choklad och la oss framför en film i sängen nu ikväll.

Vi har dryga veckan kvar på Bali, måste suga ur det sista här innan vi åker vidare till fillippinerna. Måste börja carpa diem, för att vara lite för klyschig. Ser fram emot nästa månad, framförallt att efter Filippinerna komma till en storstad då dessa veckor enbart bestått av strand och småbutiker.

Stay tuned:))

Likes

Comments

Just nu är vi i Canggu och surfar. Bor på ett supersuper fräscht hotell genom mojo surf. Vi surfar på förmiddagarna och ligger vid poolen på eftermiddagarna, idag var vi även ute och sprang:))).

Det har blivit dåligt med bilder det senaste, ska ta tag i det! Ikväll ska vi iallafall gå ut, söndagar är tydligen bästa dagen att gå ut på här!

Likes

Comments

Kliar mer än någonsin i fingrarna efter att beställa hem nya fräscha kläder till våren, Men. Jag. Får. Inte. Får hålla mig helt enkelt.
Bilder: nouw bloggar/ pinterest.

  • Inspo

Likes

Comments

Nula bowls @ single fine

Likes

Comments