Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ÄLSKAR att ha såhär härliga bilder ifrån olika ställen i Asien<3 Egentligen hade jag velat göra något speciellt med alla bilder, såsom vi kämpade med att släpa runt på kamera, gopro och telefonerna...</3

D-vitamin skulle verkligen behövas just nu, saknar att vakna varje dag och bara vara. Solbränd och helt neutral, så skönt.

Likes

Comments

Trenchcoat (klickade hem en liknande) här // volangbyxor här // skor här // topp här // klänning här .

Är fullkomligt medveten om att detta är världens rörigaste collage, MEN det är vad som snurrar i min hjärna just nu. Inredningsdetaljer som gör det lilla extra och plagg som tar plats. Behöver inspiration i mängder för tillfället, detta är först ut.

Likes

Comments

Ska iväg på något riktigt pulshöjande efter jobbet i eftermiddag, ärligt talat -jag är kissa-på-mig nervös. Om inte mer än så, men jag har bestämt mig för att göra det. Har lovat mig själv en present efteråt också, känns lite lättare då!

Likes

Comments

Vaknade upp idag och passade på att ta en kort promenad. Sedan åt jag frukost framför datorn, kaffe och äpple med jordnötssmör, mummms.

Annars? Väldigt omotiverad. Har bara dålig energi i kroppen, får bli ett träningspass efter jobbet för att rensa huvudet.

Likes

Comments

Älskar den här bilden på mig och Sally, från drygt ett år tillbaka. Så svag som jag är för henne, saknar henne varje dag! Känns som om hon alltid finns hemma trots att hon inte funnits där i över ett halv år. Saknar henne mest hela tiden.

Likes

Comments

Efter fyra dagar med strålande sol i Koh lipe drog ett stormoväder in över ön, vi utnyttjade det på bästa sätt och passade på att gå på massage den dagen. Dagen efter skulle vi lämna ön och eftersom alla färjor var inställda på grund av ovädret fick vi åka speedboat in till närmaste fastland, kanske värsta båtresan i hela mitt liv då det kändes som om vi lika gärna kunde välta över pågrund av vågorna. Efter det fick vi åka mot krabi i småbussar, resan tog 7-8h pågrund av översvämningar. Obehagligt att bara kunna se hustak av vissa hus pågrund av vattnet, och gator fyllda med vatten upp till låren på folk. Vi fick köa endel och vissa vägar (som på bilden ovan) strömmade det vatten över. Väl framme i krabi fick vi iallafall hjälp av en svensk tjej som jobbade på en liten resebyrå. Hon ordnade taxi till oss mitt i natten till Phuket samt bokade på två nätter på hotellet vi redan tänkt checka in på en natt innan vårt flyg som går imorgon. Nu ska vi spendera en natt till på detta hotell med stor dubbelsäng<3. Imorgon åker vi mot flygplatsen och på torsdag eftermiddag är vi på svensk mark igen.

Kunde inte varit nöjdare med våran resa, så mycket som vi har hunnit med, skrattat åt, upplevt, och så många kompisar som vi kunnat möta upp här borta<3. Känns som om vi har gjort hur många småresor som helst i en och samma resa! Men nu ser iallafall jag väldigt mycket fram emot att komma hem!

Likes

Comments

Jag och Elsa började våran nyår med en promenad för att köpa frukost och efter det picknick brunch på stranden. Efter det solade vi tills det var dags att göra iordning sig inför kvällen. Väl då gick vi ner till stranden igen, tog en drink och åt trerätters. När det började skymma blev det fullproppat på stranden. Vi släppte upp lyktor från stranden, som många andra det blev jättefint på himmelen lite som i trasselfilmen. Vid tolvslaget sköts det raketer och vi skålade in nya året med corona, festligt ändå!Många hatar det klyschiga runt "nytt år, nytt jag", men jag älskar det! Inte för att jag vill ändra på mig själv, mer för att kunna analysera det gångna året, växa och sträva mot något nytt! Jag har en hel lista med nyårslöften och mål i mina anteckningar men jag tänkte ändå skriva upp fem punkter som sammanfattar lite, nästan som riktlinjer för mitt 2017:


•Göra något speciellt varje månad, vill ha något minnesvärt att se tillbaka på(om det så är en weekend, spa-dag eller något speciellt firande) så att inte bara månaderna flyter ihop.

•Bara prioritera det jag känner för att göra, om det nu innebär finmidddag en måndag eller att gå och lägga mig 21 en lördag.

•Umgås mer människor som ger mig energi och inspirerar och ta vara på det(har gott om det och tänker fortsätta med det<3)

•Ta ett stort steg som utmanar mig själv.

•Inte hålla på mig själv.


Likes

Comments