Header

Hej! Kom just hem från jobbet så nu blir det lite lunch o se tv. Har ont i huvet och känner mig lite nere så det känns sådär ..
Har inte hört av flera av mina"vänner"på flera månader.. ingen som har hälsat på, ingen som har hört av sig, ingen som har skrivit.
Jag undrar hur många gånger till man ska behöva höra av sig egentligen utan någon resbons?

Jag vet att det säkert är upptagna och har mycket som händer runt i kring, precis som för mig, MEN när dom umgås och har tid till annat/andra så börjar man självklart undra lite .. tar det verkligen så mycket tid av deras liv att skriva ett ord till mig?Tydligen.
Funderar på om jag gjort eller sagt något fel? Jag vill iaf veta hur mina vänner mår och vad dom gör i sina liv, men när dom inte verkar tänka likadant om mig så har jag bestämt mig för att sluta också.

Jag e inte alls sur utan nedstämd, jag saknar att ha någon att ringa o prata med, ha någon att berätta allt för, någon att hitta på saker med, någon som hör av sig och undrar hur man mår osv, ( och nej jag har självklart inte glömt bort min pojkvän) men nu syftar jag mer på en kompis, som man tex kan ha "tjejsnack" osv med jaaaaa ni fattar vad jag menar.

Likes

Comments

Igår hade som sagt PRT drop in, så då passade jag på att göra en liten tatuering! Som ni kanske vet så älskar jag rymden..har alltid varit jätte intresserad och min favorit planet är ju Saturnus, tycker den är så himla fin och läcker med sina ringar.. 😙😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att jag inte skrivit, men jag har haft mycket att göra och sedan har jag varit sjuk.
Inatt har jag sovit i syrrans lägga med Balder, syrran o hennes sambo har nämligen rest till Thailand så då passade jag på att sova här eftersom jag ska tatuera mig på PRT så då blir de nära o bra :)
Får se vad som händer senare idag, har inte så mycket energi så kanske bara blir att ta det lugnt! Kram

Likes

Comments

Igår åkte jag och Chrille på Avion en stund, käkade på Grinded och shoppade lite. Senare blev det lite städning osv innan vi slappade framför Hannibal :) Kan verkligen rekommendera den serien👍


Likes

Comments