Header

Hejhej! Det senaste dagarna har det inte hänt så spec mycket, har jobbat..städat här hemma osså har vi varit och lämnat in alla våra ciklidfiskar för vi tänkte skaffa lite nytt i akvariet!
Jag har även målat om lite, försöker sysselsätta mig på olika sätt så man inte bara går runt och tänker på allt tråkigt som har hänt. Ebba har jag också lånat hem så hon har varit här med oss några dagar.. min lilla terapihund 💗💗

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Det var ett tag sedan jag skrev för jag har inte mått så bra, jag skrev ju tidigare att det var lite trubbel kring både min sambos hund Damien som är en Cane Corso blandning och även min systers Franska bulldog Frank.
För nått år sedan fick Frank diskbråck och trots operation, träning osv så har det har varit sämre till och från och förra veckan blev han förlamad i bakbenen och han kunde inte kissa m.m, så han var tvungen att avlivas.. Vilket kändes otroligt tråkigt😥!
Det slutar tyvärr inte bara där....Utan Damien fick stora problem med sina leder, han ville helst bara ligga ner, 8år gammal osv så även där gick det inte att göra så mycket heller.. Man vill ju absolut inte att han ska lida på något sätt så vi fick lov att åka till Vettris med honom i förrgår och ta farväl. Allt det här känns skit jävla jobbigt, tårarna tar aldrig slut, allt känns overkligt och jag hör fortf hur Damien tassar runt i lägenheten, viftar på svansen osv.. Vi har en stor klump i magen som inte kommer försvinna på ett bra tag och både Frank o Damien kommer för alltid att vara saknad, dom båda två var även bästa vänner så nu leker dom i hundhimlen tillsammans!💗💔😭Likes

Comments

View tracker

Hej! Dom senaste dagarna har jag mått sådär, var tvungen att stanna hemma från jobbet igår eftersom jag kräktes, tror inte att det är magsjuka utan mer oro. Det har varit lite komplikationer runt Damien o han mår inte så bra, och även min syrras hund är väldigt krasslig så vi får se hur det blir med allt..håll tummarna!Blev en snabb sväng på Avion idag, tänkte lämna in min telefon o shoppade även med några små ''viktiga'' grejer.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhej! Igår under dagen åkte jag och Chrille till stan en stund sen till middag så gjorde jag tacopaj och marrängsviss till efterätt ;) Senare på kvällen tog vi sparken och Damien ut på isen och busade, det var sjukt stjärnklart ute också så det var mysigt!🌟✨

Idag har vi börjat städa bort julen, man hinner inte ha det framme så värst länge haha..
Jag tycker det är roligast när man får börja plocka fram och byta ut massa saker inför tex julen, påsk osv men sen när allt har stått där ett tag så lessnar jag ganska fort och vill byta ut typ allt igen haha:p

Likes

Comments

Här är en till bild på vårat nya 600liters akvarium som vi införskaffat oss, det är runt 20st olika ciklider som simmar runt där i🐟🐠.
Vissa ciklider är väldigt stora och sura men nu verkar det iaf som att dom har accepterat de två nya fiskarna som vi köpt dit ;)

Vårat 60liters, lite skillnad hehe ;D..

Likes

Comments