Header

Hejsan på er! Nu är det snart helg igen, så jäkla skönt! Tycker veckorna går så fort nu för tiden..men de klagar vi inte på 😁! Och om lite mer än 3veckor så åker jag till Portugal, wiho☀️☀️

Igår när jag kom hem så bakade jag några knäckiga kakor tills syrran kom förbi, vi såg på lite tv osså färgade hon min ombre lite mörkare.
Idag efter jobbet så skulle jag ta en liten powernap...slutade med att jag vaknade för 1timma sedan haha, får se hur det går att sova ikv!
Kramisar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan på er! I måndags hälsade Linnea på en stund, vi satt o fikade, pratade o lekte med Doris o Balder :) jätte trevligt! Så kul när man får besök.
Igår åkte jag och Chrille till en fiskaffär i Obbola o köpte lite mat till våra två nya grodor som vi införskaffat till akvariet! 😌 .. spännande

Idag efter jobbet åkte jag o hälsade på hos mormor & morfar en stund o fikade, nu ska jag snart åka o handla och sedan hemåt!Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu sitter jag på jobbet och ska äta lite frulle innan vi ska sätta igång igen. Min helg har iaf varit jätte härlig. I fredags bastade jag och Chrille en stund, jätte skönt! Det var hur längesen som helst jag bastade senast ..
I lördags hälsade jag som sagt på hos bästa Elin en stund, fikade o pratade om allt möjligt :)
O igår tog jag och Chrille en åktur på skotern i det härliga vädret .. sen kom Johan på besök osså bakade jag en mousse kladdtårta!

Likes

Comments

Likes

Comments