Hejsan!

jag har kommit hem från skolan nu och jag ska packa klart och jobba ikväll. Jag ska till vemdalhen för jag har sportlovsvecka och vi ska inte vara där hela lovet vet inte riktigt när vi åker hem. just nu tittar jag på Youtube ♥ detta är liksom det jag ska göra idag så nu ska jag sätta på musik och packa.
hoppas ni får eller haft ett bra sportlov så syns vi i nästa inlägg♥
Puss & Kram

Likes

Comments

Snart så börjar det närma sig vår här i Norrland okej det är snö fortfarande och minus grader men jag funderar på att köpa en ny jacka till vår & höst och sommaren kankse och jag funderar från en pälsjacka eller en kappa eller en bomber jacka och det är så trendigt med alla dem här och jag känner att det skulle vara så fint med en pälsjacka men om det börjar regna och man inte har paraplyet med sig så jag har bestämt mig för att inte köpa en pälsjacka.
men en snygg kappa då som går att ha året runt och den matchar till allt enkel svart kappa den har jag funderat på ganska länge nu. bomberjackorna då ?jag har börjat sett många som har köpt såna dom är ju snygga ganska tunna tror jag och jag vill helst ha en färgad inte en svart och antigen en röd skit snygg eller en mörkblå men jag vet inte än för jag har inte testat någon sån jacka i butik än men jag ska.

Vad tycker ni bomberjackorna eller en fin Kappa? 

Likes

Comments

Hej bloggen

jag vet att jag har inte skrivit något inlägg på ett tag nu men det är så här jag har aldrig motivationen att skriva ett blogginlägg och så svårt att veta vad jag ska skriva om och hur det ska skrivas
helst skulle jag vilja ha en framgångsrik blogh mycket läsare och jag skulle vilja ha en Youtube kanal men jag har ingen kamera och jag vill helst satsa på Youtube men jag kommer nog köpa en system kamera nån gång förhoppningsvis detta år så jag kan börja med Youtube men det kanske komma upp på bloggen mer då men vi får se för  jag vill vara med i den här branschen bloggen och Youtube och vi får se hur det går för mig kankse ska hoppas att detta år ska jag antingen vara jätteduktig att skriva blogg inlägg eller göra en Youtube kanal håll tummarna för mig ♥

kram på er ♥

Likes

Comments

vardag

Hejsan
idag efter jag hade slutat i skolan åkte jag in till stan till tandläkaren för att kolla en tand jag trodde att den tanden satt kvar en liten bit dom skulle dra ut dem men jag ville inte min tandläkare sa att den lossnar.

nu är klockan 22:00 Har ätit apelsin så ska snart borsta tänderna och sen ska jag titta en liten stund på Youtube sen ska jag sova

godnatt
kram♥

Likes

Comments

vardag

Idag börjar jag 09:20 gör det tre dagar i skolan och klockan just nu är 8:40 och första lektionen idag är nog arbetspass.
jag fryser ihjäl om fötterna och benen det är 14- tror jag så var det när jag gick till Buss hållplatsen
jag måste till tandläkaren för jag har ganska många lösa tänder som aldrig lossnar en tand har gått av alltså halva tanden är kvar tror jag vet inte en av mina största rädslor är att dra ut tänder Ush.

dagens outfit ♡
ljusblå polo tröja -Gina Tricot
ljusblå jeans- Gina Tricot
klockan - ur & penn

Likes

Comments

https://www.instagram.com/oliviasvedin/