Idag var jag ledig så först åkte jag hem till Rebecka för lunch och senare mot eftermiddagen så åkte vi till Danbury mall. Köpte lite smink från nyx bara och sen blev vi så hungriga så vi åkte till the cheesecake factory för lite middag. Det var fullt med folk så vi fick vänta 30min för bord men det var de sååå värt. Måste verkligen säga att det är min nya favorit restaurang så blev verkligen inte besviken då jag har hört så mycket bra om denna restaurang.
Maten var verkligen så god och man fick så sjukt mycket mat och de fanns oändligt med mat att välja från menyn. Dom hade också gratis refill av dryck vilket alltid uppskattas. Blir verkligen fler besök hit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags åkte jag Rebecka, rebecka och Josefin till New haven för att kolla in Yale university. Tog ungefär 50min dit med bil och vi började med att parkera bilen och sen promenerade vi runt för att hitta till universitetet. Kan dock säga att jag inte blev så glatt överraskad, hade högre förväntningar men området där skolan låg på var fint ändå. Kul att äntligen ha sett Yale university. Sen tog vi bilen till Yale Bowl för att kolla på en american football game mellan Yale och Dartmouth nått som stått på min bucketlist så känns kul att checka av de också. Va väldigt intressant att se men dock hängde vi inte med så mycket på grund av att vi inte riktigt fattade reglerna. Kollade dock inte klart på matchen då vi va tvungna att åka hem för att jag skulle jobba och för att det började regna. Det var en kul dag ändå.

Likes

Comments

​i lördags åkte jag och rebecka in till NYC för att gå ut och festa. Vi började klockan halv 3 med brunch på LAVO, där det severades gratis alkohol och mat, brunchen är verkligen det bästa och så roligt. Efter det drar man vidare till phd rooftop, bounce sportsbar och sen Tao nighclub. Blir en väldigt lång kväll men roligt, bara hunnit gått ut två gånger än så länge men fler ska det bli.

Likes

Comments

​Här är några bilder från i Måndags när Evie var ledig från skolan pga någon judisk holiday, så det betydde jobb för mig hela dagen. Vi gjorde allt från att spela spel och måla och vi åkte senare in till stan för lunch på Sushi 24, super gott och mysigt. Vi åkte sen hem för att hämta hunden piper och åkte till hundparken som ligger här i närheten och senare vidare till hund affären för att köpa några nya leksaker till Piper. fortfarande ganska varmt här men mycket kallare på morgonen och kvällen så hösten är definitivt här, behöver verkligen köpa lite höstjackor och skor. 

Efter besöket i hundparken åkte vi hem och spelade baseball och fotboll i trädgården innan min värdmamma kom hem senare på kvällen.

Likes

Comments

Idag blev jag upphämtad ungefär vid 10 tiden av en svensk au pair och vi åkte sedan in till town för att träffa ytterligare en Au pair för att äta brunch. Vi hamnade på le pain quotidien café/lunch ställe, var verkligen ett jätte bra ställe med bra meny och trevlig servitör. Blir definitivt flera besök där då jag bland annat vill testa deras avokado toast. Beställde in granola med greek yoghurt och frukt och sen en raspberry lemonade, blev dock lite besviken men.
Sedan besöket i NYC har det inte hänt så mycket, har mest försökt att Komma in i rutiner mm. På söndag blir de dock NYC för dagen med Laura, längtar!!

Likes

Comments

Här kommer massor av bilder från mitt besök i new York i lördags med Jessica. Först släppte vi av Evie hos hennes pappa i Stamford sen vi tåget in till new York, från Stamford tåg de 50min in till NYC och vi klev av i Grand central, så fick man se trappan där Serena står i gossip girl också, yää. Vi gick bara runt i NYC I stort sett hela dagen och bara strosade med stopp på forever21 och central park. Hann också med lite shopping inne på forever21. Det var tydligen en väldigt varm dag och jag hade svarta jeans på mig vilket kanske inte va de smartaste valet. Vi hann med lunch i soho också innan vi tog tåget hem ungefär vid 6.

Det var en väldigt bra dag och hoppas det blir en tripp till NYC snart igen.

Likes

Comments

I fredags när jag kom till värdfamiljen så var bara deras nuvarande au pair Jessica där eftersom Evie (värdbarnet) var i skolan så vi tog bilen ner till staden och hon visade mig runt osv och sen åt vi lunch på ett diner, jag tog en cheeseburgare, mycket gott.
Efter det så åkte vi runt till i staden och sen vidare till fairfax som är en stad ungefär 5 minuter från new canaan där bland annat värdmamman jobbar.
Sen åkte vi tillbaka till huset för att möta upp Evie vid bussen. Efter hon hade kommit hem så skjutsade vi henne till karaten och sen vidare hem för att äta sushi med hela familjen.
Senare på kvällen gick jag och Jessica på bio och såg SNOWDEN, blev dock lite besviken då jag hade så höga förväntningar på den men den var bra.
I morgon ska jag och Jessica åka in till new York en sista gång innan hon åker hem. Ska bli kul.

Likes

Comments

I torsdag Åkte vi in till new York för lite seightseeing. Vi började med en tour av själva staden och stanna sen vid Chelsea market för att äta, vi köpte pizza Slice och det var hur gott som helst. Vi hade knappt en halvtimme på oss att äta så vi hann inte gå runt och kolla så mycket vilket var synd. Sen åkte vi vidare till top of the rock vilket är en utsiktsplats ovanför Rockefeller center, det var verkligen så fint och enligt mig bättre än empire state building.
Efter top of the rock hade vi fritid i ungefär 2 timmar så jag och mina svenska kompisar gick till Times square, älskar verkligen de stället. Efter de så tog vi bussen tillbaka till long Island och st Johns university.
Det vad en mycket trevlig dag och längtar redan tills jag åker tillbaka till city.

Likes

Comments

Nu är det dag två på training school här på long Island i new york. Vi kom hit lite sent igår pga försenat flyg bland annat så vi gjorde inte så mkt utan fick våra nycklar till rummen osv. Reste från Arlanda med två andra swedes vilket var najs, så man inte behövde flyga själv.
Idag har vi haft lektioner från 8 till halv 7 på kvällen och fått massa info om USA och hur allt funkar här osv. Inte de roligaste att sitta i ett klassrum hela dagarna men men. I morgon är det lektioner hela dagen också men på torsdag är det lektioner halva dagen sen åker vi in till new York vilket ska bli super kul. På fredag åker alla till sina au pair familjer och då börjar au pair livet på riktigt:

Likes

Comments