Hej i lördags åkte jag till Romon U-park för att jag och min vän Jesper fyllde år. Det är han som står bredvid mig. Han har en pappa som är dansk och en mamma som är tyska och han har en lillebror som heter Jakob. Men hans familj pratar engelska.

Det är inomhus och utomhus. Inomhus är det lika stort som Liseberg och utomhus är det pyttelitet.

Vi åkte ett fritt fall den va 15 m hög. Vi åkt också Crazy Cab det var taxis som snurrade jätte fort.


Sen när vi kom hem så gick vi till Jesper och åt tårta inne i tårtan var det godis. Och så öppnade vi presenter och jag fick ett paket som det var en hooverbord på, i paketet var det en stor gose haj men sen fick jag ett till paket och i det paketet var det en hooverbord.

Jesper fick också en hooverboard. Vi kan inte stå på dem än så därför sitter vi på knä på dem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, i dag ska jag visa mitt hem. Vi börjar med min gård. Vi har en stor gård med en kanal, pool och lekplats.

Jag har ett helt eget rum.

Vi har också ett vardagsrum.

​Till min gamla (bästa) klass:

Förresten vill fråga om Joel vill åka till vattenlandet när han kommer?

Jag bor i en stad i Kina som heter Ningbo. Det är dålig luft i Kina men inte så ofta här. I Shanghai är det jätte dålig luft. Har ni många läxor i 4:an? Jag har läxor varje dag :-/ 

Likes

Comments

Hej jag heter Oliver. Förra veckan kom jag till Kina och då i lördags åkte hela min familj till ett badland, det var utomhus och det var inte bara att bada det var vattenrutschkanor. Vi åkte en blå och orange dom va verkligen bra.

Vi åkte också en regnbågsfärgad.

Vi skulle åkt en blå orange randig fast det fick vi inte jag och min syster var för korta. Istället vi gjorde en väldigt konstig grej. Det var att sätta fötterna i en pool med massa små fiskar som åt på fötterna. Det var skönt.

Jag fick en kompis som hete Jack. Han prata kinesiska och lite engelska.

Vi bada tillsammans. Isabella min syster ville ha en stor enhörning så vi hyrde en. Vi lekte att det var en båt och därför åkte vi med enhörningen långt ut i vattnet. Längst ut var det djupt.

Hejdå skriver snart igen.

Likes

Comments