Header
Tränare

Idrottsmedicinskt center i Malmö

Idag så befann jag mig nere i Malmö för att träffa Dan. Vi skulle kolla om det hade skett några förbättringar i styrkan och rörligheten sedan vi sågs senast. När jag kom till Dan så hade jag 40-45 graders rörlighet i bröstryggen, nu har jag ökat denna till 55-60 grader. Vårt mål är att komma upp till 65-70 och att sedan bibehålla detta. Min aktivering i skulderbladen har ökat vilket gör att de arbetar mer tillsammans. Rörligheten och styrkan i mina axlar har också ökat. Sen så börjar handleden se bättre ut vilket gör att vi tror att vi kan börja slå fulla slag om ungefär en vecka. Detta var ett mycket positivt återbesök, nu avslutar jag kvällen med ett gympass med Christopher inne på Filborna i Helsingborg.


Peace out

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tränare

Igår så var jag på gymmet och körde ett fyspass med Christopher, vårt fokus låg på fotled, knäled, höftled och även på uthållighet. Vårt mål med veckorna här hemma är att få gjort så mycket som möjligt i gymmet. Vi försöker läggande så bra och stabil grund som möjligt inför 2018.


Peace out

Likes

Comments

Vardag

Dormy

Då välkomnar vi en ny klubba i bagen, W/S FG tour. Det kliar i kroppen nu så vill man bara komma tillbaka 🏌🏻


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Igår så flög jag och Johan tillbaka till Sverige efter ett litet träningsläger till Spanien. Mitt fokus har legat på mitt närspel och även på förståelsen hur klubban ska röra sig när jag kan slå vanliga slag. Så jag får tacka Johan för 4 bra dagar som var mycket lärorika. När jag kom hem igår så åkte jag till gymmet och träna med Christopher, vårt pass bestod av marklyft, benpress, omvända flyes, uthållighet i roddmaskinen och avslutningsvis så körde vi bålstabilitet.


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Villamartin golf club

Idag så började vi träningen med att träna på min teknik i chippningen. Efter det så gjorde vi en övning för att se hur bra jag är på att chippa upp bollen och sedan putta i den. Vi tog fem olika lägen och slog 25 chippar, om man chippar upp den och sedan puttar i så är det ett par. Jag gick 3 under par på övningen vilket är väldigt bra. Efter chippningen så avslutade vi med att jag och Alex spärrade i puttning.


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Escuela golf elche

Här har vi en förlorare som utövar sitt straff. Han trodde inte att jag skulle dräpa en 20m putt på tre försök. Första och andra var inte i men den tredje rullade fin och var i hela vägen.


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Villamartin golf club

Efter en heldag med Alexander och Johan så är vi alla tre helt utslagna. Jag kunde ej delta i all träning men jag fick lite träning på korta chippar. Trots att jag inte kunde delta i all träning så är det väldigt nyttigt att stå bredvid, kolla på och lyssna. Efter golfen så körde jag mina rörlighets övningar och sedan så var vi klara för dagen. Imorgon så blir det en hel del närspelsträning.


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Filborna arena

Igår kväll så körde jag och Christopher även ett gympass på Filborna Arena. Vi körde utfallssteg med skivstång, rygglyft, bålstabilitet och rotationer på en pilatesboll för bröstryggen. Nu kör vi på och bygger upp en bra grund inför kommande säsong.


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Igår och idag så satte jag och Patrik oss ner för att planera kommande säsong. Vi har nu lagt upp ett schema som är intensivt men mer precist än vad det var i år. Detta året har varit för mycket hit och dit, jag var överallt och spela utan att fokusera på någon speciell tour. Det kommande året lär antingen spelas på sunshine touren eller på mena touren. Jag ser sjukt mycket fram emot att ladda upp i vinter med lite mer tid i gymmet. En mer detaljerad förklaring på nästa år kommer lite senare.


Peace out

Likes

Comments

Tränare

Filborna arena

Igår så körde jag ett pass med Christopher i gymmet. Vi la fokus på bröstrygg, marklyft, benpress och bålstabilitet. Det känns skönt att komma tillbaka sakta men säkert.


Peace out

Likes

Comments