Header

TO HER

1. V - RING (500 KR) || 2. LOVETAG RING (550 KR) || 3. CHUNKY HOOP (950 KR) || 4. SHELL (1,250 KR) || 5. PERLEARMBÅND (1,900 KR)

TO HIM

1. KUGLEKÆDE (300 KR) || 2. LOVETAG (350 KR) || 3. FLETNING (600 KR) || 4. ANKERKÆDE/LOVETAG (550 KR) || 5. STRUKKET KÆDEARMBÅND (550 KR)

Oliver Greger

Follow me on: Instagram, Facebook and Bloglovin

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

SPONSOREREDE LINK: ORGANIC HAIRSPA

flot og sund hud?

Det er der vidst ikke nogle som ikke drømmer om.

Original hairspa har nu også lavet disse gode ansigtsprodukter, som vil gå ind og forebygge urenheder samt gøre din hud blank og fin, uden du skal igennem fem forskellige produkter inden sengetiden.

Organic Hairspa har gjort det så nemt som overhovedet muligt med deres ansigtsmaske/creme, som vil hjælpe dig med at få bedre resultater end du har normalt.

Cream: En nærende og fugtgivende anti-aging creme med hyaluronsyre, coenzym Q10, vitaminer A, B3 og E, aloe vera, abrikoskernel olie og macadamia olie.

Moisturizing Day Cream er ideel til daglig pleje, da den fugtiger, virksomheder og bekæmper hudens aldring.

Indeholder solcreme mod UVA / UVB stråler. Ideel til: Alle hudtyper, men især normal og kombinationshud.

Mask: En forfriskende maske til T-zonen, der renser huden dybt ned, og som du bare skaler efter brug.

Døde overfladeceller fjernes takket være grøn te og Sebustop kompleks, der indeholder ekstrakter fra kinesiske planter. Det betyder, at talgproduktionen er afbalanceret og porerne kommer i kontrakt, hvilket gør dem mindre synlige.

Egenskaber: Fjerner og effektivt forhindrer urenheder i huden, såvel som hudorme. Forebygger acne og normaliserer produktion af talg.

Ideel til: Alle hudtyper. Men særligt velegnet til normal, kombination eller olieagtig hud.

Oliver Greger

Follow me on: Instagram, Facebook and Bloglovin

Likes

Comments

SPONSOREREDE LINK: ORGANIC HAIRSPA

Er dit hår også vigtigt for dig?

Selvom vi har magten over vores stil samt vores hår, er det vigtigt man også har fornuften med sig hele vejen frem.

Jeg går blandt andet rigtig meget op i hvordan mit hår ser ud, hvor jeg for eksempel har valgt at tage mit hår gennem behandlinger for at skabe det, jeg personligt gerne vil have frem.

Derfor er det utroligt vigtigt for mig, at jeg også passer på det.

For eksempel; selvom jeg har mange ideer med håret, bliver jeg også nød til at gøre en del for at beskytte det, da man jo sagtens kan gå med det man altid har drømt om, men hvis det samtidig er helt slidt så er det jo ikke resultatet vær længere.

Olie: En dejlig, afbalanceret olie, der indeholder en unik kombination af argan, macadamia og linfrøolier for at fjerne tørhed og frizz. Giver varmebeskyttelse mod stylingværktøjer og reducerer tørretiden. Brug olien dagligt til at opnå skinnende og velplejede hår.

Hair spray: En spray, der varer - hele dagen lang! En unik aerosol spray, der giver et fleksibelt, men fast hold, en smuk glans og en langvarig effekt - når du vil have din stil til at vare hele dagen. Fir Mist giver en ultrafin tåge til usynligt hold.

Shampoo: Eliminer og hold på uønskede varme toner og gullige tinges med denne shampoo! Blondt, gråt eller farvet hår tager ofte gullige toner over tid. Denne shampoo, med kolde, violette pigmenter, fjerner / minimerer det varme skud.

Indeholder honningekstrakt, aloe vera og jojobaolie for at passe og beskytte dit hår.

Indeholder farvebeskyttelse.

Oliver Greger

Follow me on: Instagram, Facebook and Bloglovin

Likes

Comments

SPONSOREREDE LINK: PLAIN DENIM

Er du vild med en buks som giver lidt mere opmærksomhed end andre?

Dette par er ikke mindst knivskarpt i designet, men selve spillet mellem det sorte og grå bliver dannet til noget i vores øjenkrog, som bliver opfanget utroligt hurtigt af vores øjne.

Bukserne er lavet i et materiale som er lidt mere råt end for eksempel så mange andre, hvilket også medfører til adskillelsen af andre normale par.

Når jeg sætter mig ned for at finde nyt til garderoben, så går jeg primært efter noget helt specielt som jeg ved at jeg ikke finder på alle andre nede af gågaden.

Derfor er Plain denim et "must", da de skaber helt unikke designs hvor du kan komme til at finde dig selv i selve deres varer

Oliver Greger

Follow me on: Instagram, Facebook and Bloglovin

Likes

Comments

SPONSOREREDE LINK: CHRIS COPENHAGEN

Klokken er ikke bare klokken

Klokken besætter vores dagligdag.

Alt vi foretager os er klokken altid involveret i, og vi bemærker normalt aldrig selv hvor afhængige vi er af det tikkende klokkeslæt.

Vi bruger dog ofte vores teknik for at holde styr på forskellige aftaler eller lign. Det er dog tit vi fx. ikke kan få muligheden for, at kunne tjekke klokken via de forskellige teknikker vi benytter os af ellers.

Derfor er det vigtigt at have sig en nødløsning! Fx hvis man oven i købet skal benytte offentlig transport.

For at have klokken på sig så tæt som overhovedet muligt, så gør som jeg!

Det er altid en sikkerhed i at benytte hverdagen med et armbåndsur .

Jeg har blot valgt at bruge dette ur af mærket CHRISCOPENHAGEN , da jeg er vild med designet, som får en til at kunne hænge tættere sammen rent stilmæssigt.

Deres design kan utroligt nok nå længere ud end man kan forstille sig, med hensyn til stile blandt alle forskellige personligheder.

Du skal netop ikke have en bestemt måde at udtrykke dig stilmæssigt, for at kunne bære et ur fra ChrisCopenhagen
Oliver Greger

Follow me on: Instagram, Facebook and Bloglovin

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM