Hej Hej ! Ikväll var jag väldigt sugen på att skriva lite om vad jag drömmer och skulle vilja göra en dag i mitt unga liv.

Den första och säkert största av mina drömmar är att göra en jorden runt resa med en kompis eller familje medlem för att upptäcka världen lite mer och så klart fotografera massor ! Om jag sedan blir bättre på att fota, skulle det vara magiskt att kunna ha en liten utställning med fotografier från min resa ! Jag skulle älska att kunna resa i USA, Australien, Kanada, Syd-Afrika ,Syd-Amerika, Asien och så klart lite mer av Europa ! Jag är en sådan person som älskar att upptäcka nya kulturer och människor så det vore riktigt härligt !!!

Nästa dröm, är att skaffa hund men min familj och jag har för mycket arbete just nu och skulle inte kunna ge hunden en fin och hälsosam uppväxt, vilket är verkligen synd... Vi får vänta några år, och sedan kommer vi kunna ha en hund att sköta om väldigt väl ! Jag skulle älska att ha en Lagotto eller kanske en Shiba ; möjligtvis en Cocker spaniel eller en Weimaraner !

Och sist men inte minst, skulle jag vilja göra en 1-års språk resa i England eller USA med EF när jag är klar med mina studier ! Man kan ju faktiskt få vänner för livet, lära sig språket lite bättre och upptäcka nya ställen.

Så där ! Nu har ni fått läsa om vad jag drömmer. Jag vill gärna veta vad just du drömmer om, så lämna en kommentar !

Stora kramar, Olivia <3

Likes

Comments

Hej allihopa ! Jag heter Olivia och är född i Schweiz. Ända sedan jag var liten, har jag älskat att fotografera. Jag är också väldigt intresserad av inredning/design och allt möjligt som är kreativt. Jag gillar att studera språk (Jag studerar latin, franska, engelska, tyska och spanska). Jag är även en riktig hund-älskare men har tyvärr ingen... 

Ibland lägger jag upp videos på min Youtube kanal (som du hittar här), vilket jag älskar ! De är mest videos om mina resor och lite annat blandat.

Oj, vänta ! Jag höll precis på att glömma något : här kommer ni få läsa om lite fotografi, mode, livsstil, inredning, och mycket annat ! Det är helt enkelt det jag som jag är passionerad av !!

Ja då tror jag att vi är redo för att starta detta roliga lilla äventyr ! 

<3<3<3Likes

Comments