Idag har jag inte gjort mycket alls ännu, ätit lunch och övningskört typ. Snart ska jag fixa mig och gå in till stan för att prova ett par MissMe jeans och därefter ska jag och Maja köpa ostbricka eller något liknande samt mysa framför någon film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har haft sjukt dålig uppdatering, I know. Helgen har varit sjukt rolig och mysig! Tänkte lägga upp lite bilder som beskriver min helg.Likes

Comments

:')

Likes

Comments

Vädret ute nu är helt fantastiskt! Jag och Maja tog på oss träningskläder och gick ut och tog en lååång promenad upp till bolltorpshöjd.

Likes

Comments

Vi har precis ätit lunch och ligger nu i sängen och vilar lite innan vi ska iväg på studiebesök på brandstationen, tycker faktiskt det ska bli lite intressant. Haha! Senare i eftermiddag ska jag ut och övningsköra, eller ja, mestadels hålla igång körningen så jag inte tappar något tills uppkörningen.

Likes

Comments

Nu ska vi experimentera i köket!!

Likes

Comments

Jag och Maja brukar aldrig äta skolans lunch så ibland äter vi ute eller hos mig eller hos henne. Vi har precis ätit lunch, spagetti och köttfärssås! Så simpelt men så gott. Just nu skriver vi ett arbete om målgrupper och deras behov och önskemål. Senare ska vi springa ner till banken och hämta ut hennes ID-kort som kommit och därefter gå tillbaka till våran sista lektion. Mitt hår ser verkligen ORANGE ut på bilden, vilket det INTE är. Snart ska jag påbörja min bli-blond-expriment, så det är hög tid att boka tid hos frisören nu, typ. 

Likes

Comments

Åt precis middag, as gott! Det blev någon grekisk kyckling med färskpasta. Nu ska jag börja städa mitt rum och rensa min garderob, suuuck.. Men så välbehövligt!Likes

Comments

Åh, har inte alls långt från mitt körkort nu. Bara den fruktansvärda teorin jag ska ta mig igenom.. Så snart kommer jag glida runt i familjens Mercedes. Wiihooo!!

Likes

Comments

Ligger i soffan med mamsen och vi har precis ätit as god middag och kollar på film! Varken jag eller hon gillar mello speciellt mycket så vi myser framför en film med mango, granatäpple, päron och choklad med smak av kokos. I'm in heaven!!!

Likes

Comments