View tracker
Personligt

Är jag den enda som...

- när jag kysser någon jag gillar så brukar jag smygtitta, det skulle bli lite pinsamt om han också kollade upp men jag älskar att sen den andra personen kyssa mig? haha. Det är som om man inte behöver säga att man gillar varandra, för jag ser det på sättet han kysser mig. Det är inte vilken kyss som helst. Det är ett samspel mellan kropp, händer, ansikte och läppar. Allt är bara perfekt.

- äter så fruktansvärt mycket godis.... eller socker i allmänhet!! Kolla in sockerfilmen på svt! eller googla the sugar film!

- inte skulle kunna leva utan kvalitetstid i sängen. Jag värdesätter en dag i sängen så himla mycket! Där jag bara får vara själv, ligga under täcket, kolla på vad jag vill, hur länge jag vill. Det är livet.

- ÅKER TILL SPANIEN om 45 dagar!?!?!?

Likes

Comments

Spotify

Om jag får säga det själv så tycker jag att mina spotify-listor är dom bästa! Det får ju såklart ni avgöra, men här kommer lite inspiration. Kolla igenom listorna, ta det ni vill och tacka och bocka the queen of spotify.

- obs!! Det jag älskar med mina listor är att dom påminner mig om massor av minnen och det borde era listor också göra. Lyssna därför inte på någon annans lista, den blir inte alls personlig. Ta ist inspo från olika och bilda din egna lista med minnen!

Lista 1 är min nyaste bebis. Den heter Tropical list. Den innehåller mkt blandat. Allt från house till svenskt, till beyonce och allmän pop! Här är den!

Lista 2 är en av mina favoriter, denna spelades på min mottagning och innehåller ALLT. verkligen allt skönt. Lyssna lyssna lyssna. Den heter min mottagning, här är länken.

Lista 3 är lång. Sjukt lång för att vara jag. Jag tröttnar lätt och gör nya listor men den här har varit med länge. Många minnen som är kopplade till den listan. Den heter 2016?!?!?! typ och är en av mina bästa kreationer. Lyssna här.

Lista 4 är till alla er broken hearts där ute. I hook u up. Det här är min go to ledsen lista när jag är nere. Den är riktigt gammal och go! feel better soon. Här är den.

Nu är det nog för nu. Vill inte avslöja allt.. hihi


​Love u babes

Likes

Comments

Vanligt, Tankespridd

​Jag har bestämt mig, jag måste lära mig att älska mig själv innan jag kan älska andra. Måste läsa mer om detta på internet... Just nu känner jag mig väldigt självkritisk och hatisk till min egen existens. SÅ borde det inte vara. Det måste bli ändring, fy Olivia. 

Btw, en sak jag håller på med nu är att producera mitt egna sommarprat! Jag vet inte varför jag gör det riktigt, först tänkte jag att jag kunde skicka in det till p1 och se om dom säger nått.. Säkert många som kanske gör så. För jag tänkte att det skulle fungera som ett CV. Jag vet inte... kanske låter dumt. Tänkte att det verka lite annorlunda. Radio är nått jag verkligen skulle vilja producera, inte nödvändigtvis prata i radio men inom den produktionen. Jag låter er veta hur det går med mitt sommarprat under veckan! 

<3333

Likes

Comments

Personligt

Jag är så fruktansvärt kär i en person som inte bryr sig. Jag skulle göra vad som helst för att den personen skulle höra av sig. Vad som helst. Varför är jag den som får det onda. Jag vill vara den som inte bryr sig, jag vill vara den som går vidare först. Varför ska jag falla för idioter. 

Likes

Comments

Personligt, Resor, Videos

Jag kan sitta dagar och nätter och bara titta på youtube. Det finns allt. Man kan hitta allt där. Och jag kan inte sluta titta. Jag är beroende. Och någonstans inom mig vill jag själv bli en youtuber... Här är alltså ett tappert försök av en rese vlog ish. Från mig till er. Jag skäms, vem tror jag att jag är... å herre gud.

Titta inte på hela hahah... aja försent see ya babes

Likes

Comments

Personligt, Spotify

Jag är barnsligt förälskad i...

1. Gott och Blandat Super sura - DEN ÄR SÅ GOD. Äter den hela hela tiden.

2. Sommarprat - Lyssnar jämt och ständigt på sommarprat, man får olika perspektiv och synvinklar. Man får en större förståelse för hur alla är olika och agerar beroende på förflutna.

3. Bronzer - Vad vore livet utan ett par solkyssta kinder. Älskar älskar älskar.'

4. Min nya spotify-lista! Den heter tropic list, liten blandning av tropisk house och annat mysigt. Länk till den här

5. Sex And The City - Serien! Och filmerna men på senaste har jag blivit klistrad framför serien just.

6. Mitt nymöblerade rum! Jag flyttade på sängen, skrivbordet ja allt! Kan kanske visa snart hur det blev. Dock vet ni inte hur det såg ut innan men aja! Jag visar inom snar framtid.


Likes

Comments

Resor

Jag har varit i Bodrum, Turkiet i 2 veckor därav uppehållet!! Nu är man färsk och utvilad igen för jag har endast legat på solstolar de senaste veckorna.

Nu är jag i alla fall på fötterna igen och i helgen väntar landet mys och bara ta det lugnt med vänner! Ska till en av mina kompisars landställen med fler vänner och vi ska bara mysa framför värmeljus och stickat när solen gått ner. Dricka och äta gott är även en självklarhet.

Sedan veckorna därpå börjar jag jobba igen, för nu har jag haft mina 3 veckors ledigt för denna sommar. Men jag tycker faktiskt att det ska bli kul att komma tillbaka. Jag är ju trotsallt en rutinmänniska och jag dör för planering och struktur.

Nu ska jag svida om för en middag med saknade vänner!

Kram!


3 bilder från Bodrum, Turkiet där vi var! Vi bodde på Club Blue Dreams. 

Likes

Comments

Resor

Förra helgen var jag i Göteborg med två av mina vänner. Vi bilade ner från Sthlm på fredagen och kom dit vid midnatt sedan var vi på Liseberg hela lördagen. På söndagen så gick vi runt i gbg och sedan hem igen. Så underbart att komma bort från vardagen och bara vara tjejer med massor av tjejsnack. Älskar att försvinna iväg, känslan att lämna alla och allt i en annan stad och komma till en helt främmande, där ingen har en aning om vem man är.

En sak som också är superkul att göra när man kommer till andra städer är att tindra! Utbudet breddas och man hittar nya godbitar. Jag är ingen person som någonsin skulle våga träffa en från tinder, men det är alltid kul att matcha och skriva med folk. Är nog för blyg och osäker för att träffa upp någon från tinder...

Här kommer bilder från helgen!

Är det bara jag som älskar snapchat? Det är den roligaste appen lätt! 👻:oliviaaas97

Likes

Comments

Feminism

Egentligen är jockiboi inte ens värd denna uppmärksamhet som han får just nu då han bara tjänar mer pengar. Men jag känner att det är mitt ansvar som kvinna att försvara mig själv eftersom jag har chansen och jag kan. För när jag pratar om feminism så talar jag inte bara för mig själv utan för alla kvinnor, i hela världen. Och alla kvinnor har inte chansen att yttra sig om feminism, då dom kan bli dödade.

För er som inte fattat vad som hänt så har "jockiboi" eller vad han nu heter, kommenterat Zara Larssons tweet om att hon hatar män som får kvinnor att känna sig otrygga på festival. Jockiboi skrev ett fb-inlägg där han antagligen kände sig kränkt av detta och hatet mot Zara haglade in. Och av någon anledning så valde jockiboi att ta bort inlägget. Och undertiden så hade han en konversation med en tjej på fb om att det sker så många falska anmälningar kring våldtäkter och det är därför rättssystemet är så strikt. Det jockiboi gör då är att han lägger över skulden på kvinnor. Att det är därför som samhället ser ut idag. Att kvinnor får skylla sig lite själva. Det är klart falska anmälningar sker men det är inget problem. Att uttrycka sig som jockiboi gjort är som att säga att anledningen till att det finns våldtäcksmän är för att kvinnor gjort fel. Vilket är helt mind blowing att han kan sitta och skriva till en tjej som vad jag har förstått det, är någon som han inte ens känner. Om jag var en officiell person hade jag nog varit lite selektiv med vem jag sitter och delar mina sexistiska åsikter till, som jockiboi har gjort hej vilt. Att han även i konversationen sitter och använder härskartekniker så som lilla gumman osv. jag spyr!

Det jag inte heller tycker är acceptabelt är att folk går på att han inte menade det han skrev eller sa. Att han har skrivsvårigheter och skriver saker som han inte menar. Men vafan då kan man ju inte läsa någonting som jockiboi skriver för man vet ju inte om han menar det eller inte. Ja man kan ha skrivsvårigheter och inte mena saker man skrev. Men inte fan sitter man och upprepar sig då. Först i ett inlägg mot Zara Larsson, sedan i en fb konversation med en tjej och inte sedan i ett youtube klipp. Det är tre ställen där han upprepat samma åsikt. Vadå ska jag tro då på att han inte menade det??? Sounds fucking stupid to me.

Det jag försöker säga är att jockiboi är ingen smart filur, han har kämpat i tio år för att bli känd. Från kungarna på tylösand till dagens runk till inspelade sex-videos på hans blogg. Jockiboi är en patetisk själ och det enda han bryr sig om är att vara känd. Varför tror ni att han har ett så enormt stort behov av att klanka ner på t.ex. Therese Lindgren. Jo för att hon lyckas alltid lite bättre än honom. Och det stör honom något så enormt då Therese är en framgångsrik TJEJ, och det tål inte jockiboi.

Så mitt råd till dig är att aldrig mer titta på en av jockiboi´s videos och avprenumerera, för att visa att det här är inte okej. Det finns kvinnor i andra städer än där du bor än där din kompis bor där kvinnor blir våldtagna. Som anmäler men som tar tillbaka för dom är rädda att bli hotade. Det finns kvinnor i andra länder som blir bortgifta och våldtagna varje dag för resten av deras liv, som aldrig anmäler. För er vill jag kämpa.

Här är skärmdumpar från konversationen med tjejen på fb. Blå är tjejen och grå är jockiboi

Likes

Comments

Personligt

1. När ska han höra av sig igen?

- alla har vi haft eller kommer få eller har den där killen som kommer och går i våra liv. Man är on and off hela tiden. Båda saknar varandra men ingen vågar erkänna det. Båda vill höra av sig men ingen gör det. Anledningen till att jag inte hör av mig är för att jag tror att han gått vidare, även om det aldrig varit så. Man är rädd att bli lämnad ensam medan den andra har hittat en ny och är lycklig.

2. Varför är inte alla feminister?

- behöver man ens säga något???

3. Ska jag byta p-piller?

- blir så himla deppig av mina jag har just nu, så kanske skulle vara bra att byta men jag bytte precis till dom jag har nu. För dom jag hade innan var nästan ännu sämre än dom jag har nu. 

4. Vad ska jag göra efter sommaren? 

- ja vad ska man göra? Ska man resa eller ska man plugga eller ska man plugga? Har sökt universitet men ytterst oklart vad jag vill läsa så har sökt massor av olika program och på olika orter. Eller om man ska resa, vart ska man resa? 

5. Vem är ens "jockiboi"?

- hela incidenten är så pinsam för han fattar verkligen inte hur genomskinligt det är. Googla jockiboi och Therese Lindgren om ni vill läsa om händelsen. Eller titta på Therese Lindgrens video "sanningen". 


Likes

Comments