Personligt, Sjuuuukt personligt

Jag har enda sen jag kom hem känt mig otroligt ensam. Och det är så svårt för mig att förstå varför, för jag umgås ofta med vänner. Jag träffar min familj varje dag. Och jag känner mig inte arg eller irriterad längre (detta har varit ett stort problem innan jag började äta mina p-piller). Jag hade PMS tre fjärdedelar av en månad. Jag var sur en vecka innan mens, under mensen och en vecka efter mensen. Sen hade jag en glansvecka då jag kände mig glad och lycklig. P-pillerna blev verkligen en räddning. Men någonting jag inte blir av med är ensamheten som har följt efter mig sedan jag kom hem. Och med kom hem så menar jag kom hem från Spanien 27 dec 2016.(Bodde där i tre månader) När jag var i Spanien så skrev jag och en kille som jag hållit på med förut så då kände jag ändå att jag fick lite uppmärksamhet. Men det där är egentligen så tragiskt för han killen då är så jäääävla ego och taskig och han gav mig inte ens uppmärksamhet. Jag tror tex. att han aldrig sagt att jag är fin eller frågat hur jag mår. Fräsch kille ändå. Aja skitsamma vi snackar inte längre, tackar gudarna för det.

Men ändå... enda sen vi sluta snacka, vilket var i början på januari så har jag aldrig känt mig så ensam som nu.

Och en del av mig vill bara vara med mig själv och ligga under täcket och sova men en annan del av mig vill bara ha någon. Någon som bryr sig. Någon som säger att en är fin, någon som bara vill ha mig och ingen annan.

Jag hatar att vara såhär rå och naken på ett sätt, för det här är sånt som bara jag och mina närmsta vänner vet om. Och det är inte för att jag skäms över det jag skriver utan jag vet bara inte till vem/vilka andra jag ska berätta för som kommer bry sig. 

Vill ni höra mer om den här killen, om hur vi träffades?

omg typ snygg?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har en otrolig kärlek till planering eller kanske inte planering, men till kalendrar. Att skriva in i sin kalender vad som komma skall i veckan osv! LOVE IT. Jag är ganska dålig på att uppnå mål jag sätter på mig själv, jag har varit grym. Men när jag slutade nian och lärarna slutade bry sig så släppte jag det där helt. MEN något jag rockar är att skriva listor eller sk "To do-lists". Man blir ju rätt nöjd och lättad när man ser att antalet saker på listan minskar. Stryka och bocka av, det är terapi. Är det bara jag som är sån? Jag tycker verkligen att det är tillfredställande. Jag kan skriva in i min kalender dom allra minsta sakerna bara för att jag ska få stryka av något från listan.

Ni ska få en liten sneak peak på hur månade januari 2017 såg ut för mig.


För er som undrar så använder jag google kalendern som även är synkad till min mobil.

Likes

Comments

Jobbsnack

hajjjjj

Jag har i typ ett halvår jobbat på hemtjänsten i min kommun och jag har verkligen trivts. Även om man hör massa shit om hemtjänsten och ålderdomshem så stämmer inte det överens med min bild längre i alla fall. Jag trivdes så bra! Men jag är ung, ovis och nyfiken...

Jag sökte ett nytt jobb när jag bodde i Spanien i höstas för jag kände att jag ville ha en nystart när jag kom hem. Jag sökte en tjänst på Ryska Posten som ambulerande ambassadör och nu jobbar jag som det. Haha det är verkligen ett arbetssätt som passar mig. Man jobbar som vikarie på olika arbetsplatser och mitt område är konferens, event och reception. Just nu jobbar jag på nått lite långvarigare men har även jobbat på ett ställe där jag var bara en eftermiddag. Så det är väldigt blandat. Det som är skönt med det är att om man inte trivs där man är så vet man ju liksom att det ändå inte kommer vara så länge. Och det som är tråkigt är att om man hittar något som man verkligen trivs med så suger ju det att man ska lämna snart.

Men det är i alla fall så kul att testa på så många olika jobb nu efter studenten eftersom jag inte vet vad jag vill jobba med! Tips!

Har rekommenderat min bästa kompis dani (hon på bilden), så förhoppningsvis jobbat hon där också snart :D

Likes

Comments

Tankespridd

Jag älskar tinder. Kan vara den bästa appen på min mobil just nu. Jag skulle tippa på att jag använder tinder oftare än snapchat, då förstår ni. Tror det är ett beroende, swipet alltså. Det är så svårt att sluta för man vet ju inte vem som gömmer sig i högen. I alla fall. Skulle aldrig i hela mitt liv träffa någon från tinder. ALDRIG! Det är inte min grej att dejta, otroligt stelt att sitta på en middag med en random. Men alltså på riktigt vad är ens oddsen att vi skulle passa tsm. Naj inte så troligt. Dessutom ser ju ingen ut som på bilderna längre. Mina tex är från mina stjärnglans år i ettan på gymnasiet. Haha.
Skulle ni kunna träffa någon från tinder? Eller använder ni ens tinder fortfarande?

Likes

Comments

Personligt

Jag går nästan aldrig utan smink längre. Innan jag började gymnasiet vilket är för nästan 4 år sen så var inte smink lika viktigt för mig. DÅ hade jag smink för att andra skulle tycka att jag var snygg men nu har jag det verkligen bara för min skull. Jag tycker verkligen att det står en rugguggla framför spegeln när jag inte har smink på mig. Helst vill jag har BUS på mig också, då känner jag mig som snyggast. När tycker ni att ni är som snyggast? Alltså vad är det ni gör för att ni ska tycka att ni ser bra ut, eller gör ni ingenting?

Jag tror dock inte att jag skulle känna mig obekväm med att vara osminkad framför min framtida pojkvän eller någon jag gillar. Så länge jag själv slipper se ohyran i mitt ansikte. Jag förstår inte riktigt själv vad det är jag hatar så mycket med mitt ansikte. Om det är mitt lite fläckiga pigment eller mina glesa ögonbryn och fransar. Men jag tror att det beror på att jag tkr att jag ser "ofeminin" ut. obs! inget fel med att se ofeminin ut, det är bara så jag gillar att se ut, alla får se ut som en vill.

Här kommer iaf en bild på mig utan smink och i ett fult headset. Befinner mig på en tour på San Diego Marina

Likes

Comments

Tankespridd

Om ni skulle få välja mellan sommar och vinter vad skulle ni välja?
Själv skulle jag inte valt något av dom haha, jag älskar ju våren. Det jag lever för nästan, känslan i hela kroppen när det börjar växa igen ute och fåglar kvittrar allt bara får liv igen. Man ser solen allt oftare och det händer bara massor av roliga saler kring våren. Men som sagt om jag måste välja vinter eller sommar så väljer jag nog... sommar faktiskt. Det är nog det jag skulle kunna stå ut med längst. Även om jag tröttnar så himla snabbt på all årstider egentligen. Sommar är lätt att handskas med. Vädret är lätt, även om det regnar så är det liksom aldrig vinterstorm ute. Och om det är kallt på sommaren så brukar det ändå inte komma under nollgradigt.
Men det är svårt faktiskt, jag skulle faktiskt inte klara av att bo i ett land under en längre tid med samma klimat året om. Jag skulle få panik. Det skulle vara som om det är samma skit hela tiden. Ingenting ändras liksom.
Puss sov gott :'))

Likes

Comments

Vanligt

Ja det gör det faktiskt. En grå söndag. Men äsch, idag har jag fixat lite med tvätt och ätit allt som jag hittat i kylen... Ja det har jag. Har även sminkat mig lite och tittat på tre filmer. Skattkammarplaneten, det regnar köttbullar och robotar. Bara barnfilmer haha, men har sånna dagar. Ligger och sover halvt samtidigt som den går på i bakgrunden. Imorgon vill jag titta på hajar som hajar tror jag haha. Nu snart eller sen efter middagen ska jag vara med Janina, vi ska väl äta chips eller godis å prata om våra Japan-planer!

Imorgon väntar kvällsjobb, och sen är jag arbetslös kan man säga. Står mellan två olika jobb. Jobbar ju på hemtjänsten som vikarie men har även ett annat jobb på ingång, Så vill vara tillgänglig för det arbetet så då kan jag inte jobba på hemtjänsten så mycket som jag gör nu.

Aja nu ska jag vila lite innan middagen. Puss


Likes

Comments

Spotify

En låt jag ofta lyssnar på när jag känner mig nere eller bara behöver lite pepp: Feeling Good med Michael Bublé. Denna låt spelas bäst på högsta volym iklädd det sexigaste du har eller det skönaste du har.
Brukar ibland till och med sätta på denna när jag ska gå upp på morgonen. Då visar jag absolut ingen respekt till dom jag bor med, den ska spelas och det med bravur. Jag känner bara hur jag får så mycket energi och ba lever igen.
Med vänlig hälsning, Olivia, världens mäktigaste person kl 05.30 på morgonen.

Likes

Comments

Resor

Resor som jag vill göra under året 2017 är många men jag kännner att jag får begränsa mig lite. Jag har liskom förstått att jag måste välja jag kan inte göra allt i år. Nästa år vill jag tex åka till Asien, Australien och Bali eller Hawaii. Men det är en väldigt dyr resa och jag vill att den ska bli maxad så det gäller att börja spara nu.

Rom eller Paris, har inte riktigt bestämt mig ännu. Men ska i alla fall åka dit med William. Tänkte att vi skulle åka dit i sommar eller på hösten. Men bara en weekend annars lär vi döda varandra.

Santorini, en grekisk ö som är så VACKER. Blått vatten och blåa tak. Vill åka dit i sommar bara en vecka med en kompis eller ens käraste.

Japan, ett ställe jag länge velat besöka! Japan eller Singapore har det länge stått mellan. Men jag tror jag har bestämt mig. Japan blir det. Helst i vår men det är otroligt dyrt där så vi får se hur det blir med det haha. Men tänk er Japan i vår med alla fina rosa blommor och vädret, dröm! Till Japan vill jag åka med Janina :) Det här är en resa som står HÖGT upp på listan.

Det här är i alla fall dom ställena jag tänkt 2017. Vad tycker ni? Är det för mycket/lite. Jag vet inte! Får jobba på om man säger så om pengarna ska rulla in.

pussss!!!


Likes

Comments

Mat, Vanligt

Hej alla underbara!

Måndag som för mig brukar vara en väldigt ångestladdad dag var idag väldigt lugn. Vaknade ganska sent kanske vid 11, gick upp bytte lakan i sängen, plockade lite i mitt rum och tvättade det i tvättkorgen. Tog en skön dusch, har fått något för att lukta gott i håret. Eller alltså har väl alltid tyckt det är trevligt att lukta gott men får nästan panik när håret inte luktar mitt favvo balsam. Just nu använder jag elvital den guldiga flaskan.
Sen gjorde jag lite lunch. Det blev två grova skivor med skinka, spenat och tomat på, plus lite morotsstavar. I skrivande stund sitter jag på bussen påväg till jobbet. Jobbar kväll och sen ska jag bara hem och se på en film.

Likes

Comments