View tracker

Nu är jag hemkommen från min semester och jag har äntligen börjat komma tillbaka in i vardagsrutinerra😜 Det betyder att jag kommer sätta igång med min ansökan igen👏🏼HURRA!!!
Jag har än så länge kvar betyg och vaccinations delen, jag fattade inte hur man skrev papperna så jag bad @NikitaonAadventure om hjälp💗 Hon vet hur man skriver eftersom hon redan var lämnat in sina ansökningar.
Det är lite svårt dethär, men såååå värt det🇺🇸🌍see yaa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den 1 Oktober idag!!!🍂
Det känns som att tiden går så fort nu, ser det lite negativt eftersom att mina ansökningshandlingar måste vara inne senast den 14e 😅 ⌛️
Jag har dock kommit väldigt långt med ansökningarna och nu är det bara massor utav pappersarbete kvar. Det är många papper som ska läsas och skrivas på, det tar extra lång tid eftersom att det är både jag och mina föräldrar som ska läsa igenom och signera!
Jag har skrivit mitt personliga brev som ska lämnas ut när organisationen letar efter värdfamilj och jag kan säga att det var svårare än vad jag trott... Att skriva om sig själv och trycka ner sitt liv på ett A4 papper är inte så lätt!☺️ Annars händer det inte så mycket i utbytersfasen och det finns inte så mycket mer att skriva om.

Likes

Comments

View tracker

Mina papper har äntligen kommit!!!! Jag har dock inte haft tid och ork till att sätta mig ner och skriva på dom, vilket är helt sjukt med tanke på den utbytesmani jag just nu har😂😬 Pappa lovade mig att vi skulle kolla på dom imorgon och det blir säkert bra! Jag blev lite ledsen innan för jag såg att datumen till "get ready" mötena var samma datum som jag var iväg i Filippinerna, så jag kan inte åka på något utav dom. Vilket egentligen hade varit bra! Men men🔜🌴☀️Ville bara skriva att jag har fått papperna nu och är sååååå taggad på att börja skriva dem. Ett + i kanten och ett tips till kommande utbytesstudenter är att Explorius är väldigt snabba med allt vad de gäller mail och ut skickningar! Trevliga är de dessutom!

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och fick under lektionen ett mail! De va från Explorius!😝 Blev hur exalterad som helst, när jag öppnade det så visade det sig att det bara var delstatsansökningarna!!!
Mitt mail om det personliga brevet och infon kommer senare eftersom att mitt mail om min milda allergi (som jag lämnade in förrförra veckan) hade förstörts typ. Det var två sidor i mailet och Explorius hade bara fått en av dem av mig! Det andra hade försvunnit i cyber rymden😅 så jag var då tvungen att skicka iväg mailet en gång till...
Men, men vad kan man göra?? Nu är det bara att vänta på att de ska skicka det nya mailet till mig. Medans jag väntar på det ska jag åka hem och tänka det sista på mitt delstatsval!☺️

Likes

Comments

Hej hej!!!😊 ÄNTLIGEN sätter jag igång med bloggen! Jag har sett det ganska meningslöst, eftersom att det inte har hänt något runt ansöknings fasen så att säga.
Det jag har gjort hittills är egentligen att jag har valt en organisation att åka med och haft ett Skype-möte. Jag la ner oerhört mycket tid på att välja organisation och det kändes jättebra när jag valde Explorius🌍 De uppfyllde dom kraven jag ville när de gällde ansökan och förberedelse, jag vet att man har en annan organisation i USA sen men jag kände ändå att det var viktigt att hitta en organisation som passade mig och min prisbudget.
Min bonus/extra kusin Nikita👆🏼👆🏼👆🏼 som oxå ska åka som utbytesstudent 2017-2018 med Explorius och jag har sedan länge gaddat ihop oss och bestämt att vi ska göra denna resan tillsammans! Det känns så bra att ha en familjemedlem som man kan prata med (som är lika taggade som jag😝) jag har länkat till hennes blogg och jag tycker verkligen ni ska kolla in den!!!
Förra helgen träffade jag Nikita och vi pratade om ansökningshandlingarna och delstatsval. Hon har redan fått sina papper och börjat skriva, men inte jag... förhoppningsvis kommer de nu i veckan. Jag kollade lite på Nikitas papper om delstats val, det är ju bra att börja fundera iallafall. Det märks att det snart ska letas värdfamilj och jag är SÅÅÅÅ taggad!

Likes

Comments