Idag var jag tvungen att ta sista lektionen ledigt, för idag var det dags för Explorius förberedelse möte 2 i Malmö!
Jag och några andra utbytesstudenter passade även på att göra ELTiS testet i samma veva.😌 (engelska testet)
Det var ett jätteintressant möte och det var skönt att höra och tillochmed SE på andra utbytesstudenter för första gången!😂 På mötet fick vi höra en massor utav för och nackdelar med sociala medier under utbytesåret, att ha hemlängtan, att dela rum med värdsyskon och mycket mer! 

Träffade @Karolinaiusa ​ för första gången idag, vilket verkligen var JÄTTEKUL. Hon har pratat mycket med Nikita innan och idag så bestämde vi att vi alla 3 någon dag ska träffas och hitta på något 🙌🏽

Innan vi gick på mötet så strosade vi runt på torget lite, vi gick in i min älskligs butik som ligger i Malmö! Te affären☕️😍 Det är en jättemysig affär som bland annat säljer te i lösvikt, hur underbart??? Tyvärr så hade de inte min favoritsort i butiken i dag😕

Vi tog även tillfället i akt och åt på Jensens bøfhouse, MUMS! och om inte dagen redan är bra vad tror ni inte händer när vi sitter och äter? Jo jag får du ett mail om att jag är antagen utav min amerikanska organisation och att de har börjat leta efter värdfamilj till mig😁😻🇺🇸

Nu sitter jag på tåget som går hem till Ronneby i snigelfart!🐌🙊 Men jag ska försöka fördriva tiden med en bok som pappa gav mig! 👇🏼👇🏼👇🏼
"Amerikanerna. Sådana är de, så tänker de"
Det är sen bok som ska handla om skillnaderna mellan amerikanarna och oss européer, den verkar riktigt bra faktiskt!!

Likes

Comments

Det här inlägget är mest till för mina nya utbytesvänner! Hejsan!😊 Det är Såå roligt att läsa alla era bloggar och att läsa on någon som förstår hur det känns att åka iväg på utbytesår🌎👀
Jag har inte riktigt introducerat mig själv riktigt, Mitt namn är Källa och jag är 16 år (00a). Jag bor i en "by" i Blekinge, dom ligger i södra Sverige! Min familj består utav min pappa, bonusmamma, bonuslillasyster och våra två hundar💗

Mitt största intresse är att dansa, jag tävlingsdansar i Discodans och i Hiphop💃🏻 Jag spenderar oerhört mycket tid på dansen, så det kommer bli ganska så jobbit att bara släppa när jag ska iväg! Men förhoppningsvis så kommer det att finnas en alternativ sport på mitt High school som jag kan ersätta dansen med☺️

Andra intressen som jag har är att resa, vara med mina vänner, baka och att shoppa🛍
Varför jag har valt att åka på ett utbytes år är för att jag har alltid haft en längtan till att få upptäcka världen och USA är ett land som jag alltid har dragits till! Jag var varit där flera gånger och när jag kommit hem, alltid känt en längtan tillbaka!
Jag hoppas att ni kanske lärt känna mig lite bättre nu😋

Likes

Comments

Näst sista dagen på jullovet spenderades på bästa sätt, innan det är dags för min sista skoltermin innan jag åker!
Jag, min lillasyster och våran kompis åt frukost på Espresso house, fixade naglarna och shoppade innan vi åkte vidare till sjukhuset. Jag skulle ta några sprutor inför USA🇺🇸 jag har 2 doser till som jag ska ta, men nu är allt under kontroll på den biten iallafall!
Vi har definitivt njutit utav de sista dagarna på lovet och imån ska vi nog bara mysa och kolla på film, så som den sista dagen bör spenderas! 😋

Likes

Comments

2017 och året jag faktiskt åker!!
Det är lite svårt att förstå att jag åker detta året. För mig som har haft det här som en dröm sedan 2012så känns det lite overkligt att kunna säga att jag åker till hösten!
Jag pratade med @NikitaonAadventure (min kusin👸🏼) och vi pratade om hur vi kände inom utbytes fronten. Vi kan säga att vi båda har stor utbytesmani!!
För er dom inte vet vad utbytesmani är så är det en känsla som utbytesstudenter kan få innan de åker på sitt utbytesår, det liksom kliar i fingrarna och pirrar i magen!! Man vill åka NUUUU.
För att dämpa våran utbytesmani så bestämde vi oss för att träffas, köpa lite frukt och godis och kolla på High school filmer som High school musical och Mean Girls😍🇺🇸
Den 17e Januari är det ett get ready möte i Malmö som jag är jätte taggad på eftersom att jag inte har kunnat gå på mötet som var innan detta! Nikita och jag ska åka till Malmö tillsammans och det ska bli superkul att träffa andra utbytesstudenter!
💗Jag längtar💗

Likes

Comments

Okej okej, min deadline för inlämnings datum utav ansökan var 30/10 och det är LITE senare än det!!
Jag har fortfarande inte lämnat in den, MEN jag kommer göra det förhoppningsvis imorgon!!!🙌🏽 😅De på Explorius sa att det var okej att jag lämnade in den när jag ville eftersom att jag ändå är ute i så god tid.

Tider till de sista sprutorna är bokade 💉och det sista pappret skrivs på utav läkare imån. När pappret är påskrivet så skickar jag iväg ansökan till USA och hoppas på att det inte tar så lång tid innan jag får min värdfamilj.
MIN UTBYTESMANI ÄR GROV!!!!!!!!✈️

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen från min semester och jag har äntligen börjat komma tillbaka in i vardagsrutinerra😜 Det betyder att jag kommer sätta igång med min ansökan igen👏🏼HURRA!!!
Jag har än så länge kvar betyg och vaccinations delen, jag fattade inte hur man skrev papperna så jag bad @NikitaonAadventure om hjälp💗 Hon vet hur man skriver eftersom hon redan var lämnat in sina ansökningar.
Det är lite svårt dethär, men såååå värt det🇺🇸🌍see yaa

Likes

Comments

Den 1 Oktober idag!!!🍂
Det känns som att tiden går så fort nu, ser det lite negativt eftersom att mina ansökningshandlingar måste vara inne senast den 14e 😅 ⌛️
Jag har dock kommit väldigt långt med ansökningarna och nu är det bara massor utav pappersarbete kvar. Det är många papper som ska läsas och skrivas på, det tar extra lång tid eftersom att det är både jag och mina föräldrar som ska läsa igenom och signera!
Jag har skrivit mitt personliga brev som ska lämnas ut när organisationen letar efter värdfamilj och jag kan säga att det var svårare än vad jag trott... Att skriva om sig själv och trycka ner sitt liv på ett A4 papper är inte så lätt!☺️ Annars händer det inte så mycket i utbytersfasen och det finns inte så mycket mer att skriva om.

Likes

Comments

Mina papper har äntligen kommit!!!! Jag har dock inte haft tid och ork till att sätta mig ner och skriva på dom, vilket är helt sjukt med tanke på den utbytesmani jag just nu har😂😬 Pappa lovade mig att vi skulle kolla på dom imorgon och det blir säkert bra! Jag blev lite ledsen innan för jag såg att datumen till "get ready" mötena var samma datum som jag var iväg i Filippinerna, så jag kan inte åka på något utav dom. Vilket egentligen hade varit bra! Men men🔜🌴☀️Ville bara skriva att jag har fått papperna nu och är sååååå taggad på att börja skriva dem. Ett + i kanten och ett tips till kommande utbytesstudenter är att Explorius är väldigt snabba med allt vad de gäller mail och ut skickningar! Trevliga är de dessutom!

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och fick under lektionen ett mail! De va från Explorius!😝 Blev hur exalterad som helst, när jag öppnade det så visade det sig att det bara var delstatsansökningarna!!!
Mitt mail om det personliga brevet och infon kommer senare eftersom att mitt mail om min milda allergi (som jag lämnade in förrförra veckan) hade förstörts typ. Det var två sidor i mailet och Explorius hade bara fått en av dem av mig! Det andra hade försvunnit i cyber rymden😅 så jag var då tvungen att skicka iväg mailet en gång till...
Men, men vad kan man göra?? Nu är det bara att vänta på att de ska skicka det nya mailet till mig. Medans jag väntar på det ska jag åka hem och tänka det sista på mitt delstatsval!☺️

Likes

Comments

Hej hej!!!😊 ÄNTLIGEN sätter jag igång med bloggen! Jag har sett det ganska meningslöst, eftersom att det inte har hänt något runt ansöknings fasen så att säga.
Det jag har gjort hittills är egentligen att jag har valt en organisation att åka med och haft ett Skype-möte. Jag la ner oerhört mycket tid på att välja organisation och det kändes jättebra när jag valde Explorius🌍 De uppfyllde dom kraven jag ville när de gällde ansökan och förberedelse, jag vet att man har en annan organisation i USA sen men jag kände ändå att det var viktigt att hitta en organisation som passade mig och min prisbudget.
Min bonus/extra kusin Nikita👆🏼👆🏼👆🏼 som oxå ska åka som utbytesstudent 2017-2018 med Explorius och jag har sedan länge gaddat ihop oss och bestämt att vi ska göra denna resan tillsammans! Det känns så bra att ha en familjemedlem som man kan prata med (som är lika taggade som jag😝) jag har länkat till hennes blogg och jag tycker verkligen ni ska kolla in den!!!
Förra helgen träffade jag Nikita och vi pratade om ansökningshandlingarna och delstatsval. Hon har redan fått sina papper och börjat skriva, men inte jag... förhoppningsvis kommer de nu i veckan. Jag kollade lite på Nikitas papper om delstats val, det är ju bra att börja fundera iallafall. Det märks att det snart ska letas värdfamilj och jag är SÅÅÅÅ taggad!

Likes

Comments