Contains affiliate links

Hey og godaften.

Jeg har her til aften samlet et lille udvalg af tidens lækre huer, tørklæder og handsker. Jeg har selv det grå cashmere tørklæde fra COS, som jeg er vildt glad for, og jeg ville elske at eje en af de farverige huer, som er med til at gøre de kolde vinterdage endnu bedre!

Jeg håber, at I er vilde med alle farverne ligesom jeg. Hav en god aften! -Oline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Et billede fra oktober sidste år i Paris.

Hey og godaften.

Nu er oktober i gang, og som jeg for første gang i sidste måned gjorde her, vil jeg dele mine planer for oktober med jer. Jeg glæder mig vildt meget til oktober, da det er min fødselsdags-måned og måned for efterårsferien! Læs med herunder om mine planer:

- Hay x IKEA´s YPPERLIG kollektion bliver på fredag den 6. lanceret. De har helt sikkert designet nogle vildt flotte møbler, men jeg har især øje på deres IKEA-sække, som de har designet i vildt mange fede farver - så sejt. Se mere her, og glæd jer til på fredag.

- Jeg skal for andet år i træk løbe Eremitageløbet, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg satser bare på, at vejret bliver godt, da det umuligt kan være sjovt at løbe i en stor mudderpøl.

- Min far kom for lang tid siden på idéen om at tage ind og høre DR Pigekoret i Mørke. Jeg har aldrig rigtig hørt en kor-koncert, så det glæder jeg mig meget til. Derudover synes jeg, at idéen om at al lys bliver slukket er virkelig god, og så håber jeg på at få en hyggelig og kulturel oplevelse.

- New York! I efterårsferien skal jeg til New York. Jeg glæder mig vildt meget, og så er jeg der oven i købet på min 15-års fødselsdag. Jeg har været i New York før, og det er en af mine absolut yndlings byer. Jeg ser meget frem til ture i Central Park, en masse shopping og en spændende ferie.

Jeg håber også, at I har spændende planer for den kommende måned! -Oline

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey og godaften.

September er virkelig gået hurtigt, synes jeg, og det er allerede oktober i morgen! Månedens Mægtige er lidt efterårs fund - jeg har dog prøvet at få en masse farver med, da man sagtens kan tage sommeren med ind i de kolde måneder.

1. Hue, COS. Jeg synes, at det her er en af de fineste huer, jeg længe har set. Og så er den af 100% cashmere og koster kun 290kr. Jeg har et cashmere-tørklæde fra COS, som jeg fik for et år siden, og kvaliteten er stadig helt i top, hvilket er så rart.

2. Strik, Arket. Hvis ikke I har tjekket Arkets webshop eller butik ud endnu, skal I altså gøre det. Især deres striktrøjer i smukke farver og lækkert materiale, er jeg faldet for.

3. Øreringe, Dyrberg/Kern. Jeg har længe været virkelig glad for et par klassiske hoops, men synes, at de her er meget fine, da de er ret små og lidt kraftigere.

4. Bukser, H&M. Der er vist ingen tvivl om, at tern er mega moderne i øjeblikket, og jeg synes personligt, at et par kontorbukser i tern kan se vildt flotte ud til en sweatshirt. De står højt på ønskelisten!

5. Tørklæde, Zara. Jeg rullede den anden dag lidt af Zaras hjemmeside igennem, og jeg faldt med det samme for den her flotte farve. Til en grå vinterdag, kan man da kun blive lidt gladere af et vildt flot tørklæde.

6. Toilettaske / pung, Ellies and Ivy. Den her toilettaske har det sødeste print, og hvis jeg var ejer af den, ville den også blive brugt til meget andet - pung for eksempel...

7. Øreringe, Zara. Jeg synes, at de her øreringe er ret fede med den bøjede plade. Jeg ved ikke, hvor vild jeg er med stenene i siderne, men de er dog ikke særligt dyre, heldigvis.

8. Nederdel, Mango. Mørkegrøn er en meget flot efterårsfarve, og jeg kan vildt godt lide den her "strikkede" nederdel fra Mango. Jeg tror, at den ville passe perfekt med en strik / sweatshirt og et par støvler.

9. Sokker, Ganni. Selvom det snart bliver støvlevejr, vil jeg gøre alt for, at der stadig stikker en fin sok frem, som altid kan gøre noget ekstra for ens outfit. Det måtte gerne være ovenstående fra Ganni.

10. Skincare, Mario Badescu. Jeg har længe kigget efter beatymærket Mario Badescu, som jeg har hørt virkelig skulle lave nogle lækre produkter.

Hav en skøn lørdag aften! -Oline

Likes

Comments

Hey og godaften.

Så blev det fredag, og så blev det tid til fra fredag - fredag. Kig med herunder af billeder fra denne uges højdepunkter.

Generelt: For hele ugen (og efteråret generelt) er et højdepunkt de flotteste himle - smukke farverige skyer, som ses overalt på Instagram og min kamerarulle i øjeblikket.

Fredag 22. september: I sidste weekend var jeg på en camp med nogle af mine venner, hvor vi blandt andet besøgte Klatreskoven i Roskilde. Det var vildt sjovt, og det er helt sikkert et besøg værd!

Tirsdag 26. september: I tirsdags kom min far hjem med en vildt flot buket blomster. Hvis jeg havde pengene, ville jeg købe blomster vildt ofte til mit værelse, da jeg synes, at det er mega fint.

Torsdag 28. september: I går stod jeg for aftensmaden - det er ikke særlig tit det sker, men jeg fik alligevel lavet en meget god ærtesuppe. Jeg brugte opskriften her, som smagte så godt!

- Oline

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey og god eftermiddag.

Min onsdag blev lige lidt bedre, da det gik op for mig, at der i dag er under tre uger til min fødselsdag! Jeg glæder mig helt vildt, og min ønskeliste er i hvert fald lang nok. Jeg vil aldrig gå ned på ønsker, så jeg begynder altid at skrive ønskeliste i god tid, så jeg får det hele med...

Herover er en blanding af nogle ret dyre ting og nogle lidt mindre voldsomme ønsker. I og med at jeg bliver 15, ønsker jeg mig vildt meget et abonnement til Fitness World. Jeg ønsker mig også meget et par lækre vinterstøvler, sweatre, en smuk halskæde, et silke pudebetræk og en Monstera-plante til værelset.

Jeg håber, at I får en dejlig aften! -Oline

Likes

Comments