Contains affiliate links

Godaften.

Selvom det måske er lidt sent at sende juleønskelisten ud, kan man altid nå at tilføje nogle ekstra ønsker. Jeg ville derfor dele mine største ønsker med jer som inspiration. Jeg laver ønskeliste stort set hele året, da jeg aldrig vil gå ned på ønsker. Jeg er storforbruger af Ønskeskyen, som virkelig er den smarteste platform at gemme ønsker på. Det er efterhånden noget, som jeg har benyttet i mange år, siden en af mine veninder fortalte mig om det smarte sted til personen, som elsker at kigge på tøj på nettet og som konstant har ønsker.

I og med at jeg gemmer ønsker hele året, undgår jeg også at mangle ønsker, når julen endelig kommer. Mine ønsker er en blanding af budget-venlige og ønsker i den dyrere ende, da jeg altid ønsker mig lidt forskelligt afhængig af, hvem der skal have ønskelisten.

Jeg håber, at I nyder juledagene og glæder jer til den kommende ferie! -Oline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Det er efterhånden længe siden mit sidste indlæg, men nu er det snart juleferie, og vi er gået ind i december, så mon ikke jeg finder tid til at skrive oftere.

Jeg vil her på min blog starte en ny serie, som jeg har valgt at kalde Weekly Inspiration. Postene vil bestå af mine ugentlige tanker, billeder fra ugen, planer og andet inspiration.

I og med at det er december og i morgen den anden søndag i advent, er dette indlæg en "jule edition".

Fotos

Herunder er en række fotos af mit værelse i øjeblikket. I går købte min mor og jeg et lille juletræ til mit værelse, som er vildt fint. Jeg har allerede lagt adventsgaverne under træet, og jeg har desuden dekoreret mit værelse med lyskæder overalt.

Et fund

Ugens fund er denne smukke kjole fra Zara. Festtøj er ikke det, som jeg har mest af, så jeg er meget på udkig efter noget, som kan bruges til jul og nytår. Den blå farve som kjolen har, tror jeg ville være så flot, og så er kjolen desuden super pris-venlig. De har dog ikke kjolen i butikken, så jeg kommer nok til at bestille den snarest.

Planer

I øjeblikket er mine planer meget jule-relaterede. Jeg har planer om at se en masse julefilm og lave konfekt. I dag har jeg julegave-shoppet med min søster, og i morgen skal det gentages med min veninde. Det er vildt hyggeligt, og hvis man ikke allerede er i julestemning, kommer man det da i København!

Desuden har min mor og jeg booket en tur til Paris, som jeg fik i konfirmationsgave - jeg glæder mig helt vildt til den weekend i foråret.

Ekstra inspiration

Ugens lille tip / ekstra inspiration er også relateret til jule-tiden. Personligt er jeg virkelig ikke god til gave-indpakning, og det er nok noget af det, jeg har det strammest med i forhold til julen. Hvis jeg i en butik bliver tilbudt en gavepose, siger jeg altid ja!

Da jeg så var i København i dag, så jeg, at Søstrene Grene og Tiger (som altid) har de fineste æsker. Jeg tror derfor, at jeg i år vil putte mange af gaverne i små fine æsker, da de nemt kan dekoreres og laves super fine. Jeg ville i hvert fald selv blive vildt glad for en gave, som var pakket sådan ind.

Jeg håber, at I får den bedste 2. søndag i advent i morgen. -Oline

Likes

Comments

Hey og godaften.

Herover ser I dagens outfit - eller rettere billeder af mig i min nye grønne sweater. Den er fra Mango, og jeg er vildt glad for den. Som jeg tidligere har nævnt, synes jeg, at denne grønne farve er meget flot. Desuden går den super godt til min Monstera, som jeg fik i fødselsdagsgave og er super glad for.

Sweateren har en v-neck, hvilket jeg synes er rigtig pænt. Jeg havde en t-shirt inden under, da det i dag har været rimelig koldt.

Hav en dejlig weekend, Oline.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har på det seneste fået øjnene op for farven grøn. For et par år siden var grøn min absolut yndlings farve, i et par år har jeg hadet farven, men nu er jeg ved at finde kærligheden til grøn igen. Jeg er især vild med en lidt mørkere khaki-grøn og den klassiske græsgrøn.

Herover er nogle fede sweaters fra Sandro og Mango - desuden har jeg fundet et par pumps fra Arket. Jeg har aldrig i mit liv gået med sko med hæl, men jeg synes faktisk at disse (også i sort!) er meget fine, da hælen også er ret diskret.

Slutteligt har jeg fundet nogle af Maria Blacks nyeste smykker. Jeg er især vild med de helt minimalistiske fingerringe, som ligger højt på ønskelisten i både sølv og guld!

Hav en skøn aften, -Oline

Likes

Comments

Heyy.

I går var jeg på Louisiana med min familie for at se de nye udstillinger, spise aftensmad og kigge i den gode museumsbutik. En af deres nyeste udstillinger hed 7 x Rum x Tid og var virkelig flot. Mange af billederne herover er fra udstillingen, mens der også er billeder fra nogle af deres andre udstillinger. Udstillingen bliver der helt til april 2018, så der er god mulighed for at nå at se den. Det er i hvert fald et besøg værd.

Hav en dejlig lørdag aften. -Oline

Likes

Comments