Contains affiliate links

Hey og god eftermiddag!

Så blev det fredag, og det har for mit vedkommende været en meget blid uge / start efter sommerferien. Jeg startede igen efter sommeren i torsdags, hvor vi blot var nede for at hente bøger i en times tid. I dag har jeg kun været i skole til klokken halv 12 - mega rart med tidligt fri om fredagen!

Her for tiden er der leopard-print på alt, og jeg var i starten lidt skeptisk. Dog synes jeg, at printet ser super fedt ud, hvis man blander det med nedtonede farver og basic tøj. Jeg er især vild med alle de leopard-nederdele der findes. Jeg har herover fundet en fra Second Female, som ligger i den lidt lavere prisklasse i forhold til eksempelvis Ganni. Jeg har derudover fundet dette lækre tørklæde på Zaras hjemmeside, som jeg synes ville være vildt fint her til efteråret.

Jeg håber, at I får en fantastisk weekend. -Oline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey og godmorgen!

I går mandag tog min søster og jeg ind til byen for at mødes med min mormor. Vi havde en super hyggelig dag, og det gik op for mig, hvor hyggeligt det egentlig er at tilbringe tid sammen med familie - og det er der i hvert fald tid til i sommerferien.

Vi startede med at tage ud til Copenhagen Street Food på Papirøen, hvor vi fik skøn frokost i solskin - det er sådan et lækkert sted! Derefter tog vi en kanalrundfart, som startede i Nyhavn og tog rundt forbi Den Lille Havfrue, Christiania, Refshaleøen og alle de andre turistede steder, man bare må se i København. Selvom vi udemærket kender alle stederne, var det ret sjovt og en hyggelig måde at nyde solen og København - også sammen med alle turisterne...

Vi sluttede af med en så lækker is i Magnum Pleasure Store i Magasin. Jeg var der sidste år med mine veninder, og det er helt sikkert ikke sidste gang, det skal prøves i år. Jeg elsker virkelig, når man kan designe sit eget, og så smager det jo bare vildt godt!

Herunder er billeder fra dagens outfit. Jeg vil anbefale jer at tage et smut forbi Kongens Nytorv i øjeblikket, da der er en vildt fed væg - Mirror Wave - hvor spejle er malet med de fedeste farver.

Jeg starter forresten på torsdag i skole igen, så prøver virkelig at nyde de sidste dage, selvom jeg også glæder mig meget til niende klasse og skolestart igen.

-Oline

OUTFIT: T-shirt: American Vintage, Nederdel: Levi´s, Tørklæde: Vintage

Likes

Comments

Hey og god eftermiddag!

Herover har jeg samlet en masse billeder fra en helt igennem hyggelig dag i onsdags. Min bedste veninde og jeg havde længe snakket om her i sommerferien at tage en dagstur til Aarhus - Europas kultur-by.

Vi fandt endelig en dag, og i onsdags drog vi så afsted mod den jyske hovedstad. Vi tilbragte hele dagen derover og tog trætte toget tilbage om aftenen.

Vi startede dagen ud med en brunch på Café Drudenfuss, som lå i nærheden af Latinerkvarteret. Derefter fik vi kigget på en masse butikker - både high-street og secondhand. Jeg har aldrig rigtig været i Aarhus på egen hånd, men det var en super hyggelig by, som på mange måder mindede om København - bare mindre.

Ved frokosttid besøgte vi ARoS Aarhus Kunstmuseum, hvor vi kiggede og fik taget en masse fotos af de mange udstillinger og den flotte Rainbow Panorama.

Da solen kom frem slut på eftermiddagen købte vi os en is i Aarhus Street Food. Det var et virkelig hyggeligt sted, hvor en masse forskellige mennesker var samlet, og hvor lækker mad var til at finde. Der var vildt god stemning - alle var glade, og solen skinnede.

Da aftenen nærmede sig, tog vi så tilbage mod Kbh. Det var virkelig en god tur og en god måde at få set en by uden at skulle overnatte og alt muligt... Derudover havde jeg en skøn dag med min veninde, så det er klart ikke sidste gang, vi begiver os ud på en dagstur!

I må have en skøn søndag. -Oline

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey og godmorgen!

Velkommen til et rimelig tideligt indlæg med rigtig gode nyheder. I morges kom Ganni ud med deres helt nye Fall Winter 2017 kollektion, og jeg gik med det samme ind og tjekkede den. Ligesom mange andre er Ganni mit yndlings mærke, og jeg synes, at de er vildt gode til at få noget anderledes og fedt ind i det klassiske. 

Denne kollektion er absolut ingen undtagelse, og jeg er helt vild med det vintertøj, de formår stadig at minde en om sommerens dejlige farver. Jeg er især vild med deres orange farve og selvfølgelig alle de lækre hvide t-shirts!

Ovenstående er kun nogle af de lækre ting, Ganni er kommet ud med, så jeg kan klart anbefale jer at hoppe ind på deres hjemmeside og få fyldt ønskelisten op...

God fredag til jer! -Oline

Likes

Comments

Hey og god eftermiddag!

Forleden dag købte jeg endelig de hvide Converse, som jeg længe har kigget på og også nævnt tildligere på bloggen. Det er vildt lang tid siden mine sidste Converse, men jeg glæder mig så meget til at tage dem i brug igen! Jeg synes virkelig, at de ser fede ud til et par jeans og en t-shirt.

Det vilde var, at jeg fik dem til 300kr kun - hvilket jeg synes er mega billigt og forresten 50% !

Jeg håber, at I nyder de sidste dage af sommerferien -Oline

Likes

Comments