View tracker

Lite bilder från veckan ❤🌞

Idag har jag pluggat å tagit det lugnt.💞😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I helgen var jag på bio. Jag såg på Hitta Doris 😊 Den filmen var riktigt bra, rekommenderar den! Lördagen och Fredagen spenderades med Jonathan 😉 . Söndagen blev det en tur till 421 köpcentrum. Jag fick köpa mig ett par träningsbyxor på intersport. 😄💚

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!♡

Gymnasiets sista år har äntligen börjat! 💚 Idag var det första skoldagen med vanliga lektioner. 😊
Hade skapande och special pedagogik.
Båda kurserna verkar vara kanon roliga! 💙  Jag känner av tröttheten av att den första skolveckan snart är förbi. Dagarna går så himla fort och speciellt när läsåret precis har startat upp och även när det helt plötsligt tar slut. 😂

Igår tog jag det lugnt och njöt utav sen sommaren, vid 18 tiden kom Emma förbi vi pratade och satt ute tills klockan blev 8 först då blev det lite kyligare ute.

Vi kollade på Idol 😉, sen blev hon hemkörd av världen snällaste kille som hon har. ✌ Det var jätte roligt och få träffa henne igen även om det inte varade så länge eftersom vi båda var så himla trötta. 😊

Imorgon blir det först skola, sen jobba och tillsist bio med pojkvännen och min syster!✔

Ha det så bra! 😊 Kram!

Likes

Comments

Idag var det Hulesärken på Hulebäck och ja det märktes kan man lugnt säga.. bussarna var fulla både till och från skolan👎. Det är inget som man kan göra något åt.

Det är väldigt trevligt och roligt att få ha en aktivitet för både 1:or och 2:or.
Jag tycker att det var roligare idag att leda i en aktivitet för de andra klasserna jämfört med att gå runt och få göra andra aktiviteter som de andra anordnar.

För första gången vann vi! Vi kom inte 1:a på bästa aktivitet men 2:a och det duger minst lika bra!♡

Imorgon börjar skolan som vanligt och jag känner mig helt slut.😊

Igår var jag inne i stan och det var hur många pokestop som helst. ❤ Jag fångade flera pokémon, det som förvånade mig var att mina pokémon bollar tog slut och jag kunde inte fånga några andra förens nästa pokestop låst upp sig. Det finns ju överallt hur kan man få slut på sina pokémon bollar då?

Där jag bor finns inte alls så många pokémon eller pokestops. 😊 Därfö var det riktigt kul att få fånga några o Gbg där det kryllar av allt.

Det är väl nu man inser vilken trafikfara man är som vägtrafikant, just när man går där och spelar och är i sin egna lilla värld men det gäller att titta upp så man får en verklighets bild också. ❤

Hoppas att ni har fått en bra start efter semestern!!

Likes

Comments

​I Torsdags var mitt sista sommarlovs pass på jobbet. Det har varit så himla kul och jag har verkligen stor trivits, dock har jag inte prioriterat bloggen. Jag har jobbat obekvämarbetstid vilket säger sig själv att man blir trött. När jag väl varit ledig har jag bara tagit de lugnt och glömt bort bloggen. 

Imorgon börjar skolan, 3an ska jag börja i. Redan liksom.. men det ska bli roligt att få komma tillbaks igen.

I Torsdags eftermiddag träffade jag Sarah, hon hade jag inte träffat på hur länge som helst typ ett halv år eller nått.

I Fredags tog jag det lugnt och vaknade upp hos Jonathan, vi tog de lugnt och bara slappade. Jag fick köpt mig ett nytt finmedel på Kicks för ca 275 kronor. 

Igår träffade jag Natalie, Emma, Koffe och Jonathan. Vi åkte till Lager 157, jag köpte 2 par jeans för 150 kronor styck och ett svart linne för 100 kronor, allt gick på 400 kronor. Inte alls dåligt, bra pris hoppas att kvalite´n håller sig också!          Därefter blev det att åka till Munkebäcks Max där vi alla njöt av den goda maten.

Sen tog vi oss tillbaka till Emma och Koffe, dock bara jag kvar. Haha men det funkade alldeles utmärkt. Koffe var väldigt snäll som skjutsade hem igen, så jag kunde träffa dom till 22 istället för 20:00 då min pappa skulle komma och hämta mig.

Jag är väldigt glad över att jag jobbat såpass mycket och tjänat de pengarna + de nya människorna som jag har lärt känna på jobbet. <3 

Idag firade vi pappa han blev 48 år. Vi åt god mat ( Tacos ) och sen tårta till efterrätt. Alltid roligt med gäster speciellt när de diskuterar vissa saker då ena sidan har motsättningar och inte alls tycker lika dant.

Hejdå, nu ska jag fortsätta att njuta av mitt sommarlov.
Likes

Comments

Kärlek


I sommar blev den en mini resa tillsammans med min kille å hans familj. 💙 Det var jätte trevligt att få vara med och det är något som jag uppskattar väldigt mycket. ✌

Godnatt ♡♡

Likes

Comments

Nyheter

Jag och syster bestämde oss för att gå ut en stund i det fina vädret innan middagen och efter jobbet. ❤✌

De sista jobb dagarna börjar gå mot sitt slut och sen nästa vecka börjar skolan igen. ❤💙

Härligt att få vara ledig lite innan skolan början.  😘

Likes

Comments

Vänner

En trött dag idag, om något imorgon jobbar jag igen. 💚 Så det blir att ta de lugnt och njuta av dagens ledighet. ❤🌞

Idag har jag inte gjort så himla mycket Jonathan kom förbi en stund, ja och sen då jag tvättade och handlade. 😁🎊 Vad mer ska man hitta på när man är kattvakt samtidigt men Natte är den finaste som finns.. ❤🌞 Han är inte så svår skött.

Igår kom jag hem på förmiddagen tog de lite lugnt jag grejade en massor innan jag åkte till Jenny och Fredrik och hur tog jag mig dit? Jo med cykeln såklart... 6 min att cykla dit eller nått sånt och såklart nedför härligt, härligt. ❤💖

Nu har jag gjort klart de sista för dagen. 💙😄  Kram♡♡

Likes

Comments

Vänner

Det finaste är med ens närmaste vänner är att dom finns där, de försvinner inte slumpmässigt. ❤ Man tar hand om sina vänner, man håller kontakten med dom som man verkligen vill ha kvar. Det som är mindre uppskattat är att vänner bara försvinner men det är en lättnad över att få veta vilka som är äkta.

Ta inte förgivet vilka som står vid din sida, bli inte besviken, livet går vidare.💚✌

Sommarlovet rusar iväg, bara några ynka få veckor kvar av sommaren..
Snart är det skolstart igen, nämligen 3an som väntar.. men dit längtar man inte till. 😄❤

I sommar jobbar jag och det är hur kul som helst att vara där.  ✔ Känns kanon! ❤ 🌞 

Idag har jag bara grejat precis som igår, det gjordes massa sysslor. ❤
Men känns så härligt när det väl är färdigt. Nä nu ska jag ta ner tvätten och gå och lägga mig. 💙💚😄

Ha de super!

Likes

Comments

Vänner

Gud vad fort tiden går, redan för ett år sedan klarade jag teoriprovet på andra försöket med 55 poäng.  ❤

Tänk hur mycket plugg det ligger bakom ett körkort, men i efterhand var tiden värt all stress och press!♡

Imorgon ska jag jobba och kommer jobba hela helgen! Ser verkligen fram emot att få jobba under helgen. ❤

Idag var jag med Emma själv, vi pratade och hade det trevligt men för det mesta av tiden satt vi ute. Något som vi har gemensamt är att vi inte kan laga mat,asså nej det går inte.😄💟

😊 Inatt sov Jonathan hos mig och jag hos han natten innan. ❤ Både jag och han har fått sommarjobb så det är toppen!💚 Nu ska jag lägga mig i sängen och bädda klart sängen!

Likes

Comments