Kärlek

Spring inte iväg, är det en röst som säger. Hjärnan tänker så att det knakar, men hjärtat ber mig vänta.

Tanken släpper sig fri då känslan vill fly. den är förvirrad och vet därmed inte vad den ska känna.

Magen svir medan huvudvärken bultar, det finns inget att övervinna så varför kämpa?

Ilskan möts mot ett gott hjärta som inte vill ont, ilskan tar snabbt över och vill förstöra, eftersom man får ändå passa på, ska det kkännas så ska deet. Med gommen vid din mun står jag och spyr, ja ångrar mig genast ville bara känna den härliga känslan igen, fast med hat istället för glädje. Livet blir inte bättre om jag diggar loss, YOLO men det kommer att sätta sina spår, eftersom jag önskar och drömmer mig bort... till en plats som ej existerar. Yes I'm fine! För mina känslor är inte värda att kännas.

Gott nytt år <3

Likes

Comments

Jag klarar mig, jag klarar mig fint.❤

Något som jag tycker är så bra med människor är att vi kan anpassa oss så himla enkelt. Ena stunden är vi beroende men i nästa stund inte alls, människor påverkas av miljön och det är en del utav allt som formar oss. Vi är beroende av andra eftersom vi är flockdjur men när något förändras vänjer vi oss snabbt, allt ifrån de positiva till de negativa. ❤
Något jag uppskattar något mindre är att man säger så mycket till de personerna som betyder som mest och som står en närmast, men så fort allt vänder från de positiva till de negativa, är det inte många ord som har betydelsen kvar, vilket gör oss less.
En besvikelse uppstår som man egentligen vet att man kommer att känna förr eller senare men personen har fått dig blind för inget kunde bli bättre heller hur?

Detta är den verkligen vi lever i, även fast vi alla vet vänder det upp och ner ja då blir det plask pannkaka.
I den stunden då allt ska vända, det är då man vet att man inte längre befinner sig lika nära och detta kan ske över en natt/dag eller kväll. Jag säger bara What!?!💣 vän till ovän..

Jag blev en stor tickande bomb, jag hade inte gjort något fel, varför?Lögn?  Vad jag bara för blind?

I min värld existerar inte omvärlden då mitt fokus sätts på en, men så fungerar inte alla. Jag visste inte vad jag skulle säga för varje gång befann jag mig inte där psykiskt, även om du fysiskt var brevid mig och tröstade mina tårar.
Allt kändes så bra, när ja hörde ett.. men det var bara en lättnad för mig, det fanns inget försök. Ditt  hjärta var redan påväg.. medans mitt stannade kvar.

Alla fungerar olika.
Kändes som du sa till mig pågång på gång att göra något som jag faktiskt inte kan. " Det är som att säga till en som sitter i rullstol att resa sig upp"
Alla är olika så ta lärdom och försök att förstä för ni båda får nya erfarenheter. Man måste försöka, så länge något tilltalar än finns de hopp.
Men jag trodde aldrig, aldrig inte av en sån som dig, där slocknade lampan och fram kom en iskall vind som åkte förbi mig, då känslan inte längre var där.

Jag har vant mig, dock gick jag ut första gången sedan en vecka tillbaks. Jag har varit så himla trött och efter det ena kommer det amdra, men skit it. 👌Jag lär känna mer och det är en dälig egenskap. Men jag lär mig samtidigt att ta det försiktigt för man vill inte känna mer än nödvändigtvis. - Jag älskar dig fast jag hatar dig.

Likes

Comments

Orden som är sagt svider, med ett hjärta som ej lider.

Varje natt sussar samma tankar, om och om igen, min hjärna vill inte veta av sanningen och vill dra mig tillbaks. Mina tankar far och flyr, snälla du gör mig yr.

Jag vet vilka ursäkter jag avskyr, de är helt orimliga fast ändå rimliga. Det känns som att jag står här och kan se de som du ser men till din styra använder du dig utav din svaghet. Du har tagit mig till verkligheten tack gode gud, jag känner en lättnad av att veta att inte livet suger utan bara dess perioder.

Jag behöver inte veta mer, vet redan tillräckligt men jag trodde annat något som man vanligtvis inte ser när man är blind. Klart att man tror gott, men hos alla finns det något ont.

Inatt kom ännu ett svar, samma ursäkt. Hur många gånger har man inte hört de? Hur kan det ens gå så snett, men alltid finns det något bättre.

Människan nöjer sig aldrig och alltid ska det finnas nått trots att man säger att man är nöjd så kommer det fram förr eller senare,

Jag vet att man inte kan förlita sig på allt och alla, men detta kom så seriöst. Jag trodde inte, ingen trodde men vi båda visste.

Detta är helt naturligt men jag känner bara att upptäcken kom lite för sent........

Men jag har slutat att tro, för det finns bättre saker att finna hopp för.

Varför ska man tro på något som inte existerat och som man har fått bekräftat, säg mig.. vet du? Men samtidigt jag ska inte lägga mig ner för de.

- Alla har en åsikt/tanke eller känsla att förmedla låt de inte hindra dig.


Likes

Comments

Ibland går det inte som man vill, det är något man inte kan styra över.  Alla möter på motgångar, men det tar sin tid att passera dom, om man hade varit död hade man inte känt av smärtan och gråten från ens själv. Det är viktigt att njuta och leva, trots motgångar kommer allt blir bra till slut.

Jag finner inga ord, kan inte begripa, men jag antar att detta är naturligt att leva.

Gråten känns både fysiskt och pyskist, men jag lovar att detta inte hindrar mig från att leva,

Jag kommer, låt de bara ta sin tid. 

Med rädslan över att förlora, gör en svag. 

Jag vill inte mer än att lita på mitt leende.

Hela jag är någon annan stans bortom horisonten, jag är långt, lång bort, jag väcks snart och inser att det inte är en dröm.

Likes

Comments

Lite bilder från veckan ❤🌞

Idag har jag pluggat å tagit det lugnt.💞😁

Likes

Comments

I helgen var jag på bio. Jag såg på Hitta Doris 😊 Den filmen var riktigt bra, rekommenderar den! Lördagen och Fredagen spenderades med Jonathan 😉 . Söndagen blev det en tur till 421 köpcentrum. Jag fick köpa mig ett par träningsbyxor på intersport. 😄💚

Likes

Comments

Hejsan!♡

Gymnasiets sista år har äntligen börjat! 💚 Idag var det första skoldagen med vanliga lektioner. 😊
Hade skapande och special pedagogik.
Båda kurserna verkar vara kanon roliga! 💙  Jag känner av tröttheten av att den första skolveckan snart är förbi. Dagarna går så himla fort och speciellt när läsåret precis har startat upp och även när det helt plötsligt tar slut. 😂

Igår tog jag det lugnt och njöt utav sen sommaren, vid 18 tiden kom Emma förbi vi pratade och satt ute tills klockan blev 8 först då blev det lite kyligare ute.

Vi kollade på Idol 😉, sen blev hon hemkörd av världen snällaste kille som hon har. ✌ Det var jätte roligt och få träffa henne igen även om det inte varade så länge eftersom vi båda var så himla trötta. 😊

Imorgon blir det först skola, sen jobba och tillsist bio med pojkvännen och min syster!✔

Ha det så bra! 😊 Kram!

Likes

Comments

Idag var det Hulesärken på Hulebäck och ja det märktes kan man lugnt säga.. bussarna var fulla både till och från skolan👎. Det är inget som man kan göra något åt.

Det är väldigt trevligt och roligt att få ha en aktivitet för både 1:or och 2:or.
Jag tycker att det var roligare idag att leda i en aktivitet för de andra klasserna jämfört med att gå runt och få göra andra aktiviteter som de andra anordnar.

För första gången vann vi! Vi kom inte 1:a på bästa aktivitet men 2:a och det duger minst lika bra!♡

Imorgon börjar skolan som vanligt och jag känner mig helt slut.😊

Igår var jag inne i stan och det var hur många pokestop som helst. ❤ Jag fångade flera pokémon, det som förvånade mig var att mina pokémon bollar tog slut och jag kunde inte fånga några andra förens nästa pokestop låst upp sig. Det finns ju överallt hur kan man få slut på sina pokémon bollar då?

Där jag bor finns inte alls så många pokémon eller pokestops. 😊 Därfö var det riktigt kul att få fånga några o Gbg där det kryllar av allt.

Det är väl nu man inser vilken trafikfara man är som vägtrafikant, just när man går där och spelar och är i sin egna lilla värld men det gäller att titta upp så man får en verklighets bild också. ❤

Hoppas att ni har fått en bra start efter semestern!!

Likes

Comments

​I Torsdags var mitt sista sommarlovs pass på jobbet. Det har varit så himla kul och jag har verkligen stor trivits, dock har jag inte prioriterat bloggen. Jag har jobbat obekvämarbetstid vilket säger sig själv att man blir trött. När jag väl varit ledig har jag bara tagit de lugnt och glömt bort bloggen. 

Imorgon börjar skolan, 3an ska jag börja i. Redan liksom.. men det ska bli roligt att få komma tillbaks igen.

I Torsdags eftermiddag träffade jag Sarah, hon hade jag inte träffat på hur länge som helst typ ett halv år eller nått.

I Fredags tog jag det lugnt och vaknade upp hos Jonathan, vi tog de lugnt och bara slappade. Jag fick köpt mig ett nytt finmedel på Kicks för ca 275 kronor. 

Igår träffade jag Natalie, Emma, Koffe och Jonathan. Vi åkte till Lager 157, jag köpte 2 par jeans för 150 kronor styck och ett svart linne för 100 kronor, allt gick på 400 kronor. Inte alls dåligt, bra pris hoppas att kvalite´n håller sig också!          Därefter blev det att åka till Munkebäcks Max där vi alla njöt av den goda maten.

Sen tog vi oss tillbaka till Emma och Koffe, dock bara jag kvar. Haha men det funkade alldeles utmärkt. Koffe var väldigt snäll som skjutsade hem igen, så jag kunde träffa dom till 22 istället för 20:00 då min pappa skulle komma och hämta mig.

Jag är väldigt glad över att jag jobbat såpass mycket och tjänat de pengarna + de nya människorna som jag har lärt känna på jobbet. <3 

Idag firade vi pappa han blev 48 år. Vi åt god mat ( Tacos ) och sen tårta till efterrätt. Alltid roligt med gäster speciellt när de diskuterar vissa saker då ena sidan har motsättningar och inte alls tycker lika dant.

Hejdå, nu ska jag fortsätta att njuta av mitt sommarlov.
Likes

Comments

Kärlek


I sommar blev den en mini resa tillsammans med min kille å hans familj. 💙 Det var jätte trevligt att få vara med och det är något som jag uppskattar väldigt mycket. ✌

Godnatt ♡♡

Likes

Comments