Hejsan, dagarna går men tiden återstår!

Nu är det praktiken som sätter fart, det är verkligen hur roligt som helst. De får mig att tänka på annat, bara att stänga av allt för en dag, för att sedan koppla på allt igen när man är hemma. Jag behöver ta denna tiden, för att bara få vara, bara få vänja mig och ta reda på vad jag känner och vill. Jag kan inte stanna, trots den höga vind som ständigt befinner sig vid liv. Allt jag behöver göra är att sätta fart och släppa allt bara för några dar.

Jag vill inte stanna utan passera förbi men omöjligt som det är med den höga kraftiga vind som tynger mig ner. Vart är mina vingar? När jag skulle behöva dom som mest?! Jag skulle behöva ta en paus från verkligheten och bara få vara, kanske bara lite grann. Jag skulle vilja blunda och fantisera mig bort. Jag skulle behöva ta semester!

Allt känns så kallt men ändå så varmt.

Hoppas ni har en goo heelg!

Likes

Comments

Kärlek, Citat, Kärlek, Mina drömmar, Vänner

En dag som denna, de flesta av oss är singlar, har ett förhållande, nyss blivit skild eller gift sig.  Alla hjärtans dag är en dag man delar med sig utav sin kärlek. Där man tänker på de som betyder och uppskattar de människor som får en att må bra, de som man inte kan klara sig utan. För de finns där, vissa av er har som sagt en familj.
Ge varandra omtanke och bilda en fantastisk gemenskap. Oavsett med vem eller vilka! Sålänge de förgyller ditt liv och ger dig positiv engeri. En dag som denna behöver man visa sin tacksamhet och uppskattning till sin omgivning.
💙 KÄRLEK TILL ER ALLA 😚

Likes

Comments

Kärlek

Skolan sätter fart med världens fart..
Allt sätter fart, kom och hjälp mig snart.

Vad skulle hända om du fick en fena? Hade du skaffat dig en mitten bena?

Om du gick och gick och en dag fick fnatt hade du sökt efter en skatt?

Hej alla!♡
Mina dagar går verkligen upp och ner,jag känner mig helt ostabil.
Jag ler dagarna ut, men till vilken nytta.. Jag vill få mig själv till att få i min egna lög och att den en dag ska representera sanning.

Jag hoppas att jag känner mig bättre snart, för det är min önskan..💗

Jag ser på mig själv, tänker och funderar. Jag vet vad jag vill, jag vet om vad jag känner...men det krockar bara med mina händer.
Jag är säker på min sak men ändå osäker, ser ingen topp, snarare en dal och där bakom horisonten befinner sig ett bad. Ditt man kan gå och koppla av för det behöver alla ett tag.

Längtar till sommaren få känna solen mot min kind och känna den underbara härliga värmen som kommer som ett sving. 💗 Samtidigt vill ja ha snö och is, för när isen spricker det är då jag vet att jag inte orkar med mer.
Solen utstrålar värme och den värmen behöver jag känna ett tag för att jag ska kunna bli jag. 😆✌

Puss och kram!😚
Hoppas ni får en underbar trevlig softvärd helg.. 💗💗🦄

Likes

Comments

Kärlek


Allt känns inte längre knäppt bara som en enkelt ostabil käpp. Jag vet inte längre vad, snälla kan vi slå vad?

Mitt hjärta dunkar så jag druknar. Ingen ser, ingen vet, ingen förstår, kanske var det bara jag som missförstod.

Jag blir yr, kan någon se mig i skyn? Jag fall, antar att det var i min hall.

Allt är svart som natten då jag brukar se katten.
Tänk om livet hade varit bra, då hade man mått bra.

Likes

Comments

Kärlek

Spring inte iväg, är det en röst som säger. Hjärnan tänker så att det knakar, men hjärtat ber mig vänta.

Tanken släpper sig fri då känslan vill fly. den är förvirrad och vet därmed inte vad den ska känna.

Magen svir medan huvudvärken bultar, det finns inget att övervinna så varför kämpa?

Ilskan möts mot ett gott hjärta som inte vill ont, ilskan tar snabbt över och vill förstöra, eftersom man får ändå passa på, ska det kkännas så ska deet. Med gommen vid din mun står jag och spyr, ja ångrar mig genast ville bara känna den härliga känslan igen, fast med hat istället för glädje. Livet blir inte bättre om jag diggar loss, YOLO men det kommer att sätta sina spår, eftersom jag önskar och drömmer mig bort... till en plats som ej existerar. Yes I'm fine! För mina känslor är inte värda att kännas.

Gott nytt år <3

Likes

Comments

Jag klarar mig, jag klarar mig fint.❤

Något som jag tycker är så bra med människor är att vi kan anpassa oss så himla enkelt. Ena stunden är vi beroende men i nästa stund inte alls, människor påverkas av miljön och det är en del utav allt som formar oss. Vi är beroende av andra eftersom vi är flockdjur men när något förändras vänjer vi oss snabbt, allt ifrån de positiva till de negativa. ❤
Något jag uppskattar något mindre är att man säger så mycket till de personerna som betyder som mest och som står en närmast, men så fort allt vänder från de positiva till de negativa, är det inte många ord som har betydelsen kvar, vilket gör oss less.
En besvikelse uppstår som man egentligen vet att man kommer att känna förr eller senare men personen har fått dig blind för inget kunde bli bättre heller hur?

Detta är den verkligen vi lever i, även fast vi alla vet vänder det upp och ner ja då blir det plask pannkaka.
I den stunden då allt ska vända, det är då man vet att man inte längre befinner sig lika nära och detta kan ske över en natt/dag eller kväll. Jag säger bara What!?!💣 vän till ovän..

Jag blev en stor tickande bomb, jag hade inte gjort något fel, varför?Lögn?  Vad jag bara för blind?

I min värld existerar inte omvärlden då mitt fokus sätts på en, men så fungerar inte alla. Jag visste inte vad jag skulle säga för varje gång befann jag mig inte där psykiskt, även om du fysiskt var brevid mig och tröstade mina tårar.
Allt kändes så bra, när ja hörde ett.. men det var bara en lättnad för mig, det fanns inget försök. Ditt  hjärta var redan påväg.. medans mitt stannade kvar.

Alla fungerar olika.
Kändes som du sa till mig pågång på gång att göra något som jag faktiskt inte kan. " Det är som att säga till en som sitter i rullstol att resa sig upp"
Alla är olika så ta lärdom och försök att förstä för ni båda får nya erfarenheter. Man måste försöka, så länge något tilltalar än finns de hopp.
Men jag trodde aldrig, aldrig inte av en sån som dig, där slocknade lampan och fram kom en iskall vind som åkte förbi mig, då känslan inte längre var där.

Jag har vant mig, dock gick jag ut första gången sedan en vecka tillbaks. Jag har varit så himla trött och efter det ena kommer det amdra, men skit it. 👌Jag lär känna mer och det är en dälig egenskap. Men jag lär mig samtidigt att ta det försiktigt för man vill inte känna mer än nödvändigtvis. - Jag älskar dig fast jag hatar dig.

Likes

Comments

Orden som är sagt svider, med ett hjärta som ej lider.

Varje natt sussar samma tankar, om och om igen, min hjärna vill inte veta av sanningen och vill dra mig tillbaks. Mina tankar far och flyr, snälla du gör mig yr.

Jag vet vilka ursäkter jag avskyr, de är helt orimliga fast ändå rimliga. Det känns som att jag står här och kan se de som du ser men till din styra använder du dig utav din svaghet. Du har tagit mig till verkligheten tack gode gud, jag känner en lättnad av att veta att inte livet suger utan bara dess perioder.

Jag behöver inte veta mer, vet redan tillräckligt men jag trodde annat något som man vanligtvis inte ser när man är blind. Klart att man tror gott, men hos alla finns det något ont.

Inatt kom ännu ett svar, samma ursäkt. Hur många gånger har man inte hört de? Hur kan det ens gå så snett, men alltid finns det något bättre.

Människan nöjer sig aldrig och alltid ska det finnas nått trots att man säger att man är nöjd så kommer det fram förr eller senare,

Jag vet att man inte kan förlita sig på allt och alla, men detta kom så seriöst. Jag trodde inte, ingen trodde men vi båda visste.

Detta är helt naturligt men jag känner bara att upptäcken kom lite för sent........

Men jag har slutat att tro, för det finns bättre saker att finna hopp för.

Varför ska man tro på något som inte existerat och som man har fått bekräftat, säg mig.. vet du? Men samtidigt jag ska inte lägga mig ner för de.

- Alla har en åsikt/tanke eller känsla att förmedla låt de inte hindra dig.


Likes

Comments

Ibland går det inte som man vill, det är något man inte kan styra över.  Alla möter på motgångar, men det tar sin tid att passera dom, om man hade varit död hade man inte känt av smärtan och gråten från ens själv. Det är viktigt att njuta och leva, trots motgångar kommer allt blir bra till slut.

Jag finner inga ord, kan inte begripa, men jag antar att detta är naturligt att leva.

Gråten känns både fysiskt och pyskist, men jag lovar att detta inte hindrar mig från att leva,

Jag kommer, låt de bara ta sin tid. 

Med rädslan över att förlora, gör en svag. 

Jag vill inte mer än att lita på mitt leende.

Hela jag är någon annan stans bortom horisonten, jag är långt, lång bort, jag väcks snart och inser att det inte är en dröm.

Likes

Comments

Lite bilder från veckan ❤🌞

Idag har jag pluggat å tagit det lugnt.💞😁

Likes

Comments

I helgen var jag på bio. Jag såg på Hitta Doris 😊 Den filmen var riktigt bra, rekommenderar den! Lördagen och Fredagen spenderades med Jonathan 😉 . Söndagen blev det en tur till 421 köpcentrum. Jag fick köpa mig ett par träningsbyxor på intersport. 😄💚

Likes

Comments