Jag har tappat suget och intresset för spel. Jag loggar inte ens in på steam eller battlenet längre. Mötet på kommunhuset gick ju bra i alla fall, dom var inte särskilt oroliga för Chelsea men var tvungna att göra en utredning om hur hon har det och hur hon mår osv.. Det köper jag, jag var faktiskt redan inställd på det efter allt R hade slängt ur sig till dom... Jag är ganska öppen med mitt liv och vad som händer kring mig och Chelsea så jag berättade min syn på saken och min verklighet och nu är det upp till dom att bilda sig en uppfattning.

Jag känner att jag har blivit kass på att skriva på min blogg men med tanke på allt som händer i mitt liv just nu så får det vara så..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag var på väg att dra mig tillbaka, på gränsen att klämma mig in i mitt trygga skal och sluta helt med sociala medier. Men sen slog det mig, varför skulle jag?! Min sociala fobi var på väg att bli bättre och jag fick ett bakslag, ganska kraftigt bakslag! Jag tänker inte hålla käft om det.. jag och R har separerat och jag ville sköta det snyggt med alla korten på bordet. Allt för att Chelsea ska ta så liten skada som möjligt! Jag är den som sett till att hennes behov har blivit tillgodosedda! Jag är den som har varit noggrann med att hon ska ha ett stabilt känslosinne! Jag är den som sett till att hon har rena kläder! Eller kläder alls för den delen! Jag är den som sett till att hon har näringsrik mat! Jag är den som gått på knäna och det fullständigt av den eviga kärleken jag känner för min underbara dotter! Den andre? Den var upptagen med datorspel, missade sin dotters första tid i livet för att den där datorn, den var bättre än allt annat!
Idag fick jag ett samtal som gjorde att mitt hjärta slog dubbelt! "Hej, jag ringer från socialen. Pappan till din dotter är orolig för henne."
Jag har sagt att han får hälsa på henne och träffa henne när han vill för att han är hennes pappa, om han är orolig kan han väl bara komma hit?! Hur kan man göra nått sådant sjukt?! Jag förstår det inte! Här lägger jag alla korten på bordet och till gensvar får man elakheter efter sig?! Tack, verkligen! Jag kommer aldrig mer kunna vara trevlig mot den personen igen! Aldrig mer kunna lita på någon! Aldrig mer få drömma om ett bättre liv..

Jag är inte perfekt! Jag gjorde fel val redan i skolåldern och det är något som jag brottas med än idag! Jag försöker åtminstone rätta till mina misstag!

  • 132 Readers

Likes

Comments

​Så, från att ha druckit ca 2 liter cola, käka en påse chips och bara massa skräpmat om dagen så har jag slutat tvärt, jag har som regel att jag får dricka en 33 cl cola och lite chips eller liknande på lördagar. Jag är snart inne på min tredje vecka och just nu så mår jag så bra! Mitt humör är stabilare (okej att man kan ha PMS ändå), Min hy är mycket finare och jag har så mycket mer energi! Det kan omöjligt vara inbillning! Godis har jag aldrig gillat så det är inget som jag känt sug efter ändå men i ca en och en halv vecka har jag haft bultande huvudvärk, kallsvettats och mått allmänt skit. Det blir en form av beroende så abstinens antar jag att man kan kalla det. Nu ska jag spela lite och sen gå och lägga mig!

Likes

Comments

Jag tyckte det kunde vara lite roligt med fakta om mig så jag tänkte rada upp 5 fantastiska saker om mig!

1. Jag är ateist!
Jag tror inte på att det finns någon Gud, jag har gått ur svenska kyrkan och vill inte gifta mig i en kyrka, jag vill inte heller bli begravd eller ha begravningsceremoni i kyrka. Min döda kropp får mer än gärna delas upp och delas ut till folk som behöver organ eller också kan min kropp gå till forskning! Jag ser min kropp som ett skal, den används bara för att jag ska kunna leva och om den begravs så blir det som att kassera den för att den är använd.

2. Jag kan inte slicka på glasspinnar!
Inte heller klubbpinnar i papper eller trä. Jag hade hellre sprungit till Kina för att jag tycker det är så obehagligt!

3. Jag har nästan alltid innetofflor på mig hemma!
Ibland för att jag tycker det är kallt, ibland för att jag vill slippa känna när man trampar på gruskorn, ibland som vana att ha det.

4. Jag har bara haft feber 2 gånger i mitt liv!
Det låter konstigt, jag får inte feber hur sjuk jag än blir. Halsfluss- ingen feber. Körtelfeber- ingen feber. Lunginflammation- ingen feber. Skönt tänker ni, nej det är inte skönt för febern hjälper till att döda bakterier så det tar mycket längre tid att bli frisk!

5. Jag älska att vara hemma!
Det betyder inte att jag avskyr att vara någon annan stans, jag tycker bara att det är så skönt att bara kunna vara som man är och slappna av.

  • 132 Readers

Likes

Comments

Jag har haft en adhd dipp, kan jämföras med bipolär dipp fast ändå inte. Jag blir inte manisk i samma bemärkelse. Jag köper inte onödiga saker, istället så slänger jag saker, rensar ut saker och säljer saker. Detta kan låta som någonting positivt och för plånboken är det ju det men i mitt allmänna mående känner jag mig trött och förvirrad. Jag är orkeslös, nedstämd, tillbakadragen, har huvudvärk, spänd i käkarna, ont i kroppen. Ja, listan kan nog bli flera kilometer lång! Jag har inte ens satt mig vid datorn på flera dagar. Jag har helt enkelt inte orkat spela någonting alls!
Men det har hänt bra saker också, igår till exempel så träffade jag och Chelsea Liam. Dom ville inte lämna varandra och när det var dags för Liam att gå så blev Chelsea jätteledsen 😢. Hon pratar så mycket om Liam dagarna i ända och jag önskar verkligen att dom fick träffas oftare!
I lördags var jag och Chelsea med och tittade på när Challe målade, duktigt där! Sedan hjälpte jag till lite också medan Chelsea lekte med en sjungande tomte! (Ja, en tomte! Mitt i sensommaren!)
Idag har jag tvättat och känt hur utrensningsmanin börjat släppa och tänkt "vad fan sysslar jag med?!". Mitt annars städade och undanröjda hem (undantag från när Chelsea leker) ser ut som ett rent ut sagt helvete! Jag får panik på röran istället! Så nu ska jag bara sälja iväg det som folk sagt att dom vill köpa sen kan jag äntligen börja se lite harmoni i mitt hem och känna lite lugn!

  • 136 Readers

Likes

Comments

Går när jag hämtat Chelsea från föris så gick vi till biblioteket och fikade lite och Tova kom så uppfanns en ny lek, "kaninbowling med kastanj"! Sedan fick hon leka av sig i bibblans lekhörna! Det tog inte lång tid innan hon hade krupit in i en kant och slog sig precis bredvid ögat, det gick dock över fort och hon sa att det inte gjorde ont efter tröst, men det gör ont i mammahjärtat när liten slår sig!

Efter en stund åkte vi hem och pusslade och läste lite, lillan blev trött efter en stund och ville kolla lite på tv så det fick hon göra en stund!

Idag har vi varit på Vanningen och nu är Chelsea så trött att hon orkar ingenting så hon får spela en liten stund på min padda, kan hända att hon somnar när som helst och det går hur bra som helst att ta en liten powernap nu! Det är jag med sugen på!

  • 135 Readers

Likes

Comments

Helt ärligt, inte för mycket! Eftersom Chelsea har börjat vara på förskolan Onsdagar också (fast jag inte går skolan då) mellan 9-14, förskolan tyckte att hon skulle vara där mer eftersom hon kommer inte ens upp i 15 timmar i veckan på förskolan om hon bara är där när jag är i skolan, så har jag målat lite ljushållare och ljusstakar. Blev lite för nöjd med resultatet! Jag hade en del som var glas och en ljusstake till blockljus som var i kopparfärg vilket inte alls passar in hos oss för att jag har inrett allt med svart, vitt eller grått men jag gillade den ändå, så jag bestämde att den skulle bli svart! Dom höga ljusstakarna i bakgrunden var tidigare i frostat glas och jag var så trött på dom att jag bara ville kräka på dom! Efter det så har jag inte gjort ett smack mer än nödvändigt! Jag har varit onaturligt trött och haft ont i huvudet så Rickard fick laga mat medan jag underhöll Chelsea vilket var ganska lätt idag för hon var jättetrött när jag hämtat henne på förskolan! Så ja, det var i stort sett hur min dag har sett ut! 

Likes

Comments

Sitter i skolan nu, har samhälle för att vara noggrann!! Nästan klar med inlämningsuppgiften jag har men det är en tung uppgift, handlar om kriget i Afghanistan. Jag har dragit ut på den under så lång tid nu för att jag tycker att det är så jobbigt att skriva om och om jag tycker den är jobbig att skriva om så kan man ju ganska enkelt förstå att det är ingenting jämfört med alla som tvingas leva i det och fly från det, lämna allt man känner till för att komma till en okänd plats, dessutom resan till den nya platsen är riskfylld, kvinnor, barn och vi ska inte glömma att män finns också, risken att man dör på flykten är sannolik! Avskyr bilderna man får se på nätet, klippen som sänds på tv för att donera och hjälpa dom utsatta! Jag avskyr dem inte för att dom visas utan för att det är verkliga händelser! Så här ser vissa delar av världen ut! Så fort jag tänker på kriget så är bilden av 4 åringen som drunknade på flykten som fastbränd på min hornhinna! Tänk alla dom som överlever men får men, ärrade för livet och förlorat någon närstående! Mitt hjärta gråter för alla som har drabbats!

  • 139 Readers

Likes

Comments

Eftersom jag ofta får för mig att jag ska sitta och bara kolla på kläder på hm.com och ofta tycker dom har väldigt fina kläder, Chelsea har en del kläder därifrån, jag med för den delen men jag köper mer kläder till henne än vad jag gör till mig själv.. I alla fall så har jag valt ut lite kläder i Chelseas storlek som jag tyckte var fint!

Likes

Comments

När jag hämtade Chelsea innan så bestämde vi oss för att ta en omväg hem för att även om det var ruggigt och lite småkyligt så var det ändå trevligt med lite extra luft. Jag hade som vanligt igång Poke'mon Go i bakgrunden när plötsligt en Evee dök upp och det var precis vad jag behövde för att evolva, fick till min besvikelse inte Vaporeon som jag önskade utan jag fick Flareon för tredje gången... Sen var Chelsea ganska trött så hon fick titta lite film, när hon hade samlat ny energi blev det lite bus och middag, efter middagen mös vi lite, rickard busade lite med henne och sedan var det dags för henne att göra sig klar för sängen! Vi avslutade dagen med "crazy face". Upptäckte att Chelsea behöver fortfarande öva lite på sina gömställen när man leker kurragömma.. Men hon är ju väldigt duktig att hon åtminstone försöker. Jag fick igång min kraschade hårddisk men när jag spelade så kunde jag bara sitta och vänta på att den skulle krascha igen så det blev bara en timmes spel idag. Imorgon blir det skola för min del och Chelsea ska till förskolan!

Likes

Comments