​Så, från att ha druckit ca 2 liter cola, käka en påse chips och bara massa skräpmat om dagen så har jag slutat tvärt, jag har som regel att jag får dricka en 33 cl cola och lite chips eller liknande på lördagar. Jag är snart inne på min tredje vecka och just nu så mår jag så bra! Mitt humör är stabilare (okej att man kan ha PMS ändå), Min hy är mycket finare och jag har så mycket mer energi! Det kan omöjligt vara inbillning! Godis har jag aldrig gillat så det är inget som jag känt sug efter ändå men i ca en och en halv vecka har jag haft bultande huvudvärk, kallsvettats och mått allmänt skit. Det blir en form av beroende så abstinens antar jag att man kan kalla det. Nu ska jag spela lite och sen gå och lägga mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tyckte det kunde vara lite roligt med fakta om mig så jag tänkte rada upp 5 fantastiska saker om mig!

1. Jag är ateist!
Jag tror inte på att det finns någon Gud, jag har gått ur svenska kyrkan och vill inte gifta mig i en kyrka, jag vill inte heller bli begravd eller ha begravningsceremoni i kyrka. Min döda kropp får mer än gärna delas upp och delas ut till folk som behöver organ eller också kan min kropp gå till forskning! Jag ser min kropp som ett skal, den används bara för att jag ska kunna leva och om den begravs så blir det som att kassera den för att den är använd.

2. Jag kan inte slicka på glasspinnar!
Inte heller klubbpinnar i papper eller trä. Jag hade hellre sprungit till Kina för att jag tycker det är så obehagligt!

3. Jag har nästan alltid innetofflor på mig hemma!
Ibland för att jag tycker det är kallt, ibland för att jag vill slippa känna när man trampar på gruskorn, ibland som vana att ha det.

4. Jag har bara haft feber 2 gånger i mitt liv!
Det låter konstigt, jag får inte feber hur sjuk jag än blir. Halsfluss- ingen feber. Körtelfeber- ingen feber. Lunginflammation- ingen feber. Skönt tänker ni, nej det är inte skönt för febern hjälper till att döda bakterier så det tar mycket längre tid att bli frisk!

5. Jag älska att vara hemma!
Det betyder inte att jag avskyr att vara någon annan stans, jag tycker bara att det är så skönt att bara kunna vara som man är och slappna av.

  • 10 readers

Likes

Comments

Jag har haft en adhd dipp, kan jämföras med bipolär dipp fast ändå inte. Jag blir inte manisk i samma bemärkelse. Jag köper inte onödiga saker, istället så slänger jag saker, rensar ut saker och säljer saker. Detta kan låta som någonting positivt och för plånboken är det ju det men i mitt allmänna mående känner jag mig trött och förvirrad. Jag är orkeslös, nedstämd, tillbakadragen, har huvudvärk, spänd i käkarna, ont i kroppen. Ja, listan kan nog bli flera kilometer lång! Jag har inte ens satt mig vid datorn på flera dagar. Jag har helt enkelt inte orkat spela någonting alls!
Men det har hänt bra saker också, igår till exempel så träffade jag och Chelsea Liam. Dom ville inte lämna varandra och när det var dags för Liam att gå så blev Chelsea jätteledsen 😢. Hon pratar så mycket om Liam dagarna i ända och jag önskar verkligen att dom fick träffas oftare!
I lördags var jag och Chelsea med och tittade på när Challe målade, duktigt där! Sedan hjälpte jag till lite också medan Chelsea lekte med en sjungande tomte! (Ja, en tomte! Mitt i sensommaren!)
Idag har jag tvättat och känt hur utrensningsmanin börjat släppa och tänkt "vad fan sysslar jag med?!". Mitt annars städade och undanröjda hem (undantag från när Chelsea leker) ser ut som ett rent ut sagt helvete! Jag får panik på röran istället! Så nu ska jag bara sälja iväg det som folk sagt att dom vill köpa sen kan jag äntligen börja se lite harmoni i mitt hem och känna lite lugn!

  • 14 readers

Likes

Comments

Går när jag hämtat Chelsea från föris så gick vi till biblioteket och fikade lite och Tova kom så uppfanns en ny lek, "kaninbowling med kastanj"! Sedan fick hon leka av sig i bibblans lekhörna! Det tog inte lång tid innan hon hade krupit in i en kant och slog sig precis bredvid ögat, det gick dock över fort och hon sa att det inte gjorde ont efter tröst, men det gör ont i mammahjärtat när liten slår sig!

Efter en stund åkte vi hem och pusslade och läste lite, lillan blev trött efter en stund och ville kolla lite på tv så det fick hon göra en stund!

Idag har vi varit på Vanningen och nu är Chelsea så trött att hon orkar ingenting så hon får spela en liten stund på min padda, kan hända att hon somnar när som helst och det går hur bra som helst att ta en liten powernap nu! Det är jag med sugen på!

  • 12 readers

Likes

Comments

Helt ärligt, inte för mycket! Eftersom Chelsea har börjat vara på förskolan Onsdagar också (fast jag inte går skolan då) mellan 9-14, förskolan tyckte att hon skulle vara där mer eftersom hon kommer inte ens upp i 15 timmar i veckan på förskolan om hon bara är där när jag är i skolan, så har jag målat lite ljushållare och ljusstakar. Blev lite för nöjd med resultatet! Jag hade en del som var glas och en ljusstake till blockljus som var i kopparfärg vilket inte alls passar in hos oss för att jag har inrett allt med svart, vitt eller grått men jag gillade den ändå, så jag bestämde att den skulle bli svart! Dom höga ljusstakarna i bakgrunden var tidigare i frostat glas och jag var så trött på dom att jag bara ville kräka på dom! Efter det så har jag inte gjort ett smack mer än nödvändigt! Jag har varit onaturligt trött och haft ont i huvudet så Rickard fick laga mat medan jag underhöll Chelsea vilket var ganska lätt idag för hon var jättetrött när jag hämtat henne på förskolan! Så ja, det var i stort sett hur min dag har sett ut! 

Likes

Comments

Sitter i skolan nu, har samhälle för att vara noggrann!! Nästan klar med inlämningsuppgiften jag har men det är en tung uppgift, handlar om kriget i Afghanistan. Jag har dragit ut på den under så lång tid nu för att jag tycker att det är så jobbigt att skriva om och om jag tycker den är jobbig att skriva om så kan man ju ganska enkelt förstå att det är ingenting jämfört med alla som tvingas leva i det och fly från det, lämna allt man känner till för att komma till en okänd plats, dessutom resan till den nya platsen är riskfylld, kvinnor, barn och vi ska inte glömma att män finns också, risken att man dör på flykten är sannolik! Avskyr bilderna man får se på nätet, klippen som sänds på tv för att donera och hjälpa dom utsatta! Jag avskyr dem inte för att dom visas utan för att det är verkliga händelser! Så här ser vissa delar av världen ut! Så fort jag tänker på kriget så är bilden av 4 åringen som drunknade på flykten som fastbränd på min hornhinna! Tänk alla dom som överlever men får men, ärrade för livet och förlorat någon närstående! Mitt hjärta gråter för alla som har drabbats!

  • 17 readers

Likes

Comments

Eftersom jag ofta får för mig att jag ska sitta och bara kolla på kläder på hm.com och ofta tycker dom har väldigt fina kläder, Chelsea har en del kläder därifrån, jag med för den delen men jag köper mer kläder till henne än vad jag gör till mig själv.. I alla fall så har jag valt ut lite kläder i Chelseas storlek som jag tyckte var fint!

Likes

Comments

När jag hämtade Chelsea innan så bestämde vi oss för att ta en omväg hem för att även om det var ruggigt och lite småkyligt så var det ändå trevligt med lite extra luft. Jag hade som vanligt igång Poke'mon Go i bakgrunden när plötsligt en Evee dök upp och det var precis vad jag behövde för att evolva, fick till min besvikelse inte Vaporeon som jag önskade utan jag fick Flareon för tredje gången... Sen var Chelsea ganska trött så hon fick titta lite film, när hon hade samlat ny energi blev det lite bus och middag, efter middagen mös vi lite, rickard busade lite med henne och sedan var det dags för henne att göra sig klar för sängen! Vi avslutade dagen med "crazy face". Upptäckte att Chelsea behöver fortfarande öva lite på sina gömställen när man leker kurragömma.. Men hon är ju väldigt duktig att hon åtminstone försöker. Jag fick igång min kraschade hårddisk men när jag spelade så kunde jag bara sitta och vänta på att den skulle krascha igen så det blev bara en timmes spel idag. Imorgon blir det skola för min del och Chelsea ska till förskolan!

Likes

Comments

Det känns som min dator inte vill ha mig i sitt liv. Nu var jag tvungen att byta mus för min älskade MIONIX naos 5000 bestämde sig för att den skulle dubbelklicka varje gång man skulle klicka på nått, så nu får jag nöja mig med en rutten steelseries rival 300 cs go. JAG GILLAR INTE ENS CS! Den känns konstigt, den är för lätt, den är inte särskilt snygg plus att den ligger inte alls bekvämt i handen! Juste, sladden är inte vanlig jäv*a gummisladd så man är skiträdd att man ska råka ta i lite för mycket så sladden går sönder... Nu ska jag snart hämta Chelsea på förskolan. Jag skulle ha Naturkunskap idag men jag fick panikångest på vägen dit för att läraren stressar mig med massa prov som inte ens är bråttom! Såatte, så kan det gå om man försöker stressa mig.. Stress brukar jag kunna hantera men när folk samtidigt tjatar om orelevanta petitesser så startar min hjärna ett megabråk med mig själv och allt eskalerar och resulterar i blödande magsår och panikångest. Tack så mycket, mitt liv är ju inte jobbigt som det är redan... Tack och lov så släpper panikångest efter några minuter men man är ju ganska säker på att man kommer att dö innan den är över.. Magsåret är desto värre. Jag kan inte äta, jag blir trött, jag mår illa, jag är hungrig, jag har ont, jag mår dåligt av det, jag har sura uppstötningar och kräker jag så kommer det bara blodigt skum för jag spräcker blodkärl i magsäcken. Måste dra nu! Hoppas alla där ute får en bättre dag än mig! <3

Likes

Comments

Så, hårddisken där jag har WoW installerat kraschade och jag har inte tillräckligt med plats på min andra hårddisk så WoW kan jag inte spela mer ikväll! Blir kanske att spela lite Dead by daylight istället.. Känner mig kluven. Spelen jag kan spela nu är jag inte så sugen på ikväll, tröttnat på Goat simulator och the Sims kan jag bara spela när jag känner mig kreativ, vilket jag inte gör just nu.. Om inte annat så får jag väl gå ut och spela lite Poke'mon Go, men det är så kallt ute ikväll! Detta är ingen bra kväll..

Dagen har varit bra i alla fall! Jag vaknade i soffan efter att jag och Challe hade somnat där till den urdåliga filmen igårkväll. Sedan städade jag lite, som jag gör så gott som varje dag. Chelsea fick leka med sin bästis några timmar och sedan var hon jättetrött så vi gjorde bara pannkakor till middag och tog det lite lugnt sedan ville hon gå och lägga sig en halvtimme innan läggdags så vi hoppade badet ikväll. Nu har hon sovit i ca 3 timmar och jag spelade ca 1,5 h innan hårddisken tyckte att den skulle dö så nu sitter jag mest bara här och funderar på om jag ska starta någon dålig film medans jag ändå bara rullar tummarna!

Just det! Challe hade rensat sin garderob vilket gör mig glad eftersom vi har samma storlek och ger varandra våra utrensade kläder när vi tröttnar på dom, jag passade på att rensa lite, lite också för annars hade jag inte fått in det "nya", där är bland annat en tröja som åkt fram och tillbaka mellan oss säkert 5-6 gånger och nu var det min tur att ta den.. Mitt bland klädprovningen skulle ju såklart lillan vara med så hon fick också prova lite, sen skulle hon prova mina glasögon med, det gick bra eftersom det bara är mina "slappe-brillor", hade det varit mina vardagliga brillor så hade jag varit lite mer orolig för dom!

Likes

Comments