Jaha då har man börjat blogga nu. Lite läskigt att börja skriva på sitt första blogginlägg, man vill ju liksom inte göra fel.

Vi kanske ska börja med vem jag är.

Jag är en svensk - tysk tjej som är uppvuxen i mitten av Berlin. Min mamma är svensk och min pappa tysk. Min familj flyttade till Berlin när jag var ganska liten, men min mamma var alltid väldigt noga med att vi inte skulle glömma vår svenska.

Efter mina första 10 skolår i Tyskland var jag väldigt trött på det tyska skolsystemet och bestämde mig för att flytta upp till Stockholm själv och gå på gymnasiet. Efter ett år i Stockholm fick jag lite hemlängtan och flyttade hem igen. Den 17 åriga Olga hade nog underskattat hur det är att vara själv i en stad där hon bara hade gamla barndomsvänner.

Efter studenten sökte jag till Medieinstitutet i Stockholm och pluggade Tv - produktion. det var absolut det bästa beslutet, jag fick syssla med det jag älskar.

Jag hade tre underbara år i Stockholm som jag aldrig vill gå miste om men efter tre år sög det till i Berlin tarmen och det var tid att flytta tillbaka. Mitt 22 åriga jag visste inte vad hon skulle bli när hon är stor och började plugga igen. Nur pluggar jag mitt sista år Business Communication och jag älskar det!

Förutom att plugga tränar jag kickboxning, hänger med mina tjejer, bakar och pendlar väääldigt mycket mellan Stockholm och Berlin.

Jag har länge funderat på att blogga, men har aldrig vågat. Men nu är det dags och jag hoppas att ni kommer tycka om att läsa om min vardag och låta er inspireras.

Och såklart ska ni får se lite bilder också!

Likes

Comments