Igår hade vi friluftsdag vilket innebar att vi skulle gå uppför Ngong Hills. Det var ett antal kullar som vi skulle upp och nedför, jobbigt då vissa var väldigt branta men jag tyckte att det var rätt kul! Till en början var det väldigt kallt och vi gick genom molnen, små skogar och hela tiden med jättefin utsikt över bland annat Nairobi. När vi kom ner till bussarna var alla väldigt trötta och ville mest hem, istället blev det kall korv vid bussarna haha.

För oss som ska gå bestiga Mount Kenya i februari så var detta första förberedelsen, vi är tvungna att bestiga ett till mindre berg innan det är dags för stora utmaningen!

Idag har jag haft en väldigt skön skoldag trots att det är väldigt mycket i skolan fram tills jullov om en vecka(!!!) Helt sjukt att halva tiden av detta år redan är förbi! Imorse blev jag iallafall väck av Elsa som vanligt och Frida som kom in med luciasång och julfika till mig, väldigt mycig väckning. På engelskan tittade vi på filmen Desert Flower, som också är en bok vi läst, väldigt bra, rekomenderas!! Och nu ska jag snart ner och äta älskade spaghetti & köttfärssås som är en av de bättre maten här!!

Vi hörs <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments