Igår hade vi friluftsdag vilket innebar att vi skulle gå uppför Ngong Hills. Det var ett antal kullar som vi skulle upp och nedför, jobbigt då vissa var väldigt branta men jag tyckte att det var rätt kul! Till en början var det väldigt kallt och vi gick genom molnen, små skogar och hela tiden med jättefin utsikt över bland annat Nairobi. När vi kom ner till bussarna var alla väldigt trötta och ville mest hem, istället blev det kall korv vid bussarna haha.

För oss som ska gå bestiga Mount Kenya i februari så var detta första förberedelsen, vi är tvungna att bestiga ett till mindre berg innan det är dags för stora utmaningen!

Idag har jag haft en väldigt skön skoldag trots att det är väldigt mycket i skolan fram tills jullov om en vecka(!!!) Helt sjukt att halva tiden av detta år redan är förbi! Imorse blev jag iallafall väck av Elsa som vanligt och Frida som kom in med luciasång och julfika till mig, väldigt mycig väckning. På engelskan tittade vi på filmen Desert Flower, som också är en bok vi läst, väldigt bra, rekomenderas!! Och nu ska jag snart ner och äta älskade spaghetti & köttfärssås som är en av de bättre maten här!!

Vi hörs <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett bra tag sedan det dök upp något inlägg här, så tänkte dela med mig av några bilder från senaste tiden!

Gong road, precis utanför vår skola. // Solen är äntligen tillbaka efter en kall regnperiod.

Förra helgen var vi i Amboseli som är en nationalpark vid gränsen till Tanzania och precis vid Kilimanjaro. Vi bodde på en lodge i safaritält som var som hotellrum med riktigt badrum osv. Det var väldigt mysigt tills jag och Elsa skulle gå och lägga oss och upptäckte att det satt tusentals kryp över hela vårt tält. När personalen skulle ta bort de åt oss så slutade det med att en del kom in i tältet och jag sov därför hos Emma & Sofia. Annars en mysig resa där vi såg jättemånga elefanter och lejon med deras bebisar!!!

Skolans årliga volleybollturnering mellan klasser och ett lärarlag, tyvärr vann lärarna. // Elsas tillskott på väggen i hennes rum.

Bild från halloween // När vi firade Fridas födelsedag i helgen med melontårta och blommor och presenter.

Söndagsmiddag på en rooftop med utsikt över Nairobi. // Häromveckan var vi i en lada där kvinnor vävde mattor för hand.

Idag var vi på svenska ambassaden på luciafirande där vi och grundskolan hade luciatåg. Fanns lussebullar och pepparkakor som var efterlängtat.

Likes

Comments