Nå har det vært stille fra meg en god stund, men nå er det vel på tide med en oppdatering. Hva skjer i livet til Ole Christian?

Jeg har nemlig flyttet til Oslo! Å flytte til Oslo har vært drømmen i mange år og når jeg endelig fikk beskjed om at jeg hadde fått fulltidsjobb nølte jeg ikke med å pakke koffertene og reise av sted. Å finne et sted å bo har ikke vært så veldig enkelt, men på søndag fikk jeg endelig et permanent sted å bo. Nå bor jeg midt i byen, og fått et fint rom med hems (nytt sjekketriks på byen?). Jeg er overlykkelig over at så mye har ordnet seg på kort tid, og stortrives både i byen og i den nye jobben! Jeg håper på å skrive mer her inne i tiden fremover.


God natt fra meg!

-OC

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Så langt må vel dette ha vært den verste utfordringen. Ikke har jeg særlig kjennskap til kjendiser, så jeg prøvde å få hjelp av mine venner på Facebook. Forslagene var som følger: Kojak, Mummi Mamma, Noldus, Stewie Griffin og Viola Greåker. Men så fant jeg en nettside som heter Celebslike.me som matcher ansiktet ditt med andre kjendiser, og her kommer mitt resultat.


Alicia Vikander.

Hvis du er nysgjerrig på hvilken kjendis du ligner på så bør du sjekke ut Celebslike.me!


-OC

Likes

Comments

God aften folkens! I dag har jeg fri fra jobb og har da endelig litt tid til å gjøre som jeg selv vil. Begynte dagen med lunsj sammen med Stine nede på Jacob Aall, var så utrolig sulten at når maten endelig kom glemte jeg å ta bilder. For folk liker vel å se hva andre spiser? Men jeg har prøvd meg på noe annet i dag, nemlig å knipse bilder av klærne jeg har på meg i dag. Jeg er ikke noen proff fotograf og det eneste jeg har er kameraet på iPhonen.

Genser: Kygo Life Collection . Bukse: H&M Coachella Collection. Armbånd: H&M.

-OC

  • 103 Lesere

Likes

Comments

Hei igjen! Ble visst et sent innlegg i dag også, men det får da bare gå. Kom nettopp hjem etter enda en hektisk dag på jobb, og for de som ikke vet det så jobber jeg som kokk på IKEA. Der er det hektisk til nesten hver dag. Heldigvis roer det seg ned nærmere stengetid. Men over til dagens "utfordring", noe jeg er redd for. For mange er det enten edderkopper, sprøyter, heffalumper og hattifnatter. Men dette er ting jeg aldri har hatt noen særlig frykt for. Det jeg er redd for derimot er å miste eller bli forlatt av de menneskene som står meg nærmest (dere vet hvem dere er), for dette er mennesker som har vært der for meg når ting har vært både bra og helt for jævlig, og tanken på å ikke ha disse menneskene i livet lengre gjør meg vondt. Men selv om jeg bor flere mil unna så vet jeg at dere fortsatt er her for meg, og dere har meg.

Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden med en god kopp med Matcha te og litt meditasjon, det er alt for lenge siden sist jeg gjorde noe slikt og Gud så godt man føler seg etterpå!


Hva er du redd for?

-OC

Likes

Comments

Det her blir kanskje litt som en kontakt annonse, men jeg har så lyst på en kompis eller venninne som også driver med blogg. Hadde vært så fint med noen som kan være med på photoshoots, gi tips til hverandre om ting vi kan skrive om, kanskje ta en shopping runde, kafèbesøk osv.

Hvis du bor i Bergen og kunne tenke deg noe slikt så send meg gjerne en melding her inne eller på Facebook!


-OC

Likes

Comments

God kveld, ble visst et sent innlegg i dag. Men sånn går det når man sover bort nesten hele dagen og bare rekker å kaste på seg klærne og løpe på bussen til jobb. Jeg må få rutiner i livet. Jeg var usikker på om jeg klarte å finne et bilde fra barndommen da det meste av slike ting ligger hjemme hos mamma og pappa i Valdres, men fant et liggende i en av permene mine. Husker ikke hvor gammel jeg var, hvor det ble tatt etc, men her kommer det!

Som du ser var jeg ganske badass med bar overkropp og tattis på armen, var nesten litt dumt at jeg ikke fikk lov til å få hanekam av frisøren (mamma).


-OC

Likes

Comments

God kveld, har mandagen vært snill med deg? Jeg har faktisk hatt fri fra jobb i dag, noe som har vært veldig deilig. Dagen har for det meste gått til avslapping, ellers så har jeg også tittet litt på ledige stillinger. Som jeg nevnte i forrige innlegg så blir jeg aldri fornøyd når jeg tar bilder av meg selv, så jeg tok kanskje 20 bilder til dagens "utfordring" som er et bilde av deg selv, tatt i dag. Her er resultatet.-OC

Likes

Comments

Søndag, en av mine favoritt dager hvor man har lov til å være lat. I dag nytes søndagen med gaming, pysjbukse og iskrem, kjenner jeg er helt ødelagt i kroppen i dag etter i går, null søvn og en veldig travel dag på jobb med mange kunder. Så det er deilig å kunne slappe helt av. Ingen plikter, bare meg og min kjære Xbox.


Hva gjør du i dag? Har du hatt en hard uke? Anyways, nyt dagen!

-OC

Likes

Comments

God aften! Dagens innlegg i bloggutfordringen kommer til å bli en liten utfordring (er vel derfor det kalles en utfordring?) siden jeg er ganske åpen som person og holder veldig lite skjult. Men jeg skal gjør så godt jeg kan, so here goes!

1. Jeg er venstrehendt.

2. Jeg er ikke menneskelig før etter en kopp kaffe på morgenen.

3. Jeg blir aldri fornøyd når jeg tar bilder av meg selv.

4. Jeg elsker dyr, men kommer aldri til å skaffe meg kjæledyr.

5. Jeg hater når mennesker rundt meg har det vondt.

6. Jeg er introvert og blir fort sliten av å være sosial.

7. Lyder som smatting og konstant snufsing går meg på nervene.

8. Jeg blir fort lei materielle ting.

9. Jeg hater å diskutere, så jeg holder ofte mine meninger for meg selv.

10. Jeg synes hele "Android vs iOS" er helt på trynet, det er bare en mobil.Det var 10 fakta om meg som kanskje ikke alle vet om. Kjenner du deg selv igjen i noen av punktene? Ønsker du å se mer av innleggene mine må du gjerne følge meg, så følger jeg deg tilbake.

-OC

Likes

Comments

God morgen! Earlybird catches the worm sies det. Sannheten er at jeg ikke har fått sove noe i det hele tatt i natt, så jeg har sittet oppe med serier, sett på jobb og lest litt om en skole jeg vurderer å søke meg inn på til neste år. Om bare noen timer starter dagen min, ser ikke veldig frem til å stå på jobb i åtte timer akkurat, men that´s life! Da har jeg begynt med blogg utfordringen, og nå skal jeg skrive om mobilen min. Jeg har en iPhone 7 Plus, jeg bestilte den ikke lenge etter at den ble lansert og angrer ikke på kjøpet. Den er stor, har et veldig godt kamera og jeg kan gjøre unna det meste uten å være avhengig av en datamaskin. Det eneste jeg er misfornøyd med er at Apple kuttet ut headphonejacken, innovasjon kalte de det. Pfff! Men heldigvis fulgte det jo med en adapter og de gangene jeg faktisk bruker hodetelefoner er når jeg sitter på bussen eller Bybanen, ellers så kobler jeg meg opp på bluetooth anlegget her hjemme.


Bildet er tatt med den gamle mobilen min, derfor er ikke kvaliteten helt på topp.

Så hvilken mobil har du? Hva liker du med den og hva liker du ikke så godt med den?


-OC

Likes

Comments