Som jeg har skrevet ude i siden, kommer jeg fra Aabenraa! Jeg tror faktisk ikke der er mange der kender den by, gør du?

Jeg starter ud med at sige at jeg kommer fra Aabenraa, i stedet for at starte som alle andre at skrive info om mig. Bare rolig, det kommer nok engang:)

Men, jeg er vokset op i Aabenraa og her har jeg boet hele mit liv i 15 år. Det har jeg faktisk altid været glad for, men det har jeg faktisk ændret igennem årene. Jeg har altid været glad for byen, menneskerne og de ting vi har her.

Men nu savner jeg mere, flere mennesker, flere butikker og bare sådan generelt. Altså ligesom København eller en anden storby.

Jeg vil gerne udfordre mig selv. Jeg kunne sygt godt tænke mig at flytte til udlandet, det har jeg altid synes kunne lyde sååå fedt!

Jeg stopper her håber i kunne lide det:)

Sofie:)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej igen!

Jeg ville lige skrive et kort opslag om hvad jeg tænker der kommer til at stå herinde:) Så må du beslutte om det er noget for dig!;)

Jeg vil selvfølgeligt skrive mere om mig selv, så i kan danne et billede af hvem jeg er. Det tror ihvertfald ville blive meget lettere for jer.

Jeg tænker også at jeg kommer til at skrive om, fx tøj/mode, min tøjstil og makeup osv, jeg tænker også at jeg vil lave nogle anmeldelser af forskellige produkter.

Hver uge har jeg også tænkt mig, at lave noget som jeg kommer til at kalde ¨min mening¨ hvor jeg hver uge taget fat i et nyt emne, og hvor jeg skriver min mening, hahah

Jeg kommer selvfølgeligt også til at lave nogle lidt mere vildere og sjove og selvfølgeligt anderledes blogindslag, hvi man kan kalde det det.


Jeg håber du kan se min blog for dig, og jeg håber du synes om det:)

Sofie:)

Likes

Comments