Header

Så skönt att inte känna någon stress över att behöva gå upp imorgon! Det ska vara öppet hus på kvällen så lärarna behöver förbereda för det hela dagen så alla elever fick ledigt, underbart!!
I alla fall ligger jag nu i min säng, gjort de sen åtta typ och bara kollat tv. Imorgon väntar shopping med bästis, mer vet jag inte än!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började dagen med skola som vanligt och gick sedan direkt till kungsmässan med Kiara. Hon skulle kolla på en tröja så passade vi på att fika samtidigt eftersom jag skulle vänta på att Annie skulle sluta. Hon var då sugen på frozen yoghurt så det blev en froyo också haha..
I alla fall så är vi påväg till gymmet nu, mage och rygg står på schemat idag!


Likes

Comments

Kände mig mycket bättre nu på kvällen så drog till gymmet vid 8 och körde lite lugnt. Blev en timme på crosstrainern väldigt lugnt och sen lite styrka. Älskar att träna på kvällarna, då slipper man alla människor!
Nu har jag krupit upp i soffan med lite kvällsmat och ska kolla på någon bra serie. Måndag imorgon vilket innebär skola, men vi är faktiskt lediga på tisdag så bara en dag som ska klaras av!

Likes

Comments

Tänkte tipsa om den perfekta julkalendern! Tror säkert redan de flesta vet om denna men ifall någon missat den! Det är The Body Shops - 24 days of joy kalendrar som dom kommer ut med varje jul! Jag har tjatat om denna kalender i två år och ääääntligen fick jag den! Dock är jag sämst när det kommer till nyfikenhet så att vänta till den första december kommer helt klart bli en plåga haha..

Den finns i tre olika storlekar. En röd, en grön och en guldig.

Den röda passar lite yngre tjejer då den innehåller mycket kroppstvålar och bodybutters, alltså kroppsprodulker! Den kostar 800kr och innehåller produkter till ett värde av 1260kr!

Den gröna likaså, mycket kroppsprodukter oså! Den ligger på 1000kr och har ett värde av 1715kr!

Den guldiga skiljer sig från de andra två då den innehåller lite mer ansiktsprodukter! Men även kroppsprodukter såklart! Den kostar 1200kr och har ett värde av 2585kr!

Likes

Comments

Vaknade upp med jätte ont i halsen idag, ingen aning hur med tanke på att jag bara var hemma och tog det lugnt igår kväll?? Har i alla fall gjort en stor kopp te nu och ligger inbäddad i sängen och ska strax sätta på en film. Hade egentligen tänkt plugga idag eftersom vi har en engelska inlämning tills på tisdag, men tror inte jag kommer få gjort något på den om jag känner mig själv hehe..

Likes

Comments

Tror knappast att det är någon som missat Alexander Wangs nya kollektion för h&m som släpptes nu i veckan. Jag brukar inte vara speciellt intresserad av de gästkollektioner h&m haft tidigare, men jag måste säga att några av Wangs plagg är riktigt balla. Speciellt tröjan till vänster på bilden nedan hade jag gärna fått tag på men allt såldes ju slut på bara någon timme tyvärr. Även knästrumporna hade passat perfekt i min garderob nu till hösten!

Likes

Comments

Tänkte börja blogga igen nu, gjorde de för ett antal år sedan och nu kände jag helt plötsligt för att börja igen så ger de en chans!👏

Kan i alla fall berätta att jag heter Sofia och är 16 år. Bor i  Kungsbacka som för er som inte vet ligget lite söder om Götebrog. Går första året på samhällsprogrammet på Elof Lindälv och trivs jättebra. Fritiden spenderas som alla andras, träningar, plugg,  kompisar! Spelar(spelade) fotboll, ska sluta typ imorgon😄 och det har jag gjort sen jag var ungefär 6 år, men nu för tiden gymmar jag istället på Nordic Welness. 

Förutom träning spenderar jag mycket av min tid på skönhet och mode, älskar allt som har med smink, hår, kläder att göra. Självklart kommer detta synas en del på bloggen då det är ett av mina största intressen, om inte det största. Jag har även en väldig passion för mat, men vem har inte det lixom...


Likes

Comments